*Nyser* – god morgon på er!

Shit, vad sjuk jag är! Mår verkligen inte bra 🙁 Igår så tog jag en ”bloggfri” dag. Vääldigt skönt!

Annie & Steffi kom hem till mig och vi fixade oss. Snackade skit och hade en tjejdag. Innan det var dags att gå nedanför mig där hela Myshowroomgänget var.. Och även två limmosar. Najs! Vi skulle på en förhandsvisning av ”Never say never”. En dokumentär om Justen Biber. Och jag lovar nu – jag ska aldrig mera reta ett Justin Biber fan. Filmen var så jäkla bra och han är sååå underbar. Hugo har även gett mig ett frikort på honom. Så ja… Never say never 😉 haha..

Efter filmen så gick jag, Petter, Alexandra, Annie, Lorre & Hugo till Kungshallarna där vi alla käkade Tacobar… Värsta kändisgänget. Och ja, Annie är också känd. Som Paows kompis (haha fatta ironin 😉 )

Ska ta ett varmt bad och vakna till liv. Jag & Hugo ska intervjuas tillsammans för första gången. Återkommer om hur det gick sen.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (29)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *