Att vi tjejer ska vara så jävla bittra. Speciellt mot andra tjejer. Som t.ex. när en killkompis säger ”shit vilken snygg brud”… Och då säger man typ ”Amme fy såg du hennes skor. Eller hennes lilltå va skitlång?”. What’s up med det, liksom?

Ändå så sitter alla och säger att man ska vara nöjd med sig själv. Jag tycker faktikskt att alla kvinnor/tjejer är fina på sitt sätt. Jag försöker för det mesta att se det fina i människor. Men det är ju så med tjejer. Jag tror att vi mår bra av att hitta fel i andra. Varför ska det vara så? Tänker alltid en gång extra. Avundsjuka är pinsamt 🙂

Men en sak kan jag tycka är lite skumt med killar. När man lägger ut en bild på sig själv i underkläder. Då är man en riktig hora, slampa eller en naskig brud. Men det killar sitter och r*nkar till är ju typ tjejer som har sex för pengar (porr menade jag då).

Eller typ en killes drömtjej, som typ Megan Fox eller Adriana Lima. Dom går ju runt nakna (eller i alla fall det man ser av dom, när dom jobbar). Men med kläder så ser dom ut som vem som helst. Men när en vanlig tjej lägger ut en bild på Facebook, då vill ingen typ ”ha henne seriöst” utan bara ligga med henne, eller så kallar det henne fula saker…

Alla killars drömtjejer är typ Pamela Andersson och Victoria Silvstedt, visst är dom döösnygga, men det är ju typ för att ingen ser ut så. Typ se men inte röra..  Hugo skrev ett inlägg där han frågade sina läsare om vilka av dessa tjejer som var snyggast. Själv så valde han Pamela Andresson. Men han tycker inte att Scareltt Johansson är snygg? Ja, killar är knepiga med det där. Dom flesta bryr sig ju ändå inte vad dom stoppar snoppen i. Håller ni inte med mig?

Jag tycker att dessa tjejer är sjuukt snygga!

Vem av dessa tjejer tycker ni ser bäst ut :)?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (157)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *