Gaahh!!

20110415-044509.jpg

Varför kan jag inte sova??? Jag som har en helt FULLSPÄCKAD dag imorgon..

Fan att jag får börja ta mina ångestpillee som gör mig helt dåsig och snurrig för att kunna sova. Nu kommer jag att vara vimsig hela morgondagen.. Blöö .. Har ju väärsta plåtningen imorgon kl 12. Ska försöka att få några timmars sömn iaf..

(Visited 1 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. M.S april 15, 2011 at 4:53 f m

  du är inte ensam!! ;p

  Reply
 2. Wimla april 15, 2011 at 8:23 f m

  SOOOOOOOOOOV

  Reply
 3. Anneli april 15, 2011 at 9:03 f m

  du var snygg när du va brunett wow liksom, hur ser du ut nu? 🙂

  Reply
 4. Sara april 15, 2011 at 9:59 f m

  Hoppas du fick lite sömn iaf!

  Reply
 5. Ida med håret april 15, 2011 at 11:45 f m

  Hehe är det Atarax eller? 🙂 Blir oxå helt kokt i hjärnan dagen efter av dem… Men rätt sköna att sova på. 🙂

  Kom igen nu alla damer där ute – finns fortfarnade en hel del LÖSHÅR till din HÅRFÖRLÄNGNING kvar till försäljning i bloggen under ”Till Salu”. Billigare kan det knappt bli.

  Reply
 6. ellen april 15, 2011 at 12:20 e m

  hur blev det, har du träffat flickan som skulle vara din syrra eller vill du inte träffa henne?
  Bra blogg! love

  Reply
 7. Lotusen april 15, 2011 at 2:15 e m

  Snacka om förvirrat barn…

  Ena dagen ”nu ska jag starta en superdiet bla bla bla” nästa dag cigg i massor och kallar läsarna jävla töntar….

  Sen igen nästa dag är det sååå synd om henne och hon har ont i halsen och tycker det är sååå jobbight att tvätta, staaackars lille flickan då!

  Skaffa dig kontinuitet i tillvaron, ett jobb som ger dig en inkomst och mental tillfredsställelse av att vara behövd, känslan av att skapa något själv och inte leva som en parasit på lilla pappsen som pröjsar mobilen eller pojkvännen som betalar taxin…

  Reply
 8. Sara april 15, 2011 at 9:23 e m

  Hej Paulina!
  Jag måste bara säga hur vacker du är och jag är verkligen avundsjuk på dig!
  Jag skulle dö för att träffa dig, och jag är seriös haha!
  Nej men, jag älskar dig personlighet och att du är ärlig.
  Du är min förebild och jag förstår inte hur du har lyckats med allt! Är stolt över dig även fast jag inte känner dig! Varje gång jag går in på din blogg så kan jag läsa i timmar (seriös)! kan man inte vinna en fika med dig eller något? haha!
  Är en tjej från Dalarna och min dröm är att få ta en fika med dig! =)

  Du är verkligen speciell och det älskar jag (uppfatta mig inte fel) haha!
  Antagligen kommer du inte svara för du har annat att tänka på, men du ska veta att jag älskar din blogg men jag gillar verkligen hur du bryr dig om människor omkring dig och jag önskar dig verkligen all lycka! 🙂

  Reply
 9. Pia april 15, 2011 at 10:57 e m

  Hvilken type angstmedisin bruker du?

  Reply
 10. elise april 16, 2011 at 11:31 f m

  sååååå snygg!!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *