HONG KONG

Är det ballaste landet jag någonsin vart i. Den viktigaste resan jag gjort i hela mitt liv. Att den stressade staden fick mig att komma underfund med mig själv. Det var som allting runt om stod stilla när jag var där mitt i hetsen. Den fick mig att inse hur stark jag är. Annars hade jag nog hoppat från hotellrummets balkong som låg på 47:e våningen.

HONG KONG I LOVE YOU!

Finn ditt drömjobb hos oss – Bemannia!

Ta körkort online! Gratis teoriprov!

Posted in: Livsstil

You might also like

Sponsored - Like a Halloween Quueen Caroline Roxy - Happy birthday Elin Hagberg - Har ni sett hur heltäckningsmattan blev i garderoben?? Hedda Dibinger - Esmara by Heidi Klum x Lidl look Sponsored - Dagens mest populära kampanjer Caroline Roxy - Aurora

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *