God morgon!

Hej! Förlåt för att jag inte uppdaterade igår. Men jag var magsjuk, och fy fan vad hemskt det var. Jag spydde hela dagen. Kunde inte äta, huvudet snurrade, feberfrossa. Fast det var typ inte vinterkräksjukan utan en sån där jobbig magsjuka. För när man har vinterkräksjukan så mår man inte illa utan man bara spyr rakt ut. Nu var det en sån där jobbig där man kräks mår bra, kräks igen och mår bra. Sen så gick det typ inte att kräkas så jag kunde typ inte andas. Fy… Och natten till idag var hemsk. Jag spydde fast jag inte hade något att kräkas upp.. Usch!

Vilken tur att jag mår hyfsat bra nu. Ska inte skriva mer om spya nu. Sorry!

Skulle ju gått Panos visning idag. Men det kan jag inte. Fan det känns rätt värdelöst :/ men jag önskar lycka till till alla som ska gå!

ÅÅH VAD JAG ÄR HUNGRIG åå en cesarsallad.. Sen funderar jag på att klippa mitt löshår kort, som på bilden?

Vad tycker ni?

Posted in: Livsstil

You might also like

Caroline Roxy - New years Sandra Lindahl - Hej och godmorgon Caroline Roxy - DATES Sponsored - Ur&Penn Upp Till 90% Caroline Roxy - MODEL PORTFOLIO Sponsored - Glitter Black Weekend 30%

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *