FINEST AWARDS.

Hej!

Igår så var det en jättestressig dag. Både jag & Ellen hade en riktig SKITDAG! Ingenting blev bra och jag hade en riktigt fuldag. Aja, Lorre, Jp Sebbe & Frida kom hem till oss när jag och Ellen stog och skrek, sminkade om oss och löshåret blev fel men tillslut så blev det bra. Även om jag såg ut som shit. Sen så kom ju inte Michaela in eftersom Café Opera var JÄTTEHÅRDA? Fick liksom sitta på en stol HELA kvällen och inte röra oss. Så ja, det var inte direkt den bästa galan jag varit på, om man säger så, hehe… Men eftersom Isabelle Strömberg också var där så vi lärde känna varandra.

Sen så vann jag ju årets mest personliga blogg. Och en stol! Haha.. Bra eftersom vi inte har några möbler hemma. Tack till alla som röstat. Ni är så himla fina. Världens bästa läsare! Detta ska firas genom en massa uppdatering! Har så mycket att berätta för er nu när jag inte bloggat på så länge!

Efter det så blev det efterfest hos oss. Fan vad kul vi hade. Vi rockade hela natten tills alla somnade i en hög i våran lilla säng…

Jag & Ellen stresskäkade lite på Tacobar.

Fina pojkar!

Märta, Isabelle, jag och Sebbe!

Daniel Paris vann årets toppblogg och Andreas vann årets bäst klädda man & Göteborgspriset. GRATTIS!

Ville bara visa hur sjukt jäkla smal Kissie blivit. Titta bara på hennes armar?? Hon var faktiskt rätt trevlig mot mig igår. Tror att jag gillar henne nu ^^

Just det jag glömde väl att säga att jag och Sebbe blev utelåst i 2 timmar? Här visar han i alla fall upp sina fina trosor och lösnaglarna han fick i goodiebagen…

Värsta b-kändiseliten 🙂

Sen så ville killarna testa sminket och lösnaglarna i goodiebagen 😉

När alla gick och la sig så gick jag, Lorre och Jp ner och käkade på sleven. Lorre passar väldigt bra i den rosa mjukisdräkten…

Posted in: Fester, Livsstil
Kommentarer (49)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *