Hello bitches!

Hejhej!

Den här dagen har faktiskl varit riktigt bra! Jag mår toppen nu. Vaknade på rätt sida idag. Fick frukost på sängen av min fina pojkvän. Vaknade upp brevid en av dom bästa människorna i hela världen – Ellen. Hon får mig verkligen på bra humör. Sedan så fixade vi oss och drog och tog hål i öronen. Haha hål i öronen låter så kul. Typ som vi är 12. Men det är lätt nya trenden enligt mig. Många hål i öronen! Så jävla sexigt tycker jag. Grr… Så nu har jag 11 hål. Ska nog ta två till imorgon sen får det vara bra. Haha. Vill ta där i mitten på örat ni vet? Eller så ska jag ta mig till en riktig piercare och göra en pinne genom örat. Så snyggt!

Efter det så lämnde jag Ellen vid centralen & mötte upp Fridah och hennes bebis. Vi satte hos på Vapiano och jag tog en sallad. Mums! Senare kom Hugo & vi tog det lungt. Innan vi mötte upp Annie som skulle på ett event uppe på en kulle vid Rådmansgatan. Och fy fan vad jag krigade mig upp för en 50 meter lång trappa med is. Det var som en rutschkana. Men så får vi inte komma in i museumet eftersom att det är fullt? Man bara. HÅLLÅ JAG ÄR KÄNDAST AV ALLA SOM ÄR PÅ DET EVENTET… Nä men ändå, och så släpper dom inte in oss? 😉 Taskigt. Efter det så åkte vi till StureP & tittade i affärer och fikade igen. Haha, härlig dag ändå!


Jag & Ellen imorse. Har ingen aning om varför jag håller mig på bröstet. Haha!


FinisFrida & jag!


Fridah & hennes bebbe 🙂


Jag & Annie!


Älskling & jag!


BFF!


Dagens look!


Älskar dig! Du är bäst…

<3

Posted in: Livsstil
Kommentarer (36)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *