Smarta kloka vilsna inlägg.

Ni fick faktiskt se mig. Här är några gamla texter jag skrivit. Gosh, så mycket jag hade i huvudet på den tiden!

”Ibland så känner jag mig bäst och snyggaste i världen, men under all ytlighet så är jag rätt osäker. Jag försöker att skratta åt misstag och har lätt för att släppa saker. Jag är väldigt sarkastisk av mig och älskar att retas, kanske borde jag egentligen inte ha någon blogg när mina läsare inte förstår ironin…

Jag vill växa upp. Kanske fortare än vad jag egentligen borde. Efter en lång pratstund med Annie så släppte verkligen allting, vi pratade om att vi har tröttnat på allt festande medans våra vänner fortsätter. Jag har valt att ta ett steg åt sidan, inte bakåt. För att komma så långt bort från möjligt från vissa människor. Så jag på egen hand kan ta ett steg framåt.

Jag behöver inte folk som ger mig dåligt rykte och drar mig ner i skiten. Ja, som Dessie, jag tycker om henne mycket, men jag känner att jag växt ifrån henne så himla mycket. Även om jag fortfarande är omogen, så försöker jag att växa upp. Det är inte meningen att hänga ut henne, jag vill bara inte längre. Inget bråk, ingen gråt. Bara gå åt två helt olika håll.

Som säkert mina trogna läsare vet, att det till och med märktes på bloggen att jag var på ett steg upp. Ni ogillar mig för mina egna åsikter, jag är rädd för smällfeta människor, inte mulliga, jag tycker att päls är okej men inte så jag har en hel garderob hemma. Det är bara några exempel, men så finns det många människor som tycker annorlunda. Jag är mig själv, det har jag alltid vart.

Jag tänker inte alltid smartast eller är perfekt, men från och med nu ska jag börja visa den jag är i bloggen. Jag ska skriva precis vad jag tycker och tänker, för det är så jag är.

Sorry.”

”Nu är det exakt två veckor sedan jag kom hem från min Asien-resa. Och jag fick så otroligt mycket tid att tänka när jag var där nere. Att tänka på hur jag vill göra. Att lära mig att ta avstånd från människor. Jag har även lärt mig att den ända personen man kan lita på är sig själv. Att jag har lärt mig att älska mig själv, eller inte älska. Men att jag lärt mig att tycka om mig sjäv.

Om ni bloggläsare bara visste vilken drama det är i denna bloggvärld. Hur mycket skitsnack det är och hur alla går bakom ryggen på allt och alla. Jag skulle kunna säga att alla storbloggare är en del av det förutom Kenza. Från början så har jag alltid tänkt ”den finns ingen människa som är elak och vill bli kompis med någon för sin egen vinning”. Och sen när man fått allt förtroende så är man kapabel till att faktiskt gå bakom ryggen på en person som har fullt förtroende för den människan. Och det är det jag är med om, om och om igen. Jag är trött på att vara så arg och vilja ge tillbaka. Att försöka att vara tuff, men nu har jag faktikst lärt mig. Jag är ingen arg människa. Jag är aldrig otrevlig eller är ingen sån som klagar på restaurangmat…
:)

Man kommer längre genom att vara snäll och ödmjuk. Jag har svårt att förstå varför tjejer är så elaka mot varandra, och varför det alltid är ”bitcharna” i skolan som är populära. Det är ju ofta dom som mobbar och trycker ner andra, speciellt andra tjejer. För alla vill väl vara omtyckta? Jag är ingen människa som vill att folk ska tycka illa om mig. Visst gör jag fel ibland, jag är långt ifrån perfekt och jag står för det. Men jag är inte elak mot någon.. När folk är elaka, t.ex. om dom slänger dumma kommentarer så blir jag mer ledsen än arg om jag ska vara ärlig…

Man vinner INGET på att lägga en dum kommentar på någon, man vinner inget på att vara elak överhuvudtaget. För när någon är elak mot dig, blir du inte ledsen då? Varför vill man göra andra människor ledsna? I just don´t get it. Och en sak till, det är bra att vara för snäll och för ödmjuk och för generös för då är ingen dum mot dig…

Update: Säger jag emot mig själv? Om ni nu snackar om att jag har skrivit elaka saker till kissie? Ja det har jag. För att jag inte tycker om henne och jag har försvarat mig själv mot hennes ( i felsta fall) osanningar. Sen om ni syftar på att jag kommenterat hennes utseende, så var det för flera månader sedan. Att jag var otrogen mot Hugo och sen inte berättade det utan lät det komma ut över hela internet var också fel och inte speciellt snällt men jag gjorde ett misstag. Eller det kankse inte var något misstag, snarare ett snesteg men det var aldrig med avsikt att jag ville vara elak mot honom. Jag tänkte bara inte då… Att jag ljög för honom. Det gjorde jag för att det snesteget så trodde jag att jag skulle förlora honom om jag berättade. Och det fick mig att inse att det var han jag verkligen älskade, eller snarare älskar honom.

jag håller inte på med nätmobbning. Jag sitter inte inne på finest och letrar efter överviktiga människor för att hänga ut dom och skriva att överviktiga inte har rätt att leva som te.x ” Kissie”. Skriver att folk är fula, hur MAN ska klä sig.. Eller skriva ett inlägg med avsikt för att provucera som sårar andra människor. Men man skiter i om det skadar andra, man gör det för sin egen vinning. Alltså läsare=pengar. Så som Kissie håller på med. Det gör inte jag. Det är därför hon är sveriges största bloggerska, och ja det är den ända titlen hon har. Jag kan säga såhär, ingen tycker om henne, jag tjänar till & med mer än henne och jag tror att folk tycker om mig mer. Så vad är det då för mening med att vara störst. För det är ju det ända hon kan använda Eller jag hoppas iallafall det.

Jag är verkligen inte guds bästa barn. Men jag är trevlig. Jag gör fel, men jag står för dom. Även om ni nu ska komma ” varför berättade du inte för Hugo då” blablabal och det har jag inget svar på. Det jag ville få ut med inlägget är att det lönar sig att vara trevlig! Och det gör det, punkt slut no shit. people changes”

Nu var det väldigt länge sen jag trilskades med det, men en tjej som jag känner, eller en bekant till mig rättare sagt, skrev ett inlägg på sin blogg där hon förklarar med egna ord vad ätstörningar faktiskt är.

”Jag har tröttna. Tröttnat så otroligt mycket på den bilden som dessa storbloggare målar upp för sina läsare.
Kisse,ch ett flertal till tävlar om vem som kan äta minst, vem som är smalast, vem som väger minst. And so on. Min fråga är: Vad fan håller dessa människor på med? Dem förösker att glamourisera ett osunt levnadsätt. Det är som att dem försöker trigga igång något destruktivt beteende hos unga läsare. Det dom skriver är rätt/mode/inne osv är beskrivningar av ätstörningar, förstår dem inte det? Jag har fått nog.

Ätstörningar dödar. Ätstörningar är inte glamourösa. Ätstörningar diskriminerar inte, de förekommer inom alla länder, alla kulturer, alla sorter och de påverkar alla åldrar. Det når så långt till åldrarna 10 och yngre.

Ätstörningar är så mycket mer än att bara vara smal. Det är : ångest, depression, posttraumatisk stress,missbruk.
Du vet inte hur du annars ska kunne hantera allting, så du vänder dig till mat. Det handlar inte om att äta, det är känslorna bakom det. Om makten och om kontrollbehovet man har inom sig.
Ätstörningar är den mest dödliga av alla mentala sjukdomar. Och det är många som dött av denna hemska sjukdom. Många av dessa människor har haft höga ambitioner och talanger. Dem har haft familjer och vänner. Och allt detta slets ur deras grepp och försvann. Det enda jag kan hoppas på är att andra människor ska kunna lära sig av dessa människor, så att deras öden inte var helt bortkasstade.

Ätstörningar är som ett inbördeskrig: du kan vinna med hopp, mod och inre styrka som jag hoppas vi alla har.

Ätstörning är en sjukdom som är svår att ta sig ur, det är en sjukdom som skadar och dödar fler människor än vad man tror, det är en sjukdom som förstör och förändrar individer. Ätstörningar förekommer och orskar så mycket smärta runt om i världen och det sista som behövs är bloggande bimbosar som inte förstår allvaret av deras handlingar.”Taget från http://happyhour.blogg.se

Hoppas det var okej att jag lånade texten eftersom hon skrev det på sin blogg tänkte jag att hon vill hjälpa andra från att inte falla in i denna ”trend”. Eftersom jag själv aldrig skulle kunna formulera mig så bra, eftersom jag faktiskt inte riktigt vet vad det är så lånade jag det. Visst har jag haft svårt att äta i många år, men det har aldrig utvecklats till något.

Sen kan man vara missnöjd med sin kropp, men då tränar man och äter nyttigare, fast det är lättare sagt än gjort..”

En bild på när jag var som ”störst” och en bild där jag var som ”smalast”..  Som mest vägde jag 52 och som minst på 39. Så hur mycket jag jag gått upp på tre år. Typ 15 kilo :O

”Imorgon kl 17.00 i svensk tid så åker vi till flygplatsen och då är det min sista hela dag på den här resan.

Jag har en fråga till er? Hur tror ni egentligen att alla ”bloggare” är.. Är man en mogen BRA människa om man inte skriver vad man tycker i sin blogg, att bara skriva vad man gör på dagarna. Som t.ex. Kenza (inget elakt mot henne som person :) ).. Är det då en bra blogg? För att man har mycket dagens outfitbilder. Eller så kan vi ta Bella. Hon är en rolig tjej som kan släppa loss som skrattar åt allt hela tiden och tycker till ganska mycket om saker som vissa kan upfatta som ”fel” likaså Gaybloggen och alla andra dessa storbloggare.

Då undrar jag faktiskt – är det inte dom personerna som är rädda för att få kritik som faktiskt är svaga? Att alltid skriva att det är en bra dag och att man aldrig bråkar med sin pojkvän? Är inte det att vara oärlig falsk och svag?

Ska jag säga så är jag nog den ärligaste personen i denna bloggvärld. Jag är en förvirrad liten tjej med mycket åsikter, och jag tycker inte speciellt mycket mer än någon annan normal människa, men jag delar med mig av mina åsikter för att det är min blogg. Sen så vet jag redan allt det där ni predikar om, men jag tycker fortfarande inte så.

Visst har jag lärt mig att SD kanske inte borde vinna valet, men jag tycker fortfarande att det är bra att dom kom in i riksdagen. Jag tycker ändå så och jag kommer att fortsätta att tycka det är fult med sneekers och jag kommer fortfarande att fortsätta festa även om vissa av er tycker att det är fel. Och jag kommer att tycka att Tylösand var det bästa programmet som visats på svensk TV. Jag kommer fortfarande att tycka till. Och när ni skriver att jag är en rasist och en hora för att jag tycker att Rinfeldt och moderaterna (jag stavar fel med meningen haha) är ett svagt parti som bara vill tjäna pengar…? Och för att jag tycker att Jimmie Åkesson (notera Jimmie Åkesson INTE SD) är en av dom smartaste och starkaste människorna Sverige har så är jag en rasist?

Och bara för det har ni ”ändrat uppfattning om mig”. Jag är fortfarande samma tjej som jag var ”innan”. Jag är fortfarande samma tjej som jag var innan jag var otrogen mot Hugo. Jag är fortfarande samma bloggerska som ni skrivit bra kommentarer till innan. Det är fortfarande ni som sett mig växa, men jag är ingen tjej som lever efter Jantelagen, och det kan jag lova. Jag är ingen tjej som har ” tjejbråk” med mina vänner. Jag är ingen tjej som säger till mig själv att jag är perfekt. Jag kan släppa saker lätt som en plätt, jag är ingen ältare. Det här med Hugo nu har jag ältat för att jag vill. För att det här har varit min läxa.

Och en sak till, om ni inte tycker om mig efter det här inlägget så har ni aldrig tyckt om mig. Och min blogg kommer att vara som vanligt, fast med ett och annat inlägg där jag tycker lite annorlunda då och då ;) Men nu ska jag gå och lägga mig, för imorgon så är det sista dagen! Så ja, vi hörs på söndag eftermiddag om jag överlever flygresan och alla mellanlandningar…”

(Visited 182 times, 1 visits today)

116 Comments

 1. Anonym maj 19, 2011 at 5:48 e m

  Tyvärr har många av dina läsare inte kapaciteten för att läsa den här långa texten, men du har helt rätt!

  Reply
 2. Madeleine maj 19, 2011 at 5:48 e m

  love you!!

  Reply
 3. Thinoholic maj 19, 2011 at 5:53 e m

  Det var bra skrivet av tjejen, lider själv av en ätstörning. Är beroende av att räkna kalorier. Folk tror det är på skämt, men det är något slags tvång inuti en som inte går att förändra. Har bloggläsare som frågar om tips om hur man ska äta hur lite som möjligt vilket är rätt skrämmande egentligen och det enda jag kan göra är att försöka få dem att förstå att man inte mår bra av att äta för lite och uppmanar till att äta sunt istället.

  Man mår inte bra av näringsbrist, jag själv har tappat halva håret, har sköra naglar och oregelbunden mens.
  Så det var fint av dig att ta upp det, verkligen!

  Att Kissie skriver så provocerande som hon gör är bara oansvarigt, för med sina 170 000 läsare (främst unga tjejer) vill jag inte ens veta hur många som påverkats till att äta barnmat eller ingen mat överhuvudtaget…

  Kram på dig!

  Reply
 4. Vicky maj 19, 2011 at 5:59 e m

  Du har verkligen utvecklats detta år.. Det måste jag säga.. Har följt dig från i julas ungefär och du är inte samma person längre.. Inget negativt utan POSITIVT.. Och du ser 10 gånger bättre ut nu med dina extra kilon, du har mycket finare kropp och finare former.. Älskar läsa din blogg.. För att du står för allt du säger plus att du dömer ALDRIG någon.. Tror ditt mistag av att ljuga för Hugo var bra på ett vis, för det får en att inse att ärligheten vara längst.. =) jaja ville i alla fall komma fram till att du är en ärlig vanlig tjej.. =) Fast mycket finare.. ;P

  Kram Vicky

  Reply
 5. micha ♥♥ maj 19, 2011 at 6:02 e m

  skit!
  var du tvungen att skriva att du röstar på SD?!
  Jag totallt tappade respekten för dig…
  sorry men det är så jag tycker om dig…
  *FÖRLÅT*
  ska aldrig klicka in här igen

  Reply
 6. Birute maj 19, 2011 at 6:02 e m

  du har jatte fin kropp, tjejen! Man far bara bli avundsjuk pa det du har 😉 😀

  Reply
 7. ebba maj 19, 2011 at 6:06 e m

  peploe dont change, u just get to know them better. oftast iaf

  Reply
 8. Mathilda maj 19, 2011 at 6:10 e m

  Jävligt bra inlägg!

  Reply
 9. hanna maj 19, 2011 at 6:14 e m

  du har så jäkla snygg kropp, be proud!! 🙂

  Reply
 10. Therese maj 19, 2011 at 6:15 e m

  PAOW JAG ÄLSKAR DIG OCH DIN KROPP!!! Du verkar vara en fantastisk människa och jag älskar dig !!! Puss oo kram från Therese 🙂

  Reply
 11. emma maj 19, 2011 at 6:15 e m

  Du är så jäääävla smart egentligen.
  Synd att inte alla ser det, Keep it up!

  Reply
 12. Smiley Ray Cyrus - Miley Cyrus SWE maj 19, 2011 at 6:19 e m

  Paulina. Jag tycker att du är en jättefin människa som står för vad du säger och du skriver dina åsikter som du vill och du bryr dig inte om vad några säger eller tycker om dom. Alla växer upp, du är 18 snart, och man måste inte vara seriös för att vara mogen, alla måste vara barnsliga för det är det roliga man haft i livet. Du är så söt och du har fin kropp och du borde vara så glad och stolt över dig själv, du påminner mig om en kändis, och den kändisen är den jag skriver bloggen om, Miley Cyrus, du påminner mig så mycket om henne. Hon har så mycket åsikter, hon twittrade om att hon står för homosexuella äktenskap och hon testade Salvia på en vattenpipa, hon började växa upp från hannah montana rollen och började klä sig lättare på scen, hon började växa upp, hon hade åsikter, och hon har fått en massa hatmail. Ni är så fina personer och du påminner mig faktiskt så mycket om henne, iallafall till personligheten. Jag tycker att alla verkligen borde tänka på att det är ingen idé att skriva en massa dumma kommentarer på videoklipp eller blogginlägg för att tracka ner ngn som folk gjort på dig, som folk gjort på henne, att dom säger att dom hatar henne, men ändå fortsätter att söka upp hennes videoklipp BARA för att ha kul att kommentera så onödiga saker. Hennes senaste twitter inlägg var: ”I’m the bad girl for growing up.. I’m the bad girl for living my dreams. No matter what, I’m the bad girl.”. Och allt bara för att hon har egna åsikter, klär sig som hon vill, hon är den hon är och har en underbar personlighet, även fast jag inte känner er 2, vilket jag jättegärna skulle vilja, så kan man se på av dina inlägg, dina skratt, hennes skratt, hennes videoklipp och folk runtomkring er att ni är underbara människor med folk som älskar er för er själva. Man ska inte kommentera dumma saker eller onödiga saker, visst jag har gjort det, jag lovar att alla har gjort det, men jag är bara 15, och jag har mognat väldigt mycket på 1 år, min klädstil, min personlighet och har vuxit mer, jag har insett att när man verkligen är trevlig, som du sa, så får man fler personer runtomkring sig som älskar en tillbaka för den man är som person och inte får fel uppfattning om en för vad man skrivit, utan för det man presterar mot andra och gör goda gärningar. Vill gärna att alla ska se vad jag skrivit, det är viktigt att inse att de inte är någon ide att tracka ner folk, utan lämna dom ifred om ni nu hatar dom så mycket. Tack Paulina Danielsson.

  Reply
 13. L I N N E A maj 19, 2011 at 6:30 e m

  Paow, du är så smart. Skit i alla andra, du har fina läsare som GÄRNA hjälper dig! Skit i dom som tycker illa om dig! Skit i dom som skadar dig!!! Du har säkert några som älskar dig och vill så gärna vara med dig! Så börja umgås med dom!

  Kram!

  Reply
 14. elin maj 19, 2011 at 6:34 e m

  jag har anorexia och det är inte kul 🙁
  hoppas du mår bra!

  Reply
 15. Stella maj 19, 2011 at 6:55 e m

  Förstår inte hur en person som dig kan vara missnöjd med sig själv. Herregud det är ju som ett slag på käften för alla tonåringar.
  Du har kanske psoriasis, men på allvar, din kropp är felfri. Du har stora välformade bröst, snygga släta ben utan en minsta litet gupp eller blodådra som syns, din rumpa är verkligen välformad. Det är ungefär 20% av alla tonåringar som har en sån ”perfekt” kropp som du har, dom flestar tonåringar har celuliter på rumpan/låren, bristningar på brösten och låren, små bröst, ”hängiga”, ”fel formade bröst”. Jag säger inte detta för att jag är avundsjuk på dig för jag har många ”fel” på min kropp som jag struntar i sålänge jag mår bra och är frisk.
  Det jag menar är bara att det är chockande att en person som har en ”perfekt” kropp kan säga att dom inte trivs med den. Det är nog ganska jobbigt för dom tonåringar som faktiskt lider av en massa andra problem och ”fel”. Om en ”perfekt” person är missnöjd med din kropp, vad ska då en tjej som kanske har bristningar tycka? Jag tycker bara att alla ska vara nöjda med sig själva.
  kvinnan har aldrig naturligt haft stora fasta bröst, en fast rumpa och fläckfri och slät baby hud. Det är fruktansvärt att media förstör så många ungdomar…

  Reply
 16. elin maj 19, 2011 at 6:55 e m

  Jag har läst din blogg i flera månader, går alltid in på din och hugos bloggar det första jag göra när jag sätter mig vid datan för att det är era bloggar som är dom som är roligast att läsa. Nu när man ine längre vet om ni är tillsammans längre så är frågan, är ni tillsammans eller inte?, tror inte jag är den enda som undrar.
  Men nu till detta inlägg, jag har alltid tyckt du varit en bra människa, alla gär misstag men jag tycker inte att du gör så mycket fel, visst otroheten, men utan den hade ni ju inte varit tillsammans nu ju så jag vet inte vad jag ska tycka om det nu. Det som hände i helgen tyckte jag var lite fjantigt (om det är sant allting), tycker att om känslorna fortfarande finns kvar så ska ni ta vara på era liv, man lever bara en gång! Ta hand om dig!:)

  Reply
 17. Lina maj 19, 2011 at 6:56 e m

  Tummen upp för detta inlägg. Jättebra skrivet, verkligen! Du är inte mer än människa Paulina och alla gör vi misstag. Ingen människa kan beskriva sig som ”PERFEKT” för perfektion excisterar inte. Man hittar alltid fel, eller nu för tiden LETAR snarare människor fel på folk för att man själv är så osäker på sig själv. Du har rätt att skriva precis vad du tycker och känner i DIN blogg så fortsätt med det. Hoppas din flygresa gick bra.
  / Lina

  Reply
 18. Ronja maj 19, 2011 at 7:04 e m

  Du växer i mina ögon för varje dag som går, har läst din blogg från och till i snart 2 år. Du är samma person men otroligt utvecklad, du är dig själv gånger tusen, om man nu kan säga så. Jag är emot dig i många åsikter men det spelar ingen som helst roll, får du står för dina åsikter lika mycket som jag står för mina. Man får tycka olika och det är det som är så bra, hur hade världen sett ut om alla var likadana och tycke likadant? DEt skulle vara så jävla tråkigt! Nu ska jag sluta skriva skulle kunna skriva en novell, haha. Ville bara säga att du är grym Paow!

  Ronja

  Reply
 19. ellinor maj 19, 2011 at 7:04 e m

  Tycker det var ett klokt inlägg. Men hur kan du bara släppa saker så lätt? Hur gör du? Är det bara att inte tänka på det eller har du ngt speciellt ”trick”? Skulle verkligen bli tacksam för ett svar!

  Reply
 20. Mumin maj 19, 2011 at 7:09 e m

  Det här inlägget kommer INTE hjälpa unga tjejer. I alla fall INTE när du lägger upp bikinibilder på dig själv. Du är gorgeous Paulina. Felfri! One of a kind. Jag, och resten av oss ”dödliga” ser inte på dig och tänker ”hon är normal.” Din kropp är ovanlig. Jag skulle döda för din kropp. Din kropp är en sån kropp jag och många andra tjejer strävar efter när vi bantar.

  Det handlar om bra gener. Mitt fett lägger sig främst i ansiktet och på magen. Så för mig är dina bilder rent ut sagt stötande. För jag är avundsjuk! När du säger att du är missnöjd med din kropp så är det som en kniv i bröstet. Vad är jag då? Om Paulina är missnöjd med SIN kropp. Hon ser ju för fan ut som Beyonce!

  Jag har jojobantat sen jag var 12 år. Jag är nu 18. Jag har små bröst och smala ben. När jag väger över 52 kg så börjar jag få ölmage och hamsterkinder. Rumpan brösten och låren är smala, de som jag främst vill ska växa. Så det är inte så lätt för mig att gå upp i vikt, när du försöker framställa dig själv som en normal tonåring kroppsligt som också mår dåligt pga. brister du INTE HAR. Jag är så TRÖTT på dig och alla andra bloggare. Jag blir inte motiverad att gå upp i vikt när jag ser på dig. Jag väger nu 49 kg, med vetskapen om att om jag går upp i vikt så kommer jag se ut som en kägla. Samtidigt klagar du över lite psoriasis och vad det nu är.

  Då viner det bara en tanke i mitt huvud ”Vad fan tycker hon om min äckliga kropp då?”

  Reply
 21. sara maj 19, 2011 at 7:10 e m

  Jag älskar bloggare som är personliga och vågar framföra sina egna åsikter! Älskar sånna långa inlägg där en bloggare diskuterar och tar upp många frågor. Alla kommer alltid att tycka olika, men det är roligare att läsa en blogg där bloggaren är personlig som tex (anagina) än tex Kenzas. Okej nu kan man inte gemföra dom sådär, visst man blir väldigt inpsirerad av kenzas blogg. Men AnaGinas blogg känns mer personlig där allting inte är perfekt = riktiga livet.

  + att på tal om din kropp. Du har en sån perfekt kropp som går att ha, som alla tjejer drömmer om! Snälla, njut av att du har en sån ’perfekt’ kropp!!

  Keep going Paulina, du äger! 😀

  Reply
 22. Josefin maj 19, 2011 at 7:10 e m

  vart ska du? 😮

  Reply
 23. Hanna maj 19, 2011 at 7:10 e m

  Jag har lidit utav en anorexia (ätstöring) dock är jag på bättre väg men jag blir så ledsen och arg när vissa bloggare skriver, om smaltips, att dom måste gå ner i vikt, förklara hur mycket dom har gått ner och att dom ska fortsätta. Ett gott exempel: Kissie!

  Bra skrivit!

  Reply
 24. Fanny maj 19, 2011 at 7:19 e m

  Oo nu är du snyggare än ´någonsin..men har du funderat på bli brunett igen?

  Reply
 25. rebecca maj 19, 2011 at 7:21 e m

  Ända sen jag började läsa din blogg( då du och dessie alltid va med varandra ) så har jag alltid gillat dig. Du visar vem du är och inte rädd att säga din åsikter. Dessutom är din blogg mest intressant att läsa. Och dom som säger att dom inte gillar dig, gillar dig;)

  Reply
 26. Annie maj 19, 2011 at 7:23 e m

  Jag läser inte din blogg så ofta och har inte så stor koll på vad som har hänt i ditt liv. Men när jag mår dåligt och känner att jag inte duger och vill ha pepp vänder jag mig alltid till din blogg. Du är min förebild, en så stark människa som du är! Vågar visa vem du är och döljer inget. Tack för dina visa tankar!
  Annie

  Reply
 27. Ellen maj 19, 2011 at 7:34 e m

  Din blogg är kul för du har åsikter. Bra att du inte nöjer dig med att bara skriva vad du har för kläder eller sånt. Du är för smart och vill få ut någonting på bloggen. Det är bra. Jag gillar det, vara sig jag håller med dina åsikter eller inte. Men jag tycker du verkar najs. Kram

  Reply
 28. Mysan maj 19, 2011 at 7:35 e m

  jättebra skrivet Paulina ! 😀 ja tycker om dig o din blogg !
  o din kropp är sjukt snygg så var nöjd med dig själv perfekta kvinna !
  ja har en vän som ja tror har ätstörningar för hon äter aldrig i skolan o går runt o jämför sig med alla och har vart med om hemska saker i sitt liv , anorexia är hemskt.
  Men du är en sån fin tjej Paulina ! <3 😀

  Reply
 29. ellie maj 19, 2011 at 7:37 e m

  Bra skrivet 🙂

  Reply
 30. Malin maj 19, 2011 at 7:38 e m

  Du är bra!

  Reply
 31. Amanda maj 19, 2011 at 7:38 e m

  PAOW DU ÄR SNYGGAST I SVERIGE !

  Reply
 32. Marina maj 19, 2011 at 7:46 e m

  Bra skrivet. Du är så fin! 🙂

  Reply
 33. Anonym maj 19, 2011 at 7:49 e m

  Fyfan vad bra skrivet, jag sitter och tänker på hur jag ska göra i helgen, ska jag ut och dricka med mina nya vänner, som bara bryr sig om att bli fulla? Eller ska jag vara med den enda personen som får mig att må bra? Den som får mig att le inifrån, grejen är att jag inte vet vad jag ska göra, det är ju så självklart egentligen.. Men jag vågar inte stå emot mina andra kompisar, jag vill vara med och ha allt ”kul”.. men varför?

  Reply
 34. hanna maj 19, 2011 at 8:00 e m

  fokusera inte på vikten utan istället hur din kropp ser ut och mår. du är skitsnygg! och anledningen till din viktuppgång är att du växer och utvecklas från ett barn till en kvinna, så ta det inte för något som det inte är. siffror finns bara i huvudet, det är hur du mår och vad du utstrålar som syns 🙂

  Reply
 35. amanda maj 19, 2011 at 8:06 e m

  Åh, den blå bikinin du har på dig på bilden är grymt fin! Vart har du köpt den? 🙂 Har frågat innan och vill gärna ha svar (a)

  Reply
 36. Alien maj 19, 2011 at 8:06 e m

  Jag tycker att din blogg är så bra för att du verkligen verkar vara dig själv och säga vad du tycker utan att mobba folk som vissa andra gör. Du inspirerar och uppmuntrar, iaf mig 🙂 Du verkar vara så himla schysst men inte en sån där rövslickare utan genuint snäll och ärlig. Fan det är bra att du vågar stå för din åsikt! Det behövs fler som du, jag önskar jag var så oxå men tyvärr är jag väl lite av en fegis. Men jag ville väl komma fram till att jag tycker både du och din blogg är bra 😀
  Kram!

  Reply
 37. joseey maj 19, 2011 at 8:08 e m

  Ibland så tycker jag faktiskt om dig mest av alla bloggare, just pga av dina fria åsikter. Det är så irriterande att de flesta bloggare målar upp en bild av perfektion när det inte alls är så egentligen…

  mvh
  Jossan

  Reply
 38. Evelina Carlsson maj 19, 2011 at 8:12 e m

  Hej paow!
  Jag har läst din blogg i flera år, och slutade ett tag.
  och det som fick mig sluta var att man skulle vara så ”smal som möjligt” i alla bloggar ink. din.
  För jag är inte smal, även om jag vill vara det så kan jag inte bli det, för jag ÄLSKAR mat!
  För nyss satt jag här och åt min pistagechoklad och kollade på Kissies blogg, och såg hennes bilder på henne utomlands, och då tänkte jag ”vafan är det här, seriöst?!” jag ville se ut som henne för några år sedan, för hon såg bra ut innan alla operationer och lite ”hull” här och var, det är ”kvinnor” som henne som får tjejer i min ålder och yngre få ätstörningar. jag blir verkligen besviken.
  sen kommer jag in på din blogg, och jag mår bra av att äta den här chokladbiten på kvällskvisten, för man behöver inte vara pinnsmal för att vara vacker.
  din kropp är verkligen något att döda efter.
  och det bästa är att du är äkta, inte av plast!

  LOVELOVELOVE
  Evelina

  Reply
 39. lisa maj 19, 2011 at 8:22 e m

  arm smycket du har på bilden ovanför , jag undrar vart du köpt det för jag har länge letat efter ett sånt armband men kan inte hitta det , så jag undrar vart du köpt det & vore tacksam för svar .

  Reply
 40. Emma maj 19, 2011 at 8:26 e m

  Du är så vacker.

  Reply
 41. Den stolta döv tjejen maj 19, 2011 at 8:29 e m

  Såna människor dömer alltid direkt, inte genom att lära känna. Så är det i samhället.

  Reply
 42. Ia maj 19, 2011 at 8:34 e m

  PAOW!
  jag är helt kär i din blåa bikini! vart har du köpt den någonstans? Vill haa! 🙂

  Reply
 43. elin larsson- foto&vardags blogg! maj 19, 2011 at 8:46 e m

  Jag tycker att det är mycket finare med kurvor än att vara pinnsmal dock har jag väldigt svårt att gå upp i vikt.. Jag äter regelbundna måltider minst 5 gånger per dag och går på promenad nästan varje dag mer än så rör jag inte på mig så jag kan ju alltså inte förbränna så mycket. Men ändå går jag inte upp i vikt, jag är cirka 163cm och väger 49 kilo och skulle lätt kunna gå upp 5 kilo utan att de skulle bli för mycket. Men om någon har några tips på hur man enkelt och snabbt går upp i vikt så kan ni ju slänga in en kommentar på bloggen! Och paow, du är supernsnygg! 🙂

  Reply
 44. Emma maj 19, 2011 at 8:48 e m

  Du va fin på bilden me blå bikini… Gå INTE ner i vikt!!

  Reply
 45. Elsa. maj 19, 2011 at 8:48 e m

  Bra skrivet ! 🙂

  Reply
 46. josefin maj 19, 2011 at 8:55 e m

  Du är en klok tjej Paow. Du är stark och framgångsrik.
  Du är både snygg och vacker med självdistans.
  Man kan inte mer än avundas dig på det viset. Glöm alla dumma
  ideal och fega/avundsjuka människor, du är bättre än dem.
  Kom ihåg det.

  Reply
 47. Annika maj 19, 2011 at 9:02 e m

  Paulina, detta måste vara ett av dina bästa inlägg någonsin! Låt dig inte tryckas ned av de andra och stå för varenda en av dina åsikter. Du är bäst! <3

  Reply
 48. ebba maj 19, 2011 at 9:05 e m

  när du vägde 52 va du smal, perfekt. Verkligen perfekt. ta åt dig av det. Du är så klok.

  Reply
 49. elin maj 19, 2011 at 9:21 e m

  Du låter som en klok tjej du. Antingen spelade du bara så som du var när du var med Dessie. för det är svårt att tro att du kan ha ändrats och blivit såhär klok nu.
  gilla dig skarpt. och vem vill läsa en blogg som de bara skriver om dagen och outfits. klart man ska ha sina egan åsikter och skriva ut de. ingen har tvingat någon att läsa din blogg. det är din blogg och du bestämmer.
  you go girl!

  Reply
 50. tin maj 19, 2011 at 9:26 e m

  BRA SKRIVET DÄR TJEJEN!
  Din blogg är den ända jag följer faktiskt av storbloggarna. Trots att detta inlägg var sjukt långt var det också så intressant att jag läste igenom hela. Ett bevis på att du har en talang för att skriva.

  Och du ska vara jävligt nöjd med din kropp.. jag dör av avund! men du borde vara brunett 😀 fast du passar asbra i blondt också.
  puss o kram

  Reply
 51. Katti maj 19, 2011 at 9:47 e m

  du har kroppen alla tjejer drömmer om… iallafall jag! du e så vacker, så fin, så underbar! <3
  du e så nära perfekt som det bara går…

  Reply
 52. kung maj 19, 2011 at 9:57 e m

  Bläddrade för första gången din blogg idag , såg några tidigare och läste igenom dethär inlägget, bra att du tänker såhär dock tycker ja att du ser lite smal ut.
  Och din rumpa är minst lika bra som hon du länkade neråt 😀

  Reply
 53. malin maj 19, 2011 at 10:11 e m

  du e ball.

  Reply
 54. figge maj 19, 2011 at 10:22 e m

  Ok, du kanske inte behöver väga 39 kilo riktigt, men shit så mycket snyggare du var när du var smal!!! 42-43 kilo skulle passa dig perfekt! Nu har du fettat på dig för mycket…

  Reply
 55. sanna maj 19, 2011 at 10:33 e m

  Jag tycker om det du skriver och att du står för vem du är och att även du har fel och brister, precis som alla människor har.
  Du frågar oss läsare om vad vi tycker om bloggarna som finns.
  Jag måste säga att så fort du är en offentlig person så blir du automatiskt en förebild för många människor och det tycker jag att man ska ta ansvar över.
  Vilket många bloggare inte gör! (Kissie) att vara en förebild betyder inte att man är snyggast, rikast och bäst. Däremot är rikedom av alla slag nåt man inte ska skämmas över utan vara stolt över men det finns många olika sorter av stolthet och hur man utnyttjar den. Många bloggare skriver skit om andra lägger ut bilder och skriver ständigt om hur man bör vara, se ut och tjäna och allt som inte handlar om dom eller är så som dom är eller tycker som dom är ”dumma i huvudet”. Ser helt enkelt ner på andra människor.
  Det är nåt jag har svårt för och gillar därför endast bloggare som kan vara sig själv utan att se ner på andra och inte överdriva sitt ”kändiskap” utan har helt enkelt både fötterna kvar på jorden, och för att vara så ung så tycker jag absolut att du har det paulina:)

  kram sanna

  Reply
 56. Emma maj 19, 2011 at 10:37 e m

  Jätte bra skrivet! 🙂

  Reply
 57. H N N I ♥ maj 19, 2011 at 10:39 e m

  bra inlägg, du är skitfin som du är!

  Reply
 58. Josefine maj 19, 2011 at 10:40 e m

  Jag beundrar dig som skriver ut exakt vad du tycker och tänker och sedan står för det. Många säger saker och när det väl gäller så vågar dom inte stå för det. Många vågar inte ens ha åsikter för att de är rädda för vad andra tycker och tänker. Fortsätt så. Du ser förresten väldigt hälsosam och frisk ut till skillnad från många andra bloggare.
  Och det är bra att du skriver om både det som är bra och dåligt i ditt liv, för många kändisar och offentliga personer kan verka nästan overkliga för att allt i deras liv är så perfekt.
  Jag tycker hela tiden att du verkar utvecklas som person, blir mer mogen och jag beundrar dig som hänger ut hela ditt liv för Sverige att skåda.
  Kram!

  Reply
 59. sara maj 19, 2011 at 11:06 e m

  @figge: är du sjuk eller? vad fan ser du som är så fint med den bilden? är det fint att vara spinkig?? typ en vandrande pinne? Vadå fettat dig för myckte, du måste ju fan va full eller nåt. Skit i honom (?) paulina, du såg mycket finare ut på den andra bilden, former och verkligen perfekt!

  Reply
 60. Anonym maj 19, 2011 at 11:07 e m

  jag har faktiskt en ätstörning, och jag kan ju bara säga att de inte är något man ska vilja de, de har förstört mitt ganska mycket faktiskt.. och jag förstår inte hur folk kan vilja ha sånt, de förstör ju så sjukt mkt. jag kan inte leva mitt liv normalt pga av det. jag kan inte göra saker som alla andra kan göra.
  jag skulle göra allt för att inte ha den..

  Reply
 61. Alexandra maj 19, 2011 at 11:08 e m

  Jag blir så glad av att läsa ett sånt här inlägg! Du är modig som går ut med dina åsikter, politiska ståndpunkter och känslor i en så pass stor blogg som du har. Fortsätt att stå för vem du är och vad du tycker, du kommer gå långt – det vet jag. Jag älskar ärlighet och känner igen mig lite i dig. Nu är jag visserligen två år äldre, men du känns lite som jag var (du är dock lite kaxigare) när jag var lika gammal som dig.

  Stå på dig Paulina, det är människor som du som får mig att inte tappa hoppet om mänskligheten. Jag väljer att citera en Kent-låt här ”Ärlighet kärlek respekt”… Kram!

  Reply
 62. figge maj 19, 2011 at 11:26 e m

  @sara Det är snyggt att vara smal, inte småfet. Jag är helt nykter och gillar inte tjocka brudar helt enkelt. Hon var så jävla mycket snyggare när hon vägde 39. Ser du inte det är du blind eller avundsjuk. Vem fan vill ha en brud som e småtjock och har hängpattar?

  Reply
 63. Roxanne maj 19, 2011 at 11:28 e m

  Härligt inlägg!

  Reply
 64. Malin maj 19, 2011 at 11:37 e m

  Big up. Du är en förebild Paulina!

  Reply
 65. UMEÅS STOLTHET!!! ;) maj 19, 2011 at 11:57 e m

  Första texten, känner igen mig så otroligt i hur det är för mig just nu. Jag är trött på det vanliga medans alla andra verkar tycka att det är så jäkla kul fortfarande. Jag vill också ta ett steg åt sidan men jag kan inte, för då mister jag mina bästa vänner, och det är ingenting jag vill.

  Reply
 66. linda maj 20, 2011 at 12:01 f m

  vackert.

  Reply
 67. Felicia maj 20, 2011 at 2:29 f m

  Jag tycker att du är en person som inspererar mig så sjuuukt mycket!
  Du är en tuff brud som inte är rädd för att säga vad du tycker och vad du står för! Och jag tycker att det är modigt att våga skriva om ätstörningar för jag tycker att det känns som att det är ett ämne som ”glöms” bort.
  Jag läser kissies blogg lite då och då, och hon människor är det bara synd om, hon har fått storhets vansinne. . . Jag har själv haft mycket viktproblem och när jag läser bloggar som kissies så får jag bara en STOR klump i magen, är det så där jag måste se ut för att duga?
  Jag är Aldrig nöjd med mig själv men jag har äntligen fattat att det är den här spegelbilden jag kommer se varje morgon. . . lifes a bitch.
  Poängen med det här är att vad folk än säger, hur ont det än gör, så handlar allt bara om avundsjuka. livet är inte en dans på rosor.

  men du är en förebild för mig och nog många andra tjejer åxå!
  kom ihåg det <3

  Reply
 68. Lovisa maj 20, 2011 at 5:51 f m

  Bra skrivit!

  Reply
 69. frida maj 20, 2011 at 6:02 f m

  skit i alla elaka kommentarer du får här! jag tycker att de var en grymt bra text och jag är så glad att ju DU av alla lyfter fram det här med ätstörningar och berättar hur dåligt det är. för det är så många som ser upp till dig som vill vara som dig. så jag antar att många kommer att inse. jag har själv lidit av en del ätstörningar och jag har just nu anorexi, det har jag haft i lite drygt ett år och det är verkligen som du säger inte glamoröst de är vidrigt. jag vill inget annat än att bli frisk jag kämpar och blir så jävla förbannad när jag ser hur kissie håller på med sina jävla tips hit och dit! ingen får hamna här, det är en mörk värld med så jävla myckes psykiska grejer så man kan inte ana.

  och nej jag heter inte frida men jag skämms så jag vill inte skriva mitt namn.

  Reply
 70. umeås stolthet2 maj 20, 2011 at 6:33 f m

  Jag läser inte bloggar särskilt ofta, ibland är jag inne och kollar din, och ibland kissies, ofta för att jag tycker att det är en så jävla sjuk värld ni har valt att leva i. Detta intresserar mig på något vis och det är inget jag lägger någon värdering i och är erat val. Tänkte bara kommentera ditt inlägg med att det visst kan vara bra och ärligt att skriva som du gör. Dock tror jag inte att det är smart i alla lägen, det som skrivs kommer alltid att finnas kvar, detsamma med bilder. Jag förstår också på andra sätt att kenza mfl inte vill gå ut med för mycket information, varför ska de? det finns inte någon anledning att gå utanför sin comfortzone och då lär de helle inte göra det.

  Reply
 71. miss P maj 20, 2011 at 7:13 f m

  Du är så JÄKLA fin!!!
  Vettig oxå….

  Ha en skön helg!

  Reply
 72. lollo maj 20, 2011 at 8:01 f m

  jag tycker du är en av de bästa bloggare faktiskt. Det var riktigt bra skrivet! jag tycker du är alldeles lagom och jätte fin! fortsätt så och du kommer ha många fler läsare!

  Reply
 73. vickan maj 20, 2011 at 8:05 f m

  Bra Paow!

  Du är så fin just som du är 🙂 <3

  Kommer alltid följa din blogg och älska den … <3

  Reply
 74. M:et maj 20, 2011 at 8:31 f m

  Ätstörningar e ngt som e jävulskt svårt att ta sig ur. Jag hade bullimi när jag gick i fyran, då e man alltså 10? och har fortfarande inslag av de, Och har jag en bra dag, kan ja äta utan att jag tror att ja kommer gå upp i vikt o bli tjock som fan. Men har ja en riktigt dålig dag, då kan ja äta o springa på toa, o då kan de pågå i flera flera veckor 🙁
  och bilden där du var som smalast. där såg du ut lite som Kisse, inte fin alls, Men den andra bilden, du såg hälsosam ut, och du var fin.

  Reply
 75. Maria maj 20, 2011 at 8:32 f m

  Det var ett av de bästa inläggen jag har läst utav dig. Du står verkligen för vad du tycker och låter ingen trycka ner dig. Du är en sådan stark person. Fortsätt skriva såna inlägg tycker jag. Många kommer att lyssna och läsa dom. Ha det bra!

  Reply
 76. Karin maj 20, 2011 at 8:55 f m

  Först skriver du att du inte förstår dig på människor som trycker ner andra, snackar skit osv. Sen skriver du illa om Kissie. Hur tänkte du där!?

  Reply
 77. jeekis maj 20, 2011 at 9:18 f m

  DU ÄR FANTASTISK PAULINA!
  Kolla på alla fina kommentarer, you go girl.
  Och vi vill ha dig som du är, med lite snedsteg.
  Ingen är perfekt!
  PUSS

  Reply
 78. Elin maj 20, 2011 at 9:35 f m

  Du är mycket finare på den bilden där du väger 52! Absolut =)

  Reply
 79. Per maj 20, 2011 at 9:37 f m

  Jag förstår mig inte på er kvinnor. Det som för oss killar inte alls betyder så mycket, det tror ni är det enda som har betydelse. Vi män ser er kvinnor som naturligare om ni är som genomsnittet av svenska folket. Ni som är runt 15-20 år tycker att det är viktigast att ha en snygg kropp och att inte vara tjock. När ni kommer upp i 35-40 årsåldern så förändras er syn på skönhet. Vi män attraheras mer av en kvinna som är skön inombords mer än en falsk yttre fasad. Nog om detta. Trevlig helg till hela svenska folket.

  Reply
 80. Julia Strömsten maj 20, 2011 at 10:14 f m

  Hej Paow!
  jag beundrar dig och din kropp är hur vacker som helst men det är även skönheten på insidan som representerar dig! Låter man sitt inre påverka sitt yttre blir du vackrare i helheten och du kommer se strålande ut!

  Du är en mycket vis tjej och med att få sitt inre att må dåligt påverkar det även hur du ser ut! Jag tycker du ska vara dig själv och endast göra det som krävs för att ditt sinne ska må bra, för då kommer du se att din kropp och ditt yttre förbättras!

  Glöm ej att du är vacker!!
  mvh// Julia

  Reply
 81. tjaa maj 20, 2011 at 10:35 f m

  vad har du för blänkande på armen , har du piercat ?
  svara i inlägg pleace !!

  Reply
 82. Elin maj 20, 2011 at 10:36 f m

  Jag måste bara säga att jag ÄLSKAR att du står för det du säger och är, att du erkänner att även du har fel och brister precis som alla andra. Klockrent skrivet och jag tycker inte mindre om dig bara för att du tycker som du gör. Alla har rätt till en åsikt vare sig man håller med eller inte. Du och Kenza är helt klart mina favoritbloggare, ni visar verkligen att ni är äkta bådatvå. Fortsätt så! Många kramar – Elin

  Reply
 83. josefin maj 20, 2011 at 11:53 f m

  áaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw vad du är söt <33333333333

  Reply
 84. Susanna maj 20, 2011 at 11:59 f m

  De var nog de klokaste inlägget jag har läst av dig. Efter de här inlägget gillar jag dig bara mer och mer. Du håller på att växa upp från en ungbloggerska till en mogen helt vanlig kvinna. Alla mognar vi i olika takt men du går fram med storm steg! I detta inlägg punkterade du ut rättsaker med rätt ord. synd nog så är de nog inte så många som orkar läsa hela inlägget även fast dem borde ha gjort de. Du är en riktigt bra förebild till unga tjejer som vill bli stora med sina bloggar. Fortsätt så här och du kommer komma långt i ditt liv.

  Reply
 85. hannah maj 20, 2011 at 12:06 e m

  DU ÄR SÅ JÄVLA BÄST PAOW!!! GLÖM INTE DET! DU ÄR OTROLIGT BRA!!!

  Reply
 86. elin maj 20, 2011 at 2:20 e m

  du är så jävla bra paow, glöm aldrig det

  Reply
 87. Anonym maj 20, 2011 at 4:26 e m

  Tycker du har helt perfekt kropp ! . förstår inte vad folk har fått det ifrån, att man ska vara så smal det bara går, Ingen tycker ju det är snyggt. man ska ha former när man är tjej, det är det alla borde sträva efter. you goo girl !! , du är verkligen en förebild för mig och för många andra. Fortsätt så:D

  Reply
 88. sara maj 20, 2011 at 4:37 e m

  Underbar är förnamnet på vad du är. YOUUU GOOO GIRRRL!!

  Reply
 89. Agnes maj 20, 2011 at 5:10 e m

  så snygg när du är som ”störst”!!!! 😀

  Reply
 90. danni' maj 20, 2011 at 5:36 e m

  Det vore intresant att få höra vad dina föräldrar tycker om att du lägger ut såna där utmanande bilder på dig själv.. jag säger inte att det är fel, bara att du ska vara försiktig..

  Reply
 91. idaafinland maj 20, 2011 at 6:03 e m

  Du skriver så bra!! Och bara så du vet, du är allra snyggast när du har vägt 52 kg, du är ju precis som h&m bikinimodell. Så fortsätt samma stil! =)

  Reply
 92. Melinda maj 20, 2011 at 6:58 e m

  du är en så sjukt inteligent & härlig person paulina, fortsätt med det du gör. du är den bästa förebilden man kan ha. du är verkligen underbar, u go girl!

  Reply
 93. my maj 20, 2011 at 7:31 e m

  Jag tycker inte att man är svag och falsk om man inte delar sånna sidor med alla sina läsare. Vissa är mer måna om sin integritet på nätet, och är man en storbloggare som Kenza till exempel så behöver det inte betyda att man inte vågar stå för sina åsikter om de inte skrivs på bloggen. Vissa har inte något speciellt starkt behov av att hela tiden skriva om vad man tycker och tänker bara och det är ingenting konstigt med det:)olika bloggar handlar om olika saker helt enkelt, med fokus på olika grejer i ens vardag.

  Reply
 94. mw maj 20, 2011 at 9:28 e m

  Du säger att alla ska vara så nöjda med sin kropp osv, men du är så smal själv!! asså nej, jag menar ju inte att du typ ska gå upp i vikt för oss läsare, det är ju ditt liv lixom. Men ja, kom inte åh visa upp videor med hur mycket du väger&skit, åh bry dig så mycket om det, sen nästa dag typ så ba; ”Var nöjda med er själva!” asså jaa, det gör iaf så att jag inte tror så himla mycket på det du skriver sen, att va nöjd med allt och åh vi är så perfekta allihopa!!
  ”Som mest vägde jag 52 och som minst på 39.” ja! det mår man ju skit bra av!!!! ELLER!? snääääälla skriv inte din vikt så mycket, you’re just rubbin’ it in our faces.

  OCH JA, jag vet att jag var värsta klagig åh allt nu haha, jag menar verkligen inget illa till dig, och jag verkligen ääälskar din blogg för att du just säger t.ex när du&hugo bråkar, och att inte alla människor har värsta happy livet, I promise!! din blogg är är bäst! /mw

  Reply
 95. ida maj 21, 2011 at 7:32 f m

  riktigt fin kropp du har på bilden till vänster! :))

  Reply
 96. Hallå!! maj 21, 2011 at 9:07 f m

  52 kilo är ju ingenting! Jag är 1.60 och väger 50. Dock så är stor del av vikten muskler då jag tränar minst 10 h i veckan.

  Reply
 97. Lindah Marie maj 21, 2011 at 10:35 f m

  ”Ingen tycker pinnsmal är snyggt” skrev en person ovanför. Personligen så tycker jag att Paow var snyggare när hon vägde 39, än 52! Då var hon perfekt!
  Till Per: Jag är 31 och är fortfarande lika mån om mitt utseende som när jag var 15; lägger ner jättemycket tid på skönhet osv. Är 167 cm och väger 55 kg, men vill väga 45-50.
  Bilder på modeller med former tilltalar mig inte, jag köper hellre kläderna när det är en trådsmal perfekt modell som visar dem!

  Reply
 98. C maj 21, 2011 at 10:47 f m

  Orka bry sig om vad andra tycker om ens kropp? Om man själv tycker man har några för många kg så får man träna och äta rätt mat! Mycket mat! Lite mat kan ge motsatt effekt. Dessutom så gillar killar former; mer att älska 😉

  Reply