Jag har inte lust att göra någonting just nu. Har kommit i en svacka, en dålig period där allt suger. Jag vill ut och resa. Se världen! Jag vill inte vara kvar här. Det värsta jag vet är rutiner. Gråa och trista människor. Man blir fet av rutiner. Jag hatar mellanmjölkssverige.

Nej, nu jävlar måste något hända. Men vad?

Vilka länder ligger till vänster om Sverige? Dit ska jag. Left är det nya right. Vänsterhänta is the shit.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (58)
 • Mia

  Norge, England, frankrike, Spanien, USA, Kanada…

 • Emie

  Det finns nog mängder av platser du inte sett i Sverige än, och många människor!

 • -

  Åk till Australien! skönare lirare och finare natur är svårt att hitta! kom till sydney

 • Mira

  USA!men åk inte dit om du vill uppleva världen? USA är lika ignorant som Sverige är mellanmjölk.
  New York skulle nog vara riktigt kul dock. Fast prova på nytt. Och då menar jag inte en nys sorts spa behandling.

  Portugal tycker jag att du ska åka; vackert, nytt, kultur rikt och är samtidigt inte en turistfälla. Men ändå ett riktigt fest ställe.

  P.S om du vill uppleva världen, ha inga höga förväntningar… eller ha inga förväntningar alls

  KRAM

 • JENNIFER

  förstår EXAKT hur du känner, har känt som du gjort nu hela detta året, alltså tre månader. Helt sjukt vad man kan längta härifrån, känns som att i Sverige finns det inget att göra här i livet, iallafall inte som känns meningsfullt när man e ung..
  Efter studenten SKA jag flytta, har sökt sommarjobb redan runtom i hela världen och fått svar från mnga, så härifrån blir det. Blir nog syssla med vattenrening sen i något fattigt land 🙂

 • Rebecka

  Jadu, som Mia skrev, Norge, USA, Kanada, Island (?)…
  Men du, Paulina kom till Göteborg ett tag? Du har sagt att du gillar den här staden.
  KOMSI KOMSI! 😀

 • hej

  man kanske är grå och trist för man inte för 20000:- i veckopeng? man blir fet av att INTE ha rutiner!

 • puss

  sluta gnäll och håll käften

 • Daisy

  Exakt jag är ett vandrande bevis på att man blir tjock av rutiner!! Jag har gått upp 20 kg pga tråkiga rutiner..om jag hade pengar så hade jag flytt landet och roat mig på ngn party ö någonstans låååångt hemifrån..men faktum e att jag e pank, olycklig och tjock 🙁 *suck*

 • Erika

  Vad är det för inkompetent mingelfotograf egentligen? Helt överexponerade bilder :S

 • Ellen i Colorado

  ett tips: ÅK TILL USA SOM NANNY….

  Jag har varit här i 8 månader snart och detta är livet… alla jag precis det som ALLA bode uppleva innan det är försent…. Jag är 22 nu och när jag kommer komma hem är jag redo för familj,flytt eller vad som helst…..

  Så ett tips 😉

 • Frida

  Det är väl bara att dra. Varför tvekar du? Köp en biljett jorden runt för ca 20.000 och stanna där du vill. Toppen, har gjort det själv och var borta i 5 månader.
  Snacka är lätt , men sätt fart så händer det något.

 • Sahari

  Åk till New York en vecka. Shoppa, festa (som du aldrig festat förr), titta runt.. det är HELT amazing! April/maj är perfekt årstid för att åka till New York så börja planera 🙂

 • Moa

  Kom till mig i Köpenhamn och festa 😉 Haha.
  Jag är också 93’ea och Danmark är så mycket grymmare på att inte fråga om legg :p

 • Emma

  Men skärp dig, nu får det vara nog!!!

  gör någonting meningsfullt… som att GÅ UT gymnasiet. Du lever på din pappa (som du själv säger), du har ingen framtid. Din blogg kommer inte att finnas förevigt. Du lever i en fantasi. När din pappa dör är du pank. Vem ska försörja dig, Hugo? Han verkar ju vara extremt allmännbildad och driven……

 • jonna

  gå i skolan så får du reda på det.

 • Lina

  WOHO Norge there is then! 😀 SKOJ!

 • Madou

  Människor verkar dumma när dom säger att USA, Norge m.m. ligger till vänster om Sverige. På kartan kanske, men inte i verkligheten! -_-
  Till vänster om Sverige har du asiatiska länder så som Kina, Japan, Indien m.m. Sen har du också mellanöstern, hela östeuropa…

 • Lydia

  Håller med dig som FAN! Synd bara att jag är under 18. När jag är myndig sticker jag.

 • Minna

  Känner lite likadant, men jag har ingen bråttom att ge mig av. Kommer ändå att göra det nångång! Och btw, vänsterhänta IS the shit! 😀

 • hannah

  GUD vad du gnäller. Jag har tyst läst om ditt pälsanvändande och mängder av övriga rader som IRRITERAR mej galet men har inte orkat kommentera det för det är den du är, och jag kommer inte att kunna förändra dej som person. Jag tror faktiskt inte ens att du läser dina kommentarer. Jag vill inte ens komma med överlägsna ord som ska forma dej till vad jag vill att du ska vara, men jag skulle vilja ge dej ett annat perspektiv. Paulina, se på det du har. Du har vid din unga ålder redan besök mängder av länder, du har en garderob som får alla att bli gröna av avund, du har en familj och bryr sej om dej, en kärlek som ett stort stöd i ditt liv och både vänner och bekanta som diggar dej för den du är. DU ÄR VÄLSIGNAD. Du får äta dej mätt varje dag, du har tak över huvudet och du har mängder av saker i ditt liv som gör andra avundsjuka. Framförallt är du en vacker brud med huvudet på skaft, jag delar få av dina åsikter men du står för dem och du krigar. Jag är medveten om att alla människor gnäller, och har sina dagar. Men dina förekommande längre texter i bloggen är oftast negativa. Försök vända på det, ge det en spin. Även om Stockholms vackra stad kan kännas trist för dej så är det massor av småbrudar som längtar dit. Jag bodde själv där, arbetade som bartender och ska snart flytta tillbaka igen i Augusti. I dina ögon är jag nog en bonde. Men jag älskar mitt liv, för varje motgång jag tagit, även min egen storebrors död, har gjort mej starkare. Jag anser själv att jag är så välsignad, inte på ett jesus-crap sätt, utan för att jag inser nu det jag inte såg när jag var yngre. Min pappa har det gott ställt, han äger hus i Thailand och driver företag och imperium i Sverige. Trots det har han aldrig gett mej pengar rakt i handen. Han har däremot hjälpt mej att starta ett företag och använda huvudet. Du är smart Paow, visa det. Du är fan på god väg, jag var fett vilsen när jag var 17. Men du har inflytande på så många människor, använd det.

  ”När du klagar över att du har det svårt och illa ställt, lever du på en spänn om dagen? Sover du i tält? Har det varit aktuellt att se på ditt överflöd? Dina bröders död.. barnen behöver bröd..”

  Svar: Jo, jag läser kommentarer, nästan varenda en faktiskt. Jag förstår vad du menar, men det måste ju ändå vara så att jag får skriva hur jag känner… 🙂

 • ellinor

  kanske forsätta skolan?
  för som sakt du kan inte leva på din pappa hela livet!
  dags att börja ta tag i ditt liv på riktigt.. du är ändå snart 18 år

 • Agnes

  Det är väl bara att åka då…?! Du gör ju ändå inget vettigt hemma, varken skola eller jobb. Och kan du slänga 20’000 på shopping var och varannan vecka så kan säkert pappa även betala din flybiljett till wherever… Fattar inte varför du gnäller. Och sen har rutiner inget med att vara grå och trist att göra. Men du vet ju inte ett dyft om verkligheten så inte förvånande att du slänger ur dig sånt trams.

 • E M E L I E R E S E R!!

  dra utomlands några månader då! 😀

 • Matilde

  ja du är fortfarande en snorunge som inte ens gått ur skolan.. som snackar om att dom vill att något ska hända och att flytta utomlands,. du låter precis som alla andra i din ålder.

 • Emelie

  Jag förstår dig helt… men du var ju nyss i london? Och du åker ju utomlands sjukt mkt gemfört med vad tex jag har råd med som lever på studiebidrag som en vanlig unge haha 🙂 så borde du inte va lite nöjd ändå?… eller har jag fel?
  skulle vara härligt om man kunde resa iväg varje månad 🙂

 • Sofia

  SKARU DRA TILL NORGEEEEEEE ?? HA SÅ KUUUUUUUUUL DÅ

 • Sofia

  men hallå är folk dumma och skriver länder som ligger till vänster om Sverige. jorden är för fan RUND! alla länder ligger till vänster om Sverige! så de är bara att välja och vraka… men du får flyga runt hela jorden om du ska till typ Finland om du ska ta vänster, men tillslut kommer du fram 😉

 • hej

  ärligt man blir då fan inte fet av rutiner, man mår mycket bättre av det. ärligt jag lever för rutiner och väger då fan ba 37 kg o e 163 cm:P när jag har lov o ej har något att gö blir jag deppig o äter mindre.

 • Amanda

  Håller med! Jag hatar rutiner och skull bara vilja komma bort! Det du sa beskriver mig exakt! Har känt så länge och när jag gjorde det förut kände typ alla i min familj likadant, så vi åkte till Israel. Det kanske inte är en så jättebra idé eftersom det är lite rörigt i just det landet men om du vill komma bort från tråkiga ”rutinkulturen” så borde du satsa på något riktigt kul. Typ Australien eller New York eller Miami! 🙂

 • Amanda

  Jag tycker att du ska åka till Australien! Eller fortsätta skolan. Du anar inte hur viktig den är, om du inte gillar Sverigt kanske du kan flytta ett tag och gå i skola i ett annat land!? T ex Rumänien eller Thailand, som utbytesstudent. Om det finns xD Då lär man sig att uppskatta det man har. 🙂 Även om nästan ingen jag känner skulle göra det. Bara ett tips

 • linnea

  Så du har lämnat dina moderata SD-åsikter nu också kanske? 🙂

 • My

  Vet precis hur det är… Vill utomlands. Är såå jääääävla trött på Sverige och alla mellanmjölks människor. Vill bara bortbortbort!

 • josefins

  HAHAHHAHAHA LINNEA KLOCKREN!!

 • Madeleine

  Hej paow läs detta snälla du kommer alldrig att ångra det.

  Jo ni i vintras var jag i Dubai och jag är inte därifrån. Ja trodde att du vet sulle vara ett arabiskt farligt land . Men jag hade otroligt fel .

  Det fanns allt , shoppingen var en av de bästa i hela världen. I dubai mall världens störta shoppingcentrum så fanns de 10 våningar parkering. och i varje hörna var de märken från . uggs. chanel. dior, alla ! LV !

  Så åk dit och kolla på youtube dubai..Och när du åker ditt e det alltid varmt och vet du vad de bästa är , det finns inga mygger. Så åk ditt

  sök på dubai palm . och burj dubai ! Viktoria Beckham har hus där med ! och madonna och usher ! 🙂 puss mejla mig och du vill ha mer info!

  [email protected]

 • E

  beror på vilket håll du ser de ifrån 😉

 • Matilda

  åk till New york! världens bästa stad, bokstavligt talat. Tror du skulle passa in där, den staden blir aldrig för liten. Allt är i mängder, till och med mc donalds-portionerna är dubbelt så stora som här i Sverige. Kanske inte så lockande, men jag tipsar dig verkligen om New York. Hela världens nöjen och sevärdheter är inmosat i en enda stad, New York.

  http://www.orangesmile.com/common/img_final_large/new-york_places.jpg hur lockande är inte det?

 • sara

  USA !!! ^^
  Så himmla fint och härligt !! ;P

 • Oldie

  Go left syftar på att man skall gå mot vänster politiskt och idémässigt

 • -

  Du kanske ska kolla utanför stockholmsbubblan innan du säger att SVERIGE är för litet..? gud männska, du har inte vart med om nånting!

 • jessica

  alla länder ligger till vänster om svergie, lixom att alla länder ligger till höger om sverige =D

 • Linnea

  norge ligger vänster om sverige 😉

 • veronica

  jag är vänsterhänt!! 😀

 • iuhd

  åk till bolivia eller nåt, lev i slummen där man knappt har rent vatten, sen föreslår jag att du skaffar dig ett fadderbaren där eller nåt som du GOTT kan skicka lite av dina bloggpengar till istället för att supa, köpa pälsar o gnälla…

 • Melitta

  Åk till Budapest! Världens finaste och billigaste stad, kostar 500 spänn att åka dit och alkohol är i princip gratis! Världens bästa partystad!

 • Anonym

  jag är vänsterhänt och jag flyttade just till oslo som ligger i norge(om du inte visste det) efter att ha lessnat på sverige;)

 • Anonym

  jag är vänsterhänt och jag flyttade just till oslo, norge efter att ha bott i serige hela mitt liv, var gryymt less på sverige.. så antar att jag är rätt så awesome:D

 • malin

  ÖREBRO! 😉 hahahahh

  inget förslag… men jävlit fint där

 • alva

  I FEEL U!! Det värsta som finns är verkligen rutiner, gråa och trista människor. Mellanmjölksverige med andra ord!! Ignorera folk som säger ”det är verkligheten”, det är just dem som är typiska mellanmjölksvenskar som tror att det är verkligheten för de aldrig testat på något bättre. Köööör hårt and do your thing!! Jag är btw också vänsterhänt 😉

 • Rachel

  ARUBA! Världens finaste ö i Karibien, där jag bor. Kom och hälsa på och yoga lite!

  http://nyheter24.se/blogg/rachel-all-over-the-place

 • Julie

  Åk och volontärarbeta lite.

 • Caroline Larsson

  Haha, det är jag på bilden ju 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *