Mina piercingar.

Jag har gjort tre st anchors. Jävlar vad nöjd jag är!

Och nu frågar ni hur dom sitter fast. Det kan ni se på filmen. Det är typ som en liten platta. Och om det gjorde ont? Nej faktiskt inte. Eller klart att det kändes lite men det var ingen jobbig smärta. Det som gjorde ondast var väl när dom satte in själva piercing. Då gjorde det liiite ont. Men nu efter så känns det knappt eftersom att jag har plåster på. Men jag har inte blödit någonting så nu kan jag ta bort det. Yeeeie! Mina nya älsklingar.. Och nu gör det inte alls ont om man pillar på dom. Jag gjorde det när jag tvättade händerna. Och ja, jag vet att man inte ska pilla. Pillade genom plåstret.

Så här ser piercingen ut…

Här är Amandas piercingar!

Och här är en video när jag piercar mig. Det ser lite brutalt ut. & han säger ”oj en liten köttbit” haha.. Titta inte om du är känslig!

Posted in: Videoinlägg
Kommentarer (89)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *