Update från badet.

Medans så tänkte jag snacka lite om mina anchors. Det är så sjukt snyggt och ser så jäkla ballt ut! Man kan göra dom överallt på kroppen typ. Ballt!

Förra tisdagen så gjorde jag 3 st armen som inte alls gjorde ont att göra. Men tyckte att dom såg så ensamma ut med tanke på att jag inte kan använda armband på den handen. Så jag ville göra två till. Så följde med Steffi idag när hon skulle göra. Tänkte även byta ut diamanten i mitten mot en större också. Men jag ville sååå gärna göra fler.. Så jag gjorde två små till fast på sidorna. Och jag ska inte ljuga.

Det gjorde JÄTTE ont.. Eller jag brukar vara ganska tuff när det gäller smärta. Så la mig helt iskall och sa ” kör bara” och han började. Det gjorde inte såå ont men eftersom man har tunn hud där så blöder man lätt. Men efter att jag såg blodet så fick jag panik och sa aj aj aj.. Men det gick bra och den sista gick också bra. Tyckte att det var läskigt med blodet bara..
Sen så skulle han byta den i mitten. Och fy satan det gjorde FETT ont! Blev helt tårögd. Haha för den var inte riktigt läkt. Men den i mitten var typ trasig så var tvungen.

Och alla tycker olika. Men jag älskar att mina anchors är personliga. Gillar dom ännu mer nu. En anchor kostar mellan 500 – 1000 kr.

Är sååå jäkla nöjd. Det bästa jag gjort på länge. Vet att en fortfarande blöder. Därför är det rött runt om den ena..

20110414-124848.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (59)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *