Huum…

Idag så har jag varit jääätttteeeseg. Det suger! Jaja, mötte upp min kära vän Dennis & min älskade (bara ibland) pojkvän. Vi drog och käkade på en pizzeria vilket jag absolut inte ville. Jag var inte sugen på någon halvdan sallad utan jag var sugen på att sitta på Sturehofs uteservering med en iskall cola & en superfräsch räksallad. Men nej, grabbarna skulle ha pizza. Så jag beställde pasta. Som för övrigt smakade skit. Jag gillar bara pizza på pizzerior. Men man kan ju inte äta pizza till frukost. Sen så försöker jag att äta lite nyttigt också.

Efter det så drog vi till en jättestor Acnebutik där vi shoppade loss. Eller ja, loss & loss. Fick med mig ett par jättesnygga jeans shorts. Alldeles lagom korta tyckte Hugo. Men jag tänkte köpa ett par till och klippa dom rumpkorta, slita lite i dom & sätta dit nitar. Hur snyggt låter inte det? Och ett linne. Härmed så är min AcneOskuld tagen. DennisM är stolt.

Älskling!

Tjurig Paowii 🙂

Posted in: Livsstil
Kommentarer (23)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *