Wendy’s Hair.

Har bokat tid för att sätta in löshår imorgon på Wendy’s Hair, har hört att dom ska vara grymma! Ska sätta in den nya metoden Be Georgeus som ska vara mer skonsam för håret. Det är typ som mikroringar fast med keratinringar. Ska bli så jäkla skönt att få in lite löshår igen!

Någon som testat det?

Det sitter i ungefär 3 månader innan man måste sätta om det. Och det kostar ca 65 kr/slinga.

Dom gör även keratinwax och tejp. Ni kan läsa om det mer på deras hemsida! WENDYSHAIR.SE

(Visited 90 times, 1 visits today)

43 Comments

 1. Misse mars 9, 2011 at 6:40 e m

  Älskar din blogg!<3

  Reply
 2. amina bbygirl mars 9, 2011 at 6:40 e m

  PAOW, berätta hur man mobilbloggar MED BILDER ifrån en iphone!!!! Kan ju bara mobilblogga med test o ingen bild.

  Tack i förhand puss 😀

  Reply
 3. m3lind4 mars 9, 2011 at 6:47 e m

  Det verkar as coolt ju 😀
  Jag behöver inte det…men till de som behöver det är det ju bra…

  Reply
 4. moa mars 9, 2011 at 6:48 e m

  haha har ställt typ samma fråga till desiree.. men, kan inte du göra ett inlägg med en text om varje såkallat kapitel i ditt liv? dina olika faser, tider, kompisumgänge osv. skulle rocka:)
  du är så himla vacker förresten, och din blogg är super

  Reply
 5. Fanny mars 9, 2011 at 6:55 e m

  Jag har testat nästan alla olika sorters hårförlängningar. Keratinwax är helt klart det bästa! Jag hade först av allt hårtrens som fästes med lim, sedan hade jag vanliga microringar men dom gled ut när håret var vått, så hörde jag att microringar med silicon skulle hålla bättre och vara skonsammare mot håret, men det var precis samma som vanliga microringar! Jätte dåligt!!

  Reply
 6. Therese G mars 9, 2011 at 7:05 e m

  Återkom gärna med en härlig recenssion sen 😀 Funderar nämligen starkt på att sätta i sådana själv 🙂

  Reply
 7. Anonym mars 9, 2011 at 7:14 e m

  Gör det inte det blir världens trassel när du tar ut det. Hade två stora tjorviga bollar som tog fem timmar att reda ut sen tappa jag hälften av håret

  Reply
 8. Sofia mars 9, 2011 at 7:26 e m

  nope, men ska snart göra det! Kostar ca 2000 för hela håret men de är de värt om man vill va snyggis till sommaren! 😉

  Reply
 9. Anonym mars 9, 2011 at 7:29 e m

  har en kompis som gjorde det där, och hennes hår blev helt förstört. det blev som en stor tova som hon var tvungen att klippa av… men det kan ha varit för hon hade i det för länge kanske, sköter man det ska det nog gå bra!

  Reply
 10. hanna mars 9, 2011 at 7:32 e m

  jag var där i söndags och satte i hårförtjockning. Blev jättemissnöjd! Tog ut det dagen efter. Ett tips jag har sen när du ska ta ur din be gorgeus förlängning, gå inte dit och betala 600/h för att dem ska ta ut det. Det är jättelätt att göra det själv! Man behöver bara en tång. Pappa tog ur min förlängning jättelätt;) Nä de där var det värsta jag gjort… Som att slänga 1300 spänn på marken och spotta på dem… Men vissa står säkert ut med att ha de där små irriterande grejerna i huvudet. Och det kan också bli snyggt det håller jag med om! Inget illa mot wendyshair… Dem är bra på det dem gör. Det var inget jag gillade bara helt enkelt. Kul att ha testat så slipper jag göra det igen.

  Reply
 11. saga wihlsson mars 9, 2011 at 7:36 e m

  Jag har aldrig använt löshår. Jag är inte såå fejk hehe 🙂

  Reply
 12. E mars 9, 2011 at 7:48 e m

  Gör det ej. Du tappar typ halva håret och får reda ut tjorv i fem timmar efteråt

  Reply
 13. Ellen mars 9, 2011 at 8:04 e m

  Denna metod har vi börjat med på vår salong, rekomenderar varmt själva metoden då den inte alls sliter på ditt egna hår. Men själva hårkvaliteten från Be Gorgeous är fullständigt kass, blir som ett skatbo efter endast ett par veckor och väldigt frissigt och tovigt i jämförelse med det vanliga håret.
  Men testa gärna och döm själv, men Be Gorgeous har fått mycket kritik för just håret bara 🙂

  Reply
 14. Bella Manson - kom ihåg namnet mars 9, 2011 at 8:30 e m

  jag har också hört om den metoden, verkar väldigt bra, löshår med tejp är bara sååå jobbigt att ta hand om ^^

  Reply
 15. diddi mars 9, 2011 at 8:31 e m

  fy vad jag börjar bli besviken varje gång jag kollar på din blogg…. du har blivit så dålig på att uppdatera, kissie uppdaterar en massa de är mkt roligare då:( paow uppdatera mera please<3:)

  Reply
 16. stina mars 9, 2011 at 8:44 e m

  Jag fixade det några dagar innan nyår och ska ta ut det nästa veckan , men det har verkligen varit as bra och jag har själv väldigt tunt hår men man såg verkligen inte att jag hade extension i. Så jag var hel nöjd med det och det kommer du säkert också bli om du nu ska ha det ! 😀 puss

  Reply
 17. j mars 9, 2011 at 8:46 e m

  Keratin sliter minst eftersom be gorgeous fästerna är kantiga så ”skaver”de av håret:p är själv frisör och har testat båda 🙂

  Reply
 18. my mars 9, 2011 at 8:50 e m

  det kommer nog bli jättebra, ser i alla fall väldigt bra ut på bilderna.. före och efter! 🙂

  Reply
 19. Anonym mars 9, 2011 at 8:51 e m

  Jag tipsar om frisorcenter.se! Dom gör med kreatinwax och det är mycket bättre än dedär du ska göra. För det där sliter mycket mer på ditt hår. Och eftersom du inte har så mycket och tjockit hår skulle jag inte tipsa om att göra det.

  Reply
 20. jessica mars 9, 2011 at 9:02 e m

  det dära är riktigt bra!! 😀

  Reply
 21. Linnea mars 9, 2011 at 9:03 e m

  hoppas de blir bra! 🙂

  Reply
 22. Ada mars 9, 2011 at 9:10 e m

  Hoppas det blir super snyggt! 😉 Ni får väldigt gärna kolla in på min blogg <3 😀 Kram!

  Reply
 23. Linn mars 9, 2011 at 9:11 e m

  Jag har det just nu, funkar skit bra och är skit snyggt!
  Har haft två omgångar nu och trivs i det 🙂 Hade kreatin (?) vax innan men de gillade jag inte alls lika mycket.

  Reply
 24. Cicki Öhrman mars 9, 2011 at 9:15 e m

  Paulina, du byter ju löshår hela tiden. Jag var ju med dig och du satte i löshår för 8000 kronor och sedan tog du typ ur det en vecka efteråt. Men hoppas att du nu för en gångs skull blir nöjd med håret på det här stället då! =)

  Läs gärna min blogg och se hårtipsen jag skrivit: http://www.cickiohrman.webblogg.se. Paulina jag skulle dock rekomendera dig Redken Extreme, det är en skitbra inpackning för just blondiner.

  Reply
 25. Lina mars 9, 2011 at 9:16 e m

  Jag testade det när jag bodde i Kenya, Afrika. Fast jag fick insatt asiatiskt hår hos en riktigt bra frisör, och resultatet blev toppen! Det höll länge och var riktigt snyggt!:D

  Reply
 26. Linda Persson mars 9, 2011 at 9:36 e m

  Jag har haft det.
  Inget jag rekomenderar då de glider ur håret världigt lätt om man har rakt och halt hår.
  Dock är det mer skonsamt och sliter inte lika mycket.
  Har man däremot lockar i sitt hår så sitter de bättre.
  Lycka till!

  Mvh Linda

  Reply
 27. elin mars 9, 2011 at 9:40 e m

  sånt hade jag i mitt hår för ett år sen typ :D, dom va jätte lätta och sätta i :), och det blev väldigt snyggt!

  dock kune jag inte platta håret med dom i, minns inte varför. men håret blev platt naturligt typ. haha

  Reply
 28. ester mars 9, 2011 at 10:39 e m

  åhh NO!! det är verkligen inte bra.- sånt lur!!
  min syster och hennes kompis testa det om dom fick inte bort de utan var tvungna att KLIPPA bort och förlora en massa hår.
  dom fick ett borttagningsmedel som verkligen inte funka..
  Inget ja tipsar om.

  Reply
 29. lindaaa mars 9, 2011 at 11:00 e m

  Blir säkert jätte fint, bara du inte gör FÖR LÅNGT! 🙂

  Reply
 30. P mars 9, 2011 at 11:05 e m

  Don’t do it!! Vad du än gör så sätt inte in med microringar..
  Frisörerna säger att det är mer skonsamt för håret.. Hell no..
  Du tappar slingorna lätt + att ditt egna hår följer med. Det tovar sig lätt efter en månad..
  & Det uppstår väldigt lätt klåda av microringarna.

  Var rädd om ditt egna hår & avstå.

  Kram

  Reply
 31. victora mars 9, 2011 at 11:22 e m

  Jag har såna i mitt hår just nu, dom är inte alls bra dom bara kliar och man tappar dom jätte lätt. föredrar dom inte!
  Keratinwax är mycket bättre jag har haft de flera gånger. och de jag har nu blir tovigt och trasslit direkt och slitter jätte mycket på håret du kommer tappa super mkt när du tar bort dom !
  LOVE YOU

  Reply
 32. elin mars 9, 2011 at 11:50 e m

  har flera kompisar som gjort det och ska jag vara ärlig så ser det väldigt stripigt och fejk ut.. men det beror väl också på vem som gör det och hur mycket man sätter i. 🙂

  Reply
 33. ida mars 10, 2011 at 11:18 f m

  Det blir sjukt snyggt och ser naturligt ut men sen när man ska ta ut det sliter det som bara den på håret. Fick kapa mitt hår rätt så rejält efteråt för att det inte skulle se dumt ut.

  Reply
 34. Sanna mars 10, 2011 at 6:48 e m

  jag har gjort hårförlängning med keratinvax en gång och gör inte om det igen! Det total förstörde mitt hår så jag fick fläckar i hårbotten där jag inte hade nått hår kvar! Och vet du hur? jo, mitt hår gick av!.. Så jag tog ur det efter en och en halv månad. Mitt hår var så jäkla äckligt, för jag inte fick duscha håret mer än 3 dar per veckan (det skulle va 3 dagars mellanrum) fyf*n så hemskt det var, jag tipsar dig att inte göra det! om du inte redan gjort det.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *