Vet ni vad jag gör på nätterna?

När Hugo somnat så brukar jag springa in i duschen. Sätta på golvvärmen och sen sätta mig ner i duschen, sätta på det varmaste vattnet och lägga slangen på benen. Jag kan sitta här i timmar. Sitter och tänker, lyssnar på musik och bara är…

Så fort jag mår dåligt eller blir missnöjd så sätter jag mig i duschen. Det har alltid varit så, jag sitter och skönduschar och tänker. Vad vill jag? Vad vill vi? Vad finns kvar? Vad borde jag göra? Varför?

(Visited 200 times, 1 visits today)

86 Comments

 1. aaa:) januari 10, 2011 at 2:32 f m

  testa lägga dig på toagolvet och ta en cigg, underbart att bara ligga där och tänka 😀

  Reply
 2. michelle januari 10, 2011 at 2:38 f m

  SNÄLLA skaffa en sökruta kraaaaam

  Reply
 3. lisa januari 10, 2011 at 2:50 f m

  ja visst är nätterna härliga och då man tänker bäst!

  Reply
 4. Linnea januari 10, 2011 at 3:07 f m

  Haha brukar göra precis likadant 🙂

  Reply
 5. fredrik januari 10, 2011 at 3:40 f m

  härligt då 😛

  Reply
 6. leonora januari 10, 2011 at 3:44 f m

  Själv älskar jag att bada på natten när det är tyst o alla har lagt sig så jag förstår vad du menar… Man blir avslappnad och tankarna flödar o kloka svar kommer fram (enligt mig då) än vad de hade kommit under dagen, nu menar jag ens funderingar osv. Hihi bara för att reta Kissie gällande att hon undrar i fall hon ska blogga mer eller vara med C & hennes alla andra känslor så skrev jag att du har Hugo och bloggen o du klarar dig galnat. Samt att du är skit sööööt och verkar ha ett varmt o äkta hjärta och att hon påstår att inget berör henne o bla bla bla men ändå funderar hon på att göra slut med sin kille för hennes bror inte tycker om han. Kissie är som plåtmannen utan hjärta i Alice i underlandet.
  jajaj kände mig mest på lite vil humör vid denna tidpunkt.

  Reply
 7. Moa januari 10, 2011 at 3:56 f m

  Förstår hur du tänker, så är jag också.
  så grymt skönt att bara känna värmen och musik man älskar när något
  är fel.

  Reply
 8. Angela januari 10, 2011 at 4:31 f m

  de är så skönt! kom precis ut ur duschen.. kan nt sova!
  älskar verkligen din blogg!! man vill liksom läsa allt! (iaf jag) nt som kissies blogg… man typ kollar bilder läser nt typ och kollar den typ 1 gång i veckan xd medan jag går in i din typ varannan dag minst! 😀 aja de är ju jag 🙂
  tack för mig! 😀 <3

  Reply
 9. Anonym januari 10, 2011 at 4:33 f m

  När jag inte orkar med all skit så brukar jag lägga mig i badkaret och ta ner huvudet under vattnet. Skönaste känslan i världen att ”försvinna” för ett ögonblick.

  Reply
 10. Jennifer januari 10, 2011 at 6:01 f m

  samma här! 😀

  Reply
 11. Johannahtuolja januari 10, 2011 at 6:15 f m

  bra att ställa en tankeställare sådär ibland 😉

  Reply
 12. Clara januari 10, 2011 at 6:18 f m

  Så gör nästan jag också. Så skönt att bara tänka – och speciellt när alla andra sover <3

  Älskar din blogg Paow! <3

  Reply
 13. ida januari 10, 2011 at 7:20 f m

  Låter helt underbart! måste nog prova någon gång. 🙂 Men föredrar mer sängen och tänka mig till sömn.

  Reply
 14. Lina januari 10, 2011 at 7:37 f m

  När du har ditt munsår pussar hugo dig då? För du har herpes va? Är det inte smittsamt?

  Reply
 15. Sanna januari 10, 2011 at 7:52 f m

  Jävligt smart tycker jag 😛 fan va fiffigt (Y) 😀

  Reply
 16. Vilma januari 10, 2011 at 8:17 f m

  asså kan inte du ta denna som ”dagens fråga” ?

  Asså snälla kan du säga när man kan gå in på kissies och dessis bloggar igen? 😉
  Man vågar fan inte chansa 🙁

  Kram på dig Paow du är bästa bloggarn!

  Reply
 17. ellie januari 10, 2011 at 8:22 f m

  ibland är det riktigt skönt att bara sitta och tänka i sin ensamhet! =)

  Reply
 18. Alekz januari 10, 2011 at 8:23 f m

  vad håller du på med människa, sluta ha ångest och ta bara ditt liv. Eller så gör du det du borde ha gjort för länge sen, ta tag i ditt liv och gör något åt saken.

  Reply
 19. Malin januari 10, 2011 at 8:24 f m

  Finns inget mysigare 🙂 däremot önskar jag mig ett badkar! Hade varit suveränt i detta väder, verkligen.

  Reply
 20. lisa januari 10, 2011 at 8:49 f m

  haha gör precis som du

  Reply
 21. Felicia januari 10, 2011 at 8:50 f m

  hahha du är då för härlig kvinna 🙂

  PUSS

  Reply
 22. Serena januari 10, 2011 at 8:50 f m

  kan du inte ha bloppis på dina klädår du tröttnat på till ett billigt pris för oss läsare? Du har ju sjukt snygga kläder!! 🙂

  Reply
 23. emi januari 10, 2011 at 8:53 f m

  gjorde samma sak förut när jag hade sån grov ångest , jag stog i duschen i timmar å lät vattnet rinna
  var jag ledsen – kallt vatten
  var jag arg – varmt vatten
  de kändes som att vattnet tog min ångest med sig ner i avloppet om du förstår hur ja menar

  poss

  Reply
 24. Lotta januari 10, 2011 at 9:06 f m

  Skönt med en riktigt varmdusch,. det rensar tankarna 🙂

  Reply
 25. n. januari 10, 2011 at 9:08 f m

  Lät galet skönt.

  Reply
 26. Sandra januari 10, 2011 at 9:21 f m

  Du är grymt stark tjejen, och din blogg är helt suverän den ända jag känner är ett måste varje dag att läsa! Du känns så perfekt på något sätt, du erkänner allt ljuger inte en massa och verkar en fullt ärlig och go tjej vilket jag uppskattar! 🙂 Men kan du köra lite frågor igen? 🙂 har nämnligen två, ”Är du och hugo tillsammans på riktigt?” och sen ” Är du svartsjuk av dig? Tex om det handlar om dig & hugo över något? ” tacksam för svar! 🙂 Puss

  Reply
 27. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 10, 2011 at 9:35 f m

  Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀 Besök min blogg om Miley Cyrus 😀

  Reply
 28. Hanna ♥ januari 10, 2011 at 9:52 f m

  Fin blogg!
  Såg dig på ”Fångarna på fortet” 🙂
  Ha det bra!
  //Hanna ♥

  Reply
 29. frida januari 10, 2011 at 9:59 f m

  vilka små tår

  Reply
 30. emelie januari 10, 2011 at 10:25 f m

  GARDEROBSRENSNING!
  Kläder & smycken 1kr!
  Fyller på då & då och samfraktar gärna till en rimlig kostnad vid fler vunna auktioner 😀
  Klicka på länken nedan för att se vad jag har för roligt ute 🙂
  http://www.tradera.com/auktioner/Emphelie
  KRAM!

  Reply
 31. Claudia januari 10, 2011 at 10:52 f m

  Härligt 🙂

  Reply
 32. Elly januari 10, 2011 at 11:16 f m

  Jag och min sambo gör exakt likadant, så fort vi bråkat eller så så går nån av oss in i duschen och kan sitta där i timmar. Bra plats att få tänka ifred på

  Reply
 33. Lisa januari 10, 2011 at 11:28 f m

  Det låter härligt att bara sitta där hur länge som helst! 🙂

  Reply
 34. Kristina januari 10, 2011 at 11:40 f m

  Åh, det där lät helt underbart. Nu vet jag vad jag ska göra inatt.

  Reply
 35. felicia januari 10, 2011 at 11:42 f m

  De är så härligt, jag har badkar så kan inte sitta för länge haha ;D men skönt är de. För tankarna går på helt andra vägar

  Reply
 36. din mammma januari 10, 2011 at 11:50 f m

  hatar pow skaffa ett liv så heter min blogg haja ni ska inte sitta och blogga hela tiden idoter

  Svar: Äh…?

  Reply
 37. Erika januari 10, 2011 at 11:57 f m

  Kanske inte det mest miljövänliga eller ekonomiska sättet att rensa upp hjärnan på, men effektivt det är det. 🙂

  Reply
 38. angelina januari 10, 2011 at 12:01 e m

  jag gör samma sak, så otroligt skönt ..

  Reply
 39. 21år & gravid med 3;an januari 10, 2011 at 12:01 e m

  Tror det är vanligt att folk drar sig till duschen för att få lite ensamtid, och få tänka igenom lite 🙂

  Reply
 40. Ellinore Sånge januari 10, 2011 at 12:23 e m

  När jag vaknar och inte kan sova går jag också in i duschen!

  Reply
 41. therese januari 10, 2011 at 12:24 e m

  hahah nattdusch 😀

  Reply
 42. jossan januari 10, 2011 at 12:47 e m

  fattar du hur dåligt det är mot miljön? tänk hur mycket vatten du gör av med när du sitter där och funderar! onödigt.. inget ont mot dig, men jag är en sån som får panik om folk har vattnet på för länge, och inte gör ngt av det. men annars har du en grym blogg!

  Svar: Gör något av det? Jo, jag sitter ju och fudnerar och det resulterar i min blogg! 😉 Men ja, det är kanske inte så billigt i alla fall…

  Reply
 43. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE januari 10, 2011 at 12:51 e m

  Besök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 :DBesök min blogg om Miley Cyrus 😀 😀

  Reply
 44. Manuella januari 10, 2011 at 12:54 e m

  love miley cyrus.Men vad härligt att ta en duch på natten!

  Reply
 45. Axelina januari 10, 2011 at 12:55 e m

  Heey Paow! 😉
  Jag går igenom väldigt mycket skit just nu, så jag har mycket att tänka igenom. Detta har resulterat i många sömnlösa nätter.. Och då brukar jag ta ett varmt bad, klockan kan vara allt ifrån ett till fyra, och där kan jag ligga i timmar! Det är underbart hur jävla avslappnad man blir. Antar att det är värmen som gör att kroppen ”relaxar” 😉

  Reply
 46. Madde januari 10, 2011 at 1:10 e m

  Det gör jag med, har alltid gjort. När man känner sig svag så går man in där, typ. När jag var mindre så var det mest när jag var sjuk, men idag är det hela min trygghet när jag mår dåligt, både pyskiskt oh fysiskt

  Reply
 47. Zophie januari 10, 2011 at 1:13 e m

  låter jätte bra men det är ju inte alltid man vill tänka och vad gör man då?

  Reply
 48. Mikaela januari 10, 2011 at 1:19 e m

  Jag älskar att duscha, duschar oftast två ggr om dagen. Det är fint med varmvatten som ingår i hyran, får hoppas att ni också har så, annars blir det ju lagom kul när elräkningen kommer^^

  Reply
 49. vic januari 10, 2011 at 1:21 e m

  Haha du är så jävla bra!

  Reply
 50. hejwia januari 10, 2011 at 1:25 e m

  fan vad du slösar vatten då.. tänk lite.

  Svar: Slösar? Jag betalar ju för det…

  Reply
 51. papis januari 10, 2011 at 1:34 e m

  haha tja varför inte, låter ju varmt o gott iaf 🙂

  Reply
 52. Lina januari 10, 2011 at 1:53 e m

  När du har ditt munsår pussar hugo dig då? För du har herpes va? Är det inte smittsamt?

  vill verkligen veta

  Reply
 53. Sara januari 10, 2011 at 1:56 e m

  Märks att du inte är van att betala för ditt egna vatten och el.
  Vet du hur jävla mycket golvvärme brukar dra? 🙂

  Hoppas vattnet ingår i hyran på bostadsrätten, annars blir det dyrt för dig.

  Sen kan du ju tänka på HÄNSYN, man ska försöka undvika att duscha, bada och diska/tvätta efter klockan 22.00 om man bor i flerfamiljshus.

  Reply
 54. Cecilia januari 10, 2011 at 2:10 e m

  Tjao! Du e en super söt tjej, härlig blogg! Älskar att man kan se vad du svarat på andras kommentarer! <3 + älskar dina video inlägg, fortsätt så!
  Jag vill inte att du tar illa upp men du vet filmen wildchild? Du påminner så jäkla mycket om huvudrollen (A) fast egentligen borde jag nog inte säga så för jag känner inte dej alls, ha de bra! pöss

  Reply
 55. milla januari 10, 2011 at 2:14 e m

  Sött 🙂

  Reply
 56. Mini januari 10, 2011 at 2:48 e m

  Inte så bra för miljön:/

  Reply
 57. Anonym januari 10, 2011 at 3:02 e m

  miljöbov

  Reply
 58. CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥ januari 10, 2011 at 3:29 e m

  Jag har snart högskoleexamen i psykologi. Funderar på att ha en psykologifrågestund i min blogg en gång i veckan, så att alla som mår dåligt eller behöver någon att prata med kan skriva av sig. Hade detta varit till någon hjälp ni som läser detta? Jag är jävligt flummig och älskar fester och glammiga märkeskläder, men samtidigt är jag sansad och kan lyssna. Någon som hade gillat det?

  Reply
 59. Lenore januari 10, 2011 at 4:08 e m

  Att duscha som terapi är underskattat!

  Reply
 60. Vera januari 10, 2011 at 4:19 e m

  Själv brukar jag setta mig på golvet i hallen med hårtorken framför mig på golvet. Sjukt mysigt faktiskt, alltid gjort det! Det blir så varmt och låter då mysigt haha.. xD

  Reply
 61. Anonym januari 10, 2011 at 4:28 e m

  Paulina, jag avgudar dig, helt ärligt. Okej, kanske låter lite desperat men du är så otroligt jävla stark! Jag förstår inte riktigt hur du klarar av det. Jag har försökt göra samma sak att sätta mig i duschen men jag får ännu mer ångest och vill bara försvinna, springa bort från allt. Det är så att jag kan bara få otroligt stark ångest och bara vilja försvinna, bara gråter och skakar ocha allt. Särskilt när jag inte är med min pojkvän. Men när jag är med han är allt underbart, sen när jag far från honom kommer ångesten. Men jag tänkte har du någonsin kännt samma sak? Isåfall kan du jääätte gärna skiva vad du gjorde åt det osv 🙂 tack på förhand!

  Reply
 62. PG januari 10, 2011 at 4:53 e m

  Det e ju bra att du har hittat ett sätt som funkar för dej, så du har lättare att tänka och så. jag själv tänker oxå bäst på natten, då brukar jag sätta på min ipod och tänka på allt möjligt 🙂
  Men vore det inte smartare (och natuvänligare) att typ bada badkar istället för att ha på vattnet i flera timmar..? Just a notice 😉
  //PG

  Reply
 63. Sandra januari 10, 2011 at 5:01 e m

  Wow här försöker man göra något för miljön och tar kortare duschar, så finns det folk som gör såhär. Det går väl att tänka utan att ha varmt duschvatten rinnandes i flera timmar? :p

  Reply
 64. Emelie januari 10, 2011 at 5:53 e m

  Håller med om att de är grymt skönt. Även fast jag bryr mej sjukt mycket om miljön annats så måste jag unna mej en extra lång dusch ibland så är det bara. Sen kan man ju göra mycka annat för milön istället, typ som karma?
  Så sluta hata hörni 🙂

  Reply
 65. MaryCaroline januari 10, 2011 at 6:25 e m

  Man tänker väldigt bra i en varm dusch 🙂

  Reply
 66. hehhe januari 10, 2011 at 6:36 e m

  låter normalt

  Reply
 67. josefine i skåne januari 10, 2011 at 7:10 e m

  fortsätt kämpa på
  har följt din blogg ett
  ganska bra tag nu, gillar att
  du verkligen är dig själv!
  kramkram 🙂

  Reply
 68. SARA januari 10, 2011 at 7:24 e m

  FANN TYCKKER SYNDDDDDDD OMMM HUGGOO DU HAR JU MUNSÅR SKIT ÄCKLIGT, OCH DU DUSCHAR SÄKERT FÖR ATT DU LUKTAR GRIS LUKT MED BAJS, ASSÅ ÄCKLAS BARA AV ATT SE DEJJ DU ÄR SKIT FULL, SÅN FULA TÄNDER OMMGGGGG, OCH DINA LÄPPAR ÄR SOM FITTA OCH DIN PANNA E STOR AHHA,, DIN LILLA RÅTTA

  Reply
 69. Tilde januari 10, 2011 at 7:25 e m

  Brukar jag också göra, underbart skönt bara 🙂

  Reply
 70. pernilla januari 10, 2011 at 7:40 e m

  jag brukar göra exakt samma sak det e så sjukt befriande fast jag vill alltid duscha 🙂 för mycket tankar

  Reply
 71. ellie januari 10, 2011 at 9:00 e m

  Det är skönt att stå i duschen och bara tänka

  Reply
 72. hanna januari 10, 2011 at 9:18 e m

  asså paow du är fan för skön!
  jag älskar hela dig,ditt utseende ditt sätt att vara!
  testade faktiskt att bara sitta i duchen och ta dte lungt och tänka,det var faktiskt jätte skönt!
  kom med mera tips gärna!<3

  Reply
 73. Therese januari 10, 2011 at 9:20 e m

  Jag går också in i duschen när jag mår dåligt 🙂

  Reply
 74. fanny januari 10, 2011 at 10:32 e m

  önskar jag kunde göra detsamma, hade legat i duschen i timmar då!
  men vårt varm-vatten tar slut efter 20-30 minuter, haha…

  Reply
 75. Linda januari 11, 2011 at 12:38 e m

  Jag läser både din och Kissies blogg. Hennes är rolig underhållning typ, din älskar jag att läsa för det är verkligen som att läsa en väns blogg! En blogg om dig, ditt liv och annat som alla normala människor gör! Ändra aldrig ditt sätt att skriva och sluta aldrig vara dig själv. Det gör din blogg kanon, att du visar att du är en normal människa med problem som alla andra. Keep up the good work 😀 Kram

  Reply
 76. EMMA januari 12, 2011 at 1:29 e m

  Men snälla förstör miljön lite tilld då !
  tänk på de som inte har rent rinnande vatten.

  Skaffa en ny hobby, jag blir ju mörkrädd!

  Svar: Var hittar du folk som inte har rent rinnande vatten i Sverige (förutom i Östersund…)? Bara för att en del på Jorden inte har det, tror du att min förbrukning gör någon skillnad för dem? Tror jag kan göra betydligt mer för dem på annat sätt än att inte duscha…

  Reply
 77. EMMA januari 13, 2011 at 11:00 f m

  Jag tror att din och min förbrukning av vatten gör STOR skilnad för många människor i världen och även annan förbrukning/konsumtion.

  Reply
 78. Julia januari 15, 2011 at 4:52 e m

  En sak du borde göra är ju att inte ha rinnande vatten på i flera timmar, kanske tänka lite på jorden, och de andra människorna som lever på den?

  Reply
 79. 3milie januari 16, 2011 at 4:18 f m

  Jag gör faktiskt samma sak, har alltid gjort det. Badrummet/dushen är min fristad.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *