God morgon på er!

Hej hej och förlåt för en dålig uppdatering. Men FY FAN VAD LONDON ROCKAR! JAG DÖR!

Igår så vaknade vi upp helt bakis. Sen så åkte vi hem till Jossans kompis och fixade oss. Sen så drog vi in till stan och shoppade loss. Jag shoppade för typ 7000 kr. Shit allt här är helt galet!

Sen när vi shoppat klart så åkte vi hem till Marre & fixade oss. Sen så drog jag, Keyone, Marre, Annie och Josef ut och rockade Soho. Värsta Gaystället. Eller ja, en gayklubb var vi på. Shit vad mycket bögar det var. Några bartenders var straighta så Jossan passade på att presentera oss genom att säga att ”my swedish girlfriend wants to fuck you”… Shit vad bra dom måste tyckt om oss då. Haha. Vi var ute tills fyra innan vi drog hem. Drack nästan ingenting. Vi dansade och tittade på bögar. Haha, det var så jävla kul!

Är lite halvtrött.Vi ska till någon marknad idag och titta på pälsar! Hörs snart..

Bilder från igår.

Posted in: Mina resor
Kommentarer (68)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *