Mitt hjärtas stad…

Åh, jag vill tillbaka! Ni andra som varit där, ge mig tips, vad är bäst och avd bör man undvika? Jag är sjukt sugen på att åka tillbaka. Nu.

Hong Kong – I love you!

Posted in: Livsstil
Kommentarer (12)
 • Mia 18år och Blivande 3barnsmamma

  Har aldrig varit där, men hade varit kul att åka dit någon gång :).
  När barnen blir äldre kanske. hehe.

  Kram Mia

 • Mia 18år och Blivande 3barnsmamma

  Vet du hur lång resetiden är med flyg?..

  Kram Mia

 • Anonym

  Klart du ska åka dit igen!

 • Amanda

  Well, jag var där med skolan och då badade vi på världens finaste strand! Åhh… Och lite längre bort från stranden fanns ett tempel och varje gång man gick under bågen där så förlänger du ditt liv med 1 år, yaay me 😀 Vi var också på Victoria peak där man kunde åka upp i nån…sak… och se hela Hong Kong from the top.

 • s

  Det finns tuggtabletter för magen på apoteket, jag rekmenderar det iktigt starkt, jag åkte dit med någara vänner och jag va den enda som åt en sån varje dag, och jag va den enda som klarade mig fån allt skit

 • jiffi

  haha =)

  jiffi.blogg.se <— besök

 • MADDE

  HEJ PAOW , SNÄLLA LÄS!!

  Jag älskar din blogg, tycker om din personlighet så mkt, sorg , fast ändå så glad, ja vet inte men ja älskar dej , dessutom , älskar jag dina tänder , ! 🙂

  Men de är så om du vill bli lycklig och åka till en ball stad..
  ÅK TILL DUBAI!!

  Världens bästa stad..

  FREDAG PÅ MTV ! 18:05 SÅ visar de paris hilton där med i dubai… åk till den staden , håga byggnaden , natt liv, världena största shopping centrum , världens största flygplats. största byggnaden !! åk ditt!!

  Bo på burj dubai eller atlatis !! annars hilton ! de är rätt billigt för såna bra hotell.

  snälla svara tillbaka

 • Milla

  vem var det som filmade? xD

  Svar: Det du… 😉

 • Jenny Spännar

  Hej Paulina! Jag har bott i Hong Kong sedan januari i år, och jag älskar verkligen Hong Kong 🙂 Något jag kan rekommendera dig om du ska hit igen så är det Sky 100. Grym utsikt, mycket bättre än the peak. Nu vet jag ju inte alla ställen du sett eller vad du gjort men Stanley är nice oxå 🙂 Självklart ska du tillbaka hit, everybody loves HK 🙂

  MVH Jenny

  Svar: Hej, jag var i Stanley när jag var där, och det är ju helt annorlunda än centrala Hong Kong! Sky 100 får bli nästa gång!

 • P

  Hej!
  Jag ska dit nu i sommar faktiskt 🙂 . Har varit där massor av gånger förut och det finns så mycket att se, älskar den staden!

  Mvh P

 • Sofie

  Hey, du borde definitivt titta på Hong Kong’s Symphony of Lights: http://www.youtube.com/watch?v=AHWmFkpondw
  De spelar upp musik varje kväll och byggnaderna lyser i förhållande till musiken. Något man inte får missa. Mycket finare i verkligheten:)

  Och kanske även Ocean Park.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *