Afrikansk dans.

Testade ju på ett nytt pass idag. Nämligen afrikansk dans. Det var väldigt kul faktiskt, och jobbigt, och ja, jag är väl inte direkt bäst på att dansa rytmiskt. Men det var kul, man var så fokuserad på dansen så att man inte tänkte på hur jobbigt det var. Dessutom så gick tiden jättefort. Ska köra det en gång i veckan så att jag verkligen kommer in i det!

Sen så körde jag 10 min på crosstrainern, 15 min på löpbandet och 500 meter på roddmaskinen.

Nu blir det lunch. Fan vad gott! Sojamjölk med protein (tycker att det är sååå gott!). Kyckling med paprika och kesella och så en frukt!

Solbränd och snygg eller blek och tråkig? Tävla och vinn en resa till Gran Canaria för 5 pers!

Posted in: Träning
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *