Vet ni hur dåliga vi är på att skydda oss i Sverige? Då menar jag att vi är usla på att använda kondom och det märks tydligt då alla könssjukdomar ökar. Klamydia är som ni vet mycket vanligt. Syfilis och gonorré trodde man ju knappt existerade i Sverige men om sanningen skall fram så är både syfilis och gonorré mycket vanliga sjukdomar i Sverige och det är inga roliga sjukdomar…

Som RFSL skriver på sin hemsida:

”Hångla, suga kuk och knulla. Kan vara kul. Gonorré, syfilis och klamydia. Inte lika kul. Det är trist att något som kan vara så skönt som sex också kan ge så tråkiga följder.”

HIV-fallen är också rätt många och NEJ det är inte bara bögar som har HIV, det är vanligast bland hetrosexuella numera. Tänk er alla människor som åker utomlands och har sex oskyddat med andra turister, ortbefolkning och prostituerade… Det är rätt vanligt år 2011.

Och tänk på att var 3:e person har herpes.
Och tänk på att var 3:e person har kondylom.

Så har ni haft sex med någon oskyddat så finns det risk för att ni har viruset i kroppen men det kan ta flera år innan ni själva upptäcker det. Så om ni skulle få symptomen i dag så vet man inte riktigt när man blev smittad och av vem 😉 Det kan vara ditt ligg för 10 år sen och det kan vara ett ligg för 1 år sedan…

SKYDDA ER FÖR FAN! Kondom och slicklapp är det som gäller för er f r o m NU!
(Hade aldrig hört talas om slicklapp förrän i dag).

Här kommer lite ofräscha bilder på syfilis, kondylom, gonorré och herpes.

Blir ni sugna på lite oskyddat sex när ni ser detta?

Posted in: Livsstil
Kommentarer (45)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *