Hong Kong är terapi.

Min räddning. Världens bästa stad. Världens fetaste land. Dit åkte jag i businessyfte i oktober förra året. Samtidigt som jag & Hugo hade vårat uppbehåll. Jag mådde så dåligt, men samtidigt så bra. Kommer ihåg andra dagen i Hong Kong. Jag låg och skakade och grät hysteriskt på rummet. Och så ringde en person som betyder så otroligt mycket för mig och sa. Vafan ut med dig! Ta en promenad.

Jag gjorde som han sa. Satte på mig en stor kofta. Och gick ut för att besöka den mörka staden & jag gick ner till vattnet. Köpte ett paket cigaretter. Hon i kassan sa till mig ”Don´t be sad. Everything is gonna be alright”. Jag gick & gick. Jag gick till och med vilse. Jag tänkte & tänkte. Jag ångrar idag att jag klandrade mig själv så mycket. Istället för att njuta av min lediga tid. Trots att dagarna var underbara & nätterna var vackra, men det var mitt helvete. Jag saknar den där staden så mycket. I love you, Hong Kong!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (38)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *