Jag vet, jag suger.

Ja, jag vet att jag suger. Men jag har fått någon bakterie i magen som gör så att jag mår piss. Som i torsdags så mådde jag bra men åt bara lätta saker och drack vatten.

Igår så var jag ute och käkade med Hugo, åt sallad och en halv kaka. Och sen så mådde jag så illa, blev snurrig fick ont i magen och blev skakis. Mår jätteilla, men kan typ inte kräkas. Då åkte jag hem och la mig i sängen. Sen efter ett par timmar så var jag hyfsat pigg. Då kom Hugo hem med chips, godis och cola. Käkade lite chips och dipp och drack lite cola eftersom jag mådde helt bra.

Men sen vaknade jag kl 5 imorse av att jag har så j*vla ont i magen och skakar. Reser mig upp och känner att jag behöver kräkas. Springer in till toaletten men jag behövde tydligen inte det. Mådde bara jätte jätte jätteilla. Så jag tar ett bad men det blir inte bättre. Sen så la jag mig naken i fosterställning på golvet. Efter ett tag så mår jag så illa så att jag måste kräkas för att få slut på det. Jag har seriöst aldrig haft en sån äcklig känsla. Så jag stoppar fingarna i halsen. Och sen så mår jag heeelt bra? Eller inte helt. Men bra. Har fortfarande ont i magen.. Vågar inte äta för att jag är rädd för att kräkas igen 🙁 buhhu…

Ska blogga lite nu. Men ni får ha lite överseende med en halvdan uppdatering tills jag mår bättre.

Buhu stackars mig 🙁

Posted in: Livsstil
Kommentarer (78)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *