Hangover ll

Hej!

Idag så mötte jag upp Dennis & Andreas. Vi gick på stan hela dagen. Efter ett tag så drog Dennis hem men jag var kvar i stan & shoppade & shoppade & shoppade.. Sen så sa bankomatkortet stopp.. Jag kan max spendera en viss gräns per vecka. Dåligt! Men ändå bra. Annars kunde det gått riktigt illa. Hehe.. Men köpte iallfall en parfym från Hugo. Hans var slut och han ville inte lägga pengar på en god parfym ( han tycker att det är fett onödigt?) så han använder min pappas parfym eller sin falska parfym som han köpt.. Ja jag vill ju inte att han ska lukta pappa. Så jag köpte en jätte god parfym från Hugo Boss. Hihi ..

Hugge hämtade iallfall upp mig & vi gick på bio käkade osv. Jävligt mysigt! Vi såg hangover 2. Den var inte riktigt så rolig som man förväntade sig, men eftertexterna. Haha fyfan vad rolig det var! Men den var iallfall bra!

Här är lite bilder från idag!

Älskling!

Dagens outfit. Haha har nog aldrig sätt en snyggare bild på mig själv!

 

(Visited 40 times, 1 visits today)

22 Comments

 1. Isolina Fedel maj 26, 2011 at 1:17 f m

  Entreprenör och 18 år gammal med 2 företag och ett tredje på gång. 🙂

  Reply
 2. Minna Suominen - Me & Myself ' maj 26, 2011 at 3:33 f m

  Du och Hugo är så söta tillsammans!

  Jag tänkte, jag slår vad om att du och hugo har massa fans här i södertälje (jag är en), tanke på att hugo också kommer härifrån.. Så min frågar är: Om ni inte kunde ha ngn slags ”läsarträff” här? Skulle vara SKITKUL! 🙂

  Har läst din blogg jävligt länge och diggar dig skit mkt, och jag är nästan aldrig i sthlm så..

  Reply
 3. claudia maj 26, 2011 at 7:03 f m

  HAha va söt outfit (:

  Reply
 4. ellinor maj 26, 2011 at 7:18 f m

  du och hugo är otroligt söta tillsammans och ni passar grymt bra ihop! =)

  Reply
 5. anna maj 26, 2011 at 8:14 f m

  så söt du är 🙂

  Reply
 6. Johanna maj 26, 2011 at 8:25 f m

  Varför ska du krångla och ha massa löshår på hövve när du är så himmla söt utan. Du passar skit bra i de korta du har. Och du i ställe för att shoppa upp alla pengar du har tänk på hjärtebarns föreningen, gör lite bra reklam för dom ist. Tack / Johanna

  Reply
 7. Jag har ätstörning maj 26, 2011 at 8:42 f m

  Hej! jag är snart 18 år gammal, väger 47 kilo och är 1,70 lång.
  Läs min blogg om ätstörning.
  Kram

  Reply
 8. E M M E L L Y maj 26, 2011 at 8:50 f m

  Haha, mysig overall. Har en likadan fast gul, byxorna är oslagbara 😉

  Reply
 9. Pernilla maj 26, 2011 at 8:53 f m

  Min pojkvän har likadan 😀 den luktar såå sjukt gott!

  Reply
 10. Fissy maj 26, 2011 at 9:22 f m

  YUM på din pojkvän!

  Reply
 11. Andrea maj 26, 2011 at 9:39 f m

  Du är så fin!

  Reply
 12. Johan maj 26, 2011 at 3:09 e m

  Vad kostar parfymen? MÅSTE veta nu! 🙂

  Reply
 13. alva maj 26, 2011 at 5:25 e m

  Kl 9 på kvällen? gillar du att ta bilder med läsare elr tycker du mest att det är jobbigt? btw…. OMG! vilken gullig näsa du har cutieee
  Love ditt största fan. Alva <3

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *