Ibland så blir jag så ledsen..m

Förut så hade jag aldrig kunnat erkänna det. Men nu är jag påriktigt ledsen. Ibland så frågar jag mig själv varför. Är det som alla andra säger? Är det mitt fel? Ja klart att det är mitt fel. Jävla dumhuvud.

Behöver man verkligen alla dessa människor i sitt liv för att må bra? Ibland så tror jag fan inte det.. Är man verkligen starkast ensam? Ibland så ångrar jag att jag valde den här världen. Skulle jag mått bättre utan den?

Jag måste blir starkare. Ingen får trycka ner mig! Aldrig. Never ever !!

Jag just nu. Kom precis hem!

20110416-025519.jpg

(Visited 98 times, 1 visits today)

77 Comments

 1. Sverker april 16, 2011 at 5:36 f m

  Klart du inte behöver alla dessa människor. Vad du behöver är mina råd på bloggen och en glad hund.

  Reply
 2. bingbing april 16, 2011 at 6:01 f m

  du behöver ingen , bara dig själv, ensam är stark ibland och du har så mycket som är underbart för dig. Titta på vad du har gjort med ditt live de sista åren, framgångsrik bloggare, du kan utveckla mycket mer affärer helt klart, egna märke av både det ena och det andra. Du är i början på ditt liv och en karriär som du nu kan välja inriktning på. stå på dig gumman du är starkare än du tror.kram bing bing

  Reply
 3. Albin april 16, 2011 at 6:05 f m

  Hej Paulina! Tråkigt o läsa att du inte mår så bra 🙁 Du får komma till Oslo o hänga här med mej om du vill komma bort, Vet inte om du kommer ihåg mej, men vi snackade lite förrut o vi träffades på pride, Ville bara säga att om du vill komma bort så finns de plats här, jag bor mitt i stan i Oslo o här e de alltid paaarty 😉

  Puss på dej! <3

  Reply
 4. Bella april 16, 2011 at 6:08 f m

  MMMmmmm dina fina tuttar !!! 🙂

  Reply
 5. Bella april 16, 2011 at 6:09 f m

  Jag håller med Sverker i det han skriver om att du borde skaffa en hund !!

  Reply
 6. Amanda april 16, 2011 at 8:01 f m

  Slänger iväg två peppande citat och hoppas på att du får en super lördag: -”what doesn’t kill you makes you stronger!” & -”vänner kommer vänner går men de som är äkta de består!”

  Reply
 7. 'br april 16, 2011 at 8:01 f m

  asså. du ska alltid deppa & säga att du ska förändras och blablabla. att säga det är lätt, men att göra det är svårt. så istället för att bara skriva det på bloggen så måste du börja förändras på riktigt.

  Reply
 8. lovisa april 16, 2011 at 8:03 f m

  stå upp för dig själv paow. du är allas idol och favoritbloggare så låt iiiingen trocke ner dig. vi älskar dig !

  Reply
 9. johanna april 16, 2011 at 8:08 f m

  FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet, du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få upp ögonen för bortglömda missbrukare som inte fått den hjälpen jag har fått. Media är makt. MVH JohannaZoe

  Reply
 10. frida april 16, 2011 at 8:29 f m

  Hej!
  Tänkte tipsa om en superbra gratissajt: http://www.supergratis.se/?r=75450

  Genom denna sida samlar man poäng genom att utföra gratiskampanjer, tävlingar osv. För att sedan byta in sina poäng mot valfri pryl (telefon, kamera, presentkort osv)
  Jag själv har samlat ihop till en kamera och 1000kr på HM.

  Gratis är gott, eller hur?
  Prova du också 🙂 Helt gratis!

  Reply
 11. chloe april 16, 2011 at 9:15 f m

  Bra att du tänker såhär ofta, de ett positivt tecken för du låter lite som att du sku ha lite depression, iallafall jobbigt..Kämpa på! Du klarar dig! 🙂

  Reply
 12. ems april 16, 2011 at 9:32 f m

  Sötnos, det spelar ingen roll vilken ”värld” du är i, alla blir ledsna och trötta på ”sin värld”, gräset är inte grönare på andra sidan 😉 Sen kanske det inte spelar någon roll hur många småtjejer som drömmer om ett liv som ditt, du måste må bra. Och fråga dig själv vad som får dig att må bra och sen kör du på det, tänk på att inte självömka för mycket så du inte fastnar i negativa tankar. För allt blir faktiskt lättare om man väljer att möta dagen med ett leende, du har mer makt än du tror. Du kan välja vad du ska lägga din energi på och inte, om du ska bli sur, arg eller glad. Sen finns det självklart känslor som inte går att styra över, men känn då efter vad det egentligen är som känns- en liten klump i magen, ett tryck över bröstet? Ångest? Vad vill din kropp säga till dig? 🙂
  kram till dig

  Reply
 13. emelie april 16, 2011 at 9:33 f m

  paow, du är skit snygg och skit bra, utan din blogg skulle jag inte ha någon förebild och min vardag skulle vara tom <3

  Reply
 14. rozhins april 16, 2011 at 9:56 f m

  då måste du väl sluta trycka ner andra? som du gör i bloggen ibland.

  Reply
 15. miss P april 16, 2011 at 9:56 f m

  Du är bäst tjejen. Rensa bort folk du inte är bekväm med eller inte litar på. BORT MED DEM!
  Det kanske blir lite tomt men det är bättre än att inte känna sig hemma.
  Satsa på din karriär och bli ngt riktigt bra.
  Det kan du!

  Kram

  Reply
 16. Jag april 16, 2011 at 10:07 f m

  En sak som jag har undrat över, det är varför du alltid blir vän med ”ö” kändisarna som precis har varit med i en dokusåpa? Snubbarn från Tylösand, PJ från ung och bortskämd, nu några från BB. Är det du som letar dig till dom lr vad? Nyfiken bara..

  Reply
 17. Anonym april 16, 2011 at 10:10 f m

  du den där br kommentera inte om du inte kan säga nåt snällt ?! om ?! 😉

  Reply
 18. ddd april 16, 2011 at 10:19 f m

  meen nee! 🙁 du e min förebild! du ska inte behöva känna dig så, det e svåra tider 15-19 årsåldern…. stå upp för den du är och gör precis som du sa låt ingen trycka ner dig! låt ingen säga vad du ska göra, var dig själv, var är den där säkra och ”självförtroende” paow! det e hon vi vill se för att det e hon som shine!<33

  pööss

  Reply
 19. Josefin april 16, 2011 at 10:37 f m

  Livet är inte lätt och väldigt ofta orättvist. Folk kommer alltid försöka trycka ner dig eller förstöra för dig. Det är så vi människor funkar när vi är avundsjuka! Du verkar vara en tjej med båda fötter på jorden, en person som vill allas bästa hela tiden. Låt alla andra sköta sitt och börja ta hand om dig själv istället. Du vet vad du vill och vad du behöver. Så börja bli den personen du är, den du vill vara. Hoppas allt blir bättre snart! Kram

  Reply
 20. Felicia april 16, 2011 at 10:37 f m

  Hej sööttta paow, jag värkligen ÄLSKAR din blogg, den e något lite mer annorlunda jämfört med andra bloggare(VILKET UPPSKATTAS). hoppas du får en underbar dag ,¨

  KRAM (L)

  Reply
 21. Sarah april 16, 2011 at 10:38 f m

  jag brukar tänka just så som du skrivit i detta inlägg. Du måste sätta ner dig och tänka igenom hur du skall gå vidare i livet. Ordna upp ditt liv 🙂 allt kommer gå superfint 🙂 KRAM från finland! 🙂

  Reply
 22. em april 16, 2011 at 10:40 f m

  att du bara orkar…

  Reply
 23. aliciakechmiri april 16, 2011 at 10:41 f m

  så ska du inte behöva känna paow du är bäst du klarar det ! :D<33

  Reply
 24. ellen april 16, 2011 at 10:43 f m

  men sluta blogga då paow, ta tag i ditt liv. Herregud du är sjutton det är inte som att det är försent. 🙂

  Reply
 25. Maria april 16, 2011 at 10:44 f m

  Jag tycker man ska kunna vara bekväm att vara ensam, men utan vänner så blir det svårt. Om något eller någon har gjort dig upprörd kanske du kan sitta och reflektera det och tänka om du behöver denna person eller detta i ditt liv. Kanske det bara gör dig ledsen och då är det ju inget att ha.
  Alla får problem oavsett hur och var de lever. Problem är inget vi kan komma ifrån, frågan är hur vi kan (lära oss) att hantera dem.
  Och tiden har dessutom en tendens att läka sår.

  Reply
 26. Transan april 16, 2011 at 10:48 f m

  Det blir nog bra ska du se…

  Reply
 27. H N N I ♥ april 16, 2011 at 10:50 f m

  det blir bättre, mycket folk runt omkring sig kan vara bra för omväxling och variation också 🙂

  Reply
 28. MOLLIE ÅBRINK april 16, 2011 at 10:53 f m

  du är så jävla stark, paulina. fortsätt då. du är en förebild.

  Reply
 29. joacim berge april 16, 2011 at 10:56 f m

  att veta första steget är att läka!

  Reply
 30. josefin krantz april 16, 2011 at 10:56 f m

  det blir bra 🙂
  du ska veta att du är perfekt som du är!

  Reply
 31. Sara april 16, 2011 at 11:02 f m

  Det är svårt att säga upp vänskaper, men när man väl gjort de och kommit förbi saknaden så är de värt det. Man mår bättre & känner sig lyckligare när man är omringad av vänner som bryr sig om en & får en att må bra. Du kan klara de 🙂

  Reply
 32. sara april 16, 2011 at 11:02 f m

  skickar en kram 🙂

  Reply
 33. janina april 16, 2011 at 12:12 e m

  gå in och rösta snälla :D:D

  Reply
 34. Ida april 16, 2011 at 12:13 e m

  Men allvar nu Paulina. Du sitter och berättar om hur du aldrig kommer bli beat down och hur du alltid följder det du känner är rätt och att ingen kan manipulera dig och få dig tycka annat. Men varför sätter du då in tandställning i käften när alla klagar och var för argumenterar du alltid emot dom dåliga kommentarerna. Med din glugg kan du bli modell efter som det är unikt och du har högthårfäste vilket också är unikt. Dom som söker modeller vill ha det unika inte det vanliga. Och jag har förstått att du är upp emot e 170 cm så det är ju ett perfekt jobb för dig! Och är du argumenterar emot all skit som alla skriver visar du dig bara svagare om du bryr sig. SKIT I DOM! Skit snacket kommer alltid att höras vad man än går. Bara skit i det! Låt dom tycka exakt vad dom vill om dig. Du kan aldrig ändra deras åsikter! Du är unik, vacker och självständig och det är så en riktigt kvinna är! Kram på dig bruden!

  Reply
 35. veronica april 16, 2011 at 12:18 e m

  jag vet hur du känner, fast tvärtom på nåt sätt, det är bara att försöka hålla huvudet högt!

  Reply
 36. ana april 16, 2011 at 12:32 e m

  det blir bätre när du börjar på et riktigt jobb då mår du säkert bra

  Reply
 37. Anonym april 16, 2011 at 12:45 e m

  Hej
  Läs vår blogg : http://yesyoucan.blogg.se
  som handlar om kärlek, tips, mobbninb och om självförtroende och lite mer!
  Fin blogg. Ha en bra dag 🙂

  Reply
 38. Hellou Vicky från Finland april 16, 2011 at 12:59 e m

  Paow! <3

  En sak jag gillar med dig och din blogg är att du VÅGAR vara öppen/ärlig, inte många storbloggare som vågar!

  You go girl!

  Reply
 39. hanna ♥ april 16, 2011 at 1:04 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 40. Jane doe april 16, 2011 at 1:34 e m

  Being hurt is something you can’t stop from happening, but being miserable is always your choice. Never search for happiness in others which will make you feel alone. Search it in yourself and you’ll be happy even if you are left alone. So walk like you own the place, talk like you know it all and act like no one can make you fall.

  Reply
 41. pauline april 16, 2011 at 2:10 e m

  inatt drömde jag om dig.
  (a) gulligt va ? 😀 hhihi

  Reply
 42. ida :-) april 16, 2011 at 2:21 e m

  KOLLA MIN BLOGG 😀
  KOLLA MIN BLOGG 😀
  KOLLA MIN BLOGG 😀
  KOLLA MIN BLOGG 😀
  KOLLA MIN BLOGG 😀
  KOLLA MIN BLOGG 😀

  Reply
 43. Zahra april 16, 2011 at 2:30 e m

  Börja med och sluta att bära på så mkt hat inombords, du skriver hatiska inlägg gentemot invandrare, tycker konstiga saker och står för fucked upp politik osv., ´Du gör och tycker så mkt som e av sådana hatiska inslag. D e svårt o tycka om sig sj då o när d e svårt o tycka om sig sj ., så e d svårare o hitta personer som tycker om dig oxå. Men, du e smart, ung o vacker o jag tror att du ABSOLUT kommer o finna en inre frid end vacker dag , du går igenom tuffa tider i tonåren, d blir bättre med tiden o man lär sig väldigt mkt om sig sj, o du kommer komma dit oxå. Ha tålamod, o börja med o rannsaka dig sj! Kraam! / Blatten!!

  Reply
 44. ellinor april 16, 2011 at 2:51 e m

  istället för att klaga hela tiden här på bloggen, så gör nåt åt det istället!
  istället för att hela tiden säga att du vill förändras, så måste du göra det i verkligheten också! du klarar det här! =)

  Reply
 45. Paulina april 16, 2011 at 3:14 e m

  du är stark paulina!!

  Reply
 46. Ebba april 16, 2011 at 3:17 e m

  Det här är precis vad jag funderar på också just nu.. Om man är starkast ensam, att man inte behöver alla idioter som bara förstör och är elaka även fast de kallar sig vänner.. Det du säger stämmer bra, att man inte ska låta någon trycka ner en..
  – Ta ingen skit!
  Kram

  Reply
 47. Hemen hemen april 16, 2011 at 3:20 e m

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Läs om skivan jag var på igår 😀

  Kingofstockholm.blogg.se

  Reply
 48. Daz april 16, 2011 at 3:24 e m

  Men det räcker ju inte med att bara skriva inlägg om det hela tiden Paulina! Gör något åt saken istället.

  Reply
 49. E m m e l l y april 16, 2011 at 3:27 e m

  Vad tråkigt … Men alla är lite depp ibland 🙂

  Reply
 50. Cicki Öhrman april 16, 2011 at 3:27 e m

  INGEN får trycka ner dig! <3

  Reply
 51. annsoh april 16, 2011 at 3:36 e m

  Gå gärna in och följ min blogg. Där du även får
  reda på bra musik&film även massa om photoshop
  och redigering även läsa om min vardag om en tjej
  som driver en av e-tunas största bloggar & även chansen och vara med i dagens blogg varje dag och vara med och tävla i tävlingar! Hope you enjoy!

  Följ min blogg gärna genom BLOGLOVIN 😉

  Gå gärna in och följ min blogg. Där du även får
  reda på bra musik&film även massa om photoshop
  och redigering även läsa om min vardag om en tjej
  som driver en av e-tunas största bloggar & även chansen och vara med i dagens blogg varje dag och vara med och tävla i tävlingar! Hope you enjoy!

  Följ min blogg gärna genom BLOGLOVIN 😉

  Reply
 52. Camilla april 16, 2011 at 3:59 e m

  Kramar!!

  Reply
 53. AMI april 16, 2011 at 4:34 e m

  din bh som gör brösten 2 storlekar större används varje dag eller? 😀 skaffa silikon ist?? inte så kul att folk tror du har 2-3 storlekar större än va du egentligen har :S

  Reply
 54. louise gefvert april 16, 2011 at 4:50 e m

  jag tycker du ska bli mörk brun igen,
  DU VAR VERKLIGEN SKIT FIN I DET 😀
  fast du är fin i din hårfärg nu med men,du såg verkligen sexig ut 😀
  puss:)

  Reply
 55. Li april 16, 2011 at 5:21 e m

  Jag tycker att du verkar vara en charmig, vacker, snäll tjej som känner sig lite vilsen? Jag är imponerad att du orkar och jag själv hade nog aldrig klarat av all skit du får ta. om du känner som du gör Paulina är det kanske dags att gå vidare från denna bloggvärld eller ta en paus. Att ta det stora steget att avsluta något som är hela ens liv är verkligen inte lätt men ibland det ända rätta för att rädda den man själv är. Det är ingen som tackar en i slutändan för att man alltid står alla andra till lags och glömmer bort sig själv. Jag har själv varit tvungen att ta ett svårt beslut och upptäcka världen på nytt och hitta nya saker att bli bra på. Men en paus skulle säkert göra dig gott och du skulle få tid att fundera på vad det är DU vill göra och upptäcka. Jag förstår dock din rädsla för att förlora din inkomst men men till vilket pris?
  lycka till 🙂 och hoppas du mår bättre snart.

  Reply
 56. Emelie april 16, 2011 at 5:29 e m

  Du är fin och ja du får lära dig i att skita i folk, fastän det verkar helt omöjligt. hårda ord tar ju på själen.
  men du skulle nog ha fått mer respekt ifall du slöt visa dina djupa urringningar o höll på. Det är fint med urringning men de kan bli för mkt!

  Reply
 57. Anja april 16, 2011 at 5:44 e m

  Blir av någon anledning glad över att du skriver som du gör. Att du faktiskt reflekterar och vågar tänka att du kanske hade haft det bättre utan blogglivet. Kämpa på, jag tror du innerst inne är bättre än många andra storbloggare, du måste bara bygga upp din självkänsla och förstå att du inte behöver hävda dig med ett par bröst utan att du har en fin insida. Kram på dig

  Reply
 58. Lisa april 16, 2011 at 5:47 e m

  Konstig bild! Ser ut som en skämtteckning? Du bukar se bättre ut än så där.

  Reply
 59. Gunsan april 16, 2011 at 5:56 e m

  Du skulle behöva föräldrar som känner föräldraansvar, som ser till att du går i skolan och att du lever en 17-årings liv. Du har helt missat att vara en tonåring. Jag tycker synd om dig. Du är fortfarande ”ett barn”.

  Reply
 60. ebba april 16, 2011 at 6:13 e m

  Du är en förebild va gäller bilder tkr jag. Du har lagt upp en assnygg bild som jag kan tänka mig att vissa stör sej på. Iaf blire så om jag lägger upp en sån på urringnig på tex facebook. Tack paow! (lite osammanhängande men hoppas du fattar)

  Reply
 61. Sauhndra april 16, 2011 at 6:31 e m

  Du hade nog mått bra om du hade hanterat den här vägen du valt på ett bättre sätt kanske? Vad vet jag.. sitter ju här och chansar för man vet ju inte exakt vad du menar. Men som Ellinor skrev där lite längre upp , sluta skriv att du vill förändras och gör det istället, om du någonsin vill bli respekterad som människa så kanske det är dags nu? Självklart kan man vara starkast ensam, och man ska alltid stå på sig, men att stå på sig genom att trycka ner andra så som dina bloggläsare är nog inte den rätta lösningen. Önskar dig lycka till !

  Reply
 62. A april 16, 2011 at 7:24 e m

  kanske låter lite sliskigt, men fyfan va din tuttar är runda o goa!

  Reply
 63. Lisa april 17, 2011 at 12:14 f m

  Nej.. lilla söta Paulina du behöver inte dem. skit i folk som får dig att må dåligt, eller överhuvudtaget påverkar dig negativt och antingen leta upp eller behåll de som du vet att du verkligen kan lita på. du är en vacker ung tjej både in och utvcädnigt, framgångsrik och har alla möjligheter i världen.. hade jag bott i närheten hade jag erbjudit min famn när det hade behövts. jag hade gjort det utan att ta en endaste bild på dig, utan att försöka hänga på nån kändiselit. det är för mig inte intressant. har en dotter, sambo, och pluggar. låter säkert jätte konstigt allt detta..men du har på någotvis blivit någon jag vill beskydda..skulle det vara något så kan du alltid skicka ett mail.. jag är en bra lyssnare och kan säkert komma med en del bra råd då jag upplevt ovanligt mkt för mina 22 år.. se till att ta hand om dig sjåälv nu! .. och SKIT i alla andra.

  Reply
 64. Tammy april 17, 2011 at 1:54 f m

  Nej sortera ditt liv till dom som får dig att må bra. Du är en söt tjej. Ta vara på dom lyckliga stunderna.
  Har själv en dålig dag. Så jag bara vill lägga mig i fosterställning och gråta. Så jag förstår dig just nu =/<3

  Reply
 65. Emmy april 17, 2011 at 9:16 f m

  Du är superfin, tro på dig själv!

  Reply
 66. Danne april 17, 2011 at 10:18 f m

  Sjukt fina tuttar Kram

  Reply
 67. Alex april 17, 2011 at 8:18 e m

  Shieeet vilka tuttar!

  Reply
 68. CAROFLINA.SE ♥ ♥ ♥ april 17, 2011 at 11:17 e m

  Att vara stark är inte
  Att aldrig falla
  Att alltid veta
  Att alltid kunna

  Att vara stark är inte
  Att alltid orka skratta
  Att hoppa högst
  eller vilja mest

  Att vara stark är inte
  Att lyfta tyngst
  Att komma längst
  eller att alltid lyckas

  Att vara stark är
  Att leva livet som det är
  Att acceptera dess kraft
  och ta del av den
  Att falla till botten
  Slå sig hårt
  Och alltid komma igen

  Att vara stark är
  Att våga hoppas
  när ens tro är som svagast

  Att vara stark är
  Att se ljus i mörkret
  Och alltid kämpa
  för att nå dit.

  Reply
 69. Hilda april 18, 2011 at 12:32 f m

  hej paulina… jag förstår att du säkert får huuundra såna här kommentarer om dagen men det spelar ingen roll alls för att jag vill skriva hur jag känner för dig. jag lägger sällan kommentarer på vad folk gör eller hur dom mår os.v men du, om man läser din blogg från början till slut så har du växt något enoormt. inte inom bloggen utan som människa, och det är det som gör att jag läser den. jag förundras sällan av människor men du slår mig med häpnad.
  Jag har haft en svår och tung uppväxt utan dess like, och jag vet hur det är att stå med ena foten utanför inte veta varken ut eller in, man kanske inte känner så varje dag men ibland slår det en så hårt och brutalt att hoppet sviker för stunden. jag känner inte dig och du känner inte mig men jag är HELT säker på att vad du än gör så ska man aldrig känna att man inte klarar sig själv för då behöver man vara själv. vänner förstår det och man ska aldrig behöva känna sig ensam med vänner, som ellen du brukar skriva om t.ex… När du skriver om henne så sprudlar du av glädje. naturligt. jag menar inte att dina andra vänner är skit på något vis alls, men det finns en lösning på allt, och jag har gått igenom det! hoppas på en bekräftelse om att läst min kommentar. hoppas du mår bra nu iaf 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *