Tööntar…

Ja ja, egentligen så bryr jag mig inte speciellt mycket om vad jag väger. Men hääär har ni i alla fall min vikt. Jag väger faktiskt: se på filmen.

” hejsan, kan utan att blinka säga att du INTE väger 47kg finns INTE en chans på världskartan, du är VERKLIGEN INTE underviktig utan NORMALVIKTIG…skulle tippa på RUNT 53kg. För med tanke på dina bröst och breda höfter och lår. Sluta ljug och va stolt över dig själv, smula patetiskt att ljuga om detta…kissie är mycket smalare än dig och även höfterna som du kalla FETA OCH HON VÄGER 48KG”

”du har smal och fin kropp de har jag inget att säga emot om! men bullshit att du väger 46 :P du har ju fan bröst och allt.. jag är 1,58 och jag väger 47 plus jaghar inte lika stora bröst som dig och sånt , palla ljuga om sin vikt när man är 17 ..”

Haha, egentligen ingen som bryr sig. Men jag är SJUUUKT rädd för att bli fet. Hur hemskt det än låter. Därför behöver jag bekräfta mig!

(Visited 1 times, 1 visits today)

179 Comments

 1. Lulluh mars 31, 2011 at 8:16 e m

  Hej. Va med i Veckans Låt på min blogg. Tipsa om din favoritlåt eller någon annan bra låt. Den som sen blir utvald blir länkad i både inlägget och länkad en vecka i min profil. Gör en ny kommentar för varje nytt tips. Ju fler du tipsar om, Ju större är chansen att just DU blir vald 😉 Lycka Till! 🙂 http://hottish.blogg.se/2011/march/veckans-lat-du-tipsar-jag-valjer.html

  Reply
 2. nikkii mars 31, 2011 at 8:18 e m

  Ja, du har satt i din tungpiercing igen va?! 😀

  Reply
 3. Anonym mars 31, 2011 at 8:20 e m

  haha 😀 till alla er som inte tror på paow, vikten har ju inte bara med vad man ser på utsidan att göra. allas skelett och organ mm väger ju olika mycket 🙂

  Reply
 4. ellen mars 31, 2011 at 8:20 e m

  jag tror dig, men de är bara de att du ser jätte lång ut på bilder och sånt, så jaa.. :p hur lång är du?

  Reply
 5. Emolisa mars 31, 2011 at 8:20 e m

  Du är jätte fin och smal!!

  Reply
 6. Amanda mars 31, 2011 at 8:21 e m

  Wtf vilka jävla idioter kommenterar att du ljuger om din vikt? Nu blev jag
  riktigt jävla förbannad!! Hur i helvete ska dem kunna veta din vikt? De som kommentera måste väga jävligt mycket mer. För de har tydligen ingen uppfattning vad mindre människor väger hahaha. Jag är 170 och väger 51 jag har inte stora bröst, men jag är fan inte smal. Så man förstår ju att du måste väga mindre än mig.Haha de som kommentera måste vara jävligt avundsjuka!

  Reply
 7. zara mars 31, 2011 at 8:22 e m

  Ellen: Hon är ca 1.65, så förklaringen ligger nog där i längden, Pissie är längre. Alla glada?

  Reply
 8. soAso / modell,fotograf mars 31, 2011 at 8:22 e m

  du ser smal ut :O jag är 1.66 och väger 63 kilo :O!
  Jag känner mig inte fet iaf ;D

  Reply
 9. Sara mars 31, 2011 at 8:22 e m

  Asså seriöst, vadå ” Kissie är mkt smalare än dig ” HAHA tillåt mig skratta! Seriöst, den bruden redigerar sina bilder, gör benen smalare, höfterna mindre, den tjejen har stora komplex!
  Paow, jag tkr att din kropp e skitsnygg och jag tkr inte att du ska behöva bevisa vad du väger, asså hela jävla Sverige behöver inte veta vad du väger!
  Nejdu Paow, du vet själv vad du väger, lixom vafan.
  Till alla Paows äckliga små läsare!
  VÄX UPP FÖFAN! Bruden vet vad hon väger , vafan ska ni bry er för!
  Keep your head up high bruden! 😉

  Reply
 10. Anonym mars 31, 2011 at 8:24 e m

  jag tror dig, jag är 173 cm och väger 48 😛 har ändå bröst, och ingen spinkis heller.

  Reply
 11. ttrollis ' mars 31, 2011 at 8:25 e m

  grymt med tungpiercingen igen 😉

  Reply
 12. jasmine mars 31, 2011 at 8:27 e m

  skit bra (video) 🙂 synd bara du var tvungen att visa videobevis pga avundsjuka töntar som inte tror du kan väga så lite ;D

  Reply
 13. amanda mars 31, 2011 at 8:28 e m

  haha fan va rätt av dig, you go girl !:D

  Reply
 14. julia mars 31, 2011 at 8:31 e m

  hej Paow!
  Jag måste bara få säga att jag inte heller pallar med folk som håller på att klaga på andra, iallafall inte på dem som är helt fruktansvärt vackra (som du). Dem är bara patetiska. Jag har alltid hört att det är någon som säger tjocke fan, herregud gör någonting åt det. Och jag bara känner jag orkar inte höra mer, Jag vet att jag inte tjock och egentligen vad fan spelar det för roll om man är tjock,smal,ful, ful hy eller vad det är alla klagar på. Så länge man själv mår bra och är snäll och trevligt och lever livet så ”fuck off”.

  Så låt dem säga vad fan dem vill, dem vill bara få dig att känna dig misslyckad eller att du vore en dålig/ful person.
  För jag kan med mina egna ögon säga att dem har helt fel, visst du kanske väger lite lite för din ålder men du mår bra och är hur söt och vacker som helst. Du har vänner som älskar dig och bryr sig om dig, Ta vara på hur vacker du är. Och SKIT I vad andra säger. Jag vet att du är VACKER. Din kropp är helt fruktansvärt fin och dina tänder är så söta och det är verkligen Paow!

  Va precis som du alltid har varit och ändra dig inte för någon annan.
  Du är fantastisk!
  Många kramar Julia!

  Reply
 15. alicia mars 31, 2011 at 8:31 e m

  HAha, så jävla grym! 😀

  Reply
 16. julia mars 31, 2011 at 8:32 e m

  du är så awesome! och btw alla tröga människor därute, ni vet att kissie redigerar sina bilder? JA hon har blivit smal (armarna bara typ) men hon är fortfarande större än paow. accept people!

  Reply
 17. felicia :D mars 31, 2011 at 8:32 e m

  Så jävla skön äru!!!!!!!

  Reply
 18. Emma mars 31, 2011 at 8:34 e m

  Fan vad jag gillar dig =)

  Reply
 19. Carro mars 31, 2011 at 8:34 e m

  bra gjort paow!! 😉

  Reply
 20. Maja mars 31, 2011 at 8:35 e m

  Hej asså jag tittar din blogg många gånger om dagen!
  Men asså jag är 12 år och jag väger 44, och det normalt för vi som ska börja i högstadiet. Kan ni inte bara sluta tävla om vem som är smalast och vem som väger minst och bara vara stolta över er själva. Livet behöver inte vara smalt..

  Reply
 21. M mars 31, 2011 at 8:35 e m

  alla har olika muskelmassa också. paow har noll, alltså väger hon ingenting.
  kissie har fakebröst – väger mer.

  Reply
 22. Therese mars 31, 2011 at 8:35 e m

  Du är vacker precis som du är, vad du än väger, och jag fattar inte att folk orkar ifrågasätta din vikt.. Du behöver inte bevisa något för alla idioter som sitter och inte har något bättre för sig än att viktmobba folk. Stay strong girl, you rock!

  Reply
 23. nathalie mars 31, 2011 at 8:37 e m

  Gaaalet lite du väger! Men jag tycker inte man ska tänka så mycket på siffran på vågen. Du har en skit snygg kropp, ja jag måste erkänna att jag är väldigt avunsjuk på din kropp.. hehe.

  / http://nathaliebr.blogg.se

  Reply
 24. VIEM mars 31, 2011 at 8:38 e m

  haa såååååå rätt, du är bäst paow.

  Reply
 25. Tovis :D mars 31, 2011 at 8:38 e m

  Inte för att jag tror att du ljuger, för du är så jävla smart och cool så jag vet att du inte skulle ljuga om nåt sånt :P. Men det är konstigt för jag är 1.58 och väger 44 kg och jag är inte tjock, skolsköterskan sa att jag var på gränsen till undervikt :P.

  Reply
 26. pyscho thin mars 31, 2011 at 8:51 e m

  men 1,65 cm är du inte. du ser kort ut. det är nog bara dina bröst som får dig att se ut som att du väger mer än vad du gör.

  Reply
 27. vani mars 31, 2011 at 8:52 e m

  haha helt rätt att peka finger, nu blev en del drös människor en gnutta mindre kaxiga, you go girl!

  Reply
 28. psycho thin mars 31, 2011 at 8:52 e m

  en till sak. Guys… Kissie photoshoppar sig själv. Visst hon är inte tjock men like smal som Paow är hon inte! plus kissie är kort.

  Reply
 29. stina mars 31, 2011 at 8:55 e m

  jag älskar re! fuck alla

  Reply
 30. annie mars 31, 2011 at 8:55 e m

  så fin blogg du har!
  Intresserad av snygga, billiga och trendiga ringar och navelpiercingar? Besök då denna nystartade webbshop! – http://navelpiercings.se/ 🙂

  Kram!

  Reply
 31. Transan mars 31, 2011 at 8:57 e m

  Alltid roligt när man går neråt i vikt!!! =)

  Reply
 32. Luucy mars 31, 2011 at 9:00 e m

  hahaha lite komiskt. Nu när du gett bevis för hur mycket du väger så börjar alla tveka på din längd istället haha. Kan inte folk bara ge sig.

  Reply
 33. Maliiiin mars 31, 2011 at 9:00 e m

  Jag är 150 och väger snart mer än dig. Jag har ätstörningar. 🙁 Nu vågar man ju inte bli frisk när man ser att du väger så lite.. =(

  Och du är väl rädd för att bli (de du kallar fet) för att du har/har haft äts ?

  Reply
 34. S mars 31, 2011 at 9:01 e m

  AHAHAHAH, folk är sjuka! Jag är 1,60 och väger 42, jag har lika stora bröst som dig och dom är äkta. Folk är avundsjuka för att dom är platt börstade och är några cm längre och väger mer, det MÅSTE vara fel då. Du behöver inte bevisa något för idioter

  Reply
 35. E m m e l l y mars 31, 2011 at 9:02 e m

  OMG … Seriöst? Haha, ojsan … Du måste mig vara hur smal som helst! Folk säger att jag är smal och man kan inte säga att jag väger så lite … Fast sen är jag ju nästan 1.80 med då 😉

  Reply
 36. izza mars 31, 2011 at 9:05 e m

  kommentarerna som de är av människor med mindre kunskap, att folk inte läser på bättre, alla kroppar är olika, man har olika skelettstommar, man är olika vältränade, en vältränad person med mer muskelmassa än en i samma storlek men mindre muskelmassa,väger mer! trots att de två är lika stora i storleken
  jisses vad vissa är okunniga.
  Det är lika bra att du paow lägger upp bild på vågen, annars fattar de nog inte iallafall 😉

  Reply
 37. Johanna mars 31, 2011 at 9:07 e m

  Herregud, vikten spelar ingen som helst roll. Bara du trivs med din kropp och känner att du mår bra, du är ändå ganska lång så egentligen borde din vikt ligga runt 50-60 kg för normalvikt.
  Personerna som kommenterat i inläggena ovan är bara blåsta helt ärligt, allas kroppar ser olika ut. Och kom ihåg muskler väger mer än fett. Låt inget ta ner dig.

  Reply
 38. KITTY mars 31, 2011 at 9:09 e m

  Alltså du är så konstig.. Du skriver massa skit idag om Kissie och man bara VARFÖR GÖR DU DET? Hon har inte gjort ett skit mot dig sedan finest awards då du även sa att du gilla henne.

  What’s wrong with you?

  Reply
 39. Rebecka mars 31, 2011 at 9:09 e m

  HAAHAHAHA du gjorde min dag. Love U!

  Reply
 40. Chriis mars 31, 2011 at 9:10 e m

  Fattar inte varför folk komenterar det från början? Du ser bra ut och vältränad ut. Och det är väl bättre än att se ut som sklett? Och vad spelar det för roll hur mycker du väger? Mår folk bättre av att dom vet det nu? Puckade människor.

  Jag tycker du är fin som du är och det är bättre att du tränar än håller på med duma dieter som vissa andra gör och dom får fula kroppar. Men som sagt du är fin som du är 🙂

  Reply
 41. Agneta mars 31, 2011 at 9:10 e m

  Haha 😀 Vad rolig du är 🙂

  Reply
 42. heydee mars 31, 2011 at 9:13 e m

  BRA PAOW!
  där fick alla sitt svar!! 🙂

  Reply
 43. petra ramstedt mars 31, 2011 at 9:18 e m

  fan va omoget att folk tror att du ljuger om din vikt! Du är iaf SKIT fin paow! 🙂 Var stolt över dig själv och ni andra fittor kan ju sluta klankka ner på na-1

  Reply
 44. Jenni mars 31, 2011 at 9:21 e m

  Paulina! 44 kg kanske är sjukligt lite men du ser faktiskt frisk ut. Man ser tydligt att du påverkas negativt av folks åsikter, så frustrerat som du uppträder i videon :/ Remember: People love you! Be strong, girl! <3

  Reply
 45. ems mars 31, 2011 at 9:22 e m

  AMEN GUD NI FATTAR JU INTE. PAOW ÄR VÄLDIGT SMAL OCH INTE SÅ LÅNG DÄRFÖR VÄGER HON BARA 45 KG.
  KISSIE ÄR INTE LÅNG, HON ÄR UNDER 170 OCH VÄGER 48 KG. MEN HON RETUSCHERAR SINA BILDER SÅ HON SER SMALARE UT. LIKSOM KENZA ÄR 170 CM OCH OM HON OCH KISSIE SKULLE VARA LIKA LÅNGA SKULLE KENZA VÄGA MYCKET MER ÄN KISSIE? KENZA ÄR JU MYCKET SMALARE SÅ DET GÅR INTE IHOP.

  Reply
 46. josefina mars 31, 2011 at 9:30 e m

  snälla människor så jävla onödigt att inte tro på paow. dessutom kan man väga mer om man har tung benbyggnad eller så. jessus endå VÄX OPP GOTT FOLK!!
  paow är bäst<3

  Reply
 47. Jacqueline mars 31, 2011 at 9:31 e m

  HAHAHA jag dör i slutet av videon! men seriöst vad är det för människor som inte har något liv så dom håller på och säger att du ljuger seriöst vad spelar det för roll egentligen!?
  Paow väger 45 kg och hon säger det i bloggen varför ska folk kommentera då?! Spelar det någon roll om det ser ut att hon väger mer eller mindre?!
  Folk borde skaffa ett liv.

  Reply
 48. Matilda mars 31, 2011 at 9:40 e m

  Hej Paulina. Måste bara få tala om att jag tycker att du har skitsnygg kropp och jag skulle göra allt för att kunna ha den! Du har så fina proportioner och blir så jäkla glad av att läsa om någon som är STOLT över sin kropp! Du ser hälsosamt smal ut. Hoppas du har det bra, P&K <3

  Reply
 49. tildacornelias mars 31, 2011 at 9:41 e m

  LÄGG INTE NER DIN ENERGI PÅ SÅNA TRAGISKA MÄNNISKOR! Jag älskar dig paaoow, ♥♥♥♥

  Reply
 50. Emma mars 31, 2011 at 9:42 e m

  Du är bäst paow! (:
  Du är absolut inte fet och inte för smal heller !
  Så söt du är ^^

  Reply
 51. Klara mars 31, 2011 at 9:45 e m

  Asså fattar inte hur folk kan ORKA BRY SIG om vad ANDRA väger??????????? Vafan sköt er själva OMOGNA JÄVLAR! Paulina har en jättesnygg kropp och SJÄLVKLART kan man väga så lite när man bara är 165 utan att vara smal som ett jävla skelett -.- paulina är jättesmal (jättefin) bara det att allt hennes fett kanske har satt sig på brösten och DÄRFÖR hon har STORA BRÖST OCH SMAL KROPP, vad fan har ni andra som inte tror på paulina inga hjärnor eller? Bara för att ni är feta avundsjuka fläskpaddor -.- jag är fan 165 och väger 53 kg men det är bara för att jag tränar mer än 10 timmar i veckan och har mycket muskler, skulle jag tappa alla muskler skulle jag väga precis lika mycket som paulina!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! FATTA TRÖGA JÄVLA MÄNNISKOR!!!!!!!! Och för att helt veta om man ligger på gränsen till undervikt måste man undersöka sig ORDENTLIGT eftersom ALLAS kroppar är så himla OLIKA!!!!!!
  Paow DU är BÄST! Du vet redan det och vet redan att allt jag sagt stämmer men va ändå tvungen att skriva jag med.
  Många kramar på dig vackra människa!

  Reply
 52. Gisele mars 31, 2011 at 9:54 e m

  Synd att du ska behöva försvara dig.
  Ganska fegt av folk att hoppa på dig och påstå saker, för vi är ju alla olika! 🙂

  Reply
 53. sara mars 31, 2011 at 9:56 e m

  Snälla paow bry dig inte vad dem idioterna säger du är så fin,underbar,vacker och snäll.Alla är bara avundsjuka du är smal o jävligt snygg och du är JÄTTTE SMAL!!
  du ska vara så nöjd över din kropp för att jag önska att jag hade den:)
  Den är jätte fin o du är med jätte fin o fuck alla andra vi normala människor räcker;) ♥

  Reply
 54. isabel mars 31, 2011 at 9:56 e m

  Det här är en fråga om tandställningen , och INTE om din vikt, fattar inte ens varför folk orkar ens lägga ner tid på att snacka om den.. (?)

  Aja, det jag tänkte fråga var om den där tandställningen som du ska ha nu, (inte den stora tågrälsen asså) om den kostar extra eller något sånt. Jag är ocså född mer tänder som ligger lite.. som dom vill, haha. och jag tror jag ska få tandställning, men vill itne ha en sån där stor.. så jag undrar om den är dyrare, eller gör ondare osv. för det känns ju onödigt att ha en stor räls när man kan ha en såndär lite, så jag undrade bara om det fanns någon ”hake”, typ. ?
  Vore verkligen jättetacksam för svar, tack ! 🙂

  Reply
 55. renéejedef3ldt mars 31, 2011 at 9:58 e m

  shit vad det finns mycket skoj folk alltså (:

  Reply
 56. Cicki Öhrman mars 31, 2011 at 10:02 e m

  Alltså jag orkar inte hur blåsta folk är. Det spelar liksom ingen roll om du säger att hon har breda höfter, bröst och så vidare. Skelettet väger olika. Haha idiot!

  Reply
 57. Lina mars 31, 2011 at 10:04 e m

  Jag vägde 48 kg och är 160 cm lång – var smal som ett streck och såg inte klok ut någonstans. Med dessa ord vill jag säga att det är bullshit att du väger det du säger att du gör. Du har en jättefin kropp, du är smal men inte mager – vilket du hade varit om du hade haft den vikten du uppger.

  Reply
 58. Lina mars 31, 2011 at 10:05 e m

  med andra ord – byt våg.

  Reply
 59. Elle mars 31, 2011 at 10:05 e m

  Orka att ens folk ORKAR kommentera vad nån väger eller inte. Bra att du ägde dem haha … goshhh!

  Reply
 60. Sanna mars 31, 2011 at 10:09 e m

  Alltså gud. Hur fan kan folk vara så besatta av någon annans vikt. Alltså om du vart ett anorexiabarn hade det ändå inte varit våran grej och kommer aldrig bli det heller. Kan inte folk bara ta hand om sig sjävla och vara glada för andras skull och… fan jag blir arg.

  Reply
 61. KiZnic - Ung mamma mars 31, 2011 at 10:10 e m

  Haha är du tvungen att göra en film om hur mkt du väger :O oj oj. Tycker du är så fin!

  Reply
 62. Alice mars 31, 2011 at 10:12 e m

  Fan, skit i dom! Alla kroppar är olika!

  Reply
 63. Amanda mars 31, 2011 at 10:13 e m

  Hahahah så jävla rätt. Säger bara heja Paow 😉

  Reply
 64. Anonym mars 31, 2011 at 10:16 e m

  Hej paulina ! Tycker du att man är typ lite överviktig om man är 158 cm lång och väger 42 ? ;S

  Reply
 65. fudgetunnel mars 31, 2011 at 10:36 e m

  Tycker ändå du ser tjock ut, så då får du väl gå ner nåra kilo till då. Sen borde du fixa hängpattarna också!

  Reply
 66. Daniela mars 31, 2011 at 10:39 e m

  Haha fan vad skön du e. Helt rätt! 🙂

  Reply
 67. lilli mars 31, 2011 at 10:42 e m

  Alltså shit människor!!! ALLAS kroppar är OLIKA! Flera personer kan har SAMMA VIKT men sen se helt olika ut ändå!!eftersom ”fettet” osv sätter sig på olika ställen så !! o skitförfan i vikten det är väl hur man ser sig som spelar roll inte sifforna!

  Reply
 68. josefin mars 31, 2011 at 10:43 e m

  SÅ SJUKT KUNGLIG!
  aaaah, du är king tjejen! pusssssssssssss

  Reply
 69. frida mars 31, 2011 at 10:51 e m

  förstår inte riktigt varför du ens ska lägga ner tid på att göra ett inlägg och visa hur mkt du väger, de är det som är de töntiga med bloggare det verkar vettigare att alla börjar döpa sina bloggar till något slags vikt skämt för det börjar det helt klart bli tävling om vem som är smalast snälla fick man bry sig, patetiskt att du ens tar åt dig om någon säger att du väger 53 kilo som om ens de skulle vara mycket, naaaeru skärpning på den fronten annars LIIIITE för söt tjej som tycker de är jobbigt att gå upp ett kilo när den ända som kan påverka det är du själv SKIIT stor anledning att klaga i bloggen vafan ska dina bloggläsare göra åt saken springa ett varv extra runt kvarteret eller haha

  Reply
 70. ck mars 31, 2011 at 10:54 e m

  Ja, du är smal men varför är det viktigt? Varför göra utseendet till en sådan stor grej överhuvudtaget? Varför ”dissa” Kissie pga hennes utseende om du inte vill att andra skall göra det samma med dig?

  Varför inte hålla en civil ton med varandra och fokusera på de väsentliga sakerna i livet istället?

  Jag läser inte Kissies blogg men nu är det så att hon är en människa hon också. Om det är fel att kritisera Paows utseende så är det per automatik även fel att kritisera Kissies.

  Och nej, detta är inte en hatkommentar. Jag tycker bara att det är tragiskt att vi kvinnor måste vara så otroligt fixerade vid våra medmänniskors utseenden.

  Reply
 71. Anonym mars 31, 2011 at 11:06 e m

  Bara jag som tror att fudgetunnel e kissie?

  Reply
 72. Emma mars 31, 2011 at 11:09 e m

  din kropp är skit snygg, orka ens bry sig om vikten.

  Reply
 73. mi mars 31, 2011 at 11:11 e m

  Jag har haft ätstörningar eller rätta sagt anorexi och då vägde jag först 45 när dom började märka på mig att jag började få det. Sedan gick jag ner till 43 och då var jag så svag att jag blev inlaggs på sjukhus efter det skulle jag ta in på ett behandlingshem, med jag hoppade av och gick ner yttligare till 39, då mådde jag inte bra det mesta jag gjorde var bara att ligga ute på en filt i sommarvädret och sova medans dom andra badade och hade det kul. Jag kunde inte bada för att jag frös. Efter det bad jag om hjälp och ville kämpa för att bli bättre. Nu har jag skrivits ut får enheten och har vård hemma, jag har trillat ner lite igen men jag mår mycket bätte nu än innan. Jag vill bara säga att det är bara onödigt att prata om sin vikt, jag skiter i fall ljuger eller inte ljuger om din vikt för vad är det för vicktigt att bry sig om den?

  Reply
 74. Allie mars 31, 2011 at 11:15 e m

  ”egentligen så bryr jag mig inte speciellt mycket om vad jag väger”
  ”jag är SJUUUKT rädd för att bli fet”

  … fast alltså… va?

  Reply
 75. evelina mars 31, 2011 at 11:20 e m

  Haha förstår inte heller hur folk ORKAR bry sig! du är en kropp att dö för seriöst, sjukt fin. och ni som inte tror henne, hon kan visst väga 47 kilo med dem höfterna, den rumpan och dem brösten, jag har själv breda höfter och kurvor, och ganska stor rumpa (vilket jag älskar) och jag väger 44 kilo, så skippa skitsnacket 🙂

  Reply
 76. myyy mars 31, 2011 at 11:21 e m

  Än liten fråga nyss sa du att du vägde 47 sedan skrev du 46 och nu väger du 45 😮 hur ska du ha det? man fattar ju att du ljuger!

  Reply
 77. V mars 31, 2011 at 11:23 e m

  Du har fel Lina.
  Jag är 160 cm och väger 53 kg. Jag är normalviktig med kurvor och stora bröst så jag är större än Paow.
  Så tror inte alls att Paows våg är fel eller att hon ljuger om det.

  Reply
 78. sdlkja mars 31, 2011 at 11:24 e m

  än liten fråga nyss sa du att du vägde 47 och sen 46 och nu väger du 44 😮
  hur ska du ha det egentligen? man fattar ju att du ljuger!! byt våg.

  Reply
 79. evelina mars 31, 2011 at 11:28 e m

  OCH jag är 164 cm lång. alla männsikor är olika så ger er nu, ingen kropp är likadan som någon annan

  Reply
 80. Alexandra mars 31, 2011 at 11:46 e m

  haha kung! =)

  Reply
 81. S april 1, 2011 at 12:23 f m

  Vikt har inte bara med storlek att göra. Kroppsform och skelettet spelar stor roll också. Jag har vänner som är smalare än mig men som väger drygt 10 kg mer.

  Reply
 82. jennifer april 1, 2011 at 12:37 f m

  HAHA, fett skön! 😀

  Reply
 83. jenny april 1, 2011 at 12:42 f m

  hjälp mig få fler läsare till bloggen komigen nuuuu!! <3

  Reply
 84. erika april 1, 2011 at 12:43 f m

  är du osams med annie? hon har skrivit nått att hon amir å kissie firade din å hugos ett års dag? :S fattar noll haha

  love u ! 😀

  Reply
 85. Oregelbunden bloggläsare april 1, 2011 at 5:04 f m

  HAHAHAHA! Jag dog när jag såg bilden på vågen i videon. xD Det är dock sorgligt att du känner att du måste övertyga oss om din vikt. Det är bara siffror. Vissa kan väga betydligt mer än vad du och vissa andra tjejer gör, och ändå se sjukt sexiga ut. Kurviga, inga valkar osv. (menar de med samma längd då).

  Alla är vi olika. Önskar folk kunde sluta stirra på siffror och istället stirra på det man ser (även fast jag kant tycka det låter väldigt utseendefixerande ändå). Själv är jag 1 cm kortare än dig och min målvikt ligger på +17 kg från din vikt. Jag kan dock lova att jag skulle se rätt sjuk ut om jag vägde 47 kg, men du ser helt ok ut i vikten. 🙂

  Reply
 86. Inez april 1, 2011 at 7:04 f m

  Åh, jag tror dig innan du vägde dig på film.
  Jag såg dig på stan för nån vecka sen först bakifrån och tänkte för mig själv att här är nån ung tjej som blivit påverkad utav alla blogghetsbantningar för du var så smal. Sen vred du på dig och jag insåg att det var du!
  Du är superdupermycket smalare i verkligheten.

  Reply
 87. Gisela april 1, 2011 at 7:11 f m

  Hahahahahahah fan vad skön du är!

  Reply
 88. Denise april 1, 2011 at 7:22 f m

  det är 1 april när jag skriver detta och ville bara säga grattis till dig och hugo på 1 års dagen

  Reply
 89. fgbg april 1, 2011 at 7:24 f m

  NICE TEETH

  Reply
 90. Johanna april 1, 2011 at 7:51 f m

  FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där
  jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder
  och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och
  politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet,
  du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få
  upp ögonen för bortglömda missbrukare som intefått den hjälpen jag har fått.
  Media är makt. MVH JohannaZoe

  Reply
 91. sofi april 1, 2011 at 8:03 f m

  hahahaha

  Reply
 92. jennifer april 1, 2011 at 8:07 f m

  haha BRA PAOW :D:D

  Reply
 93. isabella april 1, 2011 at 8:14 f m

  Haha, va skön du e 😉

  Reply
 94. emma april 1, 2011 at 8:16 f m

  du har jättefin kropp, bry dig inte 🙂

  Reply
 95. Anonym april 1, 2011 at 8:20 f m

  HAHAHA, du e så jävla skön paulina xd

  Reply
 96. Madeleine april 1, 2011 at 8:21 f m

  Eller hur jävla töntar, de har så lite liv att de måste bry sig om ditt! Men din vikt? Vad är grejen liksom? Man ser ju att du är smal och petit och att du väger som du väger! Du har verkligen världens finaste kropp (utan att överdriva)
  Ha en bra dag Paulina!

  Reply
 97. Zo april 1, 2011 at 8:21 f m

  Är folk bänga i huvudet eller???!! Skelett och organ och muskler spelar mer roll än storlek, så tänk er för innan ni börjar snacka massa skit! Läste nån som sa att hon är 1.50 o har ätstörningar, och att hon nu kände sig tjock plltsligt för att hon väger mer än paow – SKÄRP DIG. Allt är inte barasiffror. Nu förstår jag varför hon har ätstörningar, för att hon inte har någon koll, whatsoever! Har alltid mått dåligt men aldrig fattay varför jag vägt mer än mina vänner, men det är pga att mitt skelett är ganska tjockt och tungt. Nu har jag lärt mig att inte utgå ffån ett jävla litet patetiskt nummer på en ännu mer patetisk liten skitvåg.

  Reply
 98. LORISSA LOVEBOMB april 1, 2011 at 8:50 f m

  Jag förstår inte de som inte trodde dig från början.
  Jag förstår heller inte de som snackar om skelett och organ.

  För ärligt talat – på dina bilder syns det att du är riktigt slank.
  Bröst väger 1 kg (+ – några hecto) efter att ha jobbat en längre tid på plastikklinik och fått träffa på alla möjliga bröst.

  Så sluta jiddra alla och inse att Paow är smal och lätt – oavsett organ, skelett och bröst.

  Reply
 99. Loviley april 1, 2011 at 9:15 f m

  Okay, Paow eller Paulina; Jag måste säga att du är så jävla cool 🙂 Själv så är jag 170 cm lång och väger 43 kg.. Väldigt mycket undervikt säger skolsköterskan 😛 Iallafall du är cool och har den bästa bloggen i svergie 🙂 Kram

  Reply
 100. linneaaaa april 1, 2011 at 9:19 f m

  fan va löjligt att du måste spela in en video för att bevisa att du fatiskt väger runt 40.. varför inte bara tro på vad hon säger istället?

  Reply
 101. sara april 1, 2011 at 9:29 f m

  HAHA, ÄGDA!
  you go paow 😀

  Reply
 102. Jossan april 1, 2011 at 10:08 f m

  Haha älskar videon! 😀

  Reply
 103. emma april 1, 2011 at 10:36 f m

  Jag tycker du har en jättefin kropp. Du och jag har typ samma kroppsform. Smala, men vi har bröst och höfter. Jag är några centimeter längre än dig, men jag väger typ 62 kilo ( tror jag), väger mig typ aldrig då det inte känns som om att vikten är det viktiga. Utan det är hur min kropp ser ut och hur jag mår. Att jag väger så pass mycket mer än dig beror nog på att jag har tränat typ 5-6 dagar i veckan så länge jag kan komma ihåg. Spelat fotboll och sedan lite extra styrka. Det är ju allmänt känt att muskler väger mer än fett, så nu när du börjat träna – bli inte rädd för att du går upp i vikt. Vågen är ingenting att kolla på egentligen, kolla på kroppen istället! Puss

  Reply
 104. Stephanie april 1, 2011 at 10:47 f m

  såå jävla klockrent paow! 😀

  Reply
 105. K april 1, 2011 at 11:03 f m

  Hej Paulina! Jag förstår att du vill visa alla idioter hur mycket du väger för att bevisa och så, men det finns tjejer där ute som inte mår bra och bantar, och nu mår dom knappast bättre när dom ser att du antagligen väger mindre än dom och dom kanske bara är.. 13 år? Jag gillar dig! Men jag tycker du ska tänka dig för lite..

  Reply
 106. sara april 1, 2011 at 11:12 f m

  det där är jätteolika, jag uppfattas antagligen som benig och skitsmal av det flesta, på gränsen liksom. och jag är 170 och väger 52kg. såg att jessica alba väger 58 kg till sina 170 cm, och hon är inte direkt tjock… man kan inte jämföra kroppar med vikten, det beror på skelettet och hur ”hullet” är fördelat över kroppen. Man ser smalare ut om det är fördelat på ett ”bra” sätt

  Reply
 107. madelene april 1, 2011 at 11:22 f m

  Ni som inte bloggar än – eller är trött på er gamla blogg. Nattstad är en superbrasida att dessutom tjäna lite pengar på! Gå in här –> http://www.nattstad.se/blogga?r=659362

  Reply
 108. Lz april 1, 2011 at 11:22 f m

  Förlåt att jag skäller nu.. Men alltså, vem bryr sig om ifall folk tror dig eller inte?? Jag tvekade inte en sekund på att du vägde så lite men tycker ändå att det är onödigt att vara så fixerad av vikt.. Men om du vill ge unga tjejer ätstörningar så är det ditt problem.. Onödigt och omoget att kommentera Kissies kropp också. Tycker inte att man ska trycka ner någon annan p.g.a utseendet/kroppen, bara för att du och kissie har olika kroppar betyder det inte att någon har ful kropp, alla tycker olika och alla ser olika ut. Jag tycker att du är jävligt cool och brukar se upp till dig när du gör arga inlägg för vanligtvis har du rätt, men jag tycker det går för långt när det blir så viktfixerat. Skit i vad alla skriver, du vet att du har en drömkropp, va stolt över den! Om du vill ha/behöver bekräftelse så lägg upp bilder av din kropp då för den ser jävligt bra ut. 🙂 Jag gillar dig, va stolt! Du är jättefin och många skulle dö för att se ut som dig 😉

  Och för er som tycker att det är konstigt att hon nu väger 44,8 när hon tidigare har sagt att hon väger ca 47 så skulle jag tro att det beror på detoxen, jag rasade redan efter någon dag av den. Eller så hade hon ätit lite den dagen, många kan pendla så i vikt. Och det är väl bättre att hon skriver att hon väger mer än hon gör än tvärtom.

  Reply
 109. Johanna april 1, 2011 at 11:31 f m

  Jag förstår bara inte varför alla ska vara så himla fokuserade kroppsvikten hela tiden. Huvudsaken är ju ändå att man ser hälsosam ut och mår bra. Undervikt är farligt, likaså övervikt. Därför får man ju se till att undvika det som skadar en. Men orka bry sig om vad andra väger? Vikten må väl ändå få vara något personligt? Har man en vän som mår dåligt över sin vikt, så ska man ju se till att hjälpa denne men det känns ändå ganska patetiskt att ”tävla” om vem som är smalast osv. Var stolt över din kropp, oavsett vikt för du är hur fin som helst! Och det tycker jag att alla borde jobba på, att vara stolta för det de har och inte banta ner sig eller gömma sig under ett skynke 🙂 Det var allt för mig!

  Reply
 110. *Em* april 1, 2011 at 11:41 f m

  Klockrent;)

  Reply
 111. elina april 1, 2011 at 12:03 e m

  va ägda alla små fjortisar som är avundsjuka på paow blev 😉

  Reply
 112. Tomas april 1, 2011 at 12:08 e m

  Jaa är så olika! beror helt på hur kroppen är byggd! Kör hårt! Hoppas vi ses snart igen!

  Reply
 113. Johanna april 1, 2011 at 12:33 e m

  Yeeeh!

  Reply
 114. emma april 1, 2011 at 12:36 e m

  såklart jag tror på dig, själv är jag 160 och väger 22,8(dock har jag anorexi, men när jag var frisk var min naturliga vikt 36), skulle bara säga att detdär bevisar ingenting.. man kan nollställa en våg på t.ex. 10, så om man i själva verket väger 50 så visar vågen 40 i och med att vågen blir 0 när det är 10 kilos tyngd på. så ja, en sån video bevisar inget, men självklart tror jag på dig. du är ju smal liksom? man ska väl inte behöva bevisa vad man väger? men tyckte ändå att det är töntigt och omoget både att gå ut i sin blogg vad man väger(om man är underviktig så kan ju det skapa tankar hos folk som väger mer eller har ett högre bmi än dig) och sen att du blir så påverkad av kommentarerna att du MÅSTE bevisa att du inte ljuger..

  Reply
 115. Sofia april 1, 2011 at 12:49 e m

  Klart du kan väga 44,45,48,37,49 whatever, men vältränad… Muskler väger mer. Förlåt och sant.

  Reply
 116. F april 1, 2011 at 12:59 e m

  Alltså vikten baserar ju lite på beroende vad man har för benstomme oså, vissa har ju kraftiga och väger därmed några extra kilon även om de är hur smala som helst. Jag har en vän som är tråd smal men har just en kraftig benstomme och väger ganska mycket mer än mig fastän hon är smalare, så troligen har du inte en kraftigbenstomme utan smal? Sedan att kissie väger mer kan ju bero på onaturliga stora bröstimplantat som säkert väger 1 kg var.

  Hopppas du får en bra helg

  Reply
 117. Josefine april 1, 2011 at 1:09 e m

  Dessutom ser man 10 kg större ut på bild, tyvärr. Därför alla modeller är så smala!

  Reply
 118. ida april 1, 2011 at 1:13 e m

  ja du är jättesmal, men är inte du underviktig för din längd?? ät lite mer 🙂

  Reply
 119. Hellou Vicky (från finland) april 1, 2011 at 1:24 e m

  Skööön video! Jag trodde dock på dig hela tiden 😉

  Asså jag va också tvungen att visa mina vänner min vikt! Alltså jag väger 10kgMER än vad jag ser ut, många blev dock förvånade när dom såg min vikt eftersom dom trodde jag vägde 10mindre än jag väger.. Men vem skulle egentligen ljuga om att väga MER än vad man väger? Tvärtom borde de ju va haha

  Paow är bäst! <3

  Reply
 120. nathalie april 1, 2011 at 1:32 e m

  du är bäst paow. Så jääävla snygg!!

  Reply
 121. Linni april 1, 2011 at 1:48 e m

  Damn, du må ha en sinnsykt lett beinbygning – heldig!

  Reply
 122. åse april 1, 2011 at 2:53 e m

  Paow har grymt dålig självkänsla eftersom hon tar åt sig vad alla andra säger & måste spela in en video där hon visar hur mycket hon väger. Skärp dig paow.

  Reply
 123. :) april 1, 2011 at 2:57 e m

  Aaaaaaaaah förlåt men hatar dej där i slutet !!!! Men anars är du bra

  Reply
 124. Julia! april 1, 2011 at 3:14 e m

  Du är så jävla katig o kaxig! Det där i slutet var så jävla onödigt! Varför gjorde du så för? Det förstörde hela fucking videon! Fatta vad förbannad man blir bara för att du gör just så i slutet! FUCK YOU SJÄLV! Fattar inte var du får dina läsare ifrån, fattar inte varför jag kollar på din blogg,fattar inte?
  Du är bara så jäkla egoistisk!

  Reply
 125. OutsideBeautY april 1, 2011 at 3:42 e m

  Du kanske har ställt in vågen på den siffran? vad vet jag 🙂

  Reply
 126. miixx april 1, 2011 at 3:54 e m

  folk är fan tröga i huvudet …. du är skitfin som du är .
  men det vet du redan , tänkte bara påminna dig ..
  du har snygga former som du ska vara stolt över .

  Reply
 127. emma april 1, 2011 at 3:56 e m

  haha paow du är bäst! 😀
  riktigt skön är du! och du har riktig fin kropp jag tror dig! 😀

  Reply
 128. Anonym april 1, 2011 at 4:05 e m

  smalis!!!!!!!!! :((((((((((((((((((((((
  (fint smal alltså!)
  men hörrni alltså de beror inte bara på fethet, beror på benstommen för de mesta

  Reply
 129. annie april 1, 2011 at 4:41 e m

  hahah älskar slutet ! 😀 men jag fattar inte varför folk tror att du ljuger O.o har dom inget liv eller så att dom är tvungna att bry sig om vad du väger?

  Reply
 130. ellinore april 1, 2011 at 4:49 e m

  haha men gud dem är bara avundsjuka ju. Fattar de inte man kan vara lika smal fast man väger 45 kg som 60? Jag själv är 176cm lång och väger 53 kg, det låter väldigt lite. Men jag är inte skitsmal, jag ser normal viktig ut, även fast jag har ett bmi på 17.1. Har höfter rumpa och lår. Alla väger olika fast man är lika smala, fattar ni inte det?

  Reply
 131. sanna april 1, 2011 at 5:03 e m

  ”jag väger inte så jätte mycket” haha du väger ingenting ju!
  nej du du kommer nog aldrig att bli fet eller ens det minsta mullig så deeeet behöver du ju INTE oroa dig för. Du har en fiiin smal kropp! jag hade varit stolt om jag var du.

  Reply
 132. Anonym april 1, 2011 at 5:08 e m

  Haha, idioter äääähhh!!!

  Reply
 133. ed april 1, 2011 at 5:17 e m

  ville bara säga att alla människor har olika kroppar. vissa kan ha breda höfter + stora bröst och ändå vara sjukt smala! bara för att man själv är sjukt smal men inte har bröst betyder inte att någon annan inte. SPRING TILL EN BIOLOGI KLASS EFTERBLIVNA UNGAR SOM INTE TRODDE PÅ PAOW!

  Reply
 134. dertisko april 1, 2011 at 6:18 e m

  Du, en våg byter hela tiden. först stod det 45 sen gick det ner till 44. hahah blåst

  Reply
 135. Emmy april 1, 2011 at 7:36 e m

  Jag har en gång för länge sen set Paulina på riktigt. jag blev väldigt förvånad över hur smal hon faktiskt var! Hon ser mycket kurvigare ut på bild. (snygga kurvor såklart)

  Reply
 136. vera april 1, 2011 at 7:52 e m

  men ni vet ju att hon fixat brösten´?!!!!!!!!!!!

  Reply
 137. Sofia april 1, 2011 at 8:26 e m

  Vi har också en sån våg 😉 Haha
  Men va fan jag vill också väga så lite !!! 🙁

  Reply
 138. felicia april 1, 2011 at 9:19 e m

  haha ägda alltså! & det är ju inte precis förvånande att du väger 44-45 kg för du är jättesmal & inte för smal utan FINT smal & det som är så snyggt är att du också har höfter, så ta inte åt dig! det är BARA avundsjuka så in i helvete!

  Reply
 139. BELLA april 1, 2011 at 9:23 e m

  så jävla mobbad i slutet? väx upp.
  jag TROR på att du väger 44.8 du ser smal och fin ut så snälla oroa dig VERKLIGEN inte för att gå upp i vikt..
  själv är man 1.70 o väger 66 kg 😉 stolt som fan! tränar varje dag i veckan!
  muskler väger mer än fett! tack o hej.

  Reply
 140. berghstrom april 1, 2011 at 9:57 e m

  hhaha du är så jääävla grymm!! i LOve youu keeep rocking giirl!!

  Reply
 141. z a n n y h ♥ jag är inte elak, bara ärlig! april 1, 2011 at 11:08 e m

  Först och främst vill jag påpeka att jag har en exakt likadan våg och den är inte 100% säker. Den visade nämligen att min karl vägde 44kg.. vilket är helt omöjligt.

  sen så vill jag säga till alla er därute att man kan mycket väl väga 45-46kg utan att vara anorektiskt smal. Jag vägde 46 kg som minst engång och jag hade fortfarande en stor mage. allt beror på hur mycket muskler man har osv.

  Muskler väger som sagt mer än fett. Har man mer fett än muskler så väger man mest troligt mindre än en person som har mycket muskler och lite fett.

  Reply
 142. nicole april 1, 2011 at 11:30 e m

  hahahah kan inte fatta dom som tyckte att du ”förstörde slutet”
  bästa av allting ju, idioter öööööööööööööööööö! (eller kanske tvärtom..?)
  tuung!

  Reply
 143. Anonym april 2, 2011 at 1:19 f m

  inte konstigt att du väger 44 kilo, du har ju inga muskler och kropp som ett barn (du är ju ett barn)

  Reply
 144. www.nolow.se april 2, 2011 at 1:30 f m

  Lovely! Jag tycker du gör helt rätt, självklart ska du hävda dig och visa att andra har fel 🙂

  Reply
 145. chesys april 2, 2011 at 8:07 f m

  jag kan inte låta bli att älska att det största och allra viktigaste ämnet i bloggvärlden just nu är vikt. Läsare vill se blod och bloggare lägger ner hela sin själ i att bevisa sina påstådda siffror. fantastiskt.

  Reply
 146. zhara april 2, 2011 at 12:08 e m

  du har antagligen ställt in vågen hahaha!!

  Reply
 147. Elin april 2, 2011 at 12:13 e m

  du har jättefin kropp 😀

  Reply
 148. emma april 2, 2011 at 12:14 e m

  så man kan inte ställa om vågen ? hahahhah dina bröst väger mer än 44 kg hahha

  Reply
 149. STINA april 2, 2011 at 12:18 e m

  kissies pattar väger 20 kilo styck… sen bantar hon ner kroppen så den väger typ 7 kilo….

  Reply
 150. fatima april 2, 2011 at 1:08 e m

  du är vafan small..deu behöver inte ens göra bevis för att vi ska fatta..

  jag är 170 och väger 45.8 såå jag tror dig<<3<3<3<3

  Reply
 151. Amanda april 2, 2011 at 1:38 e m

  Herregud att folk ska haka upp sig så på vikt!
  Alla har olika tungt skelett, olika fördelning av muskler och fett, olika uppbyggnad på sin kropp osv. Vikten säger inte allt och jag tycker verkligen inte att man ska misstro folks uppgifter om deras egen vikt. Man vet väl bäst själv vad man väger liksom. Jag väger 60 kilo och är 164. Jag känner mig helt normalviktig. Men jag skulle absolut inte säga att du är underviktig som är 173 och väger 44 kilo. Det handla om hur kroppen SER ut, inte vad den VÄGER!
  Puss och kram!

  Reply
 152. Maria april 2, 2011 at 3:06 e m

  hahahahah oooooooo va ägda dom som inte trodde dig! hahahahahhaaahah….

  Reply
 153. Johanna april 2, 2011 at 3:49 e m

  Fett skön du är Paow !

  Reply
 154. Sara april 2, 2011 at 3:50 e m

  Bra av dig att du sätter dem på plats faktist. Allt har inte med utsidan att göra. Därför är de svårt att säga att någon vet som inte har en aning egentligen.

  Reply
 155. Frida april 2, 2011 at 4:01 e m

  vem fan bryr sig om vikten? sluta snacka om vikt i bloggen ist överhuvudtaget. Väger du 44.8? Fyfan, du är 17! Vet du hur jävla lite det är :O har du svält du själv innan du vägde dig eller?
  Trött på att allt hela jävla tiden i den här bloggvärlden ska handla om vikt, lägg ner förfan

  Reply
 156. Frida april 2, 2011 at 5:31 e m

  OJ! :O här hade jag tydligen fel..

  44kg på 165cm (eller vad de nu va?). Du MÅSTE vara sjukt mycket smalare i verkligheten än på bild!! Och på bild är du smal, men inte så smal!
  Jag menar, jag är 172 cm lång och väger 58 kg men jag är inte direkt fet om man säger så.. Eller så äre kanske jag som består av väldigt mycket muskler.. 😉

  Aja du är smal och fin i alla fall så misstolka mig inte! 🙂

  Kramis

  Reply
 157. LINDAVIOLA! april 2, 2011 at 6:15 e m

  HAHAHA. Vilka idioter! Jag är 166 cm och väger 48kg och jag har fan bröst. Puckon!

  Reply
 158. Svea april 2, 2011 at 7:05 e m

  Då måste du vara jätte kort???? Har du tänkt på att det e vågen som kanske visar fel 😉 kolla med en annan våg oxå

  PUUUUSSSSSAR Svea!

  Reply
 159. Johanna april 2, 2011 at 7:06 e m

  GO PAOW! stå upp till dig själv 😉

  Reply
 160. HANNA april 2, 2011 at 10:08 e m

  okej om hon ens hade gjort ngn skön grej? vem som helst hade väll bevisat de genom en video

  Reply
 161. wendela april 2, 2011 at 10:55 e m

  Hur lång e du nu igen?

  Reply
 162. Mandy april 3, 2011 at 12:03 f m

  Jag tycker alla borde kunna se att du är benig som en liten fågelunge. Du måste äta upp dig lite 🙂 50 kilosklassen är kung bara så du vet 😉

  Reply
 163. sofia april 3, 2011 at 1:04 f m

  Varför är ni så elaka för????? ärligt talat ni är fan patetiska.. låt henne va . Nej jag är inge fan av henne.. detta är första gången jag kommetnerar hennes blogg..

  Varför äns bry er? varför läsa eller se videon??=S tänk efter lite varför ska ni lägga energi på henne??? Om ni nu tycket att hon är en fjortis eller va fan ni säger till henne,,,

  Ta å väx upp ..

  Kolla gärna in min blogg bye bye bitches

  Reply
 164. Madde april 3, 2011 at 10:32 f m

  Hahahha You go girl !!!

  Reply
 165. ina april 3, 2011 at 2:51 e m

  hahahahahahahahha fyfan vad ägda ni vart nu ni som sa att hon ljög. fyyyfan :E

  Reply
 166. Anna april 5, 2011 at 7:10 e m

  Jag är runt 172 cm och väger runt 60kg, visst jag kunde varit smalare, men jag är verkligen inte fet 🙂 Jag tycker det är barnsligt att alla ska lägga sig i andras vikter. Bara man mår bra och äter nyttigt så tycker inte jag man ska bry sig om andra som man inte ens känner :S

  Reply
 167. Susanne april 10, 2011 at 5:18 f m

  Förlåt mig, men tänker ingen på att vikten inte bara har att göra med fettmassa? Kroppen består av lite mer saker än fett som sagt, det väger en hel del för dom som har missat det. Bara blodet i din kropp ska väga ca 5 kg och ditt huvud i snitt ca 4 kg. Lägg sen till skelett, muskler, organ etc

  Därför är vågar och BMI missvisande angående fettmassa. De mäter inte hur ”fet” du är, de mäter bara hur mycket du väger.

  Sen så har själva kroppsformen/benstommen att göra med hur vi uppfattar en människas vikt. Jag kommer ALDRIG kunna SE lika pytteliten och ”nätt” ut som min kompis eftersom då skulle jag vara tvungen att fila ner mitt skelett och bryta lite ben i kroppen.

  Detta behöver dock inte betyda att jag inte kan väga lika mycket som henne.
  Just därför är det svårt att bedöma någons vikt genom att bara titta på dom.

  Reply
 168. Anonym april 10, 2011 at 5:26 e m

  Oj vad pytte du måste vara hihi! Jag har under hela mitt liv fått höra hur smal och petite jag är, ändå är jag 166 lång och väger 51 haha!

  Reply
 169. Sara augusti 10, 2011 at 11:46 e m

  Väger inte så mkt(?) du väger ju ingenting! 44 kg för en 17-åring är SJUKT liiiite. Så du behöver inte oroa dig för att bli fet..om du inte väljer att käka junkfood 24/7 men, tror jag knappast.

  Reply
 170. prices gate mars 19, 2012 at 2:05 f m

  Some genuinely great posts on this internet site , regards for contribution.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *