Gårdagen.

Igår så åkte jag in till stan och mötte upp Steffi – gick till Grodan och käkade råbiff. Sen så mötte vi upp Hugo hanna Jp & co. Sen så mötte jag upp min kära fader och käkade på Sturehof. Men eftersom att jag inte var hungrig så fick det bli en ostronplatå och en löjromstoast. Sen så blev det lite shopping med pappsen innan jag åkte hem till Steffi där det redan var en massa människor. Vi festade lite och spelade kort innan vi åkte hem till mig och snackade lite skit.. Trevligt!

Igår inne på Grodan..

Jag och fina Steffi:)

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - I've got a feeling Caroline Roxy - Contact Josephine Qvist - ÄR DET FÖR TIDIGT FÖR JULPYNT? Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Sponsored - Like a Halloween Quueen Josephine Qvist - VILL NI HA SPA ERBJUDANDEN? SE HIT!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *