Jag undrar…

Är inne i en period nu. Undrar över hur allt blev som det blev, eller är snarare…

Varför blev min blogg så ”stor”? Kanske var det slumpen? Eller att pappa tjatade på mig? Eller vad…?

Vad tror ni? Kolla in denna film och berätta sedan för mig, gör din egen ”analys”, varför blev det som det blev?

(Visited 22 times, 1 visits today)

31 Comments

 1. Kristin maj 23, 2011 at 4:38 e m

  vad tycker du om sporten ja bloggat om i senaste inlägget?

  Reply
 2. Julia maj 23, 2011 at 4:39 e m

  Men det var väl för att du var den så kallade ”fjortis paow” alla fjortisar såg ju upp till er…och när ni skrev om elverket och provocerade om alkohol osv så blev ni väl både hatade och älskade och fler och fler läste…eller alltså fattar du? haha 🙂

  Reply
 3. sara maj 23, 2011 at 5:06 e m

  du med dina perioder hahahah, shit vad du måsta undra och ha dig :S hoppa

  Reply
 4. Anonym maj 23, 2011 at 5:06 e m

  Du blev KÄND för att du var FJORTIS. Alla i Sthlm visste vem du var innan, du hade blogg. Fjortis paow, du hade redan ett namn innan du fick bloggen så då var du local celeb

  Reply
 5. hon 18, han 44 maj 23, 2011 at 5:09 e m

  Jag kan tro att erat beteende samt utseende( ditt och dessies) var väldigt provocerande och när man nästan vant sig så blev det bloggfight mellan er…. 🙂 Två starka karaktärer som man kunde skratta åt då men samtidigt häpnas över.

  Reply
 6. Anonym maj 23, 2011 at 5:22 e m

  man hör ju inget -.-

  Reply
 7. OMG maj 23, 2011 at 5:26 e m

  Varför? Pga av ditt utseende. Du var en kopia av Paris Hilton (och jag skojar inte) och vem är mer intressant än Paris Hilton i världen för folk, jo ingen. Hon är/var störst. Där har du ditt svar. 🙂

  Och såklart för att du kan/kunde skriva någorlunda bra tillskillnad från precis alla andra fjortisar. Du och dessie dåra..

  Reply
 8. Anonym maj 23, 2011 at 5:37 e m

  Det var för att du var bland dem största fjortisarna i stockholm…Kommer du inte ens ihåg grönancrew?

  Reply
 9. emma maj 23, 2011 at 5:54 e m

  Hm… Troligen så bloggar du om bra saker eftersom folk vill läsa (även jag) ^^ …och du bloggar mycket 😉 Jag tror huvudsaken till att du blev så ”dtor” är för att du bloggar om sånt som är interesant… =) fattar du vad jag menar? 😀

  Reply
 10. Linnéa maj 23, 2011 at 5:57 e m

  Helt ärligt så tror jag att din blogg blev stor pga ditt beteende, utseende o ditt sätt att provesera..patetiska video inlägg och patetiska tänkande..folk älskar sånt. Till skillnad från andra bloggare verkar du mognat och slutat beete dig som en snorunge. Nu läser folk din blogg för att du är en vettig tjej som verkar vilja komma nånstans här i livet.. fortsätt som du gör så kommer du komma långt! Du är grym tjejen.

  Reply
 11. sarah maj 23, 2011 at 7:03 e m

  Jag har följt din blogg sedan februari 2009, dvs alldeles från start. Lustigt nog kan jag säga att jag läste igenom ALLA dina inlägg igår. Och så kom jag på varför jag brukade besöka den här bloggen, det var pga ALL drama mellan dig och Dessie. Man kunde slappna av och läsa all er skitsnack om varandra på bloggarna. Koppla bort världen och unna sig att man inte själv fått sådan otur att ha en kompis som dig som skrev ut de VÄRSTA sakerna.

  Du har inte blivit bättre än 2009, snarare tvärtom. Men din blogg är ganska tråkig nu, riktigt enformig och rasistisk 🙂

  Reply
 12. Emma maj 23, 2011 at 7:10 e m

  Jag tror inte bara att det handlade om beteende och utsida. Självklart var det en del i det hela… Och en annan del var att att ni var dom ”coolaste” fjortisarna. Men det måste ju också finnas en anledning till varför folk fortsätter läsa din blogg och bland alla 10000 bloggar som finns. Och det är att du är intressant som människa! Man kan inte riktigt sätta fingret på hur du är som person. De enda man vet är att du är en galen tjej med en stor insida. Men vad som snurrar runt i ditt huvud är som att försöka förstå sig på en bok på kinesiska. Det är de som gör att man läser din blogg!!

  Reply
 13. TB maj 23, 2011 at 8:17 e m

  älskar din röst, den är så jävla skön
  och kommentaren över stämmer inte, du är inte ett skit rasistisk!

  Reply
 14. Hedda maj 23, 2011 at 8:30 e m

  jag har följt din blogg av och till sedan november 2008 (ännu mer från start) när du hade sweetandsaour.blogg.se hehe, jag skulle säga att din blogg blev så stor för att du är väldigt öppen och ärlig och dåförtiden hade du dessutom massa drama (med Dessie t.ex.)! ^^ Och ja desstuom var du ju lite smått känd i Sthlm innan du ens började blogga.

  Reply
 15. lotta maj 23, 2011 at 9:10 e m

  För att du varken har respekt för andra eller dig själv, att du är så fruktansvärt olik ngt som jag någonsin skulle välja att vara. Att det är något ofattbart och konstigt att människor väljer att leva på ett visst sätt. Detta gör en blogg intressant.

  Reply
 16. ellinor maj 23, 2011 at 9:38 e m

  för du var typ stockholms största fjortis tillsammans med dessie? ;D

  Reply
 17. Linn maj 23, 2011 at 10:58 e m

  för att du var en fjortis och på den
  tiden då du höll på att bli känd va nästan alla fjortisar
  och därför fastnade väl en hel del för din (och dessies) blogg,
  dom ville va lik fjortis som er! :), ta inte illa upp menar verkligen inget illa men jag tror att de va därför.

  Jag själv fastnade för din blogg för att du
  hade så sjukt fint hår och köpte jämt nya snygga
  kläder osv så de va intressant att läsa 😛
  & Ska jag vara helt ärlig så tyckte jag att din
  blogg va roligare då än vad den är nu, men tycker ändå att du
  som person har förändrats as mycket och växt upp och det är bra!
  så man kan ju säga att de senaste året har du förändrats till nåt
  bra medans din blogg har förändrats till nåt tråkigt (om man jämför med förut)
  hoppas du fattar på ett ungefär hur jag menar, vill inte att du ska ta hårt på
  de här säger bara som jag tycker höhö 🙂

  Reply
 18. Fanny maj 24, 2011 at 7:53 f m

  Först tänkte jag dig som ”Dessies kompis” men nu läser jag din blogg och inte hennes(=..

  Reply
 19. Sissie maj 24, 2011 at 11:44 f m

  Du verkar ha förrändrats till det mycket bättre. Mer seriös och snäll nu! Men vad har din pappa med det här att göra? hur menar du?

  Reply
 20. Sofia maj 24, 2011 at 1:47 e m

  jag började läsa din blogg för jag skrattade åt dina fjortisbilder med vitt hår, oranget ansikte och klet på läpparna, det var väldigt exotiskt och inget man såg i mina trakter 😉

  Reply
 21. bea maj 24, 2011 at 1:57 e m

  kan du inte uttala ohio? HAHAHAHA VA PINSAMT, de e en delstat i usa o du tror de heter ohiiio ?

  Reply
 22. Sandra maj 24, 2011 at 10:52 e m

  Därför att man vid första intrycket tänkte ”Pappas flicka”..
  och sen ”inte lika som Kissie..utan mer äkta och inte jävlig mot sina läsare”..

  ..and so on..

  Reply
 23. emma. maj 25, 2011 at 12:29 f m

  jag kollade runt på youtube och hamnade inne på pinsamma och äckliga fjortisar. och där var två spinkiga bajskorvar med vitt hår och push-up. först visste jag bara vem dessie var, men sen så hamnade jag inne på din blogg också.

  jag har jag inte vetat om dig sedan din ”pa-tid”. men jag antar att det var lite så ni (du och dessie) blev kända. erat utseende och era provokationer lös nog upp ganska mycket. man har gillat att följa dig och t.ex dessie för ni betedde er så korkat och äckligt i början.

  men nu har ni båda verkligen förändrats så jävla mycket. och därför följer jag dig nu. för du är en underbar tjej. helt grym! 🙂

  Reply
 24. kim maj 25, 2011 at 9:09 f m

  Antagligen för att du var provocerande och att folk automatiskt dras till ”dramatik och skandal”, vare sig man gillar det eller ej!!Se bara på kissie som provocerade snäppet värre och därför är sveriges mest lästa blogg..Fast såsmåningom så kommer folk tröttna på att läsa om just samma sak jämt så det gäller ju att anpassa sig efter vad folk för tillfället gillar att läsa om så man behåller sina läsare!

  Reply
 25. bexx maj 25, 2011 at 5:13 e m

  för det första, du var en ung dum jobbig omogen och ja allt, fjortis för två år sen och det dras folk till. men det som var så bra är att du sen växte upp, och folk gillar det och ser upp till det. sen det största av allt, DU BRYR DIG VERKLIGEN OM DINA LÄSARE och delar med dig av dina innersta tankar och funderingar och åsikter så du börjar kännas lite som en god vän. tack för du gör vårt liv roligare! 😉 puss! <3

  Reply
 26. www.nolow.se maj 25, 2011 at 5:13 e m

  Jag har ingen aning om varför det blev just som det blev, men däremot kan jag säga att du gjort och gör allt rätt tycker jag.
  Jag går in på din blogg med jämna mellanrum för att du känns så ärlig rakt igenom. Jag kanske inte håller med om allt du skriver men du visar både vad du tycker, om du har fel och hur du har utvecklats, och det är starkt!

  Jag hoppas att jag i framtiden kommer fortsätta läsa bloggar, även yngre tjejers (vill inte tänka på hur många år det skiljer mellan oss hahaa!).
  Tänk vad alla vuxna/föräldrar kunde lära sig om dom bara vågade gå in i ungdomars värld, dom har ju all chans i världen!

  Reply
 27. emmie augusti 30, 2011 at 7:23 e m

  en pappa som ”tvingar” sin dotter att gör ett till videoinlägg men inte att gå på gymnasiet!

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *