Jag har gjort det!!

Det första träningspasset på över två månader. Det första är alltid hemskt. Inte roligt. Bara jobbigt. Men jag gjorde det. Körde igenom hela kroppen. Så jäkla skönt! Ska köra ett core pass ikväll.

Jag tränade med världens bästa tränare philip! Och nu sitter jag och äter sallad på helt själv på sandys. Väntar på amanda. Men måste äta nu. Är helt död!

Min snygga pt! Och min goda sallad. Grekis sallad med crème frech!

20110418-042605.jpg

20110418-042614.jpg

(Visited 1 times, 1 visits today)

9 Comments

 1. Astrid april 18, 2011 at 4:31 e m

  Åhh, vad god den salladen ser ut, tror jag blir tvungen till att gå ut och köpa mig en egen!
  Bäst blogg förresten!

  Reply
 2. mika april 18, 2011 at 4:44 e m

  Bra, men du tar för långa uppehåll. Att inte träna på två månader och se dra i gång. Kör varje 5 dagar i veckan och utan uppehåll så blir det bättre.

  Reply
 3. Lotusen april 18, 2011 at 4:48 e m

  Tror nog du ska börja med att öva på att ha en normal vardag istället!

  Gå upp, göra frukost själv, diska, bädda sängen, gå till ett jobb, laga matlåda, handla, städa, ta hand om räkningar och planera veckan…..

  Äta ordentligt, frukost, lunch, middag med mellanmål där du lagat maten själv och inte all denna restaurangmat med smakförstärkare och skräp i.

  DÅ hade vi nog blivit imponerade av dig!

  VÅGAR DU ANTA DEN UTMANINGEN !?!?!?!?!?!?!?!?

  Reply
 4. Elvira april 18, 2011 at 5:24 e m

  Du lotusen, bara för att det där är din vardag, din verklighet så behöver det inte vara allas. Fan, om du hade pengar skulle inte du skaffa egen PT, ätit på resturang och leva livet? Bara för att pengar kanske är ett problem för dig och du måste ha ett vanligare jobb än att blogga för att tjäna ihop dom så är det inte allas verklighet. Så jävla less på att alla ska dra alla över en kant, vi är förfan olika? Och om hon inte tjände dessa pengar, åt på fina resturanger o.s.v vafan skulle det vara för en blogg att läsa? Om du nu har en blogg och skriver om din tråkiga jävla vardag, så har du nog inga läsare. Inte många iaf. Det här är en sak jag stört mig på jävligt länge och nu råkade jag se din kommentar så nu fick du skiten. Grattis på’re.

  Reply
 5. Lotusen april 19, 2011 at 8:06 f m

  Lilla Elvira, om du hade läst lite noggrannare hade du sett att det var ett vänligt menat råd till en tös som inte mår bra !

  Hon är sjuk varannan vecka, spenderar ena veckan 20 000 kr på kläder hon sen knappt använder utan slänger på golvet i en otäckt ostädat rum där hon bor hos sin pappa med pojkvännen inneboende… sen får pappa köpa mobil, dator och stå för det dagliga uppehället.

  Ena veckan får hon träningsdille och späker sig med tre salladsblad och kör dubbla träningspass per dag, för att sen snabbt gå över i att sova halva dagen, gå från fik till fik, inte ha ett mål eller mening med livet….

  Det blir liksom irrelevant att kasta tillbaks en jämförelse med mitt liv, men då det verkar intressera dig så går jag med en PT 2 ggr/vecka, åker på på både skidsemester och öventyrssemester varje år, köper min bil kontant även om det bara är en Golf, har en tryggt pensionssparande och går med glädje till jobbet som organisationskonsult på ett teknikutvecklingsföretag.

  Vad jag är orolig över är att småflickor imponeras över och efterapar detta sätt att leva som i sin struktur är destruktivt. Eftersom Paulinas genomslagskraft dock är så stark hade jag hoppats på att hon kunde vända det till nåt positivt både för sig själv och för de unga beundrarinnorna.

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *