Paow svarar

1. Har du alltid varit så ”populär” som nu? var du den ”coola” tjejen på skolan när du va liten?
Svar: Nää, tvärtom. Jag var en riktigt dampbarn i skolan och alla ogillade mig. Jag skrek, slogs och var bara allmänt kaxig. Tror att jag var en satmara som liten för att folk var så elaka mot mig…

2. Vem har varit din bästa vän genom alla tider?
Svar: Jag har faktiskt aldrig haft någon ”bästa vän”… Jag och Dessie var väl ”bästisar” för ett par år sedan. Men nää, jag har aldrig haft någon sådan.

3. Saknar du aldrig din ”fjortistid”?

Svar: Huum… Ja, det är klart att jag saknar att vara typ 13. Då var allting så jäkla spännande. Varje dag så såg man något nytt som man inte visste vad det var. Man fick inte göra vad man ville… Kommer ihåg hur spännande det var att smygröka på landet. Eller när jag och Ballie skrev alla playaheadnamn vi visste på en brygga och sen fick skrapa bort allting. Så ja, jag saknar att var liten och osäker.

4. Var det mest du eller Dessie som var anledningen till att ni slutade umgås så mycket?
Svar: Jag vet inte. Det berodde väl på båda. Jag har alltid låtit folk köra med mig. Och jag har tyckt att det vart okej att låta folk vara över mig. Så ja… Dessie fick mig att känna mig ganska liten. Men det beror väl mest på mig tror jag. Well, people changes – that’s it.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (57)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *