Mean people

Människor är så elaka. Varför måste ni, du ständigt påminna oss vad som har hänt. Varför inte vara snälla och tysta ner det? Varför kan människor inte låta det vara MITT misstag och inte hela Sveriges? Har vi inte redan haft det tillräckligt jobbigt. Varför vill ni förstöra?

20110530-022650.jpg

Posted in: Livsstil
Kommentarer (69)
 • AvM

  Sluta lämna ut hela ditt liv. Lev inte i en falsk värld. Bloggare är inte kändisr utan apor i bur andra pekar och skrattar åt.

 • sandra

  håller med dig paulina 🙁

 • s

  Sluta vara så elak mot andra hela tiden då.

 • Maria

  Till AvM. Varför läser du bloggar då? Du är bara avundsjuk.

 • lea

  du ska skita i vad dom säger, bättre kan du fin är du oxå<33

 • den..

  Herregud AvM, är du helt jävla dum? de är väl visst kändisar, jag menar många vill va som Paulina och hon verkar vara en super bra människa!

 • mrs.reaper

  Du kanske borde hålla lite hemligt och privata saker och om ditt liv för dig själv, då slipper du elaka människor! 🙁

 • Isabel

  🙁

  Kolla in min modeblogg!

 • Lenkan

  Tycker synd om dig. Läste precis vad Nemo skrivit, och det är verkligen inte okej. Känner igen mig själv en hel del i dig, osäkerheten i vissa saker…du är så fruktansvärt söt lilla tjejen och egentligen tror jag att du är rätt intelligent, även om du ibland framställer dig som lite dum. Ta inte åt dig av elaka kommentarer, du har rätt att skriva vad du vill på DIN blogg.

 • Oldie

  Du, jag tror att de allra flesta tycker att Nemo är en gris, och att du får sympatierna.

 • GÖTEBORGAREN Malin

  Om du inte berättar ALLT i din blogg kanske det underlättar, eller se till att inte göra sådana saker, så slipper ni ha det så hiiiimla jobbigt

 • Martina

  Blir så jävla arg när folk säger du får stå vad du gjort. för de första visst man får stå för vad man gjort MEN bara för man står för man gjort betyder inte de att hela sverige måste veta de? jag e säker på att om d handlade om DOM som hade gjort samma sak så hade dom nog inte suttit o sagt ”aja jag får stå för vad jag gjort, så jag låter hela sverige få veta”.. Dessa människor e omänskliga o onda.. för jag förstår inte hur man kan tycka detta e kul eller underhållande o läsa om när någon annan mår dåligt, gjort något fel eller har problem i sitt förhållande.. Dom vill bara sitta o gotta sig i de dåliga andra göra så de dåliga dom själv gör inte ska verka så hemskt. Men säger bara ett ord.. KARMA…

  De Nemo gjorde var så himla lågt o äckligt man kan tro han e typ 13 år.. Desperat på läsare såklart. o tycker verkligen inte du ska ha någon kontakt med honom. för han hänger ut dig för att få läsare.. patetiskt! Men han gör ju ALLT för att få uppmärksamhet.

  O paulina d finns tusen andra tjejer som varit otrogna mot sin pojkvän du e inte den enda.. problemet e bara att du blir utmålad för du e en bloggprofil (vilket e fel).. men glöm inte att hälften av dina läsare har säkert gjort mkt värre..

 • Pierre (Bloggcoach)

  Dont bit the hand that feeds you…

  Det är nämligen det du gör, om och om och om och om igen… HEEEELA tiden !!!!!

  Svar: Hej ”Bloggcoach”! Du får gärna förklara vad du menar…

 • camilla

  håller med, nemo är fan dum i huvudet som skrev sådär!

 • Sophie

  Jag tycker att Nemo är en ful fisk som inte lyckats med något. Varför går han runt och tror att han är känd när han druckit i en tv-serie. Killen verkar inte ens ha några intressanta sidor och bloggar dessutom astråkigt. Not cool. //soffe

  http://denheter.blogg.se fyller 18 månader snart! komsikomsi

 • sarah

  Jag tycker du får stå till svars för dina handlingar. Du borde inte ens ha någon pojkvän och jag tycker det är bra att NEMO påminner oss om det som hänt. Det ska inte glömmas. Du är en billig tjej och Hugo utnyttjar dig bara för att få sina 15-minutes-of-fame. När ska du fatta? Du blir utnyttjad från alla håll och kanter men du är för jäkla blind för att inse det!

 • MB

  Jag antar att många som läser din blogg e små flickor som ser upp till dej.

  Visst du får skriva om vad du vill i din blogg, men det har sina konsekvenser också. Jag antar att någon tagit upp otroheten, well karma.
  Det e inte så snällt å vara otrogen vettu fast hugo väljer själv å va med en liten flicka som vill leka av sig.

 • M

  Gumman skit i den där idioten, det som har hänt har hänt. Du och Hugge gick vidare SKIIIIT i SKRÄPET.
  Läs gärna boken ”Energitjuven” tror den skulle passa dig utmärkt. Ta hand om dig Kramiz.

 • A

  Men hörru, jävla Nemo har ridit klart på sin ”wave of fame” nu som han hade, han måste ju få lite uppmärksamhet! Stackars killen har ju inget annat o va stolt över.

  PUSS & tack för en fin blogg!

 • Anonym

  Det kanske beror på att du har startat alltihop. Det är ungefär såhär: Du är den ”populära” och hatar allt som inte passar dig och tycker som dig. Varför ska du alltid skylla ifrån dig? Varför ska alla i Sverige skylla ifrån sig? Det kanske för en gångs skull handlar om dig själv och hur du behandlar andra. Jag antar att vara ”bloggare” medför ett visst ansvar och det är ingen som tvingar dig att vara bloggare. Du har själv valt det och då får du stå ditt kast. ”Ska vi tåla hur mycket som helst”? Det handlar om dig själv och du behandlar andra illa(du får vad du ger tillbaka) och du är inte den enda som får ta hur mycket som helst. Bubu börja grina, alla bloggare har ett liv som styrs av marionettdockar( ni gör bara som ni vill och när det inte passar er börjar ni klaga på andra) Kan det inte för en gångs skull handla om er och era värderingar??

 • paulina

  du förtjänar de så som du beter dig

 • Tiff

  Förhoppningsvis ser alla hur fake Nemo är som först påstår att han ska lägga ner sin blogg och inte vill ha blogg-uppmärksamhet samt är trött på alla som hänger ut varandra så gör han såhär!?

  Du har gjort fel paow, men det är du också brutalt medveten om och behöver inte påminnas om det gång på gång.. Man kan inte göra mer än att inse sina misstag och lära sig av dem!

  Nemo är en sjukt falsk person som använder andras olycka för att själv må bättre, det är galet genomskinligt. Inlägget om dig visar än en gång vilken hemsk människa han är och jag hoppas fler och fler inser det.

  Stå på dig Paulina och försök skita i hans kommentarer även om de gör ont i själen. Du är mycket bättre än han och han är noll i mina ögon just nu.
  Kram Tiff

 • Vanesa

  Folk är dumma i huvudet och älskar att se andras misslyckas , bara för att dom själva inte har klarat av det , stå på dig Paow !

 • Jaz

  Laaakk skiitt i äcklet! Det ingår i mänskligheten att göra fel 😉
  Pöss pöss! Keeeeppp up!

 • Alva

  Du är elak mot andra, det du får tillbaka är karma. Man får det man förtjänar.

 • Cissy

  Bra sagt, erat problem. Börjar bli less på det eviga tjatet om detta nu.
  Folk som inte har egna liv, som lägger sig i andras…

 • Liza

  Nemo är ett svin, det vet alla. Stå på dig, du är en bra tjej

 • E

  för att du är bra på att suga såklart 🙂
  väljer lite skabbiga ställen att ha sex på dock

 • anonym

  håller med dej paulina, förresten äger din blogg 🙂

 • Alice

  håller med dej paulina, förresten så äger din blogg! 🙂

 • 'br

  DU är elak Paulina. Snackar skit om invandrare och tjejer med slöja.
  Karma 🙂

 • K.

  Du skrev just ett taskigt inlägg om Kissie, är det inte lite karma?

  Börja först och främst med att vara snäll själv innan du i fråga sätter vad andra människor gör. Du skriver att du inte gillar elaka människor, jag tar det som att du har dålig självkänsla och inte mår så bra.
  RYCK UPP DIG paulina och sluta skriv skit om andra, som sagt du får alltid tillbaka.

 • izza

  håller med dig, ps. snygg bild 🙂

 • Anonym

  du lägger ju dig i andras liv så…

 • ika

  för att du är elak, jag säger inte så för att jag ogillar din blogg eller nått utan för att det är fakta. Du är elak paulina, därför är folk elaka tillbaka. Jag kan inte för mitt liv förstå hur du inte kan fatta det

 • Vicky

  what goes around comes around..

 • Fanny

  När man själv mår dåligt är det lättare att hoppa på andra och vara elak än att ta tag i sina egna problem!

 • sara

  Stackarn, lider faktiskt med dig. Det här med skitsnack är något alla är med om, t.ex här jag bor är det mycket skitsnack runt bland alla ungdomar. Sorgligt nog har du ju hela Sveriges ungdomar som snackar skit :/ Lider med dig. & jag säger bara såhär, oavsett om man delar ut saker och ting på internet, oavsett hur mycket fel man gjort. NÅGON jävla gång måste man kunna få slippa höra sina misstag om och om igen & kunna få börja om på nytt. Så stå på dig Paulina!

 • bb

  du lägger dig ju i andras privatliv? läcker hemligheter osv. fy skäms sluta tyck synd om dig själv fjortisluder

 • sandra

  asså ba!! ni glömmer VÄL INTE ATT NEMO ÄR DÖMD FÖR PEDOFILI? HAN ÄT NADA! HAN ÄR EN FUL FISK SOM GILLAR SMÅ BARN.. vi borde skydda oss från han! han är störd och bär på köns sjukdomar uueewww
  jag hoppas ni tänker på det när ni dömer paow?! för det.. han luras och är gammal sjuk i huvudet helt enkelt. han finns med på hatlistorna över vilka ens barn inte vill träffa..

  förstår ni?

 • Malin Hallberg (en modells blogg)

  Hur lätt är det att hålla saker hemligt när vissa läsare är desperata och tar reda på fakta samt rykten för att förstöra för de stora bloggarna men de läsare inte verkar förstå är att dem är precis lika känsliga som oss, det finns gränser. Drop it

 • nicole

  det stavas ”people”

 • M

  Vars är din dagliga bh&trosor / bikinibild? Haha du och kissie asså!!! ”jag ÄR smal!!!!”. Du behöver inte ha bekräftelsebehov. DU påminner hela sverige om vad som hänt, igen. Släpp det själv så kommer kanske resten av oss också att göra det

 • Lina

  Men du är ju sjukt elak mot andra? Hahahaha förstår mig inte på er. Fan vad ni kommer skämmas när ni är 30.

 • D

  Jag finner fan inga ord för din dubbelmoral. Du skriver ena stunden att du inte gillar falska människor och såna som snackar skit, samtidigt som du själv snackar så jävla mycket skit om allt och alla. Och nej, detta är inget ”avundsjuk-kommentar”, utan bara ren ilska som går ut över dumma och obildade människor.Synden straffar sig själv. Allt man gör mot andra kommer alltid tillbaka till en på ett eller annat sätt. Tänk på det. Väx upp, sluta skäm ut dig själv med sjuka uttalanden. Din blogg kommer inte gå under bara för att du börjar visa lite mognad och din bättre sida av dig. Dessutom är det bara pinsamt när du på varje bild du publicerar ska trycka upp tuttarna i ansiktet på läsarna. Vi har fattat att du väger minus 49 och har naturliga bröst. Kom med nåt bättre nån jävla gång.

  gaah!

 • Selma

  PAOW!
  Du är jäättefin, Skit i vad andra tycker . 😀

 • Sofia

  För att människor är äckligt avundsjuka, stå på dig bara!

 • nea

  SHIIIT PAULINA 3 GÅNGER MED NEMO VAD TÄNKTE DU MED????
  VILKEN MÄNNISKA SOM HELST HADE FÅTT SKULDKÄNSLOR EFTER FÖRSTA GÅNGEN OCH BARA DRAGIT DÄRIFRÅN NÄR MAN ÄR EN FAST FÖRHÅLLANDE!!!
  JISSEEEEEEEEEEEEEEES, 3 GÅNGER, FÖRMODLIGEN HAR DU VARIT RIKTIGT KÅT PÅ HAN SEN FÖRSTA AVSNITETE AV TYLÖSAND HAHA!
  har absolut inget emot dig :), tycker synd om hugo bara!

 • josefin

  du är stark, du klarar detta!
  (snygg hårfärg på bilden btw!)

 • Anna

  Äh Nemo är bara uppmärksamhetskåt ^^ låt han få skryta om ligget med dig, vänd bara andra kinden till, alla gör vi misstag och att han ska hålla på att upprepa ditt är bara jävligt barnsligt av han. Dessutom så sa han ju att du inte var så illa ^^ så det är ju bara att ta åt sig! 😉

 • Anni

  Gumman, tänk på hur du är mot andra… Har sagt det innan och säger det igen, karma is a bitch…. Börjar du ta ansvar för dina handlingar och slutar vara elak själv kommer allt vända till det goda för dig. Säger det bara för ditt eget bästa. Kraam

 • evelina

  till er här uppe, spelar aboslut INGEN roll att hon lämnar ut sitt privatliv i bloggen, hon och andra ska inte behöva bli illa behandlade ändå! så bara för att jag bloggar så måste jag vara beredd på att ta massa skit? nä lägg ner skiten.

 • cajsa

  paulina, jag vet att det kanske inte alltid är så lätt att ha orken nog att inte bry sig. alla gånger man har varit nere på botten och tänkt att jag kommer aldrig ta mig upp igen. alla människor gör misstag i livet, det finns nog inte en enda på jorden som inte lär sig av sina misstag precis som du har gjort. er kärlek tror jag idag är något större och finare än många andra kommer få. bara för att du är en bloggare som väljer att lämna ut en del av ditt liv i bloggen tycker inte jag andra ska få putta ner dig för något som hände för länge sen. ingen är perfekt, verkligen inte. därför tycker jag många ska sluta upp och ge elaka och dumma kommenterar som inte leder någon vart.

  jag tycker du och hugo är ur fina tillsammans och ni ska verkligen kämpa för det ni har! hugo har varit en ängel som tog tillbaka dig, för ett misstag förändrar inte allt..

 • Anonym

  Bastu toalettgolv jacuzzi och lite sug

 • Angelica :)

  Hej Paow!

  Man blir ledsen av att läsa att Nemo är så himla respektlös. Man skriver aldrig så om en tjej. Men det är även respektlöst mot Hugo. Min sambo skulle aldrig acceptera det.

  Men det jag vill säga är att du är en stark person, det märks. Mycket starkare än då tror själv. Ditt liv handlar bara om dig, och att du ska må bra. Always paow first.

  Det handlar heller inte om vad Nemo tycker längre, låt honom inte kunna förstöra mer. Han är bara ledsen för att han är en nobody these days. Han vet om det. Han tjänade ingenting på att göra bort sig i tv. Alvlarligt se på honom, jag förstår inte varför han fortsätter försöka faktiskt.

  Du därimot gjorde ditt snesteg och du stod för det, stod ut med all skit du fick ta. Det hör till med att vara i din ålder. Man testar sig fram och man vet inte riktigt vad man vill. Jag förstår dig, och vi alla har varit där!

  Huvudsaken är att Hugo förlät dig! Slut ha dåligt samvete! Han valde att gå vidare med dig. Det är nu upp till Hugo att kunna gå vidare, det är inte ditt jobb. Glöm allt det där paow för fan du är bara människa hjärtat <3

  Jag hoppas verkligen du läser detta, och jag hoppas att det får dig att må bättre. Jag ser att blogglivet tär på dig ibland, but sometimes makes you stronger. 🙂

  Vi alla älskar dig hjärtat, och dom som inte gör det behöver få någon att må dåligt så dom själva kan må lite bättre tyvärr.

 • Angelica :)

  Vill bara lägga till att Hugo är en pärla och ni är jätte fina tillsammans. Var glad att du hittade en mer mogen kille än Nemo! 🙂

 • Moa Okada

  Hej fina du! <3 Skit i vad andra tycker! Dom ska fan inte lägga sig i, fast det är ju såklart jobbigt! Dom tar upp det för att ha NÅGOT dåligt att ta upp eller klaga på! Fuck them all! :@

 • sandra

  Det var ditt fel att folk har börjat bli elaka…..du är en fuckt up slampa:S du är alltid halv naken, bilder på dig och hugo halv nakna ,du har varit otrogen kolla på din ålder och då förstår du att du borde ha en napp / fucking plugga för att bli nåt en att blogga knulla snacka skit , gå ut ,shoppa

 • hanna

  riktigt fin bild! tycker synd om dig ! ditt misstag ska ju inte va hela sveriges?
  kram

 • Anonym

  shit folk är grova. fattar inte att man kan bli så provocerad av någon människan man inte känner, slampa? man bah va? kolla på alla dina andra förebilder? (till alla som säger slampa) vilken kändis finns inte med i någon porrfilm nu för tiden? bara för hon har en snygg kropp behöver det inte vara något jävla horeri.. en bild på en person i bikini behöver inte vara sexig, men naken hud är väl det värsta som man kan lägga ut en bild på nu för tiden. asså man märker ju att folk är avundsjuka, jag förstår inte hur folk inte kan sköta sitt eget. jag hatar själv när folk bryr sig för mycket om mitt liv så förstår verkligen hur du känner. kanske är det lite ditt fel för du ändå ”valt” att bli den du är.

 • vickan

  Bry dig inte paolina, alla gör misstag… Förr eller senare glöms de bort och så är de ur världen 😉 Tänk inte på alla dumma människor, utan tänk istället på alla som stöttar dig och står vid din sida, för det är betydligt fler, det kan jag lova! 😉 Kram och ta hand om dig.

 • Bella

  Har varit i samma sits som du är i. Skit i Nemo, förstår att Hugo blir ledsen när han läser det och du mår skit över det. Men nu är det ni, kolla hur långt ni har kommit. Låt inte detta förstöra mer.

 • Nadje

  Ja, Paulina pratar du om dig själv med nu eller? har du tänkt på att saker som du skriver i din blogg sårar andra människor med. Du sårar en hel folkgrupp när su skriver om muslimer eller du sårar en massa invandrare när du skriver sjukt elaka saker om de! Du säger det själv alla gör misstag get over it! det finns elaka och störda människor överallt! Detta har inget med ditt inlägg att göra eller jo för du blir uppenbarligen sårad när någon tar upp det misstag du gjort. Då kanske du borde tänka ett steg längre när du gör samma sak mot andra människor eftersom du vet hur det känns =) eller hur?

 • Sara

  Kommer ditt privatliv ut så finns det natutligtvis elaka människor som vill kommentera det.
  Läs bara tidningsrubrikerna om hur kungen hängs ut. Det går ett riktigt drev på honom just nu.
  Tidningar (och vad människor i allmänhet gillar att läsa) skriver om sex, pengar, kändisar, någon intrig eller komplott. Helst skall alla sakerna vara med. Desto bättre, det säljer.
  Jag skulle nog rekommendera att du skriver om lite viktigare saker än baddräkter, visar tuttarna i parti och minut, och din bekantskap med bögen Daniel. Det är krig i världen m m, människor måste fly, det pågår miljöförstörelse, läkemdelsindustrin pumpar ut lugnande medel för att öka sina förtjänster, barn ges droger i skolorna för påhittade diagnoser som adhd. Adhd går inte att se i en röntgen utan är en påhittad diagnos. Du verkar inte bry dig eller Du tänker och lever som att allt handlar om dig. Lite entreprenörsanda har du nog och jag skulle nog råda dig att gå med i ett projekt som hjälper andra. Att rikta ut sin uppmärksamhet från sig själv får en att sova gott och må bra.
  Tänk vilken förebild du skulle bli för andra ungdomar om du gjorde något sådant. Vaför inte fråga om du får prya på Stadsmissionen en natt?

 • Isabella

  paow skit i det du är en amazing människa & det vet alla!
  han är bar skit…men det vet du om att du själv inte är!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *