WTF?? Fjortisinlägg.

Hade fett ont i tänderna men gick ut ändå. Tog en taxi hem till Steffi där vi förfestade lite. Och igår, Ja då jävlar bestämde jag mig för att bli full. Jag ville bli kalasfull! För det var länge sedan… Haha, ja, jag är fjortis!

Efter det så tog vi tuben till Bromma där vi gick till en klubbfest. Massa småbabbar som gnuggade sig mot varandra och ropade ”hora” till mig på arabiska. Men utöver det så var det jättekul. Och jag blev hyfsat full. Fast efter ett tag så tog vi en taxi in till Stureplan och dom andra drog hem. Men jag kände att jag inte riktigt var färdig med kvällen och bestämde mig FÖR att hitta en fest. Men istället så hittade jag Daniel, Rosie, Martin & Jossan mitt på Stureplan. Hälsade även på Roza från BB.. Och när hon hälsade så skojade jag lite och sa ”nu blev jag star strucked” och hon bah ”eeh va vad menar du” då sa jag ”nää men det är väl lite ballt att träffa dig”… Och så sa hon ”ööhm aa okej, asså jag vet inte vem du är, läser inte bloggar eller något”. Haha, jo, tjena när jag inte ens sa något om bloggen ;-). Men trots att hon är fett dryg så är hon såå jääääävla dösnygg. Jaja, nog om det…

Dom gick och festade. Ibland så önskar man att man var 18. Det hade varit skönt så man sluppit åka hem. Aja… Sätter mig och ska åka hem och möter upp en gammal bekant till mig. Och jag och hennes kompis klickade dirr och åkte på en efterfest med en gammal bögvän till mig. Mycket trevligt. Älskar bögar dom är så jäkla sköna!! Festade typ fram tills kl 8 på morgonen.

Lite särskriving jag vet. Men eftersom det här är ett sär-inlägg så får det bli lite halvkassa mobilbilder…

Finaste!!

Lilla jag igår. Jättefull, haha…

Söta brudar 🙂

Jaa vi satt ute på en parbänk och söp. Men man är ju mindreårig. Vad gör man inte?

Snygga Felix!

Haha jojjes LV pjuukkss.. Haha tror inte riktigt ni fattar min & steffis humor..

Puss puss

Imorse när jag vaknade och skulle säga hejdå.. haha!

(Visited 112 times, 1 visits today)

30 Comments

 1. daphna april 9, 2011 at 6:50 e m

  Haha trevligt!

  Reply
 2. Diamantias april 9, 2011 at 7:23 e m

  Förstår inte vad som är så jätteintressant med din blogg och varför du har så många läsare? jag vet inte riktigt vad man ska insperas av eller lära sig ifrån dig, om man frågar mig som är 25 år egen företagre och småbarnsförälder.

  Tycker dock du är grym för att du verkar ha lyckats med det som är många unga tjejers dröm!

  Tävla och vinn den fantastiska lippumpern av Style by Tara!

  http://www.diamantias.se/?page=inlagg&id=79

  Reply
 3. isabell april 9, 2011 at 7:31 e m

  låter som en vild natt 😉

  Reply
 4. matiee april 9, 2011 at 7:33 e m

  vilka tror du är storbloggare berätta tipsade drf dig om henne för hon är en & har sakt det i think.

  Reply
 5. Hemmafrun i USA april 9, 2011 at 7:34 e m

  Hm…

  Victoria’s Secret tavlingen pagar fortfarande.

  Finns stor chans att vinna lyxiga priser for 300 kronor samt ett valfritt smycke fran designern Therese Ingemann!

  Reply
 6. Idas april 9, 2011 at 7:41 e m

  Oj.

  Reply
 7. Paulina april 9, 2011 at 7:50 e m

  hahaha verkar som om du hade en rolig kväll!

  Reply
 8. my april 9, 2011 at 8:03 e m

  haha, okej.. låter som en lång historia, ganska kul att du träffade på roza, fast hon är en riktig bitch som tror att hon är något.. jag HATAR roza och hon kunde ju vara lite mer dryg mot dig! håller såklart me om att hon är snygg, men det är väl bara det som är bra me henne typ, haha..

  Reply
 9. sandra april 9, 2011 at 8:15 e m

  du är så fin paow, ditt hår är fint, men jag älskade när du hade brunt hår 😀

  Reply
 10. bea april 9, 2011 at 8:16 e m

  starstruck heter det väl? 😛

  Reply
 11. lellll april 9, 2011 at 8:19 e m

  Starstruck heter det! Herregud varför skriver du på engelska när du stavar fel hela tiden? Dum är du.

  Reply
 12. tess april 9, 2011 at 8:51 e m

  Full är det enda värdiga tillståndet att vara i

  Reply
 13. Fanny april 9, 2011 at 9:04 e m

  Så trög Paulina. Spelar väl ingen roll, man ligger väl ändå inte halvnaken med någon som har kuk om man har pojkvän? Tänk om Hugo legat halvnaken i en säng, jättefull med två lesbiska? Pfff ingen bra flickvän.

  Reply
 14. Sara april 9, 2011 at 10:16 e m

  Vilken klubbfest va det? 😀 och när kom du dit? var nämligen också på en klubbfest i bromma igår .. snälla svara på det här!

  Reply
 15. 'br april 9, 2011 at 11:22 e m

  Varför dricka alkohol & sedan ångra sig? du har ju ångrat dig jätte många gånger.
  jaja, är iaf stolt över att jag aldrig har smakat på alkohol & aldrig kommer att göra det 😀 😀 😀 😀

  Reply
 16. Ida med håret april 10, 2011 at 12:23 f m

  Hehe..Håll ut tjejen, snart är du 18 innan du vet ordet av det och då kan du festa som helskotta 😀 Din tid kommer 🙂

  Reply
 17. ida april 10, 2011 at 2:11 f m

  HAHAHAHA roza inte så smart. Dock bra att du inte skriver någon fet diss åt henne för det, sånt är bara lågt. 🙂

  Reply
 18. AndreasK april 10, 2011 at 4:05 e m

  Jag e alltså en snygg brud ? haha

  Reply
 19. Matilda april 10, 2011 at 4:43 e m

  sådär snygg orange ton på den där duden!

  Reply
 20. LAJS april 10, 2011 at 5:26 e m

  men guuuud de där är ju felix på maria nila haha 😀
  va ju hårmodell gumms och då var han där 😉

  Reply
 21. F april 10, 2011 at 6:06 e m

  Hej brun utan sol!

  Reply
 22. Linnea april 10, 2011 at 9:20 e m

  haha kan tänka mig att Roza e jävligt dryg 😉

  Reply
 23. Karro april 11, 2011 at 12:22 e m

  Babbar som gnider på varan`? Hahahahahaha. Det lät roligt , fast det kallas egentligen att dansa men ja du kanske tycker om att hoppa runt det är ju sak till sak right 😉

  Reply
 24. LOVISA april 11, 2011 at 2:08 e m

  Haha dock snackade Roza med den där andra bruden hon satt i glashuset med om dig och hugo någon gång när jag kollade på det live.. 😉

  Reply
 25. Anna april 12, 2011 at 12:37 f m

  Nämen är det inte Andreas som sitter där va, jo ser du, det är det! 🙂

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *