Eftersom att Paulina uppenbarligen har viktigare saker för sig än att blogga så får jag hoppa in och köra några byten istället för henne.

Paulina sitter just nu och dricker läsk, eller läsken har jag tagit ifrån henne, Paulina lever verkligen inte i verkligheten. Vara 17 år och dricka läsk på en måndag med sina vänninor, det är inte okej. Eller vad säger ni? Jag gav henne i alla fall en cola som hon kan få smutta hur mycket hon vill på.

Ni vill ju självklart veta vad Paulina har gjort idag också och det ska ni få veta. Hon vaknade vid 12 morse, hon gick upp, sminkade sig i en timma sen åkte hon in till stan och käkade med Steffi på grodan. Hon käkade säkert någon slags råbiff om jag känner henne rätt. Efter det så kom hon och Steffe och mötte upp mig och Jean-Pierre på ett fik och där satt vi och snackade lite skit i någon timma. Efter det så drog jag och tränade och Paulina drog och käkade med sin älskade pappa Peter som kom hem från Thailand igår. Eftersom att Peter älskar sin dotter så mycket så tog han självklart med henne till Sturehof och bjöd henne på en klassisk Ostronplatå för 1500 kor, billigt och bra!

Och nu är vi tillsammans hemma hos Steffi på Östermalm.

Jalla, tack och hej för mig!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *