Svar


PAULINA, HELT ÄRLIGT TALAT, HUR MYCKET VÄGER DU? ibland säger du 46 och ibland 48…? och hur känns det att kissie väger mindre än dig?

Svar: Just nu så väger jag 47 kg. Är nog mindre än vad folk tror. Då menar jag både på längden och på bredden. Ser mycket ”smalare” ut i verkligheten typ. Får alltid höra ”Oj vad liten du är”. Jag är ungerfär 1,65 lång & väger 46 kilo som känns ganska proportionerligt till min kropp. Och hur det känns? Nja, inte speciellt dåligt faktiskt när jag vet att jag har 100 gånger snyggare kropp än henne. Det är faktiskt inte speciellt fint att vara smal( tycker jag), alltså bara smal och inget mer. Då är det typ snyggare att vara lite större. Men Kissie ser ut som en insekt, typ. TOKplatt röv, tjocka ben & smala armar och inga höfter. Sen så brösten till det. Njaa… Tycker det är snyggare att vara smal och vältränad.

Min kropp..

VS

Kissies kropp.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (199)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *