Happy Valentine’s Day! =)

God morgon på er!

Sovit gott? Det har jag. Har både duschat och fixat mig och ska strax springa iväg till tandläkaren för att laga ett jätt stort hål i tanden. Just det idag är du ju alla ♥ dag. Visst är det en fin dag. Men förr förra året på den här dagen så blev jag dumpad. Amor måste hatat mig. Haha. Hoppas jag får bättre lycka den här alla ♥ dag då.

Nu ska jag springa ner till tandläkaren. P.S testet igår var negativt. Som jag sa 😉

Två bilder från alla hjärtans dag förrförra året. Haha 😛

Posted in: Livsstil

You might also like

Ellinor Bjurström - 15% rabatt på MOCKBERG Ellinor Bjurström - Ultraljud vecka 21 - rutinultraljud Ellinor Bjurström - Alla dessa rubriker Sandra Lindahl - Vårdepp

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *