En dag i Vingåker.

Hej hej!

Vi kom fram till Vingåker 40 min för sent. Vi drog direkt till outleten och jag blev helt lyrisk. Vi hade bara en timme på oss. Så jag råkade bränna 2100 kr.. Haha. Hela min väska är helt proppfull nu. Och det är verkligen helt sjukt billigt i Vingåker. Mer än halva priset på allt. Det fanns jättemycket Acne och verkligen JÄTTEmycket Tiger by Sweden kläder. Imorgon så blir det mer shopping!

Kl 8 så åkte Ellen och hämtade upp oss och vi åkte hem till Ellens kusiner och käkade tacopaj. Fyfan vad gott det var… Och nu sitter vi här hemma hos Ellen & Kajsa. Vi är fyra brudar som sitter och snackar. Gud vad mysigt vi har det! Gossips times!


Min första idolbild i Vingåker…


Visst har vi det mysigt?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (46)

You might also like

Alexandra Nilsson - Bad day Josephine Qvist - SRILANKA BILDBOMB Alexandra Nilsson - Få skräddarsydda skjortor hemma Alexandra Nilsson - Nyheter till lashes by Alexandra

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *