Tvättade bilen.

Vi tvättade pappas bil idag. Jag skulle hjälpa till men det gick inte så bra. Jag började med att fastna i dörren och bröt min långa nagel som jag sparat hur länge som helst. Jag började gråta. Usch så ont det gjorde. Fan!

(Visited 1 times, 1 visits today)

24 Comments

 1. Johanna mars 8, 2011 at 11:43 e m

  Sådär händer det alltid för mig med! Just när den är som
  Längst händer en olycka och nageln går av…

  Reply
 2. Emma mars 8, 2011 at 11:43 e m

  men ajajajajaj!

  Reply
 3. Jennifer mars 8, 2011 at 11:44 e m

  Fan vad värdelös du är :/

  Reply
 4. Emelie mars 9, 2011 at 1:15 f m

  aj jävlar :S 🙁

  Reply
 5. Hanna mars 9, 2011 at 3:01 f m

  haha men jaa. din pappa har en porsche cayenne från 04 som idag kan köpas på blocket för runt 150.000. Hade ju fan varit stekigare om han hade en NY volvo v70 som med vettig utrustning kostar ganska precis det dubbla. Banga leka att din pappa är rik!

  Reply
 6. Alexandra mars 9, 2011 at 8:59 f m

  Hej!

  Behöver du hjälp med en header (bloggdesign) ?

  Kika in hos mig, till vänster på bloggen har du några tillgängliga headers du kan få, me din bild och text i! Helt gratis dessutom 🙂

  Vill du ha något i din egna stil så säg till mig hur du vill ha den så fixar jag det 🙂

  Reply
 7. Emma mars 9, 2011 at 9:23 f m

  Till Hanna:

  Det handlade väl inte om att Paow skulle skryta med att hennes pappa har en porsche cayenne? DU Hanna är så jävla pinsamm… ” porsche cayenne från 04 som idag kan köpas på blocket för runt 150.000″ SKAFFA DIG ETT LIV PINSAMMA FJORTIS! Sluta läs Paows blogg istället för att sitta där på ditt feta arsle och vara avundsjuk! Min familj äger en porsche cayenne 04a och den värderades av en bilfirma.. 340 tusen skulle vi få för den.. FUCK OFF!

  //
  EMMA

  Reply
 8. Lotusen mars 9, 2011 at 9:54 f m

  Människor som skryter om sina bilar gör det för att dom inte har en personlighet som imponerar eller inger respekt.

  Funkar dock bara på likasinnade personlighetslösa individer.

  Och lilla Emma…. Ville du ha en länk till ett rättstavningsprogram?

  Frågan är om du är ett alias för Paulina eller om du påtagit dig rollen som hennes riddare som ska försvara för alla kommentarer som inte gullar med lilltösen.

  Acceptera att det är hennes eget val att lägga ut sitt liv med fåniga inlägg och foton i trosor och BH,med plutande mun och upptryckta tuttar, och då får hon ju acceptera att inte alla tycker att hon är Guds gåva till folket utan kritiserar!

  ps är helt nöjd både med mitt liv och min bil, så du behöver inte kontra på den fronten. ds

  Reply
 9. ellie mars 9, 2011 at 10:20 f m

  aj aj aj!
  hatar när sånt där händer, det har hänt mig också en gång och fan vad det gör ont!

  Reply
 10. V mars 9, 2011 at 10:40 f m

  Lol håller med Lotusen.

  Reply
 11. Emma mars 9, 2011 at 11:45 f m

  LOTUSEN.. skriv en bok.. vem fan bryr som om rättstavning.. det var väl ändå inte det som de hela handlade om? Antagligen kan du inte vara så nöjd med ditt liv och din bil eftersom att du sitter skriver skit!!

  Och jag skryter gärna om min egen bil som jag har för att jag är stolt över att ha tjänat i hop mina egna pengar för att kunna köpa den.. och jag har både personlighet och respekt!

  Jag är så leds på alla som kommenterar och skriver elaka saker.. stör man sig så jävla mycket så kan man väl hålla sig här i från? att skriva elaka saker kan man väl verkligen kalla noll respeket.. Det är ingen som tvingar alla avundsjuka människor som stör sig så jävla mycket att forsätta besöka Paulinas blogg..
  Och nej, jag känner inte Paulina.. försvarar bara henne när jag ser såna sjukt muppiga kommentarer.. ”vill du ha en länk till ett rättstavningsprogram” herregud, det snurrar för mycket i skallen på dig!

  Ha de gott!

  Reply
 12. Jenni mars 9, 2011 at 12:12 e m

  Oh, Paulina jag läste just att ni vunnit en spahelg i Finland! Vad glad jag blir! Jag bor själv i Finland och följer både din och Hugos blogg dagligen! OMG! Kan inte tro att det är sant. Jag ser upp till dig och du är så så amazing!Kan inte beskriva min beundndran med ord. Var i Finland ligger spa:t?

  Reply
 13. E M M A mars 9, 2011 at 3:48 e m

  Aj fan du kunde ju varnat för känsliga läsare ju haha xD

  Reply
 14. Claudia mars 9, 2011 at 4:09 e m

  Oj stackars 🙁

  Reply
 15. my mars 9, 2011 at 5:06 e m

  fan vad synd och vad ont det måsta ha gjort, stackarn.. 🙁

  Reply
 16. Mikaela Tham mars 9, 2011 at 8:23 e m

  AJJJ!!! Usch och fy! Hoppas den läker fort fort fort. 🙂

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *