Paow svarar

1. Har du alltid varit så ”populär” som nu? var du den ”coola” tjejen på skolan när du va liten?
Svar: Nää, tvärtom. Jag var en riktigt dampbarn i skolan och alla ogillade mig. Jag skrek, slogs och var bara allmänt kaxig. Tror att jag var en satmara som liten för att folk var så elaka mot mig…

2. Vem har varit din bästa vän genom alla tider?
Svar: Jag har faktiskt aldrig haft någon ”bästa vän”… Jag och Dessie var väl ”bästisar” för ett par år sedan. Men nää, jag har aldrig haft någon sådan.

3. Saknar du aldrig din ”fjortistid”?

Svar: Huum… Ja, det är klart att jag saknar att vara typ 13. Då var allting så jäkla spännande. Varje dag så såg man något nytt som man inte visste vad det var. Man fick inte göra vad man ville… Kommer ihåg hur spännande det var att smygröka på landet. Eller när jag och Ballie skrev alla playaheadnamn vi visste på en brygga och sen fick skrapa bort allting. Så ja, jag saknar att var liten och osäker.

4. Var det mest du eller Dessie som var anledningen till att ni slutade umgås så mycket?
Svar: Jag vet inte. Det berodde väl på båda. Jag har alltid låtit folk köra med mig. Och jag har tyckt att det vart okej att låta folk vara över mig. Så ja… Dessie fick mig att känna mig ganska liten. Men det beror väl mest på mig tror jag. Well, people changes – that’s it.

(Visited 517 times, 1 visits today)

57 Comments

 1. Transan april 2, 2011 at 9:21 e m

  Vad fina ni är! =)

  Reply
 2. jussadussah. april 2, 2011 at 9:23 e m

  Hej! Jag har också en fråga jag skulle vilja ställa, vad tycker du om att annis, eller vad hon heter umgås med kissie?

  Reply
 3. H N N I ♥ april 2, 2011 at 9:38 e m

  jävlar vilken bild på er haha

  Reply
 4. Sara april 2, 2011 at 9:39 e m

  😀

  Reply
 5. elina april 2, 2011 at 10:30 e m

  lägg ut mer bilder på dig som ung? (0-15) (:

  Reply
 6. Anonym april 2, 2011 at 10:30 e m

  Blir lite förvirrad, du sa ju tidigare att du kan erkänna att du kört med dessie?? Hur ska du ha det?? 😛

  Reply
 7. Claudia april 2, 2011 at 10:40 e m

  Haha va söt du var när du var liten 😀

  Reply
 8. anna april 2, 2011 at 10:42 e m

  hihihi jag måste säga ni såg lite roliga ut i det vita håret och på smetade till max med brunkräm hihihi

  Reply
 9. Rebecka april 2, 2011 at 10:56 e m

  Skulle inte du kunne lägga ut en MASSA bilder från när du var typ 13-15 typ, lite på dig och Dessie och bara på dig? 🙂

  Reply
 10. dsdsd april 2, 2011 at 11:08 e m

  hade du glasögon när du var liten? är ditt synfel helt borta eller? 🙂

  Reply
 11. E m m e l l y april 3, 2011 at 12:07 f m

  Lät du folk köra med dig? Det trodde faktiskt verkligen inte jag. Alltså att du var en sådan som lät andra bossa över dig :/

  Reply
 12. Fredrika april 3, 2011 at 12:19 f m

  Paulina, förut så berättade du ju om din barndom eller hur de var för dej i skolan, eller hur? Att du blev liksom felbehandlad av dina skolor och så. Kan inte du berätta lite mer om det, det skulle jag faktiskt vilja höra! 🙂 Ha de bra, kram! 😀

  Reply
 13. Lina april 3, 2011 at 12:25 f m

  KAXIIIIG!

  Reply
 14. sara april 3, 2011 at 1:17 f m

  Hej Paow. Umgås du inte med Annie längre? Kram

  Reply
 15. hanna april 3, 2011 at 1:33 f m

  vart hittar du dom fina texterna?;D
  som tillexemplel bffl ..:)

  Reply
 16. Diamantias april 3, 2011 at 3:03 f m

  Första gången jag besöker din blogg. Undrar vem Desire är? och om du skriver vad du tycker och tänker om alla dina vänner?
  Tycker det känns lite för personlgt.

  Reply
 17. Sverker april 3, 2011 at 6:16 f m

  Jag har alltid varit populär. Det beror på att jag var söt och bäst redan från start.

  Reply
 18. Nora april 3, 2011 at 8:19 f m

  Besök gärna min blogg och kommentera! då kommenterar jag din blogg tillbaka <3

  Reply
 19. leyla april 3, 2011 at 9:38 f m

  hur många gånger har du vart otrogen ?

  Reply
 20. leyla april 3, 2011 at 9:46 f m

  hur många besökare har du

  Reply
 21. Johanna april 3, 2011 at 10:00 f m

  FÖLJ MIN KAMP MOT ETT DROGFRITT LIV. Läs min blogg där
  jag skriver om mitt liv som föredetta narkoman och min passion för kläder
  och mode, och se modebilder, skvaller, de nyaste trenderna och
  politiken runt missbruk och narkomani. Hjälp mig att sprida budskapet,
  du har stort inflytande med dina läsare, du har makt. Hjälp mig få folk att få
  upp ögonen för bortglömda missbrukare som inte fått den hjälpen jag har fått.
  Media är makt. MVH JohannaZoe

  Reply
 22. Matilda april 3, 2011 at 10:11 f m

  älskar din blogg Paow! lär gärna min om du vill 😀

  Reply
 23. Nicole april 3, 2011 at 10:14 f m

  Haha kommer ihåg dig i skolan paoulina, du var så speciell, ena sekunden var du fjortis hehe och andra kom du som punkare. kommer ihåg när vi satt på kunskap och noppade min kompis ögon bryn och du sminkade henne inne på handikapp toan. Kommer ihåg att du berätta att du inte tyckte om Annie och deras gäng då.MEn nu är eller var vad vet jag som bästavänner. Så du har förändrats. Kul att se att de gått så bra för dig och att du mår bra vilket jag hoppas gör 🙂 tycker du är värd Sanna vänner i din omgivning:)
  Kram

  Reply
 24. johanna april 3, 2011 at 10:17 f m

  Jag har en fråga, svara gärna på den.
  När jag var liten (8-7 år) så blev jag lite halvt mobbad, dom kallade mig för konstiga saker när jag inte ens visste om det.Sen när jag gick i femman berättade dom för mig vad dom hade sagt om och att det var om mej. Jag har fortfarande inte kommit över detta, vad tycker du jag ska göra? svara gärna

  Reply
 25. evelina april 3, 2011 at 10:34 f m

  på en av bilderna när du är liten har du glasögon, ja undrar om de är så att du ska ha glasögon nu men inte har dom på dig eller om du har linser eller om du inte har några problem längre? 🙂

  Reply
 26. Celine april 3, 2011 at 12:10 e m

  Läs och kommentera gärna min blogg!! 😀

  Reply
 27. :) april 3, 2011 at 12:43 e m

  Du är såå hiimla fiiiin 😀 😀

  Reply
 28. ss april 3, 2011 at 12:54 e m

  Imorgon blir den bästa dagen i ditt liv. Nu kan du började läsa den här. DON’T STOP!
  Det är så freaky!
  1. Säg ditt namn tio gånger.
  2. Säg din mammas namn fem gånger
  3. Säg din förälskelse tre gånger
  ………………4 Klistra in denna till fyra andra grupper
  Om du gör detta, att din kärlek kyssa dig på den närmaste fredag.
  Men om du läser detta och inte klistra in den här, kommer du att ha mycket otur.
  Skicka detta till 5 grupper inom 143 minuter. När du är klar trycker du på F6 och din kärlek namn kommer att visas med stora bokstäver på skärmen.
  Det är så freaky För det är faktiskt fungera

  Reply
 29. Amanda april 3, 2011 at 1:35 e m

  Säkert inte bara jag som undrar.. Men hur känns det att Anni har börjat umgås så mycket med ”Alexandra”? Snackar du och Anni fortfarande mycket? Tråkigt att du lyckas skaffa dig såna vänner som egentligen bara är ute efter att leva på andras ”fame”. Du förtjänar bättre=)

  Reply
 30. Amanda april 3, 2011 at 1:45 e m

  det var ju du som behandlade Dessie som skit? inte konstigt att hon sluta umgås med en dålig o falsk vän som du… so what om dina föräldrar brukade bjuda henne på donken och annat ibland? du behandla henen fett dåligt

  Reply
 31. Lina april 3, 2011 at 2:00 e m

  Docka eller baby? Kika in på min blogg!

  Reply
 32. hanna ♥ april 3, 2011 at 2:11 e m

  CHECKA IN MIN BLOGG –> HAANNNNNA.BLOGG.SE

  Reply
 33. Linda april 3, 2011 at 3:38 e m

  Man ser det när man kollar på gamla videos med dig och dessie, hon skulle alltid bestämma såg det ut som 🙁

  Reply
 34. Sarah april 3, 2011 at 4:32 e m

  Hej jag tycker verkligen om din blogg, skit grym!
  Har 2 frågor.. Först undrar jag vad du tycker om att Annie och Kissie har börjat umgås och festar ihop ganska ofta? Om jag var du skulle jag bli jätte irriterad!
  Sen andra frågan är ganska lik den första, det är vad du tycker om att även Hugo har festat med Kissie? Förstår inte hur din pojkvän kan göra så mot dig när han vet att du och Kissie verkligen inte gillar varandra och inte kommer överens!

  Reply
 35. Linnea april 3, 2011 at 9:09 e m

  men vänta lite.. va inte du bästis me Annie?! ;o

  Reply
 36. kristin april 3, 2011 at 10:01 e m

  kolla in våran blogg om ägen mot toppen innom hästsporten!!!

  Reply
 37. Sandra april 4, 2011 at 8:27 f m

  change* 🙂

  Reply
 38. Sabina april 4, 2011 at 8:38 e m

  Har klickat mig in på din blogg förut lite då o då o tyckt att du verkar vara lite av en omogen tonåring som vill provocera. Men nu känns det som att du börjar hitta dig själv, och det är så mycket roligare att läsa din blogg nu. Man märker verkligen hur du växt som person och din härliga personlighet lyser igenom. Vacker är du också, låt ingen få dig att tro något annat.

  Reply
 39. mmmm april 4, 2011 at 10:16 e m

  كنت مجرد مراهق البغيض!!!!!!!!!

  Svar: Det var ju kul för dig!

  Reply
 40. Anonym april 6, 2011 at 4:19 f m

  Paulina, du är fortfarande liten och osäker. Kom igen, ingen med ett stabilt liv beter sig som du gör. Eller som resten av svenska folkets unga befolkning. Tro mig, jag vet, jag är en av dom, men jag låtsas åtminstone inte!

  Reply
 41. Anonym april 6, 2011 at 7:36 f m

  people change inte people changes

  Svar: ”Ett namn” inte ”Anonym”

  Reply
 42. Eva april 8, 2011 at 6:04 e m

  Jag tycker absolut inte att du ska behöva ändra på dig bara för att du har en stor blogg och ska vara ”förebild”. Men gå fan inte och kalla dig dampbarn för damp, det står för ADHD. Och ADHD är en diagnos och det väljer du inte att ha. Jag har många nära som har ADHD och jag vill att du ska veta att jag tar jävligt illa upp när du säger dampbarn. Jag vet att du kanske inte menade illa, men du får väl tänka efter lite extra vare sig du är en stor bloggare eller inte.

  Reply
 43. mamma april 8, 2011 at 6:36 e m

  Vad är det för sjuka gubbar som gömmer sig bakom tjejpseudonym och vill att du ska publicera bilder när du är ett barn??

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *