Mitt hjärtas stad…

Åh, jag vill tillbaka! Ni andra som varit där, ge mig tips, vad är bäst och avd bör man undvika? Jag är sjukt sugen på att åka tillbaka. Nu.

Hong Kong – I love you!

(Visited 45 times, 1 visits today)

12 Comments

 1. Anonym maj 19, 2011 at 1:56 f m

  Klart du ska åka dit igen!

  Reply
 2. Amanda maj 19, 2011 at 2:34 f m

  Well, jag var där med skolan och då badade vi på världens finaste strand! Åhh… Och lite längre bort från stranden fanns ett tempel och varje gång man gick under bågen där så förlänger du ditt liv med 1 år, yaay me 😀 Vi var också på Victoria peak där man kunde åka upp i nån…sak… och se hela Hong Kong from the top.

  Reply
 3. s maj 19, 2011 at 6:21 f m

  Det finns tuggtabletter för magen på apoteket, jag rekmenderar det iktigt starkt, jag åkte dit med någara vänner och jag va den enda som åt en sån varje dag, och jag va den enda som klarade mig fån allt skit

  Reply
 4. jiffi maj 19, 2011 at 8:24 f m

  haha =)

  jiffi.blogg.se <— besök

  Reply
 5. MADDE maj 19, 2011 at 9:48 f m

  HEJ PAOW , SNÄLLA LÄS!!

  Jag älskar din blogg, tycker om din personlighet så mkt, sorg , fast ändå så glad, ja vet inte men ja älskar dej , dessutom , älskar jag dina tänder , ! 🙂

  Men de är så om du vill bli lycklig och åka till en ball stad..
  ÅK TILL DUBAI!!

  Världens bästa stad..

  FREDAG PÅ MTV ! 18:05 SÅ visar de paris hilton där med i dubai… åk till den staden , håga byggnaden , natt liv, världena största shopping centrum , världens största flygplats. största byggnaden !! åk ditt!!

  Bo på burj dubai eller atlatis !! annars hilton ! de är rätt billigt för såna bra hotell.

  snälla svara tillbaka

  Reply
 6. Milla maj 19, 2011 at 10:05 f m

  vem var det som filmade? xD

  Svar: Det du… 😉

  Reply
 7. Jenny Spännar maj 19, 2011 at 10:23 f m

  Hej Paulina! Jag har bott i Hong Kong sedan januari i år, och jag älskar verkligen Hong Kong 🙂 Något jag kan rekommendera dig om du ska hit igen så är det Sky 100. Grym utsikt, mycket bättre än the peak. Nu vet jag ju inte alla ställen du sett eller vad du gjort men Stanley är nice oxå 🙂 Självklart ska du tillbaka hit, everybody loves HK 🙂

  MVH Jenny

  Svar: Hej, jag var i Stanley när jag var där, och det är ju helt annorlunda än centrala Hong Kong! Sky 100 får bli nästa gång!

  Reply
 8. P maj 19, 2011 at 2:36 e m

  Hej!
  Jag ska dit nu i sommar faktiskt 🙂 . Har varit där massor av gånger förut och det finns så mycket att se, älskar den staden!

  Mvh P

  Reply
 9. Sofie maj 19, 2011 at 7:58 e m

  Hey, du borde definitivt titta på Hong Kong’s Symphony of Lights: http://www.youtube.com/watch?v=AHWmFkpondw
  De spelar upp musik varje kväll och byggnaderna lyser i förhållande till musiken. Något man inte får missa. Mycket finare i verkligheten:)

  Och kanske även Ocean Park.

  Reply

Leave A Comment

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *