WTF?? Fjortisinlägg.

Hade fett ont i tänderna men gick ut ändå. Tog en taxi hem till Steffi där vi förfestade lite. Och igår, Ja då jävlar bestämde jag mig för att bli full. Jag ville bli kalasfull! För det var länge sedan… Haha, ja, jag är fjortis!

Efter det så tog vi tuben till Bromma där vi gick till en klubbfest. Massa småbabbar som gnuggade sig mot varandra och ropade ”hora” till mig på arabiska. Men utöver det så var det jättekul. Och jag blev hyfsat full. Fast efter ett tag så tog vi en taxi in till Stureplan och dom andra drog hem. Men jag kände att jag inte riktigt var färdig med kvällen och bestämde mig FÖR att hitta en fest. Men istället så hittade jag Daniel, Rosie, Martin & Jossan mitt på Stureplan. Hälsade även på Roza från BB.. Och när hon hälsade så skojade jag lite och sa ”nu blev jag star strucked” och hon bah ”eeh va vad menar du” då sa jag ”nää men det är väl lite ballt att träffa dig”… Och så sa hon ”ööhm aa okej, asså jag vet inte vem du är, läser inte bloggar eller något”. Haha, jo, tjena när jag inte ens sa något om bloggen ;-). Men trots att hon är fett dryg så är hon såå jääääävla dösnygg. Jaja, nog om det…

Dom gick och festade. Ibland så önskar man att man var 18. Det hade varit skönt så man sluppit åka hem. Aja… Sätter mig och ska åka hem och möter upp en gammal bekant till mig. Och jag och hennes kompis klickade dirr och åkte på en efterfest med en gammal bögvän till mig. Mycket trevligt. Älskar bögar dom är så jäkla sköna!! Festade typ fram tills kl 8 på morgonen.

Lite särskriving jag vet. Men eftersom det här är ett sär-inlägg så får det bli lite halvkassa mobilbilder…

Finaste!!

Lilla jag igår. Jättefull, haha…

Söta brudar 🙂

Jaa vi satt ute på en parbänk och söp. Men man är ju mindreårig. Vad gör man inte?

Snygga Felix!

Haha jojjes LV pjuukkss.. Haha tror inte riktigt ni fattar min & steffis humor..

Puss puss

Imorse när jag vaknade och skulle säga hejdå.. haha!

Posted in: Fester, Livsstil
Kommentarer (30)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *