Alla

Hello bitches!

Dagen började med ett besök hos tant tandläkare. Borrade två hål, men har två hål kvar att fixa i mjölktänderna.  Och ja, nu tänker ni så här, har du fortfarande mjölktänder kvar? Svar ja. Jag har 3 st mjölktänder som saknar permanta tänder under dom alltså så kan jag inte tappa dom. Och dom är väldigt känsliga. Har skitont i dom 🙁

Sen så blev det Tacobar till frulle. Länge sedan faktiskt, men har fortfarande svårt att få i mig allt på tallriken. Måste äta jättesakta för att inte spy 🙁  Sen så satte vi oss och fikade på Sturefiket och där mötte jag upp Steffi & Elin. Var så himla länge sedan jag träffade dom. Efter det så mötte vi upp Annie för lite shopping. Köpte ett par serenrosa chinos och en jättesöt topp! Sen efter det så skulle jag och Hugo äta en romatisk middag på Restaurang Banken. Dock så fick Annie följa med eftersom hon inte hade sin Valentine i år. Stackarn… Men som nyfylld 18-åring så saknar hon nog inte det. Haha 😉

Just nu så sitter jag hemma hos min pappa. Vi har hjälpt honom med hans nya asfeta macdator. Ballt ^^ Aja, nu ska vi snart hem till oss… Hörs då. Puss

Jag & min bimbo idag 🙂 

Läs hennes blogg btw 😉 Där bloggar hon om silikon fest och mode. 😉

ANNIELINDBLAD.SE

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - Mixin it up Caroline Roxy - BIG DAY - 1ST STOPP - NORRKÖPING Sponsored - Glitter Black Weekend 30% Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Sandra Lindahl - Ut me jul och in me vår

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *