Dag på stan :)

Jag har kommit på att jag verkligen tycker om att gå på stan! Även om jag inte alltid har nåt ”särskilt” att köpa och sånt så kan jag tycka att det är jätteroligt att gå i affärer och titta på kläder och se alla människor…sen är det ju extra kul när man är med sina vänner, man umgås liksom!

Jag och min lilla Daniel Paris hängde idag och gick runt i typ alla affärer i hela stan idag tillsammans med Steffi och Alexis och hann med att käka brunch och fika! Livet är hårt som bloggare 😉 nej men det var riktigt najs faktiskt, synd bara att det blev så jäkla kallt när solen gick ner…. Åh vill ha sommar nu ju! Såg en del snyggt i affärerna faktiskt, får dra en rejäl shoppingdag när lönen har kommit! Nu sticker jag till gymmet!

Jag och Daniel Paris! Tycker ni jag passar i glasögon?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (63)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *