Äntligen!

Har varit problem med att få igång internet men nu verkar det funka bra.

Efter många om och men så kom vi äntligen fram till vårt hotell, som inte alls var så fint som vi trodde – men det duger liksom. Vi ska ju bara sova här i en natt sen ska vi sova hemma hos Jossans kusse.

Ryan Air ska jag aldrig mer åka med igen. Dålig service och dåligt system. Och inte särskilt billigt med tanke på alla extra småpengar man lägger på väska, extra kilon etc., längre till flygplatserna och man måste åka flygbuss. Hum kul! Not.

Vi kom i alla fall fram till våra hotell. Vi tog en paower nap (!) innan vi vaknade runt två och fixade oss. Åkte in till stan. Shit, till en början så blev jag besviken på London, men efter att ha sett affärerna och alla kläderna. JAG DÖÖÖR!! Shit jag ÄLSKAR den här staden!!

Jag, Annie & Jossan åkte till Oxford street och käkade fish and chips (det måste man ju göra här i England). Dit kom Josefs ännu bögigare kompis Keyone. Så jävla skön kille alltså! Sen så lämnade dom oss själva inne på Primark och jag plockade på mig precis vad jag ville och allt gick typ bara på 600 kt. HELT SJUKT BILLIGT!

Bilder från innan vi gick ut idag.

På flygplatsen!


Vackra stad!


Hotellrummet. Haha, helt utslagna brudar!


Fix fix…


Jag & Jossan <3


Dagens look!

Posted in: Mina resor
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *