Hemsk mat..

Gondolen är ju en av dom kändaste resturanger i stocholm. Och jag förstår inte varför? Nu har jag vart där 4a gånger.

Första gången var jag liten, andra gången var det julbord och tredje gången var för ett halvår sedan.

Och för ett halvår sedan så tyckte jag att maten var helt OK.. Men inget ställe jag skulle Välja att gå till när jag är redo att betala en 1000 lapp på bra mat.

Men idag så gick jag och pappa dit. Vi tog in en förrätt med chevreost och rödbettor. Och den smakade just ser, chèvre och rödbettor. Sen så beställde jag en skaldjurs gryta. Men på något sätt så fick han det till ankben istället.. Och ja. Om vi sägersåhär.. Det gick att äta, men var lite trådigt och smaklöst.

Och pappa beställde dagens husamanskost.. Jag smakade och höll på att sätta i halsen. Biffen smakade riktigt illa, nästintill oätbar.. Potatissallade var smaklös .. Och det gick INTE att äta.. Dessutom så presenterar dom bara en meny när det finns två? Och när vi klagar på pappas mat så sa hon ” a men nu är det så att det är husmanskost, och du kan intr klaga eftersom den bara kostar 130″ man baah what?? Maten ska fortfarande smaka något när man är på en fin resturanger ?? Jag klagade på att jag inte fick in det jag beställde och då sa hon ” det var inte jag som tog din order. Det får du diskutera med den som tog din order..”

När vi fick in notan så sa hon ” drog av biffen, hoppas det känns bättre nu”..

Gjorde hon fel som var så spydig? En sak är säker, maten är intr värd pengarna och personalen är otrevlig.. Dit går jag inte igen!

20110417-125720.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (69)
 • E m m e l l y

  Okej, då kanske inte den restaurangen är den första man går till om man är i Stockholm alltså?

 • Enna

  Fy fan jag hade ju kokat alltså om jag vore dig Paow! Fy fan! Så spydig!

 • Ord blir meningar

  Haha, du är inte den enda som hade problem med otrevlig resturang personal, kan du läsa igenom det här och kanske lägga upp på din blogg? http://ordblirmeningar.blogg.se/2011/april/ga-inte-till-resturang-sahara-i-stockholm.html#comment

  Spyr på sånna resturanger och personaler.

 • Sverker

  Med den insikten bör man kanske beundra utsikten bara från Katarinahissen.
  Men den som behöver en uppmuntran bör titta in på min blogg. Bäst i världen? Och roligast.

 • m a j a n

  Låter inte som en restaurang man skulle vilja besöka. Inte verkar de vara speciellt serviceminded heller. Kunden har alltid rätt!

 • lina

  kunden har alltid rätt

 • mema

  Känd turistfälla som alltid haft medioker mat (till för högt pris). Klart ni gjorde rätt som klagade, husmanskost eller inte och sevetrisen gjorde fel som var spydig, så dålig service.

  Men för att sammanfatta det, som stockholmare brukar veta, på Gondolen tar man drinkar och njuter av utsikten, inte äter.

  Och det heter MEST kända, komparera din adjektiv rätt! 😉

 • L

  Du har fel!..va bara tyst om saker du inte vet tack

 • amanda

  Usch låter verkligen inte som ni fick den rätta servicen. Jag studerar själv till servitör och har jobba på flera restauranger och jag kan säga hon behandlade er helt fel. Det första jag fick lära mig när jag började studer till servitör var att kunden har alltid rätt, fast man personligen inte tycker det så har dom det. Man måste alltid fösöka lösa problemet och föröska vara vänlig.

 • Transan

  Jobigt när det smakar uselt!!! =)

 • Sara

  Men gud, ofta man vill besöka ett ställe med otrevliga personaler? :S Har dom äcklig mat så är väl det minsta dom kan göra att vara trevliga

 • sofia

  Jag var där när jag var liten och åt, dom hade god barn mat alf! ^^ (Funkar till folk som äter mindre också) :>

 • Helena

  Tråkigt. Jag har alltid varit jättenöjd med maten när jag ätit där. Fast nu var det ett tag sedan, så kanske det blivit sämre. :/

 • emma

  Du påminner lite om Hayley Williams tycker jag. I ansiktet, speciellt på din header.
  Grymt vacker är du iaf 😀

 • jonte

  mans fitta bara för att du är ful och dum i huvet!! ingen gillar dig ditt mongo!
  Bara för att du inte har råd att äta där fler ggr hänger du ut världens bästa resturang..bad
  fuck u

 • tilda

  Ni skulle inte behövt betala, och en servicemänniska ska heller inte jobba på det viset. Hade ni orkat lägga energi på det så skulle ni bett om att få prata med den som äger stället och berätta allt i eran version från början. Tråkigt när det blir så.. gå inte dit! Kram

 • jonte

  en sån jävla ful glung du har idiot

 • johanna

  FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet, du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få upp ögonen för bortglömda missbrukare som inte fått den hjälpen jag har fått. Media är makt. MVH JohannaZoe

 • Johanna

  Dom har ingen servicekänsla alls!!

 • Josephine

  Bli brunett igen, Paow! Det blonda passar dig inte lika bra, inte när det är så ljust som du har nu..

 • Magda & Canan

  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Magdacanan
  tryck på länken de e jätte lätt att bli medlem!! 😀
  du får mer besökare men de e om du länkar din kod.
  Ju mer som blir medlem på denna sida genom din kod så får man mer läsare!
  så passa på 😉

  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Magdacanan
  tryck på länken de e jätte lätt att bli medlem!! 😀
  du får mer besökare men de e om du länkar din kod.
  Ju mer som blir medlem på denna sida genom din kod så får man mer läsare!
  så passa på 😉

 • Magda & Canan

  http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=Magdacanan
  tryck på länken de e jätte lätt att bli medlem!! 😀
  du får mer besökare men de e om du länkar din kod.
  Ju mer som blir medlem på denna sida genom din kod så får man mer läsare!
  så passa på 😉

 • Sara

  Sånt är aldrig roligt.

 • Rosanna

  Hej Paulina!
  Servetrisen eller vad man nu ska kalla henne, gjorde ett STORT fel. Det är alltid kunden som har rätt.. i ALLA lägen. Oavsätt om det handlar om de mest små bagatell sakerna så har den alltid rätt. Hon har ingen som helst rätt att vara spydig mot er.. för det är hennes jobb att servera er med respekt, ta emot era klagomål, se till så att ni trivs och vill komma tillbaka och äta. Hennes jobb att representera resturangen för er så ni känner er som hemma. Men tydligen gjorde hon inte sitt jobb.. SUBBA.

 • Hemen hemen

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läääs om min dag 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  😀 😛 😀 😛 😀

 • cp

  men klaga på maten när ni får den da kom igen

 • miss P

  Vilken snorkig servitör!?
  Fast jag skulle nog ha klagat tidigare… innan jag ätit upp allt.
  Beställer man en rätt är det ju den man ska ha. Enkelt.
  Hon var nog bara trött på folk som klagar, de kanske borde lära sig?
  Bara för att man har en fin utsikt räcker inte det.

  Hoppas ni inte gav dem dricks.

 • Elin

  Till er som lätt bränner er och blir röda i solen: Titta in mitt senaste inlägg!

  Till er som lätt bränner er och blir röda i solen: Titta in mitt senaste inlägg!

  Till er som lätt bränner er och blir röda i solen: Titta in mitt senaste inlägg!

  Till er som lätt bränner er och blir röda i solen: Titta in mitt senaste inlägg!

 • m

  Det är fler praktikanter än anställda på det stället även på helger. Så nä om man vill ha mat lagad av en riktigt bra kock går man inte till gondolen. Men baren är riktigt skysst.

 • Hemen hemen

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Faaan va hårig kissie är 🙂
  Kolla bilden i min blogg 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

 • jonte

  är du så feg att du inte kan lägga ut mina kommentarer! hora!

 • JOHANNA ♥

  Usch.. äckligt 🙁

  bäst att inte gå dit next time !

 • Joacim Berge

  fy helvette… Jag som bara är 17 år skulle be om att prata med köks chefen,

  så beter man sig inte, Servitriser ska vara på ”kundens sida” dom ska bara va passiva och göra allt så bra som möjligt,

  Ni kan faktiskt häva det där om ni hade pratat med köks chefen, För han skulle bli bedrövad, För det är hans liv det där, Restaurangen, så jag tror med all sannolikhet att han hade låtit er gå samtidigt han hade bett er så otroligt mycket om ursäkt! :/

  /Jocke

 • Malin

  Hon gjorde fel som var så spydig.

 • Emelie

  Herregud vilken sjukt otrevlig servitris! Och om det är så dom jobbar så är det ju inte hennes fel men istället hela stället… sjukt.

 • saga wihlsson

  Hatar otrevliga människor! 🙁

 • .

  Fuck u känner alla servitörer på gondolen och alla är jätte fina människor så du borde vara tyst

 • !

  Fuck u känner servitörerna på gondolen och de är jätte fina människor..

 • elsa

  verkade ju inte bra alls!

 • Therese

  Men gud..! Ett sånt ställe går man ju inte tillbaka till.

 • johanna

  OMG!! Den här tjejen är så galet lik dig, tvillingar? kolla själv, helt sjukt.. http://veys.blogg.se

 • lina

  Ja hon gjorde fel, jag håller på med kursen ”försäljning och service” i skolan, och vi har lärt oss att kunden alltid ska ha rätt. Så gå till chefen och klaga så åker nog den bruden 🙂

 • tess

  usch va tråkigt att betala så mkt när man inte blir nöjd ;(

 • Nathalie N

  Men vad förbannad jag skulle bli! Betalar man dyrt ska det fan vara kvalité och smaka gott!

 • martin

  ÄR Det här du ?.. den här videon är skit känd på exitenz

 • isabell

  Undra varför det är så känt för att vara bra dåå 😮

 • stajjny

  Kunden har alltid rätt. Hon måste verkligen ha hamnat fel, man kan inte ta saker personligt när man har ett serviceyrke. Tyvärr ser man det ganska ofta i just serviceyrken, bittra bitchiga tjejer som skiter i kunderna och företagets rykte.

 • Anonym

  det märks att du inte gillar att blogga längre, du skriver bara för att du tjänar pengar. så känns det iallafall, inte för att se ner på dig eller vara taskig.

 • En kille

  Snobbiga jävla ungjävel. Ät och håll keft

 • Sandra

  konstigt, jag har varit där flera gånger och maten har varit suuuupergod! Och personalen var jättetrevlig. Hmm, men det beror väl på.

  Men om ni går dit smaka deras efterrätt DAJMglass! Läskigt goood! 😉

 • Lovisa

  Men gud! Synd att det ska vara så.. kanske är en tendens hos restauranger som är populära bland turister, man bryr sig inte riktigt om att få folk att vilja gå tillbaka, eftersom det kommer nya turister hela tiden..

 • kattis

  Verkligen dålig service. Hon borde inte vara servitris. Förstör restaurangens rykte ännu mer ju.

 • Emma

  Hej Paow!

  Jag studerar till kock och vi har inlärning i arbetet nu just.
  Vår lärare så har lärt oss att ALDRIG sända ut mat som smakar dåligt, är smaklöst osv. Skulle jag varit där och dom sagt så till mig, ja då får dom nog höra. Maten ska väl fan smaka något när man äter den eller har jag fel?

  Jag äter inte smaklös mat eller smakar dåligt. Usch, mer kryddor osv så blir det bra. Tycker jag iaf.

 • Jennifer

  Konstigt..när jag åt där hade de jättegod mat!

 • pernilla

  Haha hon borde fan inte få lov att jobba inom restaurangbranschen för så beter man sig verkligen inte mot Gäster! Sen spelar det ingen roll vad maten kostar, det ska väl gå att äta ändå?

 • sarah

  du äter inte din berömda råbiff? :O

 • Linnea

  är helt på din sida, kmr aldrig äta där!

 • caroline

  asso alla i stockholm vet väl att man lixom bara sitter o dricker där inte äter -.-‘

 • jessicas

  Herreguuuuuuuuud, man fåååååååååår bara inte vara så spydig. Kunden har alltid rätt och man ska göra det bästa för dom. Är de så illa ska dom erbjuda gratis förrätt eller gratis efterätt. punkt slut.

 • Lucy

  Personal på restaurang måste vara serviceminded och får absolut inte hålla på så! nEJ, NU BOJKOTTAR SAMTLIGA GONDOLEN TYCKER JAG!

  Och vaddå, man får inte klaga för att det ”bara” kostar 130 spänn. WTF, får jag en möglig burgare på nåt hamburgerhak har jag likaväl rätt att klaga. Dåligt påläst servitris. Hoppas hon får sparken eller så får hela stället snart stänga…

 • Anonym

  jag var där med familjen för ca en månad sen. min syrra som är 20 hade glömt sitt legg och då vägrade dom att servera alkohol till vårt bort. mina föräldrar satt där och kunde intyga om att hon var 20, och det var 18 års gräns på att servera alkohol, men dom vägrade fortfarande. det var inte bara det att dom vägrade, dom la skitspydiga kommentarer varje gång dom kom till vårt bord om att vi skulle ljuga om att hon var 20. efter ett tag kom min syrra på att hon hade lagt ner sin plånbok i min väska för någon dag sedan, och jag hade som tur var med mig den. 3 stycken i personalen fick komma och stirra på legget i typ 2 min var. tillslut sa han som tittade sist ”jaha.. jo… jamen då får vi väl komma in med ert vin då till er dotter som säääkert är 20…..” och hela resten av kvällen la han onödiga kommentarer. dessutom så var maten inte särskilt god. ovärt som fan.

 • M

  Haha, tjaa helt okej beteende om hon inte vill ha gäster= ingen lön. Sådana bittra personer ska fan inte jobba med service. Hoppas hon inser sitt misstag nu när din upplevelse delas på din stora blogg! Sånt Fail för henne och restaurangen. 😀

 • .

  Konstigt att din syrra inte fick dricka alkohol om hon inte hade lägg kontigt… IDIOT! Klart man måste ha lägg det är lag på det..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *