Är jag oförskämd?

Sitter på väg mot Sthlm igen. Är sjuukt nöjd med håret!

Satte mig på tåget och tog upp min älskade macka. Var verkligen hungrig och tog första tuggan. Och så ser jag att den lilla ungen som nyss satt snällt snett mitt emot mig börjat spy hej vilt. Och jag kunde inte komma förbi eftersom att hon kräktes på golvet… Så jag flyger upp och hoppar på en gammal man som sitter i sätet framför (alltså till andra sätena) och inte nog med det så råkade jag kasta mackan på den spyende ungens mamma.

När jag hoppar på gubben, så ramlar jag ner på golvet. Ställer mig upp och ska byta vagn. Då snubblar jag på någons väska… Ååh, vad pinsamt. Vill gå och be om ursäkt men jag har GROV spyfobi. Tänk att allt detta hände på kanske 4 sekunder.. Haha, dom måste undra vad jag går på. Hehe…

Posted in: Livsstil
Kommentarer (28)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *