Akta er för ”We Run”

Detta är ingen pik eller har inget att göra med Dessie.

Werun är ett nytt bloggnätvärk som två otroligt oseriösa killar med skulder upp över öronen driver. D.v.s. grundarna av Pockworkmedia som dom sedan satte i konkurs för att få ut en massa svarta pengar. Dom super sina kunder fulla för att få dom att skriva på kontrakt. Sist nu så såg jag att 17-åriga Isabelle Strömberg har skrivit på ett kontrakt med ”We run” och under tiden så hade dom bjudit henne på champange & söta drinkar medans hon skulle skriva på kontraktet. Vilket seriöst företag som påstår sig tjäna ”feta pengar och vara duktiga på det dom gör?” bjuder en minderårig på alkohol?

Och det är som Kissie säger. Dom betalar ut svarta pengar och håller på med oseriösa affärer( och hur vet jag det här. Ja ni jag känner flera personer som bloggar där). Visst är det jätte kul att tjäna svarta pengar. Men frågan är bara hur kul det blir när farbror Skatteverket plingar på dörren för ett bolag man jobbat med vart så pass oseriöst? Dessa killar är amatörer och vet inte vad dom gör.  Som t.ex. så lovar dom Jackie Ferm en massa pengar? Man kan INTE tjäna stora pengar om man har under tre tusen läsare (förutom på Videofy.se kanske). Samma sak när lilla Dessie gjort sin musikvideo. Vet ni varför den inte blev av och varför det tog så lång tid innan den blev klar. För att grejerna, rekvisitan var snodda. Så polisen kom till inspelningsplats under inspelningtid och tog grejerna. (Det är ingen pik mot Dessie. Det är inte hennes fel att hon jobbar med oseriösa människor som utnyttjar henne).

Så alla storbloggare/mellanstora bloggare där ute – det är bara en liten varning från mig. Ibland så ska man lyssna på Kissie. Tro det eller ej 🙂

 

: ett litet svar på tal om att alla ringer till mig och är arga. Jag har dragit den här slutsatsen själv. Jag kan ha fel. Men allt jag skriver är sanning. Men det kanske inte spelar någon roll.Dom kanske sköter sitt företag jättebra den här gången?

(Visited 2 times, 1 visits today)

36 Comments

 1. Wallenberg mars 2, 2011 at 1:57 e m

  Dessie särar på bena för alla hon arbetar med…

  Reply
 2. Tess mars 2, 2011 at 2:09 e m

  Fy vad jobbigt för alla som skrivit kontrakt med dom :S fast Om det nu är så mycket olaglig verksamhet är det konstigt att myndigheterna inte tagit dom än…

  Reply
 3. Felicia mars 2, 2011 at 2:12 e m

  Usch då..

  BTW TILL ER ANDRA GÅ IN PÅ MIN BLOGG, ABSOLUT INTE SOM NÅGON ANNANS TÖNT BLOGG !

  JAG UPPDATERAR LIKA MYCKET SOM STORBLOGGERSKORNA 😉

  OCH JAG LOVAR ATT NI INTE BLI BESVIKNA !

  GE DET BARA ETT KLICK OCH DU KOMMER BLI EN UTAV ALLA MINA ANDRA NÖJDA BLOGG LÄSARE
  (KLICKA PÅ MITT NAMN FÖR ATT KOMMA TILL MIN BLOGG)
  PUSS !

  Reply
 4. Petra mars 2, 2011 at 2:21 e m

  härligt att du berättar sånt här ! 🙂

  Reply
 5. ellie mars 2, 2011 at 2:28 e m

  gud vad bra att du berättar sånt här, om det nu är sant!!

  för aldrig kul att bli lurad av ett företag!

  Reply
 6. Hellou Vicky (från finland) mars 2, 2011 at 2:37 e m

  Jag tycker de är bra att du skrev detta. 🙂 Och du skrev de på ett ”moget” sätt eller hur man ska säga.

  Kram

  Reply
 7. ZB mars 2, 2011 at 2:56 e m

  Nu var det ett tag sedan jag läste avtalslagen men jag har för mig att ett kontrakt inte är giltigt om man har skrivit under när man inte har varit vid sina sinnes fulla bruk – Avtalslagen tredje kap. § 31. Dessutom kan kontraktet förklaras ogiltigt om det är minderåriga som har skrivit under utan föräldrars godkännande.

  Reply
 8. sara mars 2, 2011 at 2:57 e m

  bra och veta ;p

  Reply
 9. yyyyyyep mars 2, 2011 at 2:58 e m

  du är så jävla pinsam, låt andra sköta sig själva ditt äckel.

  Reply
 10. jennie mars 2, 2011 at 3:00 e m

  till yyyyyep: ursäkta? hon gör alla andra en tjänst om du inte insåg de själv när du läste texten

  Reply
 11. Julia mars 2, 2011 at 3:04 e m

  Bra att någon tar upp de på det sättet du gör. Min pojkvän var med när polisen kom till inspelningen och dom blev gripna och häktade, tror det är därför det inte har kommit någon video än. Det var utrustning för flera miljoner, Måste varit jätte pinsamt för Dessie.

  Reply
 12. MaryCaroline mars 2, 2011 at 3:58 e m

  Pinsamt för de som arbetat med dessa svin. Och synd för dem också. Bra i alla fall att det kommer ut!

  Reply
 13. Marie mars 2, 2011 at 4:06 e m

  Har inte du skrivit ut detta innan? Varför upprepar du dig? Det är väl inte upp till dig, utan till de som har med dem att göra att få reda på sånt. Ser inte bra ut att skriva skit på lösa boliner..

  Reply
 14. isa mars 2, 2011 at 5:32 e m

  Tack för varningen! Reagerade också på att isabelle blev bjuden på drinkar utav dem. Känns som ett gäng amatörer, och sånt där ska man akta sig för.

  Reply
 15. Felle mars 2, 2011 at 6:12 e m

  EY cajate la boca och tacka kvinnan! dessie är dum i huvudet och vet inte vad hon ger sig in på , hon får stå för det sj sen också då rätt åt henne då tkr jag , hahahah bara skrattar när jag tänker på hur jävla mkt hon skrytit om sin fkn musikvideo.
  det är hennes eget ansvar tycker jag även om det är företaget som ska straffas.

  Reply
 16. TackHanna mars 2, 2011 at 6:15 e m

  Tack för tipset eller varningen :)!
  Tycker det är jätte bra att du varnar vid liknande grejer, som när Kissie hade virus på sin blogg, skit bra verkligen!

  Reply
 17. lina mars 2, 2011 at 6:33 e m

  Har du själv hittat på allt du skrivit? omg vilken snorunge är du ….

  Reply
 18. Caroline mars 2, 2011 at 8:16 e m

  Bra att du skrev det,jag antar att hon är otroligt besviken på företaget just nu..

  Reply
 19. linnea mars 2, 2011 at 8:17 e m

  ”ett litet svar på tal om att alla ringer till mig och är arga. Jag har dragit den här slutsatsen själv. Jag kan ha fel. Men allt jag skriver är sanning.”

  Hahaha alltså SMART

  Reply
 20. Lazy mars 2, 2011 at 8:35 e m

  WeRun är värsta bluffen, passa er för dem…det är Kissies gamla bloggmanagers – som är typ genomruttna typer!

  Reply
 21. Ebba mars 2, 2011 at 9:48 e m

  Nu borde alla komma ihåg att paow alltid skriver väldigt mycket som hon inte har någon aning om så bara för ni ser en text här betyder det inte att det är sanningen.

  Reply
 22. Tua mars 2, 2011 at 10:18 e m

  Jättebra inlägg. Tror ni inte på henne, märk att hon håller med Kissie. Och det har väl aldrig hänt?
  Nej, jag är säker på att du har rätt, tycker det är skitbra att du varnar och gör det på ett moget sätt!

  Reply
 23. Lina mars 2, 2011 at 11:20 e m

  Nu får du för fan ta och ge dig!
  hur gammal är du egentligen. Kunde inte Dessie få berätta det själv eller. måste du alltid lägga dej i allas problem! okej att du varnar dina läsare för werun men vafan du behöver inte berätta om Dessie!
  Hon kunde lika gärna göra det själv eller hur? sköt dej själv och skit i andra är det inte så man säger?
  Skärp till dej nu för fan Paulina! väx upp någon gång snälla!
  Jag läser aldrig din blogg i vanliga fall och skulle aldrig börja göra det heller men när man läser i dessies kommentarer i hennes sista inlägg så har alla hennes läsare skrivit om dej och jag var bara tvungen att gå in och titta på ditt patetiska inlägg!
  ÅÅÅh jag blir såååå galen på människor som du!!!!!

  Svar: För att…? För att du inte fick en gratis drink fast du är minderårig…? Ssss…

  Reply
 24. vafd mars 3, 2011 at 10:58 f m

  AVUUUUUUUUUUNDSJUUUUUUUUUUUUUK
  hur många läsare har du egentligen? typ 10 000..

  Reply
 25. anonym mars 3, 2011 at 11:54 f m

  Asså alla ni som kommenterar är helt jävla sjuka i huvudet, påriktigt.

  Paow är en mytoman, en avundsjuk mytoman. Hur jävla mycket skit har hon inte skrivit om Dessie (som var falskt om Dessie) bara för att hon vart avundsjuk på Dessie? Hur många gånger har inte Paow öppnat käften och sagt en JÄVLA MASSA SAKER som hon inte vet NÅGONTING om?

  Jag ser inte skillnaden med den här gången heller. Hon skriver bara att ”Hon håller med Kissie” för att försöka få andra att tro att Dessies företag verkligen är kasst. Men egentligen har hon ingen jävla aning. Varken Kissie eller Paow vet någonting, dom är bara ett par avundsjuka jävla mytomaner.

  -.-

  Svar: Puss på dig. Din egen mytomani fåår du försöka hantera själv, jag lider inte av det så bespara mig dina fantasier. Jag VET vad jag skriver om och dessutom är det absolut inget som är EMOT Dessie.

  Reply
 26. åsa mars 3, 2011 at 11:55 f m

  Asså alla ni som kommenterar är helt jävla sjuka i huvudet, påriktigt.

  Paow är en mytoman, en avundsjuk mytoman. Hur jävla mycket skit har hon inte skrivit om Dessie (som var falskt om Dessie) bara för att hon vart avundsjuk på Dessie? Hur många gånger har inte Paow öppnat käften och sagt en JÄVLA MASSA SAKER som hon inte vet NÅGONTING om?

  Jag ser inte skillnaden med den här gången heller. Hon skriver bara att ”Hon håller med Kissie” för att försöka få andra att tro att Dessies företag verkligen är kasst. Men egentligen har hon ingen jävla aning. Varken Kissie eller Paow vet någonting, dom är bara ett par avundsjuka jävla mytomaner.

  -.-

  Reply
 27. åsa mars 3, 2011 at 12:30 e m

  hlr med kommentaren* ;p

  Reply
 28. sara mars 3, 2011 at 1:19 e m

  Vi alla håller med dig Paow. Det finns så mkt som verkar oseriöst med Dessies ”företag”. Det roligaste.. eller kanske, sorgligaste, är att Dessie tror att hon är ett del av ett företag när hon inte ens är myndig. Haha vilket skämt! 🙂 Och de som säger emot dig nu Paow, ja bry dig inte om de.. de kommer få igen för att de är bakom flötet en vacker dag. Ingen vinner ju på att vara dum i..

  Reply
 29. Izabella - ERAN NYA FAVORIT mars 3, 2011 at 2:23 e m

  Alltså skärp er! Tycker ni illa om Paow så läs inte då?
  Hon är en människa hon också, och ni har INGEN RÄTT att kalla henne massa saker, vare sig det hon skrivit är sant eller inte.

  Behandla andra såsom ni själva vill bli behandlade!

  Min blogg handlar om allt mellan himmel och jord, och är fylld med bilder och filmer! 😀

  Ni vänliga människor, välkomna!

  Reply
 30. åsa mars 3, 2011 at 9:08 e m

  hllr med kommentaren som skrev så alltså* ;p

  Reply
 31. Sarah mars 4, 2011 at 12:48 f m

  BULLSHIT.

  Reply
 32. D mars 4, 2011 at 1:43 f m

  så sant! har jobbat för dom och fick aldrig betalt för jobbet .. så oseriösa!

  Reply
 33. Sara mars 4, 2011 at 5:19 e m

  Bra att du skriver om detta ;D

  Reply
 34. Lina mars 5, 2011 at 1:55 f m

  Tycker att alla bloggare som reagerat och gett dig skit är bland dom löjligaste och förstår verkligen inte varför dom skrev ett ”svar på tal” som dom gjorde. Jag menar hur många av dom klagade inte på Kissies reaktion när Pascal hade skrivit om henne och hon gav igen genom att skriva som hon gjorde om honom och tyckte hon var omogen. Ja men grattis till dom för dom har visat sig minst lika omogna dom, jäkla klappmongon.. Jag tror fullt ut på vad du skriver för det verkar vara så himla mycket som pekar mot det, vilket jag tycker att det är sjukt att alla som kallar dig avundsjuk och myttare vägrar inse det , BARA för att få klaga. Stå på dig nu, iddin som tyckte du hängde ut Dessie verkar ju inte vara läskunnig för vad jag ser la du bara in henne i ett exempel, det var inte mot henne på något sätt och tycker hon det så har hon inte alls mognat så mycket som hon själv tror . Ser nu att detta blev ett långt inlägg men sånt som händer när man tröttnar på orättvisa, tycker du förtjänar lite backup i det här ! Ha det bra nu och stå på dig snygging 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *