Sverige är för litet för mig…

Jag har inte lust att göra någonting just nu. Har kommit i en svacka, en dålig period där allt suger. Jag vill ut och resa. Se världen! Jag vill inte vara kvar här. Det värsta jag vet är rutiner. Gråa och trista människor. Man blir fet av rutiner. Jag hatar mellanmjölkssverige.

Nej, nu jävlar måste något hända. Men vad?

Vilka länder ligger till vänster om Sverige? Dit ska jag. Left är det nya right. Vänsterhänta is the shit.

(Visited 22 times, 1 visits today)

58 Comments

 1. sandra mars 15, 2011 at 12:23 f m

  Norge 🙂

  Reply
 2. Mia mars 15, 2011 at 12:28 f m

  Norge, England, frankrike, Spanien, USA, Kanada…

  Reply
 3. Emie mars 15, 2011 at 12:29 f m

  Det finns nog mängder av platser du inte sett i Sverige än, och många människor!

  Reply
 4. - mars 15, 2011 at 12:34 f m

  Åk till Australien! skönare lirare och finare natur är svårt att hitta! kom till sydney

  Reply
 5. Mira mars 15, 2011 at 12:35 f m

  USA!men åk inte dit om du vill uppleva världen? USA är lika ignorant som Sverige är mellanmjölk.
  New York skulle nog vara riktigt kul dock. Fast prova på nytt. Och då menar jag inte en nys sorts spa behandling.

  Portugal tycker jag att du ska åka; vackert, nytt, kultur rikt och är samtidigt inte en turistfälla. Men ändå ett riktigt fest ställe.

  P.S om du vill uppleva världen, ha inga höga förväntningar… eller ha inga förväntningar alls

  KRAM

  Reply
 6. JENNIFER mars 15, 2011 at 12:47 f m

  förstår EXAKT hur du känner, har känt som du gjort nu hela detta året, alltså tre månader. Helt sjukt vad man kan längta härifrån, känns som att i Sverige finns det inget att göra här i livet, iallafall inte som känns meningsfullt när man e ung..
  Efter studenten SKA jag flytta, har sökt sommarjobb redan runtom i hela världen och fått svar från mnga, så härifrån blir det. Blir nog syssla med vattenrening sen i något fattigt land 🙂

  Reply
 7. Rebecka mars 15, 2011 at 12:47 f m

  Jadu, som Mia skrev, Norge, USA, Kanada, Island (?)…
  Men du, Paulina kom till Göteborg ett tag? Du har sagt att du gillar den här staden.
  KOMSI KOMSI! 😀

  Reply
 8. hej mars 15, 2011 at 12:48 f m

  man kanske är grå och trist för man inte för 20000:- i veckopeng? man blir fet av att INTE ha rutiner!

  Reply
 9. F mars 15, 2011 at 12:51 f m

  egypten <3

  Reply
 10. puss mars 15, 2011 at 12:55 f m

  sluta gnäll och håll käften

  Reply
 11. Daisy mars 15, 2011 at 1:01 f m

  Exakt jag är ett vandrande bevis på att man blir tjock av rutiner!! Jag har gått upp 20 kg pga tråkiga rutiner..om jag hade pengar så hade jag flytt landet och roat mig på ngn party ö någonstans låååångt hemifrån..men faktum e att jag e pank, olycklig och tjock 🙁 *suck*

  Reply
 12. Erika mars 15, 2011 at 1:32 f m

  Vad är det för inkompetent mingelfotograf egentligen? Helt överexponerade bilder :S

  Reply
 13. Ellen i Colorado mars 15, 2011 at 1:57 f m

  ett tips: ÅK TILL USA SOM NANNY….

  Jag har varit här i 8 månader snart och detta är livet… alla jag precis det som ALLA bode uppleva innan det är försent…. Jag är 22 nu och när jag kommer komma hem är jag redo för familj,flytt eller vad som helst…..

  Så ett tips 😉

  Reply
 14. Frida mars 15, 2011 at 2:09 f m

  Det är väl bara att dra. Varför tvekar du? Köp en biljett jorden runt för ca 20.000 och stanna där du vill. Toppen, har gjort det själv och var borta i 5 månader.
  Snacka är lätt , men sätt fart så händer det något.

  Reply
 15. Sahari mars 15, 2011 at 3:00 f m

  Åk till New York en vecka. Shoppa, festa (som du aldrig festat förr), titta runt.. det är HELT amazing! April/maj är perfekt årstid för att åka till New York så börja planera 🙂

  Reply
 16. Hanna mars 15, 2011 at 8:17 f m

  USA! 😀

  Reply
 17. Moa mars 15, 2011 at 9:12 f m

  Kom till mig i Köpenhamn och festa 😉 Haha.
  Jag är också 93’ea och Danmark är så mycket grymmare på att inte fråga om legg :p

  Reply
 18. Emma mars 15, 2011 at 9:29 f m

  Men skärp dig, nu får det vara nog!!!

  gör någonting meningsfullt… som att GÅ UT gymnasiet. Du lever på din pappa (som du själv säger), du har ingen framtid. Din blogg kommer inte att finnas förevigt. Du lever i en fantasi. När din pappa dör är du pank. Vem ska försörja dig, Hugo? Han verkar ju vara extremt allmännbildad och driven……

  Reply
 19. jonna mars 15, 2011 at 9:52 f m

  gå i skolan så får du reda på det.

  Reply
 20. Lina mars 15, 2011 at 9:55 f m

  WOHO Norge there is then! 😀 SKOJ!

  Reply
 21. Madou mars 15, 2011 at 9:56 f m

  Människor verkar dumma när dom säger att USA, Norge m.m. ligger till vänster om Sverige. På kartan kanske, men inte i verkligheten! -_-
  Till vänster om Sverige har du asiatiska länder så som Kina, Japan, Indien m.m. Sen har du också mellanöstern, hela östeuropa…

  Reply
 22. Lydia mars 15, 2011 at 10:16 f m

  Håller med dig som FAN! Synd bara att jag är under 18. När jag är myndig sticker jag.

  Reply
 23. Minna mars 15, 2011 at 10:30 f m

  Känner lite likadant, men jag har ingen bråttom att ge mig av. Kommer ändå att göra det nångång! Och btw, vänsterhänta IS the shit! 😀

  Reply
 24. hannah mars 15, 2011 at 10:33 f m

  GUD vad du gnäller. Jag har tyst läst om ditt pälsanvändande och mängder av övriga rader som IRRITERAR mej galet men har inte orkat kommentera det för det är den du är, och jag kommer inte att kunna förändra dej som person. Jag tror faktiskt inte ens att du läser dina kommentarer. Jag vill inte ens komma med överlägsna ord som ska forma dej till vad jag vill att du ska vara, men jag skulle vilja ge dej ett annat perspektiv. Paulina, se på det du har. Du har vid din unga ålder redan besök mängder av länder, du har en garderob som får alla att bli gröna av avund, du har en familj och bryr sej om dej, en kärlek som ett stort stöd i ditt liv och både vänner och bekanta som diggar dej för den du är. DU ÄR VÄLSIGNAD. Du får äta dej mätt varje dag, du har tak över huvudet och du har mängder av saker i ditt liv som gör andra avundsjuka. Framförallt är du en vacker brud med huvudet på skaft, jag delar få av dina åsikter men du står för dem och du krigar. Jag är medveten om att alla människor gnäller, och har sina dagar. Men dina förekommande längre texter i bloggen är oftast negativa. Försök vända på det, ge det en spin. Även om Stockholms vackra stad kan kännas trist för dej så är det massor av småbrudar som längtar dit. Jag bodde själv där, arbetade som bartender och ska snart flytta tillbaka igen i Augusti. I dina ögon är jag nog en bonde. Men jag älskar mitt liv, för varje motgång jag tagit, även min egen storebrors död, har gjort mej starkare. Jag anser själv att jag är så välsignad, inte på ett jesus-crap sätt, utan för att jag inser nu det jag inte såg när jag var yngre. Min pappa har det gott ställt, han äger hus i Thailand och driver företag och imperium i Sverige. Trots det har han aldrig gett mej pengar rakt i handen. Han har däremot hjälpt mej att starta ett företag och använda huvudet. Du är smart Paow, visa det. Du är fan på god väg, jag var fett vilsen när jag var 17. Men du har inflytande på så många människor, använd det.

  ”När du klagar över att du har det svårt och illa ställt, lever du på en spänn om dagen? Sover du i tält? Har det varit aktuellt att se på ditt överflöd? Dina bröders död.. barnen behöver bröd..”

  Svar: Jo, jag läser kommentarer, nästan varenda en faktiskt. Jag förstår vad du menar, men det måste ju ändå vara så att jag får skriva hur jag känner… 🙂

  Reply
 25. ellinor mars 15, 2011 at 10:57 f m

  kanske forsätta skolan?
  för som sakt du kan inte leva på din pappa hela livet!
  dags att börja ta tag i ditt liv på riktigt.. du är ändå snart 18 år

  Reply
 26. Agnes mars 15, 2011 at 11:45 f m

  Det är väl bara att åka då…?! Du gör ju ändå inget vettigt hemma, varken skola eller jobb. Och kan du slänga 20’000 på shopping var och varannan vecka så kan säkert pappa även betala din flybiljett till wherever… Fattar inte varför du gnäller. Och sen har rutiner inget med att vara grå och trist att göra. Men du vet ju inte ett dyft om verkligheten så inte förvånande att du slänger ur dig sånt trams.

  Reply
 27. Matilde mars 15, 2011 at 12:11 e m

  ja du är fortfarande en snorunge som inte ens gått ur skolan.. som snackar om att dom vill att något ska hända och att flytta utomlands,. du låter precis som alla andra i din ålder.

  Reply
 28. Emelie mars 15, 2011 at 12:43 e m

  Jag förstår dig helt… men du var ju nyss i london? Och du åker ju utomlands sjukt mkt gemfört med vad tex jag har råd med som lever på studiebidrag som en vanlig unge haha 🙂 så borde du inte va lite nöjd ändå?… eller har jag fel?
  skulle vara härligt om man kunde resa iväg varje månad 🙂

  Reply
 29. Sofia mars 15, 2011 at 12:43 e m

  SKARU DRA TILL NORGEEEEEEE ?? HA SÅ KUUUUUUUUUL DÅ

  Reply
 30. Sofia mars 15, 2011 at 1:24 e m

  men hallå är folk dumma och skriver länder som ligger till vänster om Sverige. jorden är för fan RUND! alla länder ligger till vänster om Sverige! så de är bara att välja och vraka… men du får flyga runt hela jorden om du ska till typ Finland om du ska ta vänster, men tillslut kommer du fram 😉

  Reply
 31. hej mars 15, 2011 at 1:41 e m

  ärligt man blir då fan inte fet av rutiner, man mår mycket bättre av det. ärligt jag lever för rutiner och väger då fan ba 37 kg o e 163 cm:P när jag har lov o ej har något att gö blir jag deppig o äter mindre.

  Reply
 32. Amanda mars 15, 2011 at 3:08 e m

  Håller med! Jag hatar rutiner och skull bara vilja komma bort! Det du sa beskriver mig exakt! Har känt så länge och när jag gjorde det förut kände typ alla i min familj likadant, så vi åkte till Israel. Det kanske inte är en så jättebra idé eftersom det är lite rörigt i just det landet men om du vill komma bort från tråkiga ”rutinkulturen” så borde du satsa på något riktigt kul. Typ Australien eller New York eller Miami! 🙂

  Reply
 33. Amanda mars 15, 2011 at 3:15 e m

  Jag tycker att du ska åka till Australien! Eller fortsätta skolan. Du anar inte hur viktig den är, om du inte gillar Sverigt kanske du kan flytta ett tag och gå i skola i ett annat land!? T ex Rumänien eller Thailand, som utbytesstudent. Om det finns xD Då lär man sig att uppskatta det man har. 🙂 Även om nästan ingen jag känner skulle göra det. Bara ett tips

  Reply
 34. linnea mars 15, 2011 at 3:58 e m

  Så du har lämnat dina moderata SD-åsikter nu också kanske? 🙂

  Reply
 35. My mars 15, 2011 at 4:14 e m

  Vet precis hur det är… Vill utomlands. Är såå jääääävla trött på Sverige och alla mellanmjölks människor. Vill bara bortbortbort!

  Reply
 36. josefins mars 15, 2011 at 4:15 e m

  HAHAHHAHAHA LINNEA KLOCKREN!!

  Reply
 37. Madeleine mars 15, 2011 at 4:56 e m

  Hej paow läs detta snälla du kommer alldrig att ångra det.

  Jo ni i vintras var jag i Dubai och jag är inte därifrån. Ja trodde att du vet sulle vara ett arabiskt farligt land . Men jag hade otroligt fel .

  Det fanns allt , shoppingen var en av de bästa i hela världen. I dubai mall världens störta shoppingcentrum så fanns de 10 våningar parkering. och i varje hörna var de märken från . uggs. chanel. dior, alla ! LV !

  Så åk dit och kolla på youtube dubai..Och när du åker ditt e det alltid varmt och vet du vad de bästa är , det finns inga mygger. Så åk ditt

  sök på dubai palm . och burj dubai ! Viktoria Beckham har hus där med ! och madonna och usher ! 🙂 puss mejla mig och du vill ha mer info!

  [email protected]

  Reply
 38. E mars 15, 2011 at 5:01 e m

  beror på vilket håll du ser de ifrån 😉

  Reply
 39. Matilda mars 15, 2011 at 6:12 e m

  åk till New york! världens bästa stad, bokstavligt talat. Tror du skulle passa in där, den staden blir aldrig för liten. Allt är i mängder, till och med mc donalds-portionerna är dubbelt så stora som här i Sverige. Kanske inte så lockande, men jag tipsar dig verkligen om New York. Hela världens nöjen och sevärdheter är inmosat i en enda stad, New York.

  http://www.orangesmile.com/common/img_final_large/new-york_places.jpg hur lockande är inte det?

  Reply
 40. sara mars 15, 2011 at 6:24 e m

  USA !!! ^^
  Så himmla fint och härligt !! ;P

  Reply
 41. Elsa mars 15, 2011 at 6:25 e m

  USA!

  Reply
 42. Oldie mars 15, 2011 at 6:27 e m

  Go left syftar på att man skall gå mot vänster politiskt och idémässigt

  Reply
 43. - mars 15, 2011 at 7:43 e m

  Du kanske ska kolla utanför stockholmsbubblan innan du säger att SVERIGE är för litet..? gud männska, du har inte vart med om nånting!

  Reply
 44. jessica mars 15, 2011 at 7:45 e m

  alla länder ligger till vänster om svergie, lixom att alla länder ligger till höger om sverige =D

  Reply
 45. Linnea mars 15, 2011 at 8:57 e m

  norge ligger vänster om sverige 😉

  Reply
 46. veronica mars 15, 2011 at 8:59 e m

  jag är vänsterhänt!! 😀

  Reply
 47. iuhd mars 15, 2011 at 9:05 e m

  åk till bolivia eller nåt, lev i slummen där man knappt har rent vatten, sen föreslår jag att du skaffar dig ett fadderbaren där eller nåt som du GOTT kan skicka lite av dina bloggpengar till istället för att supa, köpa pälsar o gnälla…

  Reply
 48. Melitta mars 15, 2011 at 9:21 e m

  Åk till Budapest! Världens finaste och billigaste stad, kostar 500 spänn att åka dit och alkohol är i princip gratis! Världens bästa partystad!

  Reply
 49. Anonym mars 15, 2011 at 10:36 e m

  jag är vänsterhänt och jag flyttade just till oslo som ligger i norge(om du inte visste det) efter att ha lessnat på sverige;)

  Reply
 50. Anonym mars 15, 2011 at 10:37 e m

  jag är vänsterhänt och jag flyttade just till oslo, norge efter att ha bott i serige hela mitt liv, var gryymt less på sverige.. så antar att jag är rätt så awesome:D

  Reply
 51. malin mars 16, 2011 at 8:30 f m

  ÖREBRO! 😉 hahahahh

  inget förslag… men jävlit fint där

  Reply
 52. alva mars 16, 2011 at 11:45 f m

  I FEEL U!! Det värsta som finns är verkligen rutiner, gråa och trista människor. Mellanmjölksverige med andra ord!! Ignorera folk som säger ”det är verkligheten”, det är just dem som är typiska mellanmjölksvenskar som tror att det är verkligheten för de aldrig testat på något bättre. Köööör hårt and do your thing!! Jag är btw också vänsterhänt 😉

  Reply
 53. Anna mars 16, 2011 at 3:09 e m

  SNYGGING !

  Reply
 54. Julie mars 20, 2011 at 6:03 e m

  Åk och volontärarbeta lite.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *