Shit nu måste jag sova..

Ska upp kl halv sju imorgon. ZZzzz.. Shit, men jag SKA upp. Ska fixa tandställningen. Var hos tandläkaren idag och lagade ett hål. Och nu ska det spännas och bytas gummisnoddar för mina har blivit lite missfärgade så att tänderna såg gula ut. Uääk..

Just det. Sover själv inatt. Pojken min. Önskar att jag kunde säga mannen. Jaja, pojken duger också. Vi får hoppas att vi är tillsammans 2 år till. Då kanske han hinner att bli man? Hoppas så. Han drar till Åre & festar & åker skidor. Fan vad jag ska röja i Tyresö. Woho! Fest fredag & lördag. Och ni tänker säkert ”WOW TÖNT”, men jag festar bara en gång varannan månad. Vrf ska man festa om man inte tycker att det är speciellt kul? Dricker bara om jag vet att jag VERKLIGEN har kul. Puss bitches!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (14)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *