Det där med att gå ut varje dag i veckan?

Visst så måste det vara jättekul. Men ni som går ut 3-4 gånger i veckan, får ni ingen ångest eller känner er smutsiga inombords? Jag vet flera som går ut flera dagar veckan. Och alla börjar se risiga ut, snackar på ett speciellt sätt och blir så jäkla spritsvullna. Inte fet, men typ plufsig. Plufsigt ansikte, dubbelhaka, degiga armar o.s.v…

Varför super folk så mycket för? Det förstör kroppen utseendet och framförallt ryktet..


Okej, känns lite dumt att jämföra Kissie, men ändå, hon var inte fet, och inte tjcok. Fast inte kurvig heller. Alltså spritfet. Har flera bekanta jag skulle kunna jämföra. Men hoppar det 😉

(Visited 73 times, 1 visits today)

147 Comments

 1. Linda maj 28, 2011 at 2:23 e m

  En pik till Annie?

  Reply
 2. FAAWNI maj 28, 2011 at 2:24 e m

  jag älskar din blogg !! 😉 <3

  Reply
 3. Anonym maj 28, 2011 at 2:36 e m

  Kissie var normalviktig sluta jämföra henne. Lär dig åtminstone stava till ”jämföra”

  Reply
 4. Kristina maj 28, 2011 at 2:37 e m

  Lågt att säga så om Kissie när hon just har hamnat på sjukhus… Tror hon redan mår dåligt över sin vikt som det är.

  Reply
 5. Ina maj 28, 2011 at 2:40 e m

  Jag gillar inte Kisse men verkligen människa tänk efter.
  Mår du bättre av att lägga upp dom här bilderna på henne? Isåfall tycker jag att du bör överväga hur bra självförtroende och civilkurage du själv har..
  Att medvetet lägga ut dom bilderna på henne när bruden helt klart inte kan få psykiskt bra då hon nästan väger mindre än dig nu för tillfället kan inte vara det smartaste alternativet.

  Jag menar bloggare som bloggare men något hjärta och allmän sympati kan du iallafall inte ha.

  Reply
 6. Ina maj 28, 2011 at 2:42 e m

  Håller fullständigt med Kristina

  Reply
 7. Elin maj 28, 2011 at 2:45 e m

  Du ger ju verkligen inte andra tjejer ångest nu. Inte alls!

  Reply
 8. mrs.reaper maj 28, 2011 at 2:45 e m

  -.- eh spritfet, skulle knappast tro det!

  Reply
 9. sara maj 28, 2011 at 2:46 e m

  känner en massa som går ut mycket, som ändå ser helt perfekta ut? skaffa dig lite bättre koll. har man anlag för att gå upp i vikt eller få påsar under ögonen får man det, inte annars. jag själv går ut mycket och jag är inte plufsig eller sliten nånstans..

  Reply
 10. jossi maj 28, 2011 at 2:47 e m

  är det inte live väl lågt att skriva ett sånt där inlägg när hon ligger inne på sjukhus..

  Ena dan skriver du om hur kasst det är att utnyttja varandra i bloggvärlden och nästa dag står du och sparkar på nån som redan ligger ner.

  Där sjönk du som en sten i mina ögon.

  Reply
 11. Jossan maj 28, 2011 at 2:47 e m

  Du verkar inte ha någon koll på hur Alexandra ser ut idag? Dumma brudjävel.

  Reply
 12. vickan maj 28, 2011 at 2:51 e m

  jag håller med alla andra! dåligt att jämföra med kissie, hon är verkligen inte fet! och var inte det heller! men däremot, har ni aldrig hört talas om ölmage? man KAN bli fet av sprit. men det var inte Alexandra, och är inte heller för den delen!

  Reply
 13. B E X maj 28, 2011 at 2:51 e m

  bara för att du själv inte får gå ut på krogen.

  Reply
 14. EVELINA - SKRIVER SKRÄCKROMAN! maj 28, 2011 at 2:52 e m

  Ganska dålig tajming av dig att skriva att Kissie var spritfet förut, när hon nu har kollapsat av sin anorexia och ligger på sjukhus. Kan inte folk bara sluta hacka ner på andra över deras respektive utseenden, låta alla se ut som de vill se ut, så länge de är hälsosamma och bara sköta sitt och fokusera på att själva må bra och bekväma med sin kropp!? Och nej, jag tycker inte man ska dricka en massa alkohol, är starkt emot det – men kalla inte någon fet så här officiellt. Särskilt inte någon som tydligt inte mår bra och håller på att banta ihjäl sig!

  Reply
 15. elisabeth maj 28, 2011 at 2:56 e m

  Okeeeej för du själv är ju så grym på att träna och vara nyttig regelbundet? Hahahhaa… Du är väl bara 17 år tro inte att din kropp kommer ha den formen säg om ca 2-3 år. Du kommer ju joina spritfetas-klubb sen när du får gå ut och klubba så kommer någon annan hänga ut dig så som du nu hängde ut Alexandra vilket förövrigt var jävligt onödigt när hon uppenbarligen har problem med sin vikt och hur hon mår. Äckligt gjort av dig! Hela din blogg suger förövrigt du verkar ju må sååååå himla bra och gnäller hela tiden, jag tror ingen uppfattar dig som en glad människa som mår bra och är lycklig. Folk som mår bra och är lyckliga med livet har inte behovet o göra ett sådant inlägg som du nyss gjorde mot Alexandra! Väx upp!

  Reply
 16. Sofia Henriksson maj 28, 2011 at 2:58 e m

  Kissie har lätt att bli tjock då hon har det i sitt DNA.

  Paris hilton och lindsey lohan festade 3-4 ggr i veckan men de blev aldrig tjocka. Vissa har kroppar som klarar sprit och födda smala då det finns i deras DNA.

  Jag är 1,67 och väger 47 kilo. Jag äter vad jag vill och festar ons och lördagar oftast. Har gjort det sen jag var 15 år och nu är jag 18.

  Däremot Kissie har inte sånt anlag så hon är smal naturligt. Hon måste misshandla sin kropp med tabletter för att bli så smal som jag naturligt är.

  Reply
 17. A MILLION LOVE LETTERS. maj 28, 2011 at 3:01 e m

  Jag tycker du är en hemsk människa. Det är bra att ha en egen åsikt – men en del saker ska man tamejfan hålla käften om och ha för sig själv. Det hör väl förhelvete till människovettet. Tvi för dig. Hade du stått framför mig hade jag inte tvekat på att spotta dig framför fötterna. Mer värd än så är du inte.

  Reply
 18. mathilda maj 28, 2011 at 3:03 e m

  är på samma sjukhus som kissie. har sett henne naken, bilder på min blogg!

  Reply
 19. Sandra maj 28, 2011 at 3:03 e m

  Jag brukar tycka om dig Paow men det har var verkligen ett Low Blow.

  Du som nyligen skrev ett inlägg om hur falska och elaka alla i bloggvärlden är, så kommer du och attackerar någon som mår så jävla dåligt.

  Blir fan besviken på dig. Och kom inte och låtsas som om du inte har hört nånting…

  Reply
 20. Anonym maj 28, 2011 at 3:04 e m

  Är du helt knasig som skriver detta?

  Reply
 21. Josse maj 28, 2011 at 3:05 e m

  känns lite väl elakt att jämföra med kissie med tanke på att hon igår hamnade på sjukhus p.g.a sina ätstörningar..inte okej

  Reply
 22. suffe maj 28, 2011 at 3:06 e m

  Håller med Kristina!!! Är ju dig det är synd om…inget jobb ingen empati för andra människor…

  Reply
 23. Linn maj 28, 2011 at 3:09 e m

  Inte så lämpligt att lägga upp detta inlägg nu när Kissie ligger på sjukhus. Du sparkar verkligen på någon som redan ligger genom att publicera detta inlägg. Tänk efter, och ta sedan bort detta inlägg!

  Reply
 24. Thea maj 28, 2011 at 3:14 e m

  Förlåt men de är verkligen inte snällt att säga så om kissie :/ vad har hon gjort dig?

  Reply
 25. hatar paow maj 28, 2011 at 3:16 e m

  Tror du att du är så jävla perfekt, människa? Inte för att försvara kissie men har tröttnat på dej så jävla hårt. Hela du och din blogg är torra.

  Reply
 26. Fy fan för dig maj 28, 2011 at 3:16 e m

  Paow,

  Jag är inget fan av Kissie, och skulle normalt sett aldrig ta henne i försvar för att jag tycker att hon hetsar folk till att banta och allmänt är en dåligt förebild för unga, lättpåverkade tjejer.

  Att du däremot jämt tar tillfället i akt att hoppa på henne tycker jag dock inte är rätt, speciellt inte när hon precis har lagts in på sjukhus för att hon är så undernärd är så elakt det bara kan bli. Jag saknar ord för att beskriva denna handling – du äcklar mig genom den. Ja, det gör du. Tycker att du som är en ”kändis” och som når ut till många borde tänka på vad du säger både en och två gånger innan du faktiskt säger det. Eftersom jag har läst din blogg förrut vet jag att du inte tycker att det är bra att banta sönder sig, men eftersom du nu lägger ut ett inlägg med (jättegamla) bilder på Kissie och kallar henne fet så förstår du väl att unga tjejer, och unga killar för den delen med, kan få dålig verklighetsuppfattning av sånt. Snälla rara, TÄNK. Vissa saker säger man inte, även om man vill, för det är helt enkelt inte okej.

  Om jag var du skulle jag skämmas så in i helvetet, du är bara en jävla hycklare som säger massa saker du sen inte kan stå för. Fy fan för såna människor. Var det inte du som var så less på alla falska människor i blogg världen? Du ska veta att du uppfattas som en av de falskaste. Fan, tycker du att Kissie är tjock får du väl tycka det, men måste ju säga att hon är betydligt mycket smalare än dig, och du behöver inte skriva ut det på bloggen i så fall.
  Nej, fy fan för dig från och med nu. Jag föredrar fanimej Kissie från och med nu – hon är i alla fall ärlig med att hon ljuger på bloggen.

  Reply
 27. Åsa maj 28, 2011 at 3:21 e m

  Det känns lite osmakligt att du bloggar om kissie på det här viset efter det som hänt henne!!! Trodde du var bättre än så!!

  Reply
 28. Åsa maj 28, 2011 at 3:23 e m

  …en sak till, du är verkligen inte värd den skiten som folk skriver i sina kommentarer!! Jag fattar inte att människor är så vidriga som skriver sånt till dig!! Du är en fin tjej, otroligt vacker!!

  Reply
 29. Cilla maj 28, 2011 at 3:23 e m

  Du är hemsk, har du sett dig själv i spegel eller? väx upp för fan!

  Reply
 30. Anonym maj 28, 2011 at 3:24 e m

  Fyfan, hur tänker du? Tjejen ligger på sjukhus och du gör ett inlägg om hennes kropp?
  Ta bort inlägget!

  Reply
 31. IDIDIDIDIDIDIDIIDDIDIDI maj 28, 2011 at 3:29 e m

  jävla idiot !? :S du kan ju för i helvete inte gemföra med henne och det där är ju fan gamla bilder har du sätt hur hon ser ut nu eller!? jävligt mycket bättre än vad du gör jävla tjockis!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  Reply
 32. elina maj 28, 2011 at 3:33 e m

  hur fan kan du sitta och skriva skit om en tjej som ligger på sjukan och mår piss dit liv är fail du har inget utbeldning du har ett fula ansikte och du kan ju försöka att operera pannan och ha tanstälning på dina fula tänder men du kommer alltid vara lika ful du knullar med andra en din pojkvän och skämer ut dig för hela Sverige .

  kram.. tryck up dina bröst på bloggen så känns nog allt lite bättre för dig hahhahahaha

  Reply
 33. Anonym maj 28, 2011 at 3:35 e m

  Du gör ju samma sak som Alexandra tar knarkarsprutorna för att bli brun o kåt så snacka inte din lilla slampa!

  Reply
 34. Pauline - foto&mode maj 28, 2011 at 3:37 e m

  Hellre spritfet än så smal att hon faller ihop. Det är sånt här som gör att det blir sådär.

  Paow, kom igen, du har en ursnygg kropP! Var glad med det och sluta trycka ner andra.

  Reply
 35. bea maj 28, 2011 at 3:40 e m

  fan vad du ska klaga på andra hela tiden, bara för du själv har så tråkigt

  Reply
 36. imôto maj 28, 2011 at 3:41 e m

  Det är därför man är nykterist och inte slutar som min morsa gjort! ^^ för övrigt ser Kissie mer ut som en 40-åring..

  Reply
 37. My maj 28, 2011 at 3:45 e m

  LÅGT!

  Reply
 38. Linda maj 28, 2011 at 3:46 e m

  Jag är inget fan av Kissie. Men nej, det här var inte okay Paow. Inte med tanke på att hon för tillfället ligger på sjukhuset pga av ätstörningar? Varför tror du hon känner som hon gör? På grund av att sådana som du skriver såhär om henne. Hur hon såg ut har väl du inget med att göra? Nej tycker du ska ta bort det här inlägget och tänka efter innan du skriver sånt här. Det påverkar nog människor mer än du tror. Och sen tycker jag att det är skrattretande när du skriver inlägg om att du är ”för snäll”. Inse, skriver man sånt här om andra människor är man inte ”för snäll”, man är en rätt hemsk människa som mår bättre när man får klanka ner på andra. usch!

  Reply
 39. Anonym maj 28, 2011 at 3:47 e m

  Ta bort inlägget paow…, dålig stil

  Reply
 40. Elin maj 28, 2011 at 3:52 e m

  Vad håller du på med? Man lägger inte ut något sånt här, när bruden du postar om (Kissie) bantar ihjäl sig och ligger just nu på sjukhus p.g.a. vikt problem. Hon mår inte bra, då hon har ett psykiskt problem som hon behöver hjälp med! Du, däremot är det bara något riktigt fel på, det här var bara skadegjlädje och ont från din sida. Ett tidigare inlägg la du tillomed ut att hon låg på sjukhuset, skadeglädjen bara lyser från dig. Senaste tiden har du gjort mycket för att provisera men vet du vad? Från och med nu kommer jag skula läsa din blogg!

  Reply
 41. Linda maj 28, 2011 at 3:57 e m

  asså hur kan du skriva så vad är du för person usch säger jag bara vad har du din känsla för sympati och empati !!! TA bort det där du har skrivit på din blogg om hur du tycker hon är elak och så du är ju fan inte bättre själv skäms på dig!!! Från och med nu ska jag sluta läsa din blogg tyckte du var en fin person men där försvann det !!

  Reply
 42. Anja maj 28, 2011 at 3:59 e m

  Åh vad fick dig till att göra såhär mot Kissie? Nog att hon har problem men du behöver ju inte vara elak o göra allt värre!
  Detta inlägget förlora du nog mycket på….

  Reply
 43. Hanna Hjelm maj 28, 2011 at 4:02 e m

  Tycker det va grymt onödigt att ta dom fulaste bilderna på Kissie?.. Och på den bilden som man ser hela hennes kropp på så ser man verkligen att hon har kurvor? och fina dessutom?…

  Reply
 44. my maj 28, 2011 at 4:04 e m

  det där var ju ganska onödigt av dig, bra skrivet av Anja tycker jag!

  Reply
 45. Hanna maj 28, 2011 at 4:07 e m

  Otroligt onödigt att skriva så om Alexandra efter det som har hänt. Tänk efter lite någon gång Paulina!

  Reply
 46. Tanyk maj 28, 2011 at 4:11 e m

  FUL blir man först och främst av att vara elak och korkad.

  Riktigt dumt att skriva ut detta nu, som alla andra säger när Kissie är inlagd på C-las…

  Känns inte som att folk kommer respektera dig mera nu, men du kanske tjänar nån krona till på grund av trafiken nu? Tråkigt i så fall att allt ska handla om pengar…
  du brukar ju kunna ha vettiga åsikter? Nåja, du gör dina egna val.

  KARMA

  Reply
 47. Emelie maj 28, 2011 at 4:14 e m

  Är du dum i huvudet eller?

  Reply
 48. Din mamma maj 28, 2011 at 4:27 e m

  Du är verkligen ett riktigt litet äckel Paulina.

  Kan du sluta trycka ner andra för att du själv ska ta dig uppåt?
  Tror du inte folk har genomskådat vilken trasig liten unge du är, en fattiglapp som utger sig för att vara rik då du tror att det ger dig mer respekt?
  Lägger upp halvnakna bilder på dig själv för att du vet att det enda du har är din kropp, du är varken smart eller ödmjuk. Om några år lilla gumman kommer du inse att vill du komma ngn vart så räcker det inte med att bli söt på en bild du posat för själv.

  Du är verkligen patetisk. Jag hoppas du tar åt dig av detta, första gången någonsin jag väljer att kommentera din blogg under de säkert 7 månaderna jag läst den.
  Trots det kan jag inte sluta läsa din blogg, jag mår så bra när jag jämför mitt liv med ditt!

  Reply
 49. katt maj 28, 2011 at 4:30 e m

  du borde skämmas ihjäl över dig själv.

  Reply
 50. Mathilda maj 28, 2011 at 4:38 e m

  Välja ut de fulaste bilderna på någon och sedan skriva skit om den känns väldigt lågt. FRAMFÖR allt när det handlar om vikt och personen i fråga har ätstörningar som du är väl medveten om? Där sjönk du i mina ögon.

  Reply
 51. ladydoordie maj 28, 2011 at 4:39 e m

  Kissie VAR spritfet, till och med jag är fan spritfet ibland – även om jag kanske inte ser ut som ett jävla freak för det. Sluta vara så jävla töntiga och inse fakta kids.

  Reply
 52. Anni maj 28, 2011 at 4:40 e m

  Men fyfan va du är låg nu Paulina! Hur gammal är du? Okej att kissie skriver sjukt onödiga grejer men nu är du PRECIS likadan. Du borde skämmas! Och tro mig, karma is a bitch… Alla borde sluta va så elaka mot varandra. Finns lite värre saker här i världen idag. Skriv om det istället! Så lågt av dig…………

  Reply
 53. ladydoordie maj 28, 2011 at 4:42 e m

  Och nej, jag tycker inte synd om en brud som slagit allt vad förnuftiga människor heter ifrån sig genom att vara dum i huvudet. När saker och ting går åt helvete och det inte längre finns någon i närheten som kan hjälpa till får man skylla sig själv helt enkelt.

  Reply
 54. martine maj 28, 2011 at 4:46 e m

  Vet du hva.
  Jeg har kun fulgt din blogg ¨på lik linje med Kissie
  DET ER UTROLIG MORSOMT Å LESE HVOR DUM DU ER!

  .. men kissie/alexandra er nå blitt klokere og smartere enn deg. du ligger lavest på rangstigen. patetisk

  Reply
 55. Anonym maj 28, 2011 at 4:59 e m

  ibland undrar jag om du är helt hjärtlös.

  Reply
 56. Em maj 28, 2011 at 5:19 e m

  Elakt och fruktansvärt onödigt.

  Reply
 57. Anonym maj 28, 2011 at 5:20 e m

  Du är fan grymt dum i huvudet som lägger ut bilder på en tjej som numera verkar lida av grov anorexi!

  Reply
 58. Amanda maj 28, 2011 at 5:31 e m

  Du må vara en ynklig människa som sparkar på någon som redan ligger ner! Du sjönk nyss till hennes nivå.

  Reply
 59. sofie maj 28, 2011 at 5:33 e m

  men… om alexandra/kissie nu ligger inne på sjukhus för att hon äter för dåligt (kanske t.o.m har ätstörningar, känns väldigt misstänk att så är fallet)… HUR kan du då lägga ut sånna här bilder och skriva så? Att kalla hur hon sug ut förut för ”sprit fet” är inte det smartaste draget. Lågt. Omoget.

  Reply
 60. sara maj 28, 2011 at 5:55 e m

  hon såg ju dock tusen gånger bättre ut dååå än vad hon gör nu! Nu är det ju hemskt att se henne..

  Reply
 61. Anna maj 28, 2011 at 6:05 e m

  Men skärp dig! Har aldrig haft nå höga tankar om dig, men att skriva ett sånt här inlägg om en redan väldigt skadad människa är ju bara fruktansvärt dåligt. SKÄMS!

  Reply
 62. Anonym maj 28, 2011 at 6:10 e m

  ibland undrar jag om du är helt hjärtlös

  Reply
 63. ebba maj 28, 2011 at 6:13 e m

  är du helt jävla dum i huvudet? shit tänk dig för.. hur fan kan du skriva så här? hon kommer aldrig kunna bli frisk om du och andra ska kommentera hennes kropp, för att bli frisk måste hon acceptera den kropp som är HON.

  Reply
 64. m maj 28, 2011 at 6:21 e m

  paow provocerar ju bara. vem fan ser inte det?

  Reply
 65. *Sandra -Liam's mamma maj 28, 2011 at 6:27 e m

  Måste faktiskt hålla med dem ovanstående jag är en utav många som DAGLIGEN går in o läser både din o Alexandra’s bloggar.. Tycker båda är lika underhållande på två olika sätt men idag blev jag faktiskt lite besviken när man kom iin på detta inlägget när du vet att Alexandra var inlagd,, faktiskt väldig osmakligt.. Oavsett om det var till att provecera eller inte så är det Mycket osmakligt!!
  Men det vet du säkert själv ….

  Reply
 66. kim maj 28, 2011 at 6:43 e m

  HAHAHAHA, ”tur att man får tips från nån som e erfaren” Seriöst, du e inte ens 18 och får inte gå på krogen, få väl se vem som kommer posa runt aspackad på alla krogbilder efter din myndighet har slagit in!!

  Reply
 67. Anonym maj 28, 2011 at 6:50 e m

  HAHAHHA DU ÄR OMOGEN!

  Reply
 68. Bella maj 28, 2011 at 6:51 e m

  Paulina, jag tycker att du gjorde helt rätt nu !Bara älskar din blogg för att du är helt öppen och ärlig! DU skäms inte och jag tycker du gjorde rätt. Tror inte att du gjorde detta för att vara elak heller eller jo, kanske lite men jag hade gjort det samma. Kissie är en människa som får skylla sig själv för att hon hamnade på sjukhus.. Men håller med dig paow!

  Reply
 69. Desirée maj 28, 2011 at 7:01 e m

  Oj, vilken omogen brud du är paulina, snälla, hon ligger på sjukhus. Vart går dina gränser?

  Reply
 70. Johanna maj 28, 2011 at 7:02 e m

  Du är ju fan störssta idioten, herregud skriv om något vettigare än att sparka på någon som redan mår ”psykiskt dåligt” och är smal som en pinne!

  Reply
 71. asihdd maj 28, 2011 at 7:05 e m

  ”Varför super folk så mycket för?”. Det kanske du borde fråga dig själv.

  Reply
 72. Sara maj 28, 2011 at 7:09 e m

  Dåligt inlägg, men det kanske du har insett vid det här laget.

  Reply
 73. Malin maj 28, 2011 at 7:37 e m

  Det här vara bara omoget & onödigt skrivet av dig Paulina.

  Reply
 74. Julia maj 28, 2011 at 7:40 e m

  FYFAN säger jag bara! Shit vad lågt du har sjunkit! Hur kan man skriva sånt här om en människa som ligger på sjukhuset?! Alexandra har antagligen inte bara blivit sådär smal på en dag, hon har utvecklat ett beteende som ligger i grund i misstycket om sig själv. Och du tror du nu att hon mår bättre av att du sitter och lägger ut sånt här skit? Du sparkar på någon som redan ligger.

  Och du ”Bella” vilken idiot du är rent ut sagt? Du menar att det är hennes eget fel att hon kollapsade? Det är en SJUKDOM! En psykisk sjukdom! Läs på lite innan du yttrar dig, din hönshjärna.

  Reply
 75. carro maj 28, 2011 at 8:19 e m

  nu har du seriöst sjunkit lågt i mina ögon, fan vad elakt att lämna ut kissie sådär bara för hon hamnat på sjukhus och allt. INTE okej, paulina, ta tillbaka det du skrivit. så jävla elakt, och det är du som skriver att folk snackar skit osv inom bloggvärlden, FÖRSTÅR det, men om du är så jävla trött på att det är så osv så SLUTA ÅTMINSTONE SJÄLV MED ATT GÖRA DET. elakt att du hänger ut kissie sådär, hoppas du ångrar dig ordentligt

  Reply
 76. nettan maj 28, 2011 at 8:28 e m

  hahahahhah!!!!!! alla som dricker myclet blir spritfet. Kissie var det. Är inte det längre. Kissie är inte direkt normal??? hon har allvarliga fel i huvudet. Paow är normal. Bra mycket normalare Iaf. HAHAHAHHA FAIIIIIIIL alla noobs

  Reply
 77. Karin maj 28, 2011 at 8:46 e m

  Fan vilken mobbare du är. Tjejer som mobbar andra tjejer är fan det äckligaste, skabbigaste och fulaste som finns. Karma, Paow. Det kommer tillbaka till dig.

  Reply
 78. Linda maj 28, 2011 at 9:04 e m

  Fan Paulina, inte kul att läsa sånna här inlägg där du trycker ner andra hela jävla tiden! Vill du vara mogen så ska du sluta blogga om andra och deras liv och istället fokusera på ditt eget. Vi vet hur kissie såg ut då om man jämför med nu, du behöver inte lägga ut bilder på henne eller på andra.

  Reply
 79. Wilda maj 28, 2011 at 9:05 e m

  Haha… Asgamla bilder. Ganska respektlöst att lägga ut sådant när hon precis kollapsat av stress, så vill du göra henne upprörd av det där? Iofs borde hon inte ta åt sig eftersom att hon inte ens ser ut sådär längre. Men, töntigt inlägg hur som…

  Reply
 80. tess maj 28, 2011 at 9:12 e m

  EN GÅNG FÖR ALLA NU!!DU VILL VA KISSIE, VILL HA LIKA STOR BLOGG SOM KISSIE, VILL BLI LIKA UPPMÄRKSAMMAD SOM KISSIE,VILL VA LIKA SMAL SOM KISSIE,OSV OSV!!DET E DÄRFÖR SOM DU TAR FÖRSTA TILLFÄLLET I AKT ATT TRAMPA PÅ HENNE FÖR ATT FÖR EN GÅNG SKULLE KUNNA VA LITE ”BÄTTRE” ÄN HENNE!!(fan e det bara jag som ser det här mönstret så jävla tydligt?)

  Reply
 81. Elise maj 28, 2011 at 9:32 e m

  Lågt inlägg. Onödigt.

  Reply