Over and out.

Trots att jag bara varit hemma idag så är det dags för mig att kasta in handduken. Det är bra att vila när man är sjuk har jag hört. Men jag har typ fått liggsår? Fan. Imorgon så är det söndag. Sen ska jag till doktorn.

Ni som säger att jag är gravid, jaag tror inte man blir dålig i magen på det här sättet av det (haha vi ska inte snacka sånt i min blogg sorry!) eller jag kanske har fel? Jag ska i alla fall testa mig imorgon. Jag är grovt ansvarslös som inte äter p-piller när jag har pojkvän, men jag blir så himla upsvullen& går upp massa i vikt på en gång av minipiller (jag kan inte äta vanliga p-piller) och blir finnig av p-stavar. Visst, använder jag kondom ibland… Men fy, detta måste styras upp – tror inte att jag vill ha barn nu. Jag vill ha en spiral eller något… Något som man inte blir fet av. Om det inte går så slutar jag ha sex överhuvudtaget eller så börjar jag ta den i… Nää förlåt så ska vi inte prata.

Nu ska jag titta på CSI & sen sova. Ha en bra lördagskväll! Puss!

Så här såg jag ut innan jag började käka minipiller…

(Visited 845 times, 1 visits today)

147 Comments

 1. Anonym februari 13, 2011 at 12:36 f m

  Kolla upp p-pillret Yasmin 🙂 ett tips bara

  Reply
 2. elin februari 13, 2011 at 12:37 f m

  man går inte upp i vikt av p-piller? det är ju bara en myt.

  Reply
 3. Anonym februari 13, 2011 at 12:42 f m

  Det kanske var djur i råbiffen

  Reply
 4. klara februari 13, 2011 at 12:44 f m

  nej ! börja inte redigera låren du med nu..
  kvinliga former är ju dom snyggaste !

  Reply
 5. g februari 13, 2011 at 12:47 f m

  shitt asså… du är lixom redan skit smal , du är fan nästan äckligt smal så börja inte nojja du med nu..

  Reply
 6. Mimmi februari 13, 2011 at 12:49 f m

  Föreslår Cerazett om du är rädd för att gå upp i vikt.. finns inga kvinnliga hormoner i dem!

  Och ja du kan bli väldigt dålig i magen, inte bara illamående av att vara gravid! är olika för alla!

  Reply
 7. Snoken februari 13, 2011 at 12:50 f m

  Racist pants

  Reply
 8. Elli februari 13, 2011 at 12:58 f m

  Du Är Vacker Som Du Är! 🙂

  Reply
 9. Jessica februari 13, 2011 at 12:59 f m

  Ett tips på preventivmedel är kopparspiral!
  Inga hormoner, kostar inget och du kan ha den i fem år.
  Jag kan varmt rekommendera den!

  Reply
 10. Emma februari 13, 2011 at 1:07 f m

  Du är ju finare nu!! Men jag har kopparspiral och Det är inga hormoner eller något i den, vilket gör att man inte går upp eller mår annorlunda! Det är kopparen som dödar späsen 😉 testa det!

  Reply
 11. Tove februari 13, 2011 at 1:20 f m

  Du kanske har fått magkatarr, min pojkvän fick det av att han inte åt ordentligt + att han åt för mk godsaker 😉 Du kan ju köpa nångonting som hjälper magen tex mot magsår? De är värt att prova, han mådde i alla fall bättre efter det 🙂 Kommer inte ihåg vad han köpte, men det var tabletter man tuggade på iaf.

  Krya på dig!

  Reply
 12. C februari 13, 2011 at 1:24 f m

  Jag brukar inte kommentera men du måste ändra tankesätt. Jag visade bilden på dig från solariet till min pojkvän för att visa hur en liten viktuppgång kan göra en sån stor skillnad på en person. Du har blivit tio gånger snyggare. Från att gå från en tanig flicka ser du ut som en kvinna. Och tro mig, jag är inget fan av fett..

  Reply
 13. Anonym februari 13, 2011 at 1:29 f m

  Det finns ett alternativ till preventivmedel som innebär att killen gör en tillfällig kastrering. Du kan kolla upp mer om det här, det är helt ofarligt och går att ta bort när som helst, och det minskar inte heller sexlusten hos killen.

  Ett litet tips bara.

  Reply
 14. julia februari 13, 2011 at 1:39 f m

  mycket finare nu, inte fint att vara för smal:)

  Reply
 15. Karolina februari 13, 2011 at 1:44 f m

  satsa på spiral, du kommer säkert få det speciellt när du är i ett fast förhållande.. det var df jag fick det.

  Reply
 16. Emma februari 13, 2011 at 1:51 f m

  Ett tips e att börja med p-ring! Du behöver bara byta en gång i månaden och det blir bara hormoner just där, så inga finnar lr nåt sånt 🙂

  Reply
 17. rastamalin februari 13, 2011 at 2:03 f m

  jag har haft minipiller, pstav & nu har ja hormon spiral.
  ja kan lova att jag gick upp av minipiller, pstaven va skit, och det är sjukt gött med spiralen ! har gått ner typ 10kg sen ja satte in den, helt underbart.
  känns inte ens att man har den, har inte mens, inga värkar eller ngt sånt..
  tkr du ska satsa på en spiral !

  du är awesome btw !

  Reply
 18. jenny februari 13, 2011 at 2:37 f m

  Hej
  Vill bara säga att jag blev gravid för ungefär ett år sen, och jag hade exakt dom symptomen du har nu, alltså jag kunde inte äta något, hade bara en äcklande känsla dygnet runt, mådde illa, spydde hela tiden, mådde riktigt piss och visste verkligen inte vad det var, jag skyddade inte mig då heller.. tog ett test och ja jag var gravid och ja jag gjorde abort, direkt efter aborten började jag med minipiller(cerazette) och om man tar dom exakt samma tid(har satt alarm på mobilen) varje dag så funkar dom riktigt bra,kroppen är riktigt stabil får ingen mens och har inte fått några biverkningar över huvudtaget och du är riktigt smal så du borde nog inte oroa dig över att gå upp ett eller två kg.

  Håller tummarna att du inte ärgravid och att du iallafall inte är så långt in på graviditeten så du kan göra medicinsk abort, det gör jävligt ont men mindre ont än kirurgisk vad jag hört då man måste skrapa..

  lycka till och föresten tkr verkligen om att du är så öppen i din blogg.. det här är sånt som tjejer går igenom dagligen och att du öppnar dig så mkt och skriver om det e vrkligen imponerande och därför jag återkommer till din blogg,,. hoppas du uppdaterar oss med resultatet

  puss och kram

  Reply
 19. N A D I A♥ februari 13, 2011 at 3:07 f m

  Super fin blogg du har Paow♥

  Reply
 20. johanna februari 13, 2011 at 3:19 f m

  OM bara OM du var gravid, skulle du föda barnet? Om du inte vet, vilket håll lutar du mest åt..? Skulle vara kul om du svarade!

  Tack för en awesome blogg!

  Reply
 21. Sandra februari 13, 2011 at 3:30 f m

  Har du provat Cerazette? Det är en blandning av p-piller och minipiller typ. Jättebra!

  Reply
 22. Martin februari 13, 2011 at 3:38 f m

  Sebbes barn?

  Reply
 23. Amelie februari 13, 2011 at 3:39 f m

  Som en annan sa!
  DU är vacker som du är!

  Reply
 24. Sofia februari 13, 2011 at 3:51 f m

  Jag har testat de mesta och kan säga att hormonspiral är bland de besta, man får betala ty 1000 kr men man får mindre ont och den håller i 5 år. De känns inte att man har den så de kan jag verkligen rekommendera!

  Reply
 25. Amanda februari 13, 2011 at 3:59 f m

  Hahahahahahaha lilla gumman. Du borde gå till en barnmorska som kan informera dig, för du verkar inte ha så stor koll angående skydden. Sedan, ni som har tipsat om ”Cerazette”.. FYFAN, säger jag bara. Det värsta jag, och mina sju bästa vänner, varit med om. BANNLYS Cerazette!!!

  Reply
 26. sheikhs.blogg.se februari 13, 2011 at 6:00 f m

  Två blodrelaterade människor som bloggar, två flugor i en smäll!

  Reply
 27. Marie februari 13, 2011 at 7:14 f m

  Jag vill börja med att säga att du är så otroligt vacker!! Jag tycker du är en otroligt bra förebild.. Men du är snygg precis så som du ser ut nu !
  Sedan har jag en fråga. Det är jämnmoden så att jag har en iphone 3GS och jag undrar om du har några tips på roliga spel. Skulle bli jätteglad om du kunde göra ett inlägg med dina bästa speltips för jag är nog inte den ända som undrar. Ha det bra 🙂
  Kram <3

  Reply
 28. ,,, februari 13, 2011 at 7:32 f m

  Man blir inte fet av p-piller/mini-piller, däremot kan man få en ökad apptit under en period.

  Reply
 29. Linda februari 13, 2011 at 7:52 f m

  Om du går till läkaren, så be dom utreda så att det inte är ehec. Fick jag (i Sverige, ovanligt) mer vanligt att man får det utomlands. Men jag hade de symtom som du har. Men jag hamnade på sjukhus tillslut. Då visste de inte vad de var (fick inte behålla någon mat eller vatten, oc blev helt uttorkad). Efter att de tagit en massa prover och analyserat dom så fick jag veta att det var ehec.
  Tänkte att det kunde vara det eftersom du ätit ”rå” mat…

  Hoppas du snart mår bättre!

  Reply
 30. Amanda februari 13, 2011 at 8:14 f m

  Har två barn och aldrig upplevt att man skulle få ont i magen av att vara gravid. Sen att man kan må sjukt illa och inte kunna göra annat än att spy så tror jag inte att hon är gravid.

  Reply
 31. E februari 13, 2011 at 8:21 f m

  Kopparspiral ska du ha i sådana fall. Inga hormoner som får dig att må dåligt eller gå upp i vikt. Gå till ungdomsmottagningen och prata med dom där. Att riskera att bli gravid när man inte vill ha barn och i din ålder är bara dumt.

  Reply
 32. monika februari 13, 2011 at 8:42 f m

  Skit du låter gravid!

  Reply
 33. hanna februari 13, 2011 at 8:52 f m

  läs och kommentera min blogg **) <3

  Reply
 34. sara februari 13, 2011 at 9:04 f m

  jag pratade om en skolsköterska om detta och hon sa att man går upp i vikt av de flesta preventivmedlen som innehåller hormoner. Men det är bara i början, sedan går man ner igen. Och anledningen till att man går upp i vikt är för att man äter mer. Jag har p-stav som jag är nöjd med, visst, jag har blödningar och har haft det i ca 6 månader från och till, men nu börjar det sina. Jag har inte gått upp i vikt av den, har gått ner 4 kg x)

  Reply
 35. Sofia februari 13, 2011 at 9:05 f m

  du ser ju ut s¨nu med

  Reply
 36. Cicci februari 13, 2011 at 9:08 f m

  Cerazette suger! Ta spiral, inga biverkningar eller viktökning=)

  Reply
 37. Daniel februari 13, 2011 at 9:13 f m

  Hoppas allt blir bra snart!

  Reply
 38. ♥ESSEY♥ februari 13, 2011 at 9:20 f m

  Läs min blogg som har fått pris i ”Roligast i bloggvärlden” och ”årets mest originella blogg” Haha nä, men snart så ;)<3

  Reply
 39. saga wihlsson februari 13, 2011 at 9:22 f m

  Men gud, har du oskyddat sex så är det inte konstigt om du skulle vara gravid! ;)*Själv har man ju aldrig haft oskyddat sex, stolt* hehe

  Reply
 40. Maliiiin februari 13, 2011 at 9:26 f m

  Snälla Paulina, du sa förut att du hade haft ätstörningar, börjar dom komma tillbaka? Du är jätte smal och fin nu som du är. Sådär på bilden är för mkt. Du är fin som du är. Börja inte du oxå att prata om att du inte vill gå upp i vikt, att du vill gå ned. Du triggar andra 🙁

  Reply
 41. Sara februari 13, 2011 at 9:30 f m

  HAHA. det beror ju på vad du stoppar i dig!
  man går inte upp om man inte äter……haah

  Reply
 42. Emma februari 13, 2011 at 9:31 f m

  fråga om p-ring isåfall. google på det om du vill veta vad det är =)

  Reply
 43. elin februari 13, 2011 at 9:35 f m

  Det är inte minilipperna i sig du går upp av, inte p-piller heller (även om du inte kan äta dom) det är för att du äter mer. Hormonet får dig sugen på mer godis/mat och kroppen reagerar som den är hungrig och det gör att du äter mer. Det är DET du går upp i vikt av. Håller man bara igen och inte faller för frestelsen att stoppa i sig godis och annat man blir sugen på så påverkar inte pillerna vikten. Dom innehåller inget som är fettbildande 🙂

  Reply
 44. therese j februari 13, 2011 at 9:37 f m

  Enda skillnaden på din kropp enligt mig väl väl rumpan & tuttarna 🙂
  men det är ju bara positivt 😉

  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG
  LÄS MIN BLOGG

  Reply
 45. Anna februari 13, 2011 at 9:38 f m

  Precis som Sara skriver. Det är inte hormonerna du går upp i vikt av.. Däremot får man större aptit (eftersom du lurar kroppen att du ska bära på ett barn i 9 månader). Eftersom du får större sug så stoppar du i dig mer. Därför går man upp i vikt av p-medel.. Så.. Skydda dig, å när du blir sugen.. Drick ett stort glas vatten, ät en morot, ta en promenad..

  Reply
 46. Tess februari 13, 2011 at 9:47 f m

  Har själv kopparspiral. den är skit bra. ger dig inga hormonr. påverkar bara lokalt i livmodern. kan jag värmt rekomendera.kram

  Reply
 47. Carolyn februari 13, 2011 at 9:51 f m

  Men DÅ såg du ut som ett barn.. vem fan vill eftersträva ett sånt utseende? Kvinnligheeet tack!

  Reply
 48. Rebecca februari 13, 2011 at 9:55 f m

  Besök gärna min blogg.

  Jag bloggar om min vardag, min träning, min kost, mina djur och andra intressanta saker. 🙂

  Och Paulina, du är så himla fin som du är nu!

  Reply
 49. Kriss februari 13, 2011 at 9:56 f m

  Jag är gravid och jag kan garantera att hela tarmsystemet kan braka ihop *haha* när du är gravid. Kan behöva gå till toan 7ggr om dagen. Och nej, vore inte konstigt om du är gravid med tanke på att ni har oskyddat sex. Hoppas allt löser sig. Kram

  Reply
 50. marianne1989 februari 13, 2011 at 10:02 f m

  90% sikker på at du er gravid, du beskytter deg ikke og har samme symptomer som en venninne av meg som er gravid.

  Reply
 51. Anna februari 13, 2011 at 10:03 f m

  Hej Paulina!! Om du inte är gravid, vilket jag tror att du inte är!!.. Så kan jag säga att jag tror din mage är i dåligt skick pga av ditt intag av mat!! Ena dagen äter du massa strunt, andra dagen knappt någonting! Sen all råbiff du äter, kan inte vara bra för magen!! Ät ordentligt, nyttigt och regelbundet!! Sluta med alkohol, kaffe, cigaretter ett tag, så ska du se att det går över!! Drick även ett glas proviva varje dag, gör susen!!

  Reply
 52. din kille hugo februari 13, 2011 at 10:08 f m

  men ahh jag vill knulla me dig om du är gravid så får du ta ner barnet så vi kan knulla hur mycket som helst ah ah ah ah knulla hårt kom i gen ta in den nu är den inne

  Reply
 53. Emelie februari 13, 2011 at 10:10 f m

  Du är ju jätte smal på bilden, så du behöver verkligen inte vara rädd för att ta minipiller.

  Reply
 54. Linn Bengtsson februari 13, 2011 at 10:15 f m

  Finns ju p-ring och p-pl¨åster med. Men det är bar ao prata med din barnmorska kan hon ju lista ut vad som fungerar för dig och inte ..

  Reply
 55. Josefine februari 13, 2011 at 10:18 f m

  Skaffa KOPPARSPIRAL 🙂 inga hormoner alls.. hormoner funkade inte för mig. Du får ganska mycket mens och mensvärk av kopparspiral men det är det värt om inget annat funkar 🙂

  Reply
 56. annelie februari 13, 2011 at 10:22 f m

  du går upp mer i vikt av vanliga p-piller än minipiller iallfall, iallafall gjorde jag det.

  Reply
 57. Ellinor Grönqvista februari 13, 2011 at 10:26 f m

  det finns flera tusen olika sorters p-piller,jag prövade nog minst fem olika sorter innan jag hitttade ett märke som jag tyckte om. Av alla fem innan dess så fick jag grova humörsvägningar och jätte mycket acne, nu har jag jätte fin hy och inte ens pms. Är inte svullen för den delen heller.

  Reply
 58. emm februari 13, 2011 at 10:34 f m

  du är rolig paulina! :p men hoppas det löser sig.

  Reply
 59. Melissa februari 13, 2011 at 10:35 f m

  Gumman, jag är nybliven gravid och mår konstant illa. Fast jag verkligen avskyr att kräkas så jag tror jag ”kväver” kräkningarna, mao, jag kräks inte dock. Men det är det många som gör vid graviditet. Jag kan äta, men, illamåendet gör mig galen! Gör graviditetstest nu! Hoppas verkligen du behåller barnet, för sen när du är +30 och vill ha barn och det inte lyckas, då kommer du ångra dig.. Jag är född av unga föräldrar, jag ser bara fördelar! =)

  Reply
 60. Jau februari 13, 2011 at 10:36 f m

  Tar Yaz (vanliga p-piller) och jag kan nog svära på att jag blir mycket hungrigare av dom. Men o andra sidan blev mina bröst en kupa större (gick upp kanske 2 kilo, så det var ingen hurja skillnad, men ändå) xD

  Reply
 61. Sara februari 13, 2011 at 10:45 f m

  HerreGUD Paulina, lägg ner det där ätstörningssnacket. Du triggar andra och är så jävla omogen!!!

  Reply
 62. Anonym februari 13, 2011 at 10:54 f m

  Man går inte upp i vikt av spiral. De första 6 månaderna kan man få mellanblödningar och en värk som känns som mensvärk, men man kan självklart inte bli gravid.
  Efter 6 månader så har man ingen mens eller något. Hur bra som helst! Fast man kan ju välja koppar spiral också så man får mens. Men vem väljer det frivilligt? 😉

  Reply
 63. Emelie februari 13, 2011 at 11:10 f m

  Söta du! Hade skitproblem med viktuppgång och minskad sexlust mot massvis av preventivmedel. Men nu har jag hittat de två ultimata! Kör på antingen Pplåster Eller Pring, själv rekomenderar jag Pringen i förstahand, den är bekvämast att användas. Känns ingenting för dig eller din partner, inga symptom ingenting 🙂

  Reply
 64. bla februari 13, 2011 at 11:11 f m

  Ja gud så fet du var på den där bilden, du måste ju haft självmordstankar? Det är ju inte mänskligt!! Du måste ju ha vägt minst 350 pannor. Väx upp.

  Reply
 65. fjjjoooortiizzz februari 13, 2011 at 11:16 f m

  FRÅÅÅGESTUUND!! Kolla in på våran blogg o kommmentera!!!<333
  Fjooortizzzzzzz<3333333

  Reply
 66. Hellou Vicky februari 13, 2011 at 11:25 f m

  Jag hade typ liknande symton när jag va 18 år (är 21 nu) och jag kunde inte fatta vad de va för ngt.. Sen helt plötsligt fick jag missfall, och visste inte ens att jag vart gravid..

  Gör test för att va säker.. 🙂 men de är säkert ba nån magsjuka, många som har de nu iaf här i Finland 😛

  Reply
 67. L februari 13, 2011 at 11:29 f m

  det allra bästa är en kopparspiral. finns inga hormoner what so ever.

  Reply
 68. Anonym februari 13, 2011 at 11:32 f m

  Jag tror att du inte har ingen som helst koll.Du tror att du vet men du har ingen som helst aning. Jag tror att det kan handla om att du inte tar dina p-piller regelbundet och att kroppen inte hinner ta upp det därav illmåendet och det är därför du spyr, sen kan det handla om att äter som en kratta, eller så kanske du är påväg att bli gravid (who knows? Det är bara du som kan veta?) Du borde väl känna din egna kropp och veta hur den fungerar? Du är fortfarande ett litet BARN så du borde gå till ungdomsmotagning och kolla dig för att vara på den säkra sidan..Och vadå ”jag tror inte man blir dålig i magen när man är gravid” Hur kan du veta det? Du är fortfarande ett litet barn och du har ingen som helst aning om vad man kan få för biverkningar..Jag kan tala om för dig att vara ”dålig i magen” – vara illamående är en av några biverkningar..Så sluta tro att du vet allt för det är så långt ifrån..

  Reply
 69. sara februari 13, 2011 at 11:38 f m

  Jag hade samma problem och körde oskyddat i tre år, de går ju men är en risk.. nu har jag iaf P-ring och inga biverkningar!! värt o testa!!!

  Reply
 70. sara februari 13, 2011 at 11:41 f m

  det kanvara så att du är allergisk mot något. exakt sådär va de för min kompis så fick hon veta att hon är gluten allergiker!!

  Reply
 71. Bella februari 13, 2011 at 11:49 f m

  Ett tips är p-ring. Det använder jag, skit smidigt och inga större biverkningar (de första 1-2 månaderna var jag mer hungrig än vanligt, mådde illa och lätt huvudvärk till och från men det har gått över nu). Det bästa är att man slipper ta ett piller varje dag utan stoppar in den som en tampong och låter den sitta där i tre veckor, tar ut den en vecka (då mensen kommer) och sedan stoppar in den igen! Piece of cake!

  Kramar och hoppas att du mår bättre snart 🙂

  Reply
 72. Maria S februari 13, 2011 at 11:53 f m

  Testa kopparspiral, det har jag & tycker är bra. Numera ska man väll kunna få det fast man inte fött barn innan.

  Reply
 73. Anna februari 13, 2011 at 12:00 e m

  Jag kan varmt rekommendera Nuva-Ring, den har du i en månad, endast låga halter av hormoner. Påverkar varken vikten eller humöret vilket p-piller gjorde för mig.

  Reply
 74. Ida februari 13, 2011 at 12:03 e m

  Hej, paulina. hade p-plåster och blev som du uppsvullen gick upp massvis i vikt, slutade med dem och allt rasade, nu har jag p-spruta som jag tar var tredje månad och har inga biverkningar, dessutom försvinner mensen så det borde du testa,

  Reply
 75. n. februari 13, 2011 at 12:04 e m

  Bästa du kan köra på är P-ring. Man behöver bara komma ihår att ta ut den efter 3veckor och sen in den efter en. den har mer än hälften så lite hormoner som vanliga p-piller som yasmin osv, jag gik upp typ 3bh-storlekar av vanliga p-piller. finnar, bkev grinig osv, men med p-ring så är det så grymt mycket bättre och behövs inga ingrepp osv 🙂

  Reply
 76. Anonym februari 13, 2011 at 12:05 e m

  och hur såg du ut innan de då?

  Reply
 77. Anonym februari 13, 2011 at 12:20 e m

  Kolla upp Yaz p-piller! Inga finnar, ingen viktökning och minskad blödning. Super bra =)

  Reply
 78. Vickiliita februari 13, 2011 at 12:30 e m

  Spiral kan man bara få om man har fött barn. Alltså är det bara tjejer som redan är mammor som kan få spiral.
  varför du inte kan äta riktiga p piller vet jag inget om men om det ENDAST är för att du tycker du blir tjock så är du faktiskt inte mogen för ett aktivt sexliv än. Tänker man på det sättet som du gör, att du hellre blir gravid än får en finne eller två eller ett extra kg på låren så är man riktigt omogen och borde inte börja med sex förän man kan tänka klart. Seriöst.

  Reply
 79. josefin februari 13, 2011 at 12:44 e m

  jag vet inte vad det är för fel på dagens ungdommar… klart som fan du var smal… hur gammal var du?? 12-13? det kallas att utvecklas till kvinna. något vi kvinnor inte kan hjälpa. och att man ständigt försöker se ut som en 15 årings kropp är ju helt absurt. acceptera din kvinnlighet och skit i att se ut som du gjorde när du var 13. du ser ut att tappa kontrollen!!!

  Reply
 80. fp februari 13, 2011 at 12:53 e m

  Jag har testat i stort sätt allt o de absolut bästa är en P-ring. Fråga efter de, rekomenderas starkt 🙂

  Reply
 81. Elena februari 13, 2011 at 12:59 e m

  Eftersom du skrev att du inte kunna ta vanliga ppiller , det kan inte jag heller så ta cerazette dom är jätte bra, dom har jag, man får ingen mens 😉

  Reply
 82. EMELIE februari 13, 2011 at 1:15 e m

  haha gravid är du nog inte. man får magsmärtor längst ner i magen som känns ungefär som mensvärk, när livmodern växer. ont i brösten får man också. känner sig lättirriterad och är tröttare än vanligt + illamående.

  Inte alla som får sånna symtom såklart, men det är dom vanligaste.

  Reply
 83. Heidi februari 13, 2011 at 1:20 e m

  P-ring!!!

  Reply
 84. Frida februari 13, 2011 at 1:24 e m

  Kolla upp p-piller märket som heter Yasmin och Yasmin 28, jag har inte gått upp något i vikt av dem iallafall plus att de ska tydligen släta ut huden så att det är mindre risk att få finnar. Ett tips bara 🙂

  Reply
 85. josefine i skåne februari 13, 2011 at 2:00 e m

  testa p-ring! kolla upp det, det är jätte bra och jag är nöjd med att ha det 🙂 man går inte upp i vikt, jag har inte gjort det iallafall och jag har haft det i ett halvår ungefär nu. Det är bättre och nyare än p-piller! man har pringen inne i tre veckor, sen har man mens i en vecka. (regelbunden mens då, vilket är bra!) Och pringen gör så man kan få barn senare i livet också, vilket ppiller kan förhindra. Kolla upp det som sagt paow 🙂
  härlig blogg också!

  Reply
 86. hanna februari 13, 2011 at 2:33 e m

  hormonspiral kan visst ha biverkningar, har en själv och jag har fått ”acne” i ansiktet av den, inga viktförändringar men mellanblödningar har jag ganska så ofta för att man egentligen inte ska ha mens överhuvudtaget. människor reagerar olika på saker som sätts in i kroppen 🙂

  Reply
 87. sanna februari 13, 2011 at 2:36 e m

  pstav gör ont som fan, man måste också byta den ibland, min mamma svimmar alltid när dom gör sånt på henne :/ och det gör ont att sitta någon dag.

  Reply
 88. Elin februari 13, 2011 at 2:43 e m

  Man går inte upp i vikt av p-piller, DU FÅR ENDAST BÄTTRE APTIT VILKET GÖR ATT DU BLIR HUNGRIGARE och på så vis käkar mer, och kanske går upp ngr kilo. Men om du kan hålla fingrarna i styr är det inget problem!

  Reply
 89. Jennie februari 13, 2011 at 2:51 e m

  Paulina!!! Sätt inte in en spiral!
  Du får betydligt mer mens&mensvärk.
  Jag hade en kopparspiral insatt.
  Det sluta med att jag fick åka till akuten
  Den hade lagt sig på sidan och skavt.
  Jag kommer aldrig kunna få egna barn.
  Så gör dig själv en super tjänst att ej sätta
  In en spiral. Jag vill inte att någon annan
  Kvinna ska känna de jag känner 🙁
  Kram på dig, världens bästa blogg!

  Reply
 90. Linn februari 13, 2011 at 3:08 e m

  Prova p-plåster 🙂

  Reply
 91. Caroline februari 13, 2011 at 3:16 e m

  Du ser väl likadan (= lika smal) ut då som nu!?

  Reply
 92. Jasmine februari 13, 2011 at 4:09 e m

  Av mina p-piller gick jag upp i vikt, och det är inte endast för aptiten, hormonerna som jag äter gör så att kroppen ändras och därför gick jag upp mer i vikt?

  Reply
 93. Emelie februari 13, 2011 at 4:20 e m

  Kopparspiral är bra. Inga hormoner eller nått. Å vill ni ha barn är det bara ta ut den å köra på 😉

  Reply
 94. amina bbygirl februari 13, 2011 at 4:35 e m

  LÄS MIN ROSA BLOGG
  LÄS MIN ROSA BLOGG
  LÄS MIN ROSA BLOGG
  😉

  Reply
 95. Anonym februari 13, 2011 at 4:38 e m

  Alla symptomer du beskriver att du har tyder på en graviditet. Hur ställer du dig till det om fallet?

  Reply
 96. no februari 13, 2011 at 4:46 e m

  man ser ja att bilden e redigerad mellan låren

  Reply
 97. Anonym februari 13, 2011 at 4:58 e m

  testa p-ring (nuvaring) sjukt bra! är själv allergiskt mot p-piller och spruträdd (så ingen p-stav för min del), och använder mig utav det. enda nackdelen e att den kostar 104kr/ring. men wtf, det får man ta! sjukt osäkert att köra oskyddat inte precis kul om man råkar bli gravid.. Men om du nu har problem med finnar och sånt så är det ju värt att prova iallafall, det är sjukt smidigt!! lycka till! 🙂

  Reply
 98. selena februari 13, 2011 at 5:01 e m

  hej. jag har haft spiral, tog ut den igen efter några månader, ångrar att jag ens stoppade in den. Kände mig uppsvälld hela tiden, och de gjorde asont att stoppa in den!! ..hehe vill bara varna! Jag har samma problem, vad jag än tar för preventiv medlem så går jag upp i vikt, eller så mår jag dåligt pga alla hormoner. Äter p-piller nu med, men är så nära på att sluta med dom…

  Reply
 99. sanna februari 13, 2011 at 5:19 e m

  jag har världens bästa spiral. den har precis kommit ut på marknaden (jag är med i den sista testgruppen). den har helt tagit bort min mens, pms och är 99,97% säker mot graviditeter typ. prata med ungdomsmottagningen eller en gynekolog, hon vet nog vad den heter.

  Reply
 100. Linda februari 13, 2011 at 5:20 e m

  testa p-ring då?

  Reply
 101. Jana februari 13, 2011 at 5:53 e m

  Kopparspiral rekommenderas till kvinnor som redan fått barn. Vad du kan ha istället som är smidigast (och ganska okänt i Sverige, tydligen) är att ha ett litet implantat på någon diskret plats på kroppen. Plantatet fungerar i upp till två år och går att hitta mer info om på brittiska contraception-sidor. Bra säkerhet och få biverkningar.

  Reply
 102. Diana februari 13, 2011 at 5:58 e m

  Du kanske inte läser detta, men jag kan tipsa om p-plåster, ja det finns, och jag kan heller inte ha pstav o glömmer ppiller och får finnar hit o dit av allt! men inte pplåster! det enda som funkat för mig!:)

  Reply
 103. Hedvig februari 13, 2011 at 6:00 e m

  P-ring!! Äger!

  Reply
 104. Anonym februari 13, 2011 at 6:30 e m

  Prova p-ring, dedt fungerar superbra och nästan inga biverkningar alls!

  Reply
 105. Molly februari 13, 2011 at 6:47 e m

  Uch vet känslan.åt desolett i ett år ungefär och när det blev som värst slutade jag på en gång. Började få ärrbildningar för gick upp så fort. Brösten växte som satan som var positivt =)Gick till barnmorskan sedan och hon skrev ut minipiller till mig som man tydligen inte ska gå upp i vikt av. Japp men sen fick jag ingen mens på 3månader som var skönt men samtidigt jobbigt eftersom man inte kan lite på mini piller upp till 100% Jag slutade med dom och nu har jag börja ta Qlaira som har nyligen kommit ut. Mensen är i ungefär två dagar bara. Hoppas dessa nu är bra!

  Reply
 106. Erika februari 13, 2011 at 7:02 e m

  man går inte upp utav dem, de skapar bara ett sug
  sålänge du klarar av att motstå suget så är det ingen fara 🙂

  Reply
 107. Sara februari 13, 2011 at 7:11 e m

  Kan du inte ta andra p-piller? Kram

  Reply
 108. alexandra februari 13, 2011 at 8:25 e m

  Hej! Jag tänkte bara tipsa dig om hormon spiral som jag satte in för ca 2 år sedan. Det är super bekvämt eftersom du inte behöver tänka på någonting utan det är bara att köra på hur du vill 😉 Sedan är det positivt i den bemärkelsen att den sänder ut hormoner direkt ut i kroppen. Jag gick varken upp eller ner i vikt, men mina tuttar blev större! Haha. Jag har testat alla möjliga varianter med denna är verklign bäst av alla, för mig då så klart. Du borde testa, det kostar 60 kronor för dig + vad nu sjukhuset tar / besök. Men den räcker i 5 år, och då är du nog också under 26 år och slipper betala 1000kronor eler 2000kronor, ja vad den nu kostar utan ungdoms rabatten!
  Den skriver en läkare ut ett recept på så säger du bara till om att du är under 26 när du ska betala 🙂 Lycka till!

  Reply
 109. Anonym februari 13, 2011 at 8:35 e m

  Du har finare kropp nu när du inte är sådär pinnsmal! Det är fint att vara smal men inte för smal, jag tycker du har pefekt kropp nu. Bröst, rumpa, någonting att ta på.

  Reply
 110. Emelie februari 13, 2011 at 8:50 e m

  Rekomenderar *P-ring* starkt, smidigt som fan! 🙂

  Reply
 111. Linnea februari 13, 2011 at 8:59 e m

  asså efter de du har skrivit så tkr jag att du iaf ska göra ett graviditetstest

  Reply
 112. renéejedef3ldt februari 13, 2011 at 9:47 e m

  hahaha! ta den i… 😉 hahah! tyckte det var lite roligt ;p

  Reply
 113. mm februari 13, 2011 at 10:20 e m

  prova p-ring, funkar fint och du blir inte fet

  Reply
 114. Cilla februari 13, 2011 at 10:34 e m

  Jag anser att du är väldigt omogen och egoistisk som inte använder preventivmedel. Om du nu skulle vara gravid, eller bli eftersom ni inte skyddar er (du vet väl att du kan bli gravid även vid avbrutet samlag?) vad väljer du att göra? Det är väldigt ego att tänka att ”jag kan göra abort” om du nu tänker så. Det finns massa par i världen som kämpar för att få barn som inte har previlegiet att få egna, som skulle offra sin högra hand för att få. Och det är känslomässigt väldigt jobbigt att ta bort ett barn. Resten av ditt liv kommer du titta på den tomma stolen jämte dig och tänka på att där kunde ditt barn sitta. Väljer du att behålla är även det jobbigt, speciellt när ni inte valt och planerat. Mycket av det liv ni lever idag kommer få omprioriteras. Jag hoppas du mognar till dej och tar ansvar för att skydda er. Och du, du är underbart fin och behöver inte gå ner mer i vikt! Jag blir bara ledsen när jag läser att så fina och unga tjejer som du är rädd för att öka i vikt. Jag läser din blogg varje dag. Du skriver väldigt bra och jag älskar din ärlighet.

  Svar: Jo… Fast argumentet att det finns många barnlösa är väl riktigt, riktigt dåligt, eller hur? Alla andra argument håller jag med om.

  Reply
 115. Julia februari 13, 2011 at 10:53 e m

  Prova p-ring. Jag har det och det fungerar superbra !! det känns knappt att man har den, den ger inga bieffekter alls. Jag har inte fått finnar som jag fick av p-piller-.- inga humörsvängningar. Allt känns super !!

  Reply