Det där med att gå ut varje dag i veckan?

Visst så måste det vara jättekul. Men ni som går ut 3-4 gånger i veckan, får ni ingen ångest eller känner er smutsiga inombords? Jag vet flera som går ut flera dagar veckan. Och alla börjar se risiga ut, snackar på ett speciellt sätt och blir så jäkla spritsvullna. Inte fet, men typ plufsig. Plufsigt ansikte, dubbelhaka, degiga armar o.s.v…

Varför super folk så mycket för? Det förstör kroppen utseendet och framförallt ryktet..


Okej, känns lite dumt att jämföra Kissie, men ändå, hon var inte fet, och inte tjcok. Fast inte kurvig heller. Alltså spritfet. Har flera bekanta jag skulle kunna jämföra. Men hoppar det 😉

(Visited 1 times, 1 visits today)

147 Comments

 1. Linda maj 28, 2011 at 2:23 e m

  En pik till Annie?

  Reply
 2. FAAWNI maj 28, 2011 at 2:24 e m

  jag älskar din blogg !! 😉 <3

  Reply
 3. Anonym maj 28, 2011 at 2:36 e m

  Kissie var normalviktig sluta jämföra henne. Lär dig åtminstone stava till ”jämföra”

  Reply
 4. Kristina maj 28, 2011 at 2:37 e m

  Lågt att säga så om Kissie när hon just har hamnat på sjukhus… Tror hon redan mår dåligt över sin vikt som det är.

  Reply
 5. Ina maj 28, 2011 at 2:40 e m

  Jag gillar inte Kisse men verkligen människa tänk efter.
  Mår du bättre av att lägga upp dom här bilderna på henne? Isåfall tycker jag att du bör överväga hur bra självförtroende och civilkurage du själv har..
  Att medvetet lägga ut dom bilderna på henne när bruden helt klart inte kan få psykiskt bra då hon nästan väger mindre än dig nu för tillfället kan inte vara det smartaste alternativet.

  Jag menar bloggare som bloggare men något hjärta och allmän sympati kan du iallafall inte ha.

  Reply
 6. Ina maj 28, 2011 at 2:42 e m

  Håller fullständigt med Kristina

  Reply
 7. Elin maj 28, 2011 at 2:45 e m

  Du ger ju verkligen inte andra tjejer ångest nu. Inte alls!

  Reply
 8. mrs.reaper maj 28, 2011 at 2:45 e m

  -.- eh spritfet, skulle knappast tro det!

  Reply
 9. sara maj 28, 2011 at 2:46 e m

  känner en massa som går ut mycket, som ändå ser helt perfekta ut? skaffa dig lite bättre koll. har man anlag för att gå upp i vikt eller få påsar under ögonen får man det, inte annars. jag själv går ut mycket och jag är inte plufsig eller sliten nånstans..

  Reply
 10. jossi maj 28, 2011 at 2:47 e m

  är det inte live väl lågt att skriva ett sånt där inlägg när hon ligger inne på sjukhus..

  Ena dan skriver du om hur kasst det är att utnyttja varandra i bloggvärlden och nästa dag står du och sparkar på nån som redan ligger ner.

  Där sjönk du som en sten i mina ögon.

  Reply
 11. Jossan maj 28, 2011 at 2:47 e m

  Du verkar inte ha någon koll på hur Alexandra ser ut idag? Dumma brudjävel.

  Reply
 12. vickan maj 28, 2011 at 2:51 e m

  jag håller med alla andra! dåligt att jämföra med kissie, hon är verkligen inte fet! och var inte det heller! men däremot, har ni aldrig hört talas om ölmage? man KAN bli fet av sprit. men det var inte Alexandra, och är inte heller för den delen!

  Reply
 13. B E X maj 28, 2011 at 2:51 e m

  bara för att du själv inte får gå ut på krogen.

  Reply
 14. EVELINA - SKRIVER SKRÄCKROMAN! maj 28, 2011 at 2:52 e m

  Ganska dålig tajming av dig att skriva att Kissie var spritfet förut, när hon nu har kollapsat av sin anorexia och ligger på sjukhus. Kan inte folk bara sluta hacka ner på andra över deras respektive utseenden, låta alla se ut som de vill se ut, så länge de är hälsosamma och bara sköta sitt och fokusera på att själva må bra och bekväma med sin kropp!? Och nej, jag tycker inte man ska dricka en massa alkohol, är starkt emot det – men kalla inte någon fet så här officiellt. Särskilt inte någon som tydligt inte mår bra och håller på att banta ihjäl sig!

  Reply
 15. elisabeth maj 28, 2011 at 2:56 e m

  Okeeeej för du själv är ju så grym på att träna och vara nyttig regelbundet? Hahahhaa… Du är väl bara 17 år tro inte att din kropp kommer ha den formen säg om ca 2-3 år. Du kommer ju joina spritfetas-klubb sen när du får gå ut och klubba så kommer någon annan hänga ut dig så som du nu hängde ut Alexandra vilket förövrigt var jävligt onödigt när hon uppenbarligen har problem med sin vikt och hur hon mår. Äckligt gjort av dig! Hela din blogg suger förövrigt du verkar ju må sååååå himla bra och gnäller hela tiden, jag tror ingen uppfattar dig som en glad människa som mår bra och är lycklig. Folk som mår bra och är lyckliga med livet har inte behovet o göra ett sådant inlägg som du nyss gjorde mot Alexandra! Väx upp!

  Reply
 16. Sofia Henriksson maj 28, 2011 at 2:58 e m

  Kissie har lätt att bli tjock då hon har det i sitt DNA.

  Paris hilton och lindsey lohan festade 3-4 ggr i veckan men de blev aldrig tjocka. Vissa har kroppar som klarar sprit och födda smala då det finns i deras DNA.

  Jag är 1,67 och väger 47 kilo. Jag äter vad jag vill och festar ons och lördagar oftast. Har gjort det sen jag var 15 år och nu är jag 18.

  Däremot Kissie har inte sånt anlag så hon är smal naturligt. Hon måste misshandla sin kropp med tabletter för att bli så smal som jag naturligt är.

  Reply
 17. A MILLION LOVE LETTERS. maj 28, 2011 at 3:01 e m

  Jag tycker du är en hemsk människa. Det är bra att ha en egen åsikt – men en del saker ska man tamejfan hålla käften om och ha för sig själv. Det hör väl förhelvete till människovettet. Tvi för dig. Hade du stått framför mig hade jag inte tvekat på att spotta dig framför fötterna. Mer värd än så är du inte.

  Reply
 18. mathilda maj 28, 2011 at 3:03 e m

  är på samma sjukhus som kissie. har sett henne naken, bilder på min blogg!

  Reply
 19. Sandra maj 28, 2011 at 3:03 e m

  Jag brukar tycka om dig Paow men det har var verkligen ett Low Blow.

  Du som nyligen skrev ett inlägg om hur falska och elaka alla i bloggvärlden är, så kommer du och attackerar någon som mår så jävla dåligt.

  Blir fan besviken på dig. Och kom inte och låtsas som om du inte har hört nånting…

  Reply
 20. Anonym maj 28, 2011 at 3:04 e m

  Är du helt knasig som skriver detta?

  Reply
 21. Josse maj 28, 2011 at 3:05 e m

  känns lite väl elakt att jämföra med kissie med tanke på att hon igår hamnade på sjukhus p.g.a sina ätstörningar..inte okej

  Reply
 22. suffe maj 28, 2011 at 3:06 e m

  Håller med Kristina!!! Är ju dig det är synd om…inget jobb ingen empati för andra människor…

  Reply
 23. Linn maj 28, 2011 at 3:09 e m

  Inte så lämpligt att lägga upp detta inlägg nu när Kissie ligger på sjukhus. Du sparkar verkligen på någon som redan ligger genom att publicera detta inlägg. Tänk efter, och ta sedan bort detta inlägg!

  Reply
 24. Thea maj 28, 2011 at 3:14 e m

  Förlåt men de är verkligen inte snällt att säga så om kissie :/ vad har hon gjort dig?

  Reply
 25. hatar paow maj 28, 2011 at 3:16 e m

  Tror du att du är så jävla perfekt, människa? Inte för att försvara kissie men har tröttnat på dej så jävla hårt. Hela du och din blogg är torra.

  Reply
 26. Fy fan för dig maj 28, 2011 at 3:16 e m

  Paow,

  Jag är inget fan av Kissie, och skulle normalt sett aldrig ta henne i försvar för att jag tycker att hon hetsar folk till att banta och allmänt är en dåligt förebild för unga, lättpåverkade tjejer.

  Att du däremot jämt tar tillfället i akt att hoppa på henne tycker jag dock inte är rätt, speciellt inte när hon precis har lagts in på sjukhus för att hon är så undernärd är så elakt det bara kan bli. Jag saknar ord för att beskriva denna handling – du äcklar mig genom den. Ja, det gör du. Tycker att du som är en ”kändis” och som når ut till många borde tänka på vad du säger både en och två gånger innan du faktiskt säger det. Eftersom jag har läst din blogg förrut vet jag att du inte tycker att det är bra att banta sönder sig, men eftersom du nu lägger ut ett inlägg med (jättegamla) bilder på Kissie och kallar henne fet så förstår du väl att unga tjejer, och unga killar för den delen med, kan få dålig verklighetsuppfattning av sånt. Snälla rara, TÄNK. Vissa saker säger man inte, även om man vill, för det är helt enkelt inte okej.

  Om jag var du skulle jag skämmas så in i helvetet, du är bara en jävla hycklare som säger massa saker du sen inte kan stå för. Fy fan för såna människor. Var det inte du som var så less på alla falska människor i blogg världen? Du ska veta att du uppfattas som en av de falskaste. Fan, tycker du att Kissie är tjock får du väl tycka det, men måste ju säga att hon är betydligt mycket smalare än dig, och du behöver inte skriva ut det på bloggen i så fall.
  Nej, fy fan för dig från och med nu. Jag föredrar fanimej Kissie från och med nu – hon är i alla fall ärlig med att hon ljuger på bloggen.

  Reply
 27. Åsa maj 28, 2011 at 3:21 e m

  Det känns lite osmakligt att du bloggar om kissie på det här viset efter det som hänt henne!!! Trodde du var bättre än så!!

  Reply
 28. Åsa maj 28, 2011 at 3:23 e m

  …en sak till, du är verkligen inte värd den skiten som folk skriver i sina kommentarer!! Jag fattar inte att människor är så vidriga som skriver sånt till dig!! Du är en fin tjej, otroligt vacker!!

  Reply
 29. Cilla maj 28, 2011 at 3:23 e m

  Du är hemsk, har du sett dig själv i spegel eller? väx upp för fan!

  Reply
 30. Anonym maj 28, 2011 at 3:24 e m

  Fyfan, hur tänker du? Tjejen ligger på sjukhus och du gör ett inlägg om hennes kropp?
  Ta bort inlägget!

  Reply
 31. IDIDIDIDIDIDIDIIDDIDIDI maj 28, 2011 at 3:29 e m

  jävla idiot !? :S du kan ju för i helvete inte gemföra med henne och det där är ju fan gamla bilder har du sätt hur hon ser ut nu eller!? jävligt mycket bättre än vad du gör jävla tjockis!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 32. elina maj 28, 2011 at 3:33 e m

  hur fan kan du sitta och skriva skit om en tjej som ligger på sjukan och mår piss dit liv är fail du har inget utbeldning du har ett fula ansikte och du kan ju försöka att operera pannan och ha tanstälning på dina fula tänder men du kommer alltid vara lika ful du knullar med andra en din pojkvän och skämer ut dig för hela Sverige .

  kram.. tryck up dina bröst på bloggen så känns nog allt lite bättre för dig hahhahahaha

  Reply
 33. Anonym maj 28, 2011 at 3:35 e m

  Du gör ju samma sak som Alexandra tar knarkarsprutorna för att bli brun o kåt så snacka inte din lilla slampa!

  Reply
 34. Pauline - foto&mode maj 28, 2011 at 3:37 e m

  Hellre spritfet än så smal att hon faller ihop. Det är sånt här som gör att det blir sådär.

  Paow, kom igen, du har en ursnygg kropP! Var glad med det och sluta trycka ner andra.

  Reply
 35. bea maj 28, 2011 at 3:40 e m

  fan vad du ska klaga på andra hela tiden, bara för du själv har så tråkigt

  Reply
 36. imôto maj 28, 2011 at 3:41 e m

  Det är därför man är nykterist och inte slutar som min morsa gjort! ^^ för övrigt ser Kissie mer ut som en 40-åring..

  Reply
 37. My maj 28, 2011 at 3:45 e m

  LÅGT!

  Reply
 38. Linda maj 28, 2011 at 3:46 e m

  Jag är inget fan av Kissie. Men nej, det här var inte okay Paow. Inte med tanke på att hon för tillfället ligger på sjukhuset pga av ätstörningar? Varför tror du hon känner som hon gör? På grund av att sådana som du skriver såhär om henne. Hur hon såg ut har väl du inget med att göra? Nej tycker du ska ta bort det här inlägget och tänka efter innan du skriver sånt här. Det påverkar nog människor mer än du tror. Och sen tycker jag att det är skrattretande när du skriver inlägg om att du är ”för snäll”. Inse, skriver man sånt här om andra människor är man inte ”för snäll”, man är en rätt hemsk människa som mår bättre när man får klanka ner på andra. usch!

  Reply
 39. Anonym maj 28, 2011 at 3:47 e m

  Ta bort inlägget paow…, dålig stil

  Reply
 40. Elin maj 28, 2011 at 3:52 e m

  Vad håller du på med? Man lägger inte ut något sånt här, när bruden du postar om (Kissie) bantar ihjäl sig och ligger just nu på sjukhus p.g.a. vikt problem. Hon mår inte bra, då hon har ett psykiskt problem som hon behöver hjälp med! Du, däremot är det bara något riktigt fel på, det här var bara skadegjlädje och ont från din sida. Ett tidigare inlägg la du tillomed ut att hon låg på sjukhuset, skadeglädjen bara lyser från dig. Senaste tiden har du gjort mycket för att provisera men vet du vad? Från och med nu kommer jag skula läsa din blogg!

  Reply
 41. Linda maj 28, 2011 at 3:57 e m

  asså hur kan du skriva så vad är du för person usch säger jag bara vad har du din känsla för sympati och empati !!! TA bort det där du har skrivit på din blogg om hur du tycker hon är elak och så du är ju fan inte bättre själv skäms på dig!!! Från och med nu ska jag sluta läsa din blogg tyckte du var en fin person men där försvann det !!

  Reply
 42. Anja maj 28, 2011 at 3:59 e m

  Åh vad fick dig till att göra såhär mot Kissie? Nog att hon har problem men du behöver ju inte vara elak o göra allt värre!
  Detta inlägget förlora du nog mycket på….

  Reply
 43. Hanna Hjelm maj 28, 2011 at 4:02 e m

  Tycker det va grymt onödigt att ta dom fulaste bilderna på Kissie?.. Och på den bilden som man ser hela hennes kropp på så ser man verkligen att hon har kurvor? och fina dessutom?…

  Reply
 44. my maj 28, 2011 at 4:04 e m

  det där var ju ganska onödigt av dig, bra skrivet av Anja tycker jag!

  Reply
 45. Hanna maj 28, 2011 at 4:07 e m

  Otroligt onödigt att skriva så om Alexandra efter det som har hänt. Tänk efter lite någon gång Paulina!

  Reply
 46. Tanyk maj 28, 2011 at 4:11 e m

  FUL blir man först och främst av att vara elak och korkad.

  Riktigt dumt att skriva ut detta nu, som alla andra säger när Kissie är inlagd på C-las…

  Känns inte som att folk kommer respektera dig mera nu, men du kanske tjänar nån krona till på grund av trafiken nu? Tråkigt i så fall att allt ska handla om pengar…
  du brukar ju kunna ha vettiga åsikter? Nåja, du gör dina egna val.

  KARMA

  Reply
 47. Emelie maj 28, 2011 at 4:14 e m

  Är du dum i huvudet eller?

  Reply
 48. Din mamma maj 28, 2011 at 4:27 e m

  Du är verkligen ett riktigt litet äckel Paulina.

  Kan du sluta trycka ner andra för att du själv ska ta dig uppåt?
  Tror du inte folk har genomskådat vilken trasig liten unge du är, en fattiglapp som utger sig för att vara rik då du tror att det ger dig mer respekt?
  Lägger upp halvnakna bilder på dig själv för att du vet att det enda du har är din kropp, du är varken smart eller ödmjuk. Om några år lilla gumman kommer du inse att vill du komma ngn vart så räcker det inte med att bli söt på en bild du posat för själv.

  Du är verkligen patetisk. Jag hoppas du tar åt dig av detta, första gången någonsin jag väljer att kommentera din blogg under de säkert 7 månaderna jag läst den.
  Trots det kan jag inte sluta läsa din blogg, jag mår så bra när jag jämför mitt liv med ditt!

  Reply
 49. katt maj 28, 2011 at 4:30 e m

  du borde skämmas ihjäl över dig själv.

  Reply
 50. Mathilda maj 28, 2011 at 4:38 e m

  Välja ut de fulaste bilderna på någon och sedan skriva skit om den känns väldigt lågt. FRAMFÖR allt när det handlar om vikt och personen i fråga har ätstörningar som du är väl medveten om? Där sjönk du i mina ögon.

  Reply
 51. ladydoordie maj 28, 2011 at 4:39 e m

  Kissie VAR spritfet, till och med jag är fan spritfet ibland – även om jag kanske inte ser ut som ett jävla freak för det. Sluta vara så jävla töntiga och inse fakta kids.

  Reply
 52. Anni maj 28, 2011 at 4:40 e m

  Men fyfan va du är låg nu Paulina! Hur gammal är du? Okej att kissie skriver sjukt onödiga grejer men nu är du PRECIS likadan. Du borde skämmas! Och tro mig, karma is a bitch… Alla borde sluta va så elaka mot varandra. Finns lite värre saker här i världen idag. Skriv om det istället! Så lågt av dig…………

  Reply
 53. ladydoordie maj 28, 2011 at 4:42 e m

  Och nej, jag tycker inte synd om en brud som slagit allt vad förnuftiga människor heter ifrån sig genom att vara dum i huvudet. När saker och ting går åt helvete och det inte längre finns någon i närheten som kan hjälpa till får man skylla sig själv helt enkelt.

  Reply
 54. martine maj 28, 2011 at 4:46 e m

  Vet du hva.
  Jeg har kun fulgt din blogg ¨på lik linje med Kissie
  DET ER UTROLIG MORSOMT Å LESE HVOR DUM DU ER!

  .. men kissie/alexandra er nå blitt klokere og smartere enn deg. du ligger lavest på rangstigen. patetisk

  Reply
 55. Anonym maj 28, 2011 at 4:59 e m

  ibland undrar jag om du är helt hjärtlös.

  Reply
 56. Em maj 28, 2011 at 5:19 e m

  Elakt och fruktansvärt onödigt.

  Reply
 57. Anonym maj 28, 2011 at 5:20 e m

  Du är fan grymt dum i huvudet som lägger ut bilder på en tjej som numera verkar lida av grov anorexi!

  Reply
 58. Amanda maj 28, 2011 at 5:31 e m

  Du må vara en ynklig människa som sparkar på någon som redan ligger ner! Du sjönk nyss till hennes nivå.

  Reply
 59. sofie maj 28, 2011 at 5:33 e m

  men… om alexandra/kissie nu ligger inne på sjukhus för att hon äter för dåligt (kanske t.o.m har ätstörningar, känns väldigt misstänk att så är fallet)… HUR kan du då lägga ut sånna här bilder och skriva så? Att kalla hur hon sug ut förut för ”sprit fet” är inte det smartaste draget. Lågt. Omoget.

  Reply
 60. sara maj 28, 2011 at 5:55 e m

  hon såg ju dock tusen gånger bättre ut dååå än vad hon gör nu! Nu är det ju hemskt att se henne..

  Reply
 61. Anna maj 28, 2011 at 6:05 e m

  Men skärp dig! Har aldrig haft nå höga tankar om dig, men att skriva ett sånt här inlägg om en redan väldigt skadad människa är ju bara fruktansvärt dåligt. SKÄMS!

  Reply
 62. Anonym maj 28, 2011 at 6:10 e m

  ibland undrar jag om du är helt hjärtlös

  Reply
 63. ebba maj 28, 2011 at 6:13 e m

  är du helt jävla dum i huvudet? shit tänk dig för.. hur fan kan du skriva så här? hon kommer aldrig kunna bli frisk om du och andra ska kommentera hennes kropp, för att bli frisk måste hon acceptera den kropp som är HON.

  Reply
 64. m maj 28, 2011 at 6:21 e m

  paow provocerar ju bara. vem fan ser inte det?

  Reply
 65. *Sandra -Liam's mamma maj 28, 2011 at 6:27 e m

  Måste faktiskt hålla med dem ovanstående jag är en utav många som DAGLIGEN går in o läser både din o Alexandra’s bloggar.. Tycker båda är lika underhållande på två olika sätt men idag blev jag faktiskt lite besviken när man kom iin på detta inlägget när du vet att Alexandra var inlagd,, faktiskt väldig osmakligt.. Oavsett om det var till att provecera eller inte så är det Mycket osmakligt!!
  Men det vet du säkert själv ….

  Reply
 66. kim maj 28, 2011 at 6:43 e m

  HAHAHAHA, ”tur att man får tips från nån som e erfaren” Seriöst, du e inte ens 18 och får inte gå på krogen, få väl se vem som kommer posa runt aspackad på alla krogbilder efter din myndighet har slagit in!!

  Reply
 67. Anonym maj 28, 2011 at 6:50 e m

  HAHAHHA DU ÄR OMOGEN!

  Reply
 68. Bella maj 28, 2011 at 6:51 e m

  Paulina, jag tycker att du gjorde helt rätt nu !Bara älskar din blogg för att du är helt öppen och ärlig! DU skäms inte och jag tycker du gjorde rätt. Tror inte att du gjorde detta för att vara elak heller eller jo, kanske lite men jag hade gjort det samma. Kissie är en människa som får skylla sig själv för att hon hamnade på sjukhus.. Men håller med dig paow!

  Reply
 69. Desirée maj 28, 2011 at 7:01 e m

  Oj, vilken omogen brud du är paulina, snälla, hon ligger på sjukhus. Vart går dina gränser?

  Reply
 70. Johanna maj 28, 2011 at 7:02 e m

  Du är ju fan störssta idioten, herregud skriv om något vettigare än att sparka på någon som redan mår ”psykiskt dåligt” och är smal som en pinne!

  Reply
 71. asihdd maj 28, 2011 at 7:05 e m

  ”Varför super folk så mycket för?”. Det kanske du borde fråga dig själv.

  Reply
 72. Sara maj 28, 2011 at 7:09 e m

  Dåligt inlägg, men det kanske du har insett vid det här laget.

  Reply
 73. Malin maj 28, 2011 at 7:37 e m

  Det här vara bara omoget & onödigt skrivet av dig Paulina.

  Reply
 74. Julia maj 28, 2011 at 7:40 e m

  FYFAN säger jag bara! Shit vad lågt du har sjunkit! Hur kan man skriva sånt här om en människa som ligger på sjukhuset?! Alexandra har antagligen inte bara blivit sådär smal på en dag, hon har utvecklat ett beteende som ligger i grund i misstycket om sig själv. Och du tror du nu att hon mår bättre av att du sitter och lägger ut sånt här skit? Du sparkar på någon som redan ligger.

  Och du ”Bella” vilken idiot du är rent ut sagt? Du menar att det är hennes eget fel att hon kollapsade? Det är en SJUKDOM! En psykisk sjukdom! Läs på lite innan du yttrar dig, din hönshjärna.

  Reply
 75. carro maj 28, 2011 at 8:19 e m

  nu har du seriöst sjunkit lågt i mina ögon, fan vad elakt att lämna ut kissie sådär bara för hon hamnat på sjukhus och allt. INTE okej, paulina, ta tillbaka det du skrivit. så jävla elakt, och det är du som skriver att folk snackar skit osv inom bloggvärlden, FÖRSTÅR det, men om du är så jävla trött på att det är så osv så SLUTA ÅTMINSTONE SJÄLV MED ATT GÖRA DET. elakt att du hänger ut kissie sådär, hoppas du ångrar dig ordentligt

  Reply
 76. nettan maj 28, 2011 at 8:28 e m

  hahahahhah!!!!!! alla som dricker myclet blir spritfet. Kissie var det. Är inte det längre. Kissie är inte direkt normal??? hon har allvarliga fel i huvudet. Paow är normal. Bra mycket normalare Iaf. HAHAHAHHA FAIIIIIIIL alla noobs

  Reply
 77. Karin maj 28, 2011 at 8:46 e m

  Fan vilken mobbare du är. Tjejer som mobbar andra tjejer är fan det äckligaste, skabbigaste och fulaste som finns. Karma, Paow. Det kommer tillbaka till dig.

  Reply
 78. Linda maj 28, 2011 at 9:04 e m

  Fan Paulina, inte kul att läsa sånna här inlägg där du trycker ner andra hela jävla tiden! Vill du vara mogen så ska du sluta blogga om andra och deras liv och istället fokusera på ditt eget. Vi vet hur kissie såg ut då om man jämför med nu, du behöver inte lägga ut bilder på henne eller på andra.

  Reply
 79. Wilda maj 28, 2011 at 9:05 e m

  Haha… Asgamla bilder. Ganska respektlöst att lägga ut sådant när hon precis kollapsat av stress, så vill du göra henne upprörd av det där? Iofs borde hon inte ta åt sig eftersom att hon inte ens ser ut sådär längre. Men, töntigt inlägg hur som…

  Reply
 80. tess maj 28, 2011 at 9:12 e m

  EN GÅNG FÖR ALLA NU!!DU VILL VA KISSIE, VILL HA LIKA STOR BLOGG SOM KISSIE, VILL BLI LIKA UPPMÄRKSAMMAD SOM KISSIE,VILL VA LIKA SMAL SOM KISSIE,OSV OSV!!DET E DÄRFÖR SOM DU TAR FÖRSTA TILLFÄLLET I AKT ATT TRAMPA PÅ HENNE FÖR ATT FÖR EN GÅNG SKULLE KUNNA VA LITE ”BÄTTRE” ÄN HENNE!!(fan e det bara jag som ser det här mönstret så jävla tydligt?)

  Reply
 81. Elise maj 28, 2011 at 9:32 e m

  Lågt inlägg. Onödigt.

  Reply
 82. Anonym maj 28, 2011 at 9:34 e m

  Jag gillar då Kissie, mycket ( och då menar jag VÄLDIGT, VÄLDIGT mycket) mer än dig ! Sluta vara så taskig !

  Reply
 83. Vilgå maj 28, 2011 at 10:28 e m

  herregud.. koff du mobba henne? :S hun har blitt mobbet av andre og derfor var hun på sjukehus ;| hun gått nem med vakten pgå mange som sagt at hun er tjock :S og du paulina er også ikke perfect sjekkut tennene dine =:D hahah ja stygg jente du ! og hun Kissie er mye bedre enn du nu ! fuck u paula

  Reply
 84. nina maj 28, 2011 at 10:46 e m

  Fyfan sluta trycka ner Alexandra din tönt. Är du så jävla patetisk som måste välja de fulaste bilderna på henne för att du ska känna dig snygg, VÄX UPP! DU ÄR EN HEMSK,FUL MÄNNISKA! Sparkar på de som redan ligger ner. Känns det bra nu eller?

  Reply
 85. Linnea maj 28, 2011 at 11:00 e m

  Tycker faktiskt mer om kissie än dej

  Reply
 86. Tirun maj 28, 2011 at 11:02 e m

  Kissie har aldrig varit det minsta fet, varken spritfet eller något annat. Hon hade en fin och naturligt kurvig kropp. Nu har den här typen av kommentarer bidragit till att ge henne ätstörningar och fått henne att börja äta livsfarliga, olagliga bantningspreparat.

  Man skriver inte sånt här om andra människor. Ta bort inlägget.

  Reply
 87. Anonym maj 28, 2011 at 11:26 e m

  håller med dig paow! alla andra yrar ju bara

  Reply
 88. Ebba maj 29, 2011 at 12:05 f m

  dålig tajming måste jag säga..

  Reply
 89. Lina maj 29, 2011 at 1:23 f m

  asså nu får du ju fan växa upp. varför ska du ALLTID hänga ut folk? skit i det istället, låt kissie leva sitt liv och lev du ditt. finns ju ingen anledning till varför du ska göra såhär? på hennes blogg har ja inte sett henne skriva ngt skit om dig? väx upp paulina. bry dig om ditt eget liv istället för alla andras. du skapar bara fiender, verkar som att det är det du vill.

  Reply
 90. Linnea maj 29, 2011 at 8:53 f m

  Hon har inte ens ätstörningar hon åkte på sjukan för att hon va stressad, läs hennes blogg eller aftonbladet så ni vet lite

  Reply
 91. malin maj 29, 2011 at 10:26 f m

  Mår du bättre av att sitta och leta upp de fulaste bilderna du hittar på kissie och skriva ett sånt här töntigt inlägg? du är patetisk

  Reply
 92. alexa maj 29, 2011 at 11:36 f m

  Jag vet inte när du blev expert på hur en kropp fungerar, men jag kan säga att alla är inte kurviga, oavsett om de dricker varje dag eller aldrig, DET ÄR GENETISKT! En del har helt enkelt smala höfter, liten rumpa eller så att om de går upp i vikt så lägger det sig inte på bröst som man kanske kunde önska utan på mage. Bara så jäkla pinsamt att du sitter och hitrar på saker för att du ska ha något att blogga om.

  Reply
 93. Rebecca maj 29, 2011 at 11:45 f m

  Nä men allvarligt talat.
  Det var väl inte så sjyst att hänga ut den tjejen? Hon mår ju inte bra och har störningar.

  Reply
 94. Marina maj 29, 2011 at 11:51 f m

  Men fyfan. Jag tycker att vi alla kan enas om att Kissie har insjuknat i en ätstörning och har grava problem med att se sin kropp för vad den är. Också kommer du, och lägger upp det här. Visa lite medkänsla för fan. Hjälp tjejen att inte bli värre!
  Dessutom, vad tror du att du sänder för signaler till andra läsare? Det skadar indirekt de som ser upp till dig. Det du skriver om att det är skadligt att gå ut och festa flera dagar i veckan, stämmer ju givetvis, men det finns SÅ många viktigare argument till det konstaterandet än att man blir ”spritfet”. Varför inte trycka på hur mycket tid man slösar, tid som man hade kunnat lägga på nåt annat, eller pengar, eller rent FAKTISK hälsa som att man skadar levern och hjärnan?
  Du har en bra tanke i botten, men en väldigt omogen anledning till den. Skulle rekomendera dig att ta bort det här inlägget, åtminstone det som handlar om Kissie, för där gör du direkt skada.

  Reply
 95. Kristinehamn maj 29, 2011 at 12:25 e m

  Jag säger så här, ja man vet ju hur hon ser ut under ytan. . Antagligen.
  O tracka inte Paula här nu, för enligt Alexandra så mår hon bra o säger att hon INTE åkte in pga vikt ! Idioter som kommenterar. . .

  Reply
 96. Anonym maj 29, 2011 at 1:05 e m

  Åh vad du är pinsam. Lilla flicka, vänta några år så får du se. Du har ju själv märkt hur din kropp ändrats på något år. Tro mig det tar inte slut där. 🙂 du har fortfarande en flick-kropp vare sig du har en c eller d kupa. Sluta klanka ner på kissie. Gillar inte henne men du sjunker till och med lägre än henne när du tar upp denna offantligt onödiga information. Skärpning vadfan.

  Reply
 97. Vicky maj 29, 2011 at 1:40 e m

  Att du inte skämms!!??? Kissie har aldrig ens varit spritfet. Hon var helt frisk och normal i kroppen innan hon började gå ner i vikt. Och anledningen till att hon blivit fixerad vid sin kropp på senare dagar är tack vare sånna som DIG! Hur många gånger har inte du hängt ut henne i bloggen och kallat henne fet? Och nu när hon mår skit och är mindre än nånsin så gör du ett inlägg som handlar om spritfeta tjejer och gör ett helt collage om henne??! Du är ju fan efterbliven på riktigt!!!!!!

  Reply
 98. angeliqah maj 29, 2011 at 1:56 e m

  gud vad alla gnäller, jag gillar kissie.
  men detta inlägget var inte ens elakt?

  Reply
 99. Sofia maj 29, 2011 at 2:19 e m

  Vänta nu här, var det inte du som hade mognat och slutat hänga ut folk?
  Ge dig nu för fan och väx upp.

  Reply
 100. Rebecca maj 29, 2011 at 2:41 e m

  Men snälla lilla hjärtat du får ju inte ens gå på krogen så vad har du ens för kunskap om saken? Du har ju ingen aning om hur det är, hur du kommer vara när du själv får gå in osv. Du kommer säkert ränna där lika mycket som någon annan.

  Och vart skulle den där ”för snälla Paow” ha tagit vägen då? Skrattade nästan när jag läste det för du är väl ändå elakast i bloggvärlden. Hoppas att du vet att du kommer få stå för allt du skriver i bloggen i resten av ditt liv.

  Reply
 101. Ella T maj 29, 2011 at 2:42 e m

  Alltså seriöst. Kissie är både snyggare och smartare än du. Ge dig.

  Reply
 102. sanna maj 29, 2011 at 3:00 e m

  Jaha å där sjönk du i botten igen. Du ska vara glad att du fortfarande räknas till skaran ”fjortisar” för vuxna är lite mer förlåtande över sånt som du precis slängde ur dig.
  Att du hatar Kissie vet alla, men då undrar jag varför du ens ägnar din energi åt att smutskasta henne??
  Har du inget vettigt att göra? Är du så jävla osäker på dig själv att du måste gå på någon vi alla är trötta på att höra dig hata??

  Reply
 103. erika maj 29, 2011 at 3:32 e m

  Kissie är ingen av mina favoriter precis, men vad tusan Paulina, detta var bara omoget av dig. Jobba på respekt för medmänniskor, och din egen självkänsla så du slipper sitta och må bra av att lägga upp ”fula” bilder på andra.

  Reply
 104. angelina maj 29, 2011 at 3:34 e m

  hon och hugo passar ihop:) jättesöta. puss <3

  Reply
 105. camilla maj 29, 2011 at 4:05 e m

  jag skulle kunna berätta vad jag tycker om dig, men jag använder inte såna ord

  Reply
 106. Lina maj 29, 2011 at 4:35 e m

  Fy fan vad löjlig du är!!! Är det konstigt att Kissie och andra tjejer bantar sig till förbannelse när sådana som du finns. Att du inte skäms! Jag gillar inte Kissie men du är för fasen värre. Usch för dig dumma tös.

  Reply
 107. cristina waldorf maj 29, 2011 at 4:42 e m

  Men gud, snälla, börja inte bråka med Kissie nu igen! :/
  Jag fattar vad du vill med ditt innlägg, vilket jag tycker är en skitbra grej, dock tycker jag inte du ska använda bilder på kissie eller nån annan tjej. rita nån tjej istället så är det ingen som känner sig provocerad för att du dissar dom 😉

  Reply
 108. Klara maj 29, 2011 at 4:56 e m

  Sjukt omoget av dig att ta Kissie Paow..

  Reply
 109. AMI maj 29, 2011 at 5:00 e m

  motbjudandebilder, i ansikttet. Men kroppen på sista!! SNYGG!!

  Reply
 110. Felicia " Göteborg" maj 29, 2011 at 6:10 e m

  Håller med. Jag har alltid tyckt du verkar vara en söt tjej och jag gillar verkligen inte KISSIE MEN nu har hon världens anorexia och jag tycker det är riktigt tagiskt. Du borde inte lägga upp bilder på henne och säga att hon är fet då hon har väldigt svagt psyke eftersom hon nu är sjuk av anorexia. ?

  Reply
 111. Joakim Johnsson maj 29, 2011 at 8:22 e m

  Paow, bry di inte om vad de som skyddar Kissie säger, de är bara fan-girls, ungefär som hysterin över Justin Beiber..

  Men iaf, bra att du ger dig på henne!! Hon är så *ÄVLA äcklig, seriöst. Och det VÄRSTA är väll att det finns folk som verkligen ser upp till henne, och tycker hon är fin osv.. Och hon är nog den SÄMSTA förebild folk kan ha. Så jävla ÄCKLIG, världen skulle vara en bättre plats utan henne.

  GOGO PAOW!!!!!!

  Reply
 112. Anonym maj 29, 2011 at 8:30 e m

  drygt paow

  Reply
 113. frida maj 29, 2011 at 8:41 e m

  jag vet inte hur du ser på saker och ting. Men vafan. Kallar du det tjock? bilderna på kissie här ovan. För jag kan lova dig att hon va inte tjock. Det där är precis normalt, fint smal. Mycket finare där än nu. Så käft med att skriva att man var ”sprittjock” du det samma. skiten går bara tillbaka

  Reply
 114. jfd maj 29, 2011 at 9:00 e m

  idiot.

  Reply
 115. Linn maj 29, 2011 at 9:20 e m

  Asså är du helt jävla cp eller? DU är fan bara en jävla svensson som inte har något bättre för dig än att sitta och kritisera andra,du ser fan inte så jävla mycket bättre ut själv,du sjönk i mina ögon nu,KISSIE HAR EN ÄTSTÖRNING,det fattar väl förfan vem som helst?! & så sitter du här och KRITISERAR henne,och säger att hon varit spritfet? jävla mellanmjölksland vi lever i… fyfan

  Reply
 116. Alessandra maj 29, 2011 at 11:17 e m

  svär du kommer få en fet box

  Svar: Svär på du, men tänka på att man inte ska sitta och vara stödig vid ett tangentbord, det hjälper sällan annat än för ens ego…

  Reply
 117. flfkf maj 30, 2011 at 1:07 f m

  Jag är inte ett stort fan av kissie,men jag ju säga såhär att jag gillar henne betydligt mer än vad jag gillar dig. tycker att du är en BITCH,minst sagt!
  vem fan tror du att du är igentligen? man börjar ju fundera på vad du har innanför pannbenen?
  blir så jävla förbannad på onda jävla respeklösa människor,DU är ett jävla bra exempel bara för att du själv är så jävlans perfekt..jo tjena
  ska fan sluta läsa din blogg,så jävla värdelös

  Reply
 118. julia maj 30, 2011 at 1:08 f m

  att hänga ut andra personer sådär är inte ok. du borde fatta det. lyckat tjejen

  Reply
 119. annie maj 30, 2011 at 1:14 f m

  Dålig stil

  Reply
 120. anna maj 30, 2011 at 9:06 f m

  Jäkla dumt skriva så om kissie, själv tycker jag hon var sötast i brunt hår o lite hull på kroppen. Du ska inte snacka om dricka sprit för du är inte bättre själv inte med din otrohet dessutom.

  Reply
 121. Anonym maj 30, 2011 at 10:07 f m

  HÅLLER MED DIG!!!!!!!!!!!

  Reply
 122. Alexandra maj 30, 2011 at 12:38 e m

  Du måste trycka ned kissie för att må bättre själv. Vad säger det om dig?

  Reply
 123. jadu:s maj 30, 2011 at 3:47 e m

  Sluta waina om att kissie just kommit ut från sjukthuset?:s hennes egna fel att hon inte fattar att man ska äta?:o Hon ser ju fan bättre ut när hon är ”spritfet” än vad hon gör nu.

  Reply
 124. Mia maj 30, 2011 at 5:10 e m

  ge fan i vad alla säger.. Love you Paow! You’re the best <3.

  Reply
 125. Viktoria maj 30, 2011 at 6:09 e m

  Gud vad elakt! Hon har precis kommit ut från sjukhuset och mår antagligen inte alls bra. Har du ingen skam i kroppen?

  Reply
 126. sessa maj 30, 2011 at 6:31 e m

  Stackars kissie, hon som mår så jävla dåligt behöver verkligen inte hängas ut ännu en gång. Speciellt inte av dig, du borde veta bättre, IDIOT

  Reply
 127. Anonym maj 30, 2011 at 6:31 e m

  Trodde du var smartare än det här, så fult gjort. Jag hoppas verkligen att Alexandra överlever, vilket inte är säkert alls när det kommer till anorektiker, för om hon inte gör det så kommer du, eller iaf borde, må väldigt dåligt över att vara delaktig i hennes sjukdom.
  Hur skulle du må om någon sa att du var plufsig och smygfet när du vägde som mest?

  Reply
 128. Elisabeth maj 30, 2011 at 6:37 e m

  Fan va elakt!

  Reply
 129. Amanda maj 30, 2011 at 10:18 e m

  Elakt. Hoppas du skäms Paulina.

  Reply
 130. Karma maj 31, 2011 at 11:11 f m

  Haha lite roligt hur folk försvarar kissie som varit så himla ond, hängt ut folk, kallat dom för både det ena och det andra, ”låren ska inte gå ihop” osv, som påverkar unga tjejer att banta och kanske få komplex om de har små bröst, smala läppar osv. Karma bitches, what goes around comes around. Hon ska kunna vara hur jävlig som helst och ingen ska kunna vara lika tillbaks mot henne eller? Vad menar ni? Alla andra ska bara få ta skiten och bli nedtryckta av henne men inte tvärs om? Har ni hört talas om ”Man ska behandla andra som man själv vill bli behandlad”?. Sen hoppas jag att hennes sjukhusvistelse ger alla unga tjejer som kanske påverkats av hennes bantning en varningssignal, håller man på som henne och svälter sig själv kan det sluta riktigt illa! Vi har ju sett resultatet nu. Usch jag tar illa vid mig när jag tänker på kissie och hennes beteende, jag tänker på alla unga människor som påverkas av hennes blogg om barnmat och shit. Nästan så man vill gå ut och varna alla föräldrar och be dem vara extra uppmärksamma på att deras barn inte läser hennes blogg.

  Reply
 131. Cecilia maj 31, 2011 at 3:22 e m

  Ifall du säger att hon inte var kurvig, så är det för att fettet lägger sig olika på varje människa. hahah tänk lite ibland 🙂 alla har inte dina fantastiska gener

  Reply
 132. josefin maj 31, 2011 at 3:45 e m

  Hur kan du ens skriva något sånt? Kissie är på botten, precis legat inne på sjukhus. Inte blir detta bättre? Hon har aldrig varit fet, eller ”sprit fet” hon började banta för att alla hackar på henne, bland annat DU! DU har hängt ut henne i bloggen, gett pikar till henne osv. Att du inte skäms! Du som nyss skrivit massa om unga tjejer och deras bantingar, och så kommer detta? Vi får verkligen hoppas att Kissie överlever vilken inte alla anorektiker gör, men du verkar ju inte bry dig ett enda dugg om någon annan människa, allt kretsar inte kring dig och dina lägenheter, LV väskor PAULINAAAA. SKÄRP DIG! Hon har precis kommit hem från sjukhuset, har du inga gränser? Mår du bättre av att skriva så här, tror du att du blir snyggare av detta eller? Du måste trycka ner henne för att måå bättre själv.

  Reply
 133. Anonym juni 2, 2011 at 12:04 f m

  hej! jag tycker att alla ska ha sin åsikt men när du hänger ut folk i bloggen såhär och nu har vi alexandra”kissie” så tycker jag det blir för mycket, du är ju liksom inte barn längre ..och jag tycker det är illa att klanka ner på andra för att må bra själv! hon har ju slutat hänga ut folk och hon hänger ju inte ut dig så snälla var lite mogen nu och inse att detta inte var rätt

  /en 13 åring

  Reply
 134. Chockad juni 2, 2011 at 12:07 f m

  Tack vare din blogg, som jag råkade ramla in på, så förstår jag att folk uppfattar dig som en omogen, elak och pinsam person tyvärr..
  Vill du bli sedd som något annat hade jag rekommenderat att ändra på ditt sätt mot andra människor och behandla folk med mer respekt.

  Du verkar innerst inne va en toppen tjej, men du kan inte klandra folk för att se dig som något annat när du skriver och publicerar som du gör.
  Och hela den här dubbelmoralen du kör på med att man ska vara nöjd med sig själv och skippa idealen? Tack vare din blogg kan man ju inget annat än att se att det enda du söker efter själv är ju att vara som idealet?

  Du borde nog rensa ut dina åsikter och hålla dig till en.
  Och de åsikter du har om andra människor som inget annat än sårar bör du lägga ner helt..

  Reply
 135. Anna juni 2, 2011 at 6:28 e m

  Jag brukar aldrig tycka eller säga något wierd på din blogg, men just detta. Ja menar, du hänger upp dig på kissie? Varför lägga ut bilder på henne, inte skulle ja lägga ut bilder & berätta att du är spritfet osåvidare. Det är taskigt! & det är ju inte speciellt snällt att klandra någon, & så vidare som ja vet tycker jag kissie blir snällare & snällare, & du typ backar & blir dag för dag ”inte du”. Om du förstår va ja menar?

  Reply
 136. febe juni 3, 2011 at 6:24 e m

  Asså du säger att du ska krossa idealen och sen tar du typ världens benigaste tjej och säger att hon är fet? Du vet ju dessutom att det där är gamla bilder och att hon defenitivt inte ser ut så nu… Bara så sjukt taskigt av dig att säga att du vill krossa idealen och sen lägga upp bidler på kissie och säger att hon är fet.

  Reply
 137. anonym juni 5, 2011 at 8:47 f m

  hahahaha. alla ni som kommenterar här ovan ”du borde inte skriva att hon är fet med tanke på att hon har en ätstörning” osv osv. alltså, HUR MÅNGA var det inte som JÄMT skrev i kissies kommentarer att hon var ful, fet, tjock, äcklig, mullig osv? DÅ var det okej, men nu när hon har en ätstörning så är det INTE okej. så jävla dubbelmoral!!!!!! (och nej, accepterar inte hennes ätstörning).

  Reply
 138. Anonym juni 6, 2011 at 1:50 f m

  Jävla äckel paulina, fan vad jag har ändrat uppfattning om dig nu.

  Reply
 139. Sadde juni 6, 2011 at 5:07 e m

  Alla som skriver vilket ”äckel” paulina är, och hurdan hemst människa hon är, är ju sist och slutligen lika hemska själv? Ni trycker också ned en människa, på ett mycket värre sätt än vad hon har gjort. SKÄRP ER!

  Reply
 140. Fy fan juni 7, 2011 at 8:02 f m

  Asså h,ur kan du asså du kan bli stämd och jag har suppat en gång när jag var 13 och blev jag tjok nej hål din mun’f. U. P

  Svar: Stämd för vad då menar du…? Är du sann…?

  Reply
 141. Julia juni 8, 2011 at 10:10 e m

  Har aldrig förr hört ordet spritfet. Krossa ideal med att kalla en lagom hälsosam tjej ”spritfet” är ju helt okej eller? Inte nog med att man ska vara smal, ha stora bröst, fint hår, fin hy, nu får man inte supa heller för då är man ”spritfet”? Det är inget som syns (Om man kollar på Kissie) bara nått man är och det är dåligt eller? Intelligenskvoten sjunker snabbt och stadigt. Tråkigt med påhopp. Tänk igenom det du skriver istället.

  Reply
 142. Cilla juli 4, 2016 at 7:26 f m

  Hahaha åååh jag älskar detta!! Det är någon som hade kommenterat något i stil med att du minsann kommer få se hur du ser ut om ca 3 år.. Och ja mycket riktigt – kolla på dig nu!! Går inte att bli mer spritfet än dig haha! Snacka om att KARMA bitit dig hårt i röven paow 😛 du skrev detta inlägg för ca 3 år sen och hade inte en aning om att du en vacker dag skulle vara definitionen av spritfet, så som du ser ut nu. Trodde du att du skulle ha kvar din slanka kropp föralltid? Stackars sate haha… Karma är kärlek!

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *