Har fått många kommentarer om det och känner att jag måste yttra mig lite. För det första, vart fan är ljudet? Alla människor inne i huset mumlar. Det är inga bra tv personligheter, men man hör ju förfan inte vad dom säger? När jag tittat på BB så har jag knappt hört någonting. Och sen människorna? Pryda 30+?

Nej, det vi vill se i Sverige är naiva 18-åringar med silikontuttar. Det är roligt. Det är bra TV. BB kommer att floppa totalt i år. Att ändra BB-konceptet och mixa blonda moore modeller med några töntar, några utländska och några muskelknuttar är den bästa teven man kan få. Fan.

Och dom här människorna ska ju bli ”kändisar” sen, en jag skulle inte känna ingen någon på stan. Jag tycker inte att deltagarna gör bort sig. Utan produktionsteamet bakom det. FETDISS! Jag som annars älskar förnedringsteve & dokusåpor…

Är det någon som håller med mig?


Posted in: Livsstil
Kommentarer (85)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *