GÖTEBORG!

Woooho!! Nu är vi framme i GBG och har checkat in på Sveriges nog värsta hotell. Litet kallt, och det ligger på en båt?? Men nej, man ska ju inte klaga.. Jag är i GBG FFS!

Tänkte köra en liten läsarträff kanske? Kommer i alla fall att befinna mig i Nordstan tror jag. Aja, nu har vi precis fixat i ordning oss och ska gå ner och käka. Sen ska vi på ett event. Roligt! Hörs om ett par timmar. Puss!

Sorry för dåliga bilder, men glömde min kortläsare hemma. Gaah just nu hatar jag min lilla skitmac. Ingen inbyggd kortläsare? Skit också, men det fixar vi imorgon. Jaa då 🙂

Ser ni mina balla skor? Dom är nya från Friis&co. Så jävla snygga. mig bråkar man inte med ikväll 😉

Jag & min snyggning Ellen!

Försökte att ta dagens outfit. Och ja, det gick ju sådär…

Posted in: Livsstil

You might also like

Alexandra Nilsson - Frågan jag INTE vill ha! Sandra Lindahl - En vecka med goväder Caroline Roxy - Birthday dinner at Sublimotion Intervju - Noomi Rapace Alexandra Nilsson - Hur jag stylar mitt korta hår Sponsored - Icon Mirror

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *