God morgon på er!

Hej! Idag så är jag betydligt mycket piggare. Igår så var vi ju på förhandsvisningen och sedan blev det efterfest på Space med skådespelarna osv. Väldigt trevligt. Sen kom Johan med vän dit och drack lite vin med oss. Jag drog vidare på hemmafest med Frida, Kristoffer & hans kompis. Sen gick vi en liten promenad eftersom jag inte kom in på Berså(haha!).. Gick och mötte upp Ellen & co och gick till Viktorias. Sen så åkte vi hem. Ja det var faktikst en rätt rolig kväll i GBG.

Och nej, ”mr stranger” som jag så töntigt får kalla honom eftersom han inte vill nämnas i min blogg. Sov hos oss. Och nej, han är Ellens kille. Inte min – min älskling är hemma i STHLM.

Och dom enda bilderna från igår som jag kan lägga ut eftersom jag glömt min kortläsare hemma. KUL! men det kommer en massa bilder sen när jag kommer hem 🙂

Jag och Kristoffer.

Jocke och jag.. vem har bäst armar?

Posted in: Fester
Kommentarer (41)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *