Jag läsate ett inlägg på min kära pojkväns blogg. Där han skriver att mina bilder egentligen inte är ”okej” och frågar sina läsare vad han tycker om det. Men det är okej om killar lägger ut bilder på sig själv. Men varför är det de? Vad är det för skillnad. Tjejer är MYCKET snyggare än killar. Slanka mjuka kroppar med former. Killar har hår på rumpan. Vad vill vi helst se? Vad är roligtast att titta på. Jo brudar!

Varför skulle det vara det? Visst lägger man ut bilder i hopp om bekräftelse. Delvis för att det lockar läsare och för att man ser bra ut naken. Kroppen är något vackert och natruligt! Någonting man ska vara stolt över tycker jag. Men det kankse bara är jag? All denna hysteri kring allt. Att man är en hora om man lägger ut lättklädda bilder på sig själv. Men WTF. Vi är födda nakna. Alla vet hur en röv ser ut. Alla vet hur ett par bröst ser ut. Så varför är det en så stor deal?

Samma sak när en kille lägger ut en bild på sin kropp. Varför tror ni att han gör det? Antagligen i hopp om bekräftelse. Folk tror att det skiljer så jävla mycket mellan killar och tjejer egentligen. Men vad är det för skillnad? Skillnaden är kankse att Hugo får MYCKET mer bekräftelse om han lägger ut en bild naken och tycker därför att det är okej.

Samma fråga ställer jag mig själv om och om igen. VARFÖR? Vi lever på 2000talet fär killar och tjejer har samma rättigheter. Samma sak om en tjej släpper till första natten hon träffar någon som fallit henne i smaken. Då är hon en hora medans killen är en kung bland sina polare.

Det är visst okej. Det är visst okej. Minst lika okej för Paow som Hugo Rosas. GIRLPOWER! Eller som jag säger det.

GIRLPAOWER!!


 

Posted in: Livsstil
Kommentarer (160)
 • linn

  Varför skulle de inte vara okej? Ingen skillnad på de än att gå på stranden i bikini..

 • emma

  Hej Paulina 🙂 du har världens bästa blogg ska duu veeeeta 😀 <3 världens finaste paow <33333 o VÄRLDENS BÄSTA PAULINA wihoooo okej nu överdrev jag kanske?? MEN DU ÄR BÄST!!! <3

  love your blog

 • Felicia

  Kul att du skriver girlpaower det jag kommenterade ^^

  BTW TILL ER ANDRA GÅ IN PÅ MIN BLOGG, ABSOLUT INTE SOM NÅGON ANNANS TÖNT BLOGG !

  JAG UPPDATERAR LIKA MYCKET SOM STORBLOGGERSKORNA 😉

  OCH JAG LOVAR ATT NI INTE BLIR BESVIKNA SÅ GE DET BARA ETT KLICK OCH NI KOMMER BLI EN UTAV ALLA MINA ANDRA NÖJDA LÄSARE =)

  (KLICK PÅ MITT NAMN FÖR ATT KOMMA TILL MIN BLOGG)
  PUSS !

 • Nathalie

  Fast man kanske borde lyssna på sin partner så man vet vad den andra tycker är okej. Förhållanden handlar ju liksom om kompromisser. Men det är ju upp till er såklart, men jag skulle lyssna på min pojkvän om han tyckte något var osmakligt och vise versa. Men du har en grymt fin kropp så jag förstår att du är stolt över den haha ^^

 • Louisa

  Jag håller med dig! Tjejer och killar ska ha samma rättigheter och om man vill lägga ut en bild på sig själv i underkläder, fine då gör man det. Det är ju upp till en själv. Bikini och underkläder visar ju ungefär lika mycket hud så vad spelar det för roll? Men bara det är lite spets så förvandlas man till en hora….

 • sarah

  JAG HÅLLER MED DIG, GO PAULINA!

 • terese

  HELT RÄTT PAOW!!!

 • J

  helt korrekt. Dom som skriver hora, slampa what so ever vet nog inte innebörden i dessa ord. Keep going med dina halvnakna bilder haha. Sen finns det ju allid en viss skillnad på hur man tar bilderna. Det är inte direkt så att du ligger och åmar dig och försöker se porrig ut.

 • Lindah Marie

  Nja, jag beundrar då rakt inte varken killar eller tjejer som går till sängs med nån första natten… Tycker det är så billigt.

  Killar är ofta ”horor”! 🙂

  Däremot anser jag det helt ok att lägga ut vilka bilder man vill i princip;
  men du, härmar du Kissie nu?? 🙂 Haha hon har ju oxå precis lagt ut en bild av sin röv! 😉
  Nice med Girlpaower btw, nice att du lägger ut en så fin, naturlig & oretuscherad bild på din kropp!

  Du växer i mina ögon för varje gång jag läser din blogg!

 • Johanna

  Om han gör det, varför i hela fridens namn skulle inte du kunna göra det om du vill? Du är snygg så go for it om det känns bra!

 • Jocko Apa

  ”Vi är födda nakna. Alla vet hur en röv ser ut. Alla vet hur ett par bröst ser ut. Så varför är det en så stor deal?”

  Varför lägger du då inte ut en bild på dig själv helnaken? Du ser väl snygg ut även så, det är minst sagt naturligt och du vet att du får bekräftelse. Inte bryr du dig om de kritiska röster som skulle komma i så fall? Låter du dem bestämma?

 • jossan

  håller klart med dig Paulina 🙂

 • Linda

  Go girl! Mer naket, trotsa allt! De du skrev nu är helt rätt 🙂

 • BROMAN

  jävligt bra skrivet. och du är snygg!

 • My

  visst e det okej för tjejor med, men tycker ändå det e onödigt. constant cry for attention. tycker det a bara synd att du behöver så mycket bekräftelse.

 • alice

  gud vad bra skrivit! tog verkligen åt mig! 🙂

 • sanna

  jag kan hålla med dig till viss del, men tycker du inte att hugo borde ha lite att säga till om också? du är hans flickvän, och han kanske inte vill att halva sverige ska se dig naken. precis som att du kanske inte vill att han ska synas naken. prata med varandra.

 • Sara

  Vad är det för skillnad att ta bilder i underkläder när man ändå går i bekini på stranden :S ska vi helt plötsligt täcka vart ända del av kroppen i en burka ? eller har jag fel :S

 • Hanna

  Fast dedär med övergångsskylten funkar inte riktigt så… Anledningen till att det är en man som går är för att skylten kallas ”herr gårman” alltså nästan som ”här går man” vilket är själva syftet. Det faller ju totalt ifall man skulle börja med en ”fru gårman” det fattar ju alla. Är man lite påläst så vet man det och då ser man ingen anledning att byta till en tjej. Så jämställt måste vi inte ha… Sök på google så ser du

 • ida

  hej paulina! vill bara säga att du har sååå rätt! håller helt med dig, försöker förklara för alla men ingen verkar förstå, hoppas dom gör det nu! du är en stark peson och jag ser upp till dig, tack, de här har faktiskt hjälpt mig, älskar in blogg mest! puss

 • julia

  så himla töntigt att folk ens reagera på detta. men det är mestadels tjejer som reagerar på detta skulle jag tro. ingen skulle bry sig om en kille la ut en bild på sig i kalsonger. dessutom bär du ju ändå underkläder, det är ju ingen skillnad mellan det eller när andra bloggare som t.ex kenza lägger ut bilder på sig i bikini ifrån thailand. du ska vara stolt över att ens våga visa dig i underkläder, att du har en snygg kropp och står på dig! något som en sketing som jag aldrig ens skulle ha modet till..

  julia
  http://www.magnific.se

 • Rebecka

  Så sant, lägg ut vilka bilder du vill.. fattar inte vem det är som sitter och skriver ”hora” och sådanna ord. Det måste vara instängda människor som lyssnar på männens ”normer” om vad som anses ok för vad en tjej borde göra eller inte… så himla tragiska människor… du är så himla bra Paow! =)

 • Azizi

  klart du har rätt. så jävla bra skrivet. Det finns ingen skillnad, är man nöjd med din kropp så ska man fan visa det till andra och kanske andra börja inse och accepterar sina kroppar.

  Både du och hugo har fina kroppar. Så jag ställer samma fråga som dej, varför blir det så big deal när en tjej visar sig halvnaken, men de blir bara sexig när är kill gör det?

 • ellie

  Jag håller med. Sen så verkar folk tycka det är okej att lägga ut en bild när man bara har bikini på sig men det blir ett jävla liv när man bara har underkläder, vad är skillnaden?

 • Martin

  Lägg ut nakenbilder du. Gör mig/alla andra killar ingenting. Killar som ”läser” din blogg tycker att du är snygg och det är därför vi ”läser”. Varför situationstecken? För att vi tittar bara på bilderna.

  //ärlig

 • Evah

  Jag håller helt klart med dig!
  Och folk som skriver att ”du borde ta hänsyn om hugo inte vill att du lägger ut såna bilder”, skulle han sluta med att lägga upp sina bilder i bar överkropp och där han visar röven om Paow bad honom?

  Det tror jag inte. För han tycker sina bilder är okej. Det ska vara lika. Visst, jag tycker inte man som kvinna behöver visa både underliv och bröst naket, men vad är skillnaden med dessa bilder eller att gå på stranden?

  GO PAOW!

 • sofia

  Yes! känner lika dant och varje gång jag lägger upp bilder då man ser min mage lixom får jag elaka kommentarer, Men de skiter jag i för jag e nöjd med min kropp!

 • LORISSA LOVEBOMB

  Jag tycker att det är okej med alla bilder
  Det ska inte vara skillnad för att man råkar ha en fitta.

 • Crna gora

  Hugo är en fjant.

 • Ebba

  Visst är tjejer snyggare, och kroppar är naturliga. Men det finns fortfarande olika sätt att lägga ut ”naken”bilder. Du gör det bara för att skriva typ ”Buhu buhu jag har fortfarande inte gått ner de där sista 3 kg som jag bara mååste fast det faktist inte kommer synas på min kropp utan bara som en siffra på vågen”

 • Kajsa

  Roliga är väl med att om man lägger ut en bild i bikini när man är på stranden är det ingenting.
  Lägger man ut en bild på sig i underkläder hemma så viker man plötsligt ut sig ;P

 • V

  Du bara framstår som ett sexobjekt när du håller på och visar upp dina ‘slampiga’ bilder då och då. Så jo det är en skillnad när man är vid stranden och har på sig bikini än när man tar på sig underkläder och fotar sig framför spegeln som en attention-whore. Folk ser dig som en dum bimbo bara ju.

 • Sara

  Förklara för mig, när är det man är en hora då?
  Det räcker inte med att man lägger ut så gott som nakenbilder på sig själv?, det räcker inte med att vara otrogen, eller enligt dig göra ‘det’ direkt första kvällen? förklara för mig när man isåfall kan bli kallad för hora?

  Jag tycker att dagens samhälle ska tagga ner lite, ha saker som är privata (visst vi föddes nakna, men då kan man ju lika gärna gå naken ute på stan? det är ju precis därför alla verkligen gör det, eller?), och ha kvar ett skvätt SJÄLVRESPEKT!

  tack för mig!

 • Nina

  Hej Paow!
  Jag verkligen älskar din blogg, du gör ett underbart jobb. Jag tänkte fråga dig en sak ang träning. Jag har en liten ”kula” på min mage, hur ska jag göra för att få bort den? O jag är så lat så jag tränar ju inte jätte ofta, fast jag har gymkort. Har du några bra förslag på vad som peppar en? 🙂 Puss o kram Nina!

 • Liza

  Så genomskinligt, ska du och hugo provocera så gör det bättre. Blir roligare när man inte vet om det är på riktigt eller inte, dont you think ?

 • Filippa

  Jag är med dig, Paulina. Naket är vackert. Kurvor är vackert. Skippa tabut.
  Såhär säger vi till alla moralpanikstöntar: http://filippaberg.se/?p=4026
  🙂
  Kram Filippa

 • kelly

  du kanske har rätt!!
  att kroppen är nåt naturlig,
  och nakenheten oxå..
  men kanske hugo inte vill att andra människor ska se dig naken!!
  varför?
  jo, för han bryr sig om dig!
  kanske han vill att du ska respektera din kropp och på så sätt
  inte vissa den till vem som hels!
  att andra killar ser dig naken det är inte alls oke,
  tänker du inte på de äckliga gubbar som sitter och runkar till dig?
  jo,
  kanske det är inte något viktig, eftersom du inte vet!
  men tänk så paow..
  vissa dig respekt, och så ska andra respektera dig..
  jag bråkar alltid med min kille oxå!
  för samma sak!
  jag är Latina,
  liberal, tycker om min kropp och gillar att vissa den,
  men han tycker som hugo,
  och jag förstår honom.
  för ingen kille vill att sin tjej ska vissa sig naken.
  och att andra killar ska runka till ens tjej???
  tänk paow, tänk.
  det är inte samma tjej och kille.
  för att vi tjejer pullar inte oss
  när vi ser en naken kille?
  eller gör ni det tjejer?
  :S

 • Girlpaower

  Jävligt rätt där Paow. Brudar borde ta tillbaka sin nakenhet över internet! Skit i Kellys kommentar. Otroligt smalsynt. Jag blir fan ledsen när jag läser den! Stackars tjej!

 • Bikterfy Sweden

  Bikterfy® är till för dig som vill bekänna något och som verkligen behöver få veta att det finns någon där ute som kommer läsa det och komma med rådgivning, alla vi människor bär på en börda mer eller mindre, därför startade jag denna blogg för oss som inte orkar mer leva i det förflutna, utan vill gå framåt och få en andra chans. Sajten har enbart skapats för oss alla som söker en andra chans i livet, en chans som man verkligen förtjänar till efter alla dumma misstag man gjort, dags att förlåta sig själv och bli förlåten. Vi måste gå vidare med våra liv även om det är tungt, visst kan det väl kännas skönt att veta någon där ute kommer att läsa din bikt och komma med professionell rådgivning? Bikterfy® är öppen för alla åldrar och här respekterar vi varandra oavsett kön, läggning, sexualitet och ras.

 • Julia

  Vad tycker dina föräldrar som jag antar läser din blogg? Du är under 18? 🙂 Bra blogg!

 • Bessy

  FYFAN va du e bra!!
  Fast jag tror att ni båda leker lite 😛

 • amanda

  hej:) tänkte bara säga att d va skit bra d du skrev u hade en jävla bra point 🙂
  ha d bra
  många kramar

 • Emma

  Yesssss! I Like! Håller verkligen med dig. Det är sånna här inlägg som får mig att följa dig. <3 Pussss och Kraaam

 • Anonym

  ÄÄÄLSKAR DIN BUSRINGNING PÅ VAKNA 😀 !!!!

 • Fia

  Jag tycker att du har helt rätt! Gillar inte Hugo att du lägger ut bilder på dig i underkläder kan han ju sluta lägga ut bilder på sig själv i bar överkropp på sin blogg. Annars har han inget att säga till om det! Är det gubbar/killar som runkar till dina bilder så är det ju dom vi sak ändra på. Inte dig!! Va fan! KOMIGENDETÄR2011!!!!

 • lovisa

  såååå jävla rätt!
  alla är på din sida paow 🙂

 • Natalie & Bella

  Men vadå dubbel-moral, sitta & klaga på dig & dina bilder och sen lägga upp bilderna i SAMMA inlägg.. INTE OK! Pratar ni inte med varandra personligen?!

 • Malin

  Du har en väldigt vacker & slimmad kropp, så varför skulle du inte visa upp den? 🙂 Klart tjejer också ska få visa att dom är stolta över vad dom har, om dom vill!

 • E M I AM

  Haha, du kan nog ha rätt ur en viss synvinkel 😉

 • ladydoordie

  Att lägga ut bilder på sig själv i mindre kläder behöver inte betyda att man vill ha bekräftelse, för er tjockisar kanske det är det, men inte för mig. Jag gör det för att jag är jävligt snygg helt enkelt, haha! Dessutom har jag alltid gillat mer nakna bilder, både på mig själv och andra, intressantare så.

 • Linda

  Säljer helt nya kläder från topshop, urban outfitters, tjallamalla, bik bok med mera! Jumpsuit, Klänningar, Wranglerjeans, Jodhpursboots, Studentklänning…Skynda fynda 😉 http://www.tradera.com/listing.mvc/itemlisting?ftgnr=2706302

 • Charlotte

  Kolla in min bloppis som har Louis Vuitton, HPI of Sweden mössa och Longchamp till billiga priser!
  MVH
  Kolla in min bloppis som har Louis Vuitton, HPI of Sweden mössa och Longchamp till billiga priser!
  MVH
  Kolla in min bloppis som har Louis Vuitton, HPI of Sweden mössa och Longchamp till billiga priser!
  MVH
  Kolla in min bloppis som har Louis Vuitton, HPI of Sweden mössa och Longchamp till billiga priser!
  MVH
  Kolla in min bloppis som har Louis Vuitton, HPI of Sweden mössa och Longchamp till billiga priser!
  MVH

 • josefin

  Helt rätt paow! Stå på dig mot alla avundsjuka tjejer och kåta mansgrisar!!

 • ellensw

  håller med dig! folk i sverige är så rädda för lite skinn!

 • amanda

  så rätt !
  en bild på stranden eller en bild hemma när man provar kläder tex what’s the big deal ?
  Annan sak om man överdriver spelar ingen roll om det e strand eller hemma bara man inte försöker se ut som någon porrstjärna fine,
  Du har en grymt snygg kropp och jag själv blir så sugen på att träna!
  Din blogg är rolig du visar upp dig på ett bra sätt och naturligt.
  Vadå en kille i kalingar en tjej i trosor och bh samma sak ,
  Paow du är så jävla bra !

 • louise

  du har helt rätt !

 • Amanda

  Helt jävla rätt!

 • Natascha

  precis samma sak som om du hade stått i bikini… fattar inte varför det ska vara en sån big deal?! du har en fin kropp… och det tycker jag att du ska vara stolt över – vill du visa den så gör det, inget konstigt med det, alla tjejer borde göra det, då hade det inte vart nån stor grej alls… GO GIRLPOWER!

 • Miriam

  du så så jäääävla kung som står på dig!

 • Johanna

  HÅLLER MED DIG TILL FULLO!

 • Emmeli

  Helt rätt! You go girl 🙂

 • Sofia

  Håller lätt fett med dej 😉

 • emma

  så jävla rätt! bra PAOW 😀

 • Jessica

  Paulina, vad jag tycker om dig 🙂 Du skriver helt fantastiskt bra, även fast du är ung. Keep up the good work! Kramar!

 • åsa

  Bra skrivet faktiskt, duktig du är. Inget jag skulle göra men det borde inte heller vara fel att göra så.

 • Anonym

  de t är jävligt tashigt att visa sig sådär för sverige när man har kille

 • Hanna Asplund

  Du har så rätt. Älskar hur du förklarar sånt här, och jag håller med till 100% och vi tjejer det är ju inte så att vi lägger ut bilder på kroppen dagligen, så då förstår jag inte hur de kan klaga.
  Och i med att du skriver såhär så kommer fler tjejer våga, våga stå för hur de ser ut. Och att man ska strunta i de elaka kommentarerna, för det handlar oftast om avundsjuka. Faktiskt, tyvärr. Så keep up the good work, du kan få fram självkänsla i många tjejer genom att skriva såhär, och du skriver så jävla bra, så man förstår precis vad du vill få fram med detta.
  Älskar din blogg, och jag älskar att läsa sånt här! Puss

 • Josse

  På ett sätt kan jag hålla med honom och på ett sätt inte…tycker ju de är lite väl mycket ime att du är en stor bloggare och så många yngre tjejer vill gå i dina fotspår så kan de vara överdrivet med att lägga ut bilder i underkläder och jag tycker verkligen samma om killar speciellt om han först säger till dig att du inte får och sen gör de själv? varför skulle det var okej?!? Håller med dig att kroppen är vackert men många kan tolka dig som att du säljer dig själv och tro dom kan göra vad dom vill och tycker för dom uppfattar dig som villig. Förstår du hur jag tänker? Hade du inte haft hugo kunde du ha blivit så jävla utnyttjad pga just underklädsbilder. Förlåt att jag skriver så tycker du verkar som en toppen tjej men har själv fått hemska rykten pga urringade tröjor, haft många kill kompisar med som berättat vad dom tänkt när dom ser en tjej i kort kort kjol på stan tex: ”Hade jag tryckt upp henne mot en vägg nu hade hon släppt till direkt” Men både du och jag vet att de är verkligen inte så!! Visa upp din snygga kropp och va stolt!!! =)

 • elisabet

  En kompis berättade en jätte rolig liknelse till det där med en förklaring, haha. Ett lås som öppnar alla dörrar är as coolt ju, men en dörr som öppnar sig för alla är väl inte speciellt spännande? Eller hur? 😉 haha

 • sara

  håller med! girlpower ffs (y)

 • Micha

  det är LIKA okej, dock inte ”minst lika okej”. Män är verkligen inte bättre än kvinnor, men det betyder inte att kvinnor är bättre än män heller. Jämlikhet 😀

 • sara

  tycker precis som dig Paow. Förstår inte varför folk reagerar så jävla starkt på det. Jag skulle aldrig kunna göra det då jag inte är bekväm i min kropp, men du har en så fin kropp och om du känner dig bekväm och inte mår dåligt över det så varför inte lixom? Hur många gånger har vi inte sett bikinibilder på inte minst dig? MÅNGA gånger. Då klagar man inte. Nej människor verkar på någon sne vänster tro att om man inte har bikini så har man antingen kläder eller typ betong runt kroppen. Lixom haha?

 • Henrietta

  Tänkte bara tipsa om denna gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450

  Man samlar ihop poäng som man sedan byter ut mot en valfri pryl. Helt gratis! Jag själv har fått ihop poäng till en kamera samt 1000kr på hm!

  Gratis är gott, eller hur? 😉

 • Hellou Vicky (från finland)

  Paaooow! Du har så rätt i de du skriver!
  Asså jag tkr kvinno kroppar är såå mkt snyggare..

  Till ex. En kille/man kan va jätte snygg och sexig MED KLÄDER PÅ! Men när han är naken så är han äckligt hårig och KILLARNAS FÖTTER USH! Asså killar borde sköta om sina fötter, äckligt med ”nagel svamp” (heter de så?) och torra äckliga fötter..

  Okej,kanske låter konstigt att jag skriver om killars fötter, men har allvarligt ALDRIG sett en kille med ”fina omskötta fötter” ..

  Och ja, dina ”naken” bilder är vackra! Dom är inte porriga tkr jag utan VACKRA!

  Paow, du är så härlig brud! You GO GIRL!

  Puss puss från FINLAND 😉

  <33

 • Therese

  Jo jag håller verkligen med dig! Det är ju precis som du skriver!

 • WiMa Designs UF

  Hej!
  Vi (Malin och Sanna) har ett Uf-företag som säljer sköna bloggdesginer till ett bra pris! Kolla gärna in för att se om det är något du är intresserad av eller tipsa en kompis om oss!

 • Isabelle

  Jag håller helt med dig! Verkligen bra sagt där paulina. You go girl!

  KRAM!

 • LORISSA LOVEBOMB

  men du borde ha girlpower i allt då. Om du inte dömer nakna kvinnor bör du inte döma håriga heller. Vilket jag hoppas att du inte gör. Var feminist!

 • Lou

  Tkr det var bra skrivit !

 • Maja

  Dåligt, alla tjejer är inte smala paow!:) synd..

 • fuckchauvinists

  Paow you’re totally right about that, and the funny thing is, your boyfriend Hugo has so many shirtless pics himself! Why would he even write something like that? That dude has got major double standards, and yes, like Marilyn Monroe said ”The body is meant to be seen, not all covered up” so Paow do what you want to do, because all they have is a perception..So what gives them the upper hand? Nothing 😉

 • Skriv av dig!

  Bra skrivet!

  Behöver du skriva av dig? Maila din historia till mig på [email protected] så publicerar jag den HELT anonymt!

 • Anonym

  Du har rätt i det du skriver.

  Tänk bara på att detta är nätet, allting du lägger upp kommer att finnas kvar. En simpel Google-sökning kan leda vem som helst till bilderna. Det kan komma tillbaka och slå dig på käften senare i livet så jag uppmanar dig att vara lite mer försiktig.

  Men som sagt, i grund och botten så har du har rätt.

 • ......

  Prata med din kille om det då ^^ säg det du tycker och låt han säga det han tycker då förstår ni varan mycket bättre 🙂 dels så är det kanske att han är väldigt avundsjuk av sig och vill ha dig för sig själv =) han kanske vill vara den speciella och säga att det är bara han som sett dig i underkläder 😀

 • H A N N A N E R E P ♥

  du har fan rätt i de du säger bara att samhället vi lever i är fegt

 • my

  håller me dig så klart, riktigt bra skrivet.. 😉

 • elina

  du har sååååå rätt !

 • Sara

  Töntigt att du inte accepterade min kommentar bara för att vi inte delar åsikter!

 • Annica

  Tänk på att du ska kunna stå för dessa bilder senare. När man är så ung som du är så tänker man inte alltid på konsekvenserna av sina handlingar… Tycker du är alldeles för bra för att sunka ner dig på detta sätt! Nån gång skall du söka jobb, kanske inte alltid vara egen företagare? Kram!

 • Matilda

  Håller fullständigt med dig! Vi ska ha precis samma rättigheter som killarna, spänner dom sig i kallingar framför en spegel så kan vi ju lägga ut bilder i underkläder? Som de flesta skriver så är det heller ingen skillnad på underkläder och bikini, så so what? Då borde man inte få lägga ut semesterbilder heller. Det är bra att du kämpar emot alla moralkärringar osv. Vill man ha förändring i samhället så får man tänja lite på gränserna 😉

 • Nadja - Leija's mamma

  Du har så rätt tjejen!

  Jag är något år äldre än dig, 19. Men jag måste då säga det att du är så jävla häftig. Du står för det du säger, och det är inte många som gör. Jag önskar att jag var som dig när jag var yngre. Ta åt dig av allt det positiva som folk säger till dig, för det är sant.

  Tuffare tjej får man leta efter! 🙂

 • Josefine

  Du är ju faktiskt inte spritt jävla naken, DÅ hade det vart horigt..
  Men det är du ju inte på bilderna du lägger ut..

  Frågan är ju vad surjävlarna som är emot det går omkring med på stranden xD ?

 • Anonym

  sååååååååååååå jävla rätt!

 • Alina

  Herregud det är väl upp till var och en vilka bilder man vill lägga upp? du har ju lagt upp bilder på sig själv i bikini (vilket är väldigt vanligt) även att killar lägger upp bilder på sig i badbyxor, jag tycker att visa sig i bikini är likadant som att visa sig i underkläder.
  Löjligt att folk reagerar så hårt på dina bilder…Du är väll stolt över din kropp och vill väll antagligen visa upp den.
  Det är ju ändå din blogg paow! om man inte gillar det så kan man väll låta bli att läsa den?
  Fast sen är det klart att ens parter kanske inte vill att man ska visa sig i så lite kläder och då blir det ju en helt annan sak, men det är väll något varje par bestämmer då.
  Grym blogg enligt mig iaf!
  Kram!

 • Sara

  Hur jävla fegt är det inte att bara acceptera dom kommentarer som är med mig? jag är säker på att jag inte är den enda som INTE håller med dig, men dom kommentarerna vill du självklart inte visa upp! såå fegt!

 • Anonym

  jag håller med dig men sedan tänker jag.. varför lägger du inte ut en bild på dig själv helnaken då? det är ju naturligt.

 • Sofi

  Håller med dig. men lägg inte upp bilder för bekräftelse, det är bara sorgligt.
  Du har en grymt fin kropp. och det vet du. så sluta upp med att söka bekräftelse genom bilderna.

 • ① ♛` ❤ » $aara $aariioniitaa ღ Җ Noя∂aғяίkaη Җ ღ Mar✩cko ❤ϟ ♫ ♥ ☺ ♫✩★✔✖♞☢▲♛ϟ☀❥①▄

  Jalla , om vi är född nakna varför går du inte ut till stan naken? eller på sommaren utan bh och trosor. Gå ut naken !
  om det är så ” naturligt ”

 • Linnéa

  Ja måste inte göra annat än att hålla med. Tycker det är roligt att alla reagerar då du har BH och trosor men inte i bikini. Spännande det här. kanske behöver man göra en studie på det?

 • vilma

  hej! har ju märkt att du har ”paow svarar” så jag tänkte att du kanske har lust att svara vart din klädhängare där man typ ser dina kläder så tydligt är ifrån, när du köpte och så. du har skrivit om den någon gång, men vet inte när. så kan du visa hur man kommer till det inlägget eller svara igen? 😀

 • emmzy

  GO PAOW!..* 😉

 • Vivi

  Tycker att det är helt okej att lägga ut bilder på sig själv i underkläder, sålänge det inte är någon ”sexig pose”. Det är ju som bikinis.

 • Lila

  Håller helt och hållet med dig!!

 • jennifer

  Jag håller med dig!

 • M

  Kunde inte sagt det bättre själv, fetlänk på min fb!

 • Emmi

  Paow du är så fiin<3<3

 • ana

  kvinno kropen är fin men det är inte grejen utan du har inge respekt över dig du är litte crazy tycker jag

 • Rosa

  HÅLLER VERKLIGEN MED DIG!

 • rebecca

  GIRLPOWER! jag tycker inte att det är fel, men jag har tyvärr en spärr i huvet om att jag inte kan lägga upp lättklädda bilder 😉

 • Natalie

  Lite löjligt hur folk drar skillnaden mellan normalt och osmakligt egentligen, en bikini är normalt att visa upp sig i, men är det samma plagg fast gjort i ett annat material än bikini, ja då är det helt fel, okej? Stört..

  http://natalierebeckas.blogg.se/2011/march/du-ar-bra.html jag har skrivit om självkänsla och sånt i min blogg, gå in och anta utmaningen allihopa!

 • Elin

  Jag håller med! 😀 jag tycker att det inte ska vara en så stor skillnad mellan kille och tjej när det gäller sådana saker!

 • Anonym

  så jävla rätt! haha skit skön du är!

 • Silentviolence

  Love your blog! 🙂 Läs förresten min blogg där jag (en 18årig tjej) skriver mina åsikter, tankar och min egna poesi. Jag skriver bl.a. om hur det är att vara barn till två missbrukare och mina tankar kring min depression. Kram

 • Anna

  Brukar inte alls hålla med dig, men här gör jag faktiskt det. Jag skulle själv aldrig lägga upp en bild på mig själv naken – men det betyder inte att andra kan göra det. Fast jag tycker det är lite ”sådär”, både för killar och tjejer. Men det du säger att en tjej som ligger med många killar är en hora, medan det är något positivt med killar som ligger med många tjejer, det är bara sjukt!

 • Malin

  Att vi ens diskuterar om det är okej för tjejer att lägga upp bilder är töntigt.
  Fan, spreta med benen tjejer! 😉

 • emma

  Fan va grym du är!!!! exakt samma tankar som ja har…

 • Julia*

  Fy fan vad bra sagt!! De är sånt man vill höra. Jag är helt på din sida, kämpar för samma ska!
  BTW. Du har en as bra blogg!
  Kram!

 • emma

  grejen är att ja man ska kunna va stolt med sin kropp men lägga upp så lättklädda bilder inför alla kan påverka dig väldigt mycket senare i ditt liv. jobb osv!
  nej de är inte okej att de ska va så uppdelat mellan killar och tjejer. vi ska också kunna göra samma saker som dom och bli accepterade men de är så samhället ser ut just nu tyvärr.
  sen är de nog lite skillnad på att lägga upp en bikini bild och en underklädes bild. en strand bild är nog inte riktigt menat att va ”sexig” oftast inte iaf. du vill ju ha bekräftelse och de är inget fel med de för du har jätte vacker kropp och alla kroppar är vackra på sitt sett men dina underkläds bilder är lixom menade att va sexuella osv och de är nog de väldigt många reagerar så starkt på.
  och de här med att vi är slampiga och horor för att vi ligger med någon första kvällen och killar är kungar typ. när jag brukar prata med killar om de brukar en del jämföra de med nyckel och nyckel hår. killen är nyckeln och tjejen hålet. typ såhär brukar de låta ” ”Om en nyckel kan öppna en massa lås, det ses som en kunglig nyckel. Men om ett lås kan öppnas med en massa nycklar, så är en ganska taskig lås. lote komiskt låter ganska trovärdigt men inte ok överhuvudtaget. men som sagt, de är så samhället ser ut idag.

 • Matilda

  Egentligen är det ju heelt sjukt att det fortfarande inte är jämställt. Men Paow guu vad bra det var skrivet! Verkligen!!

 • jackie jj

  YOU GO GIRL!!! du har såååå rätt om det!!! Föresten har jag inte sätt en finare kropp än va du har.. Puss och kram!

 • Line

  Du är så jävla bra Paow!
  Har läst din blogg länge nu och du har växt så mycket i mina ögon sedan första gången jag klickade mig in här. Du är verkligen en människa jag ser upp till och du har helt rätt i det du säger.. Skönt att du vågar stå på dig, är helt på din sida 🙂
  Puss

 • Elin

  du har snygg kropp paow 🙂

 • sandra

  Jag håller helt och hållet med dig! jäkla bra skrivet! Tjejer har lika mycket rätt som killar

 • Malin

  Håller helt med i vissa argument! Borde vara lika för både killar och tjejer. Jag har tänkt precis i samma banor som du skriver om…speciellt det sistnämnda! (även fast jag aldrig varit en tjej av den typen själv, men tycker ändå hela bilden är helt sne mellan killar o tjejer) Bra att du tar upp ämnet!

 • linda

  så jävla rätt GO PAOW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 • m e l i n d a

  heeeeelt rätt paow, köööör!

 • Lisa

  ÄNTLIGEN EN BLOGGARE SOM KAN STÅ FÖR FEMINISM!!!! GO PAOW!

 • mm

  håller med lite.. men inte hela vägen.
  kroppar e fina ja. men långt ifrån att man ska nu visar ju naken överallt. vi har ju ändå kläder till en anledning.
  o sorry, men lägger en tjej ut bilder på sig naken/naken hud för mycket, kan hon vara ute efter bara en sak, eller två kanske; uppmärksamhet & bekräftelse.
  de handlar inte om ens rätt, fine lägg ut fina nakna bilder, men sanningen är att de flesta som lägger ut nakna bilder är ju ofta snuskiga mer, liksom man ser när en person lägger ut en stolt naken bild o en bild för att få komplimanger. en kropp ska vara också lite mysterium tycke ja. de e för lätt spel att visa brösten osv. men håller med att man ska inte vara mer annorlunda än killar osv. men de e iaf frågan på varför. de handlar inte om samhället bara utan helt enkelt om att nakenhet har sedan länge kommit från ”horor” osv. en hora är inget nytt idag. ja vet en tjej som lägger ut bilder på sig hela tiden elller på sina ”bröst”. o en full blogg men bröst? liksom hur uppfattar ja de? ok, du tykcer om du dina bröst, men..?? sedan klagar hon över att folk säger de e snea osv.. frågan går till vad förväntar du dig för respons?

 • phillyflopp

  Fast det beror väl lite på. Du står ju och åmar dig framför kameran, sexiga poser, ut med tuttarna. Om du nu säger att kroppen är så naturlig så ta naturliga bilder.

 • Linnea

  helt rätt, bra skrivet!

 • Pimpina

  Så bra skrivet ! Och jag håller verkligen med dig, btw din kropp är så himla fin !

  Älskar din blogg 😀

 • Vickan

  Väldigt bra skrivit! kunde inte sagt de bättre själv! 😀

 • v s

  kunde inte ha sagt det bättre själv. håller med dig till 100%. det finns inget mer naturligt än våra kroppar och sexualitet. och ALLA tjejer känner nån sexuell lust när dom är med en kille som dom gillar, så vrf inte go for it? rädda för att bli dömda eller? klart jag har sex med vilken kille jag vill, när jag vill och hur jag vill (om han vill alltså).. sen är det upp till honom hur om han vill se mig som billig för att jag gör det mest naturliga och underbara som finns. är det rätt för killar, så är det minst lika rätt för tjejer. feminist? nej bara RÄTTVIS!

 • alicia

  vafan? jag tycker de är helt jävla rätt ? palla bry sig om syltar och allt sånt, Jag tycker fan paow sa en jävligt bra sak. Okej ibland kan tjejer lägga ut för mkt. Men de kan väl killar med? Jag har bara ett ord till paows inlägg, WORD!

 • Emma

  SÅ RÄTT RÄTT OCH RÄTT!
  Fattar inte varför det ska vara så, så jävla onödigt. GO!

 • Matilda

  BRA där! <3

 • Patricia

  Kvinnor må va snyggare än män men de betyder ju fan inte att de är okej att vika ut sig som fucking 16 åring! DU ÄR ETT BARN!!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *