Kvällsfika i mitt

Hello bitches! Så skönt att allt löst sig med min blogg så jag kan blogga på som vanligt! Jag är er favvobloggerska, även fast jag har köpt en päls! Hehe skoja, har faktiskt lite dåligt samvete för det där….men mer om det en annan gång, det är ju vår ute, så himla underbart! Visst, det är fortfarande rätt kallt, men det är sol och inte lika kallt som i december när det var typ 25 minusgrader liksom, burrrr!

Nu är jag nyss hemkommen från en mysig kvällsfika med min Daniel Paris, Steffi och Alexis, vi hängde på Stuuureplan och åt alldeles för mycket mat och snackade skit! Sen gick jag och Daniel Paris runt och kikade lite i butiker, massa sommarkläder!

Kom fram en supergullig tjej som sa att hon läser våra bloggar och tog en bild inne på H&M, så himla söt! Jag och Paris pratade om hur gullig hon var när hon hade gått…så maila mig bilden när du läser det här!

Nu ska jag ta en låååång dusch, Paow skönduschar på kvällarna ni vet 😉
Paaaris och Paaaaow – Love times!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *