Söndagen.

Hej! Tänkte berätta lite om söndagen. Mådde ju skit hela helgen så jag låg hemma som ett apatiskt barn i flyktingläger & stirrade in i väggen. Men på söndagen så hade jag lovat Janne att följa med på ett event. Så jag tvingade mig upp och klädde på mig och gick dit. Trodde att det skulle vara ett sånt där vanligt event med torra människor som suktade efter goodiebagen. Men nej, det var så himla trevliga människor och jag stormtrivdes! Det var nämligen hemma hos Dominika på home party för hudvårdsmärket Dr. Hauschka! Hon bodde jättefint!

I goodiebagen som var personlig så fick vi en massa produkter från Dr. Hauschka som faktiskt redan har gjort under med min blandhy. Har på senare tid fått mer och mer komplex för min hy. Så jag hoppas verkligen att Dr. Hauschkas produkter håller vad dom lovar. Efter allt jag hört om dom så är jag helt bombis på att det kommer att funka grymt. Lovar att blogga mer om Hauschka i veckan för att berätta hur det går.

Macaronas & skumpa. Muums!

Åh, vill ha ett sånt fint badkar som hon har hemma!

Dr. Hauschkas hudvårdsprodukter.

Jag i söndags.

Martin & jag!

Efter det:

Så hämtade Hugo, Lorenzo & Alexandra upp mig och vi begav oss ut till Nacka där vi skulle sitta i publiken till Fenomen. Ja, programmet var väl sisådär. Verkade uppgjort. (Det handlar om mentalister, folk som använder 5:e sinnet eller något sådant…)

Uri Geller!

Lilla jag, Paris och Lorre (som klagar på att jag aldrig länkar honom, så LÄS HANS BLOGG HÄÄÄRRR.)

På scenen.

Tittade du på Fenomen? Vad tyckte ni om det?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (37)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *