Jag har blivit hackad, utpressad & hotad ca 3 gånger. Första gången för 16 månader sedan. Och för ca ett år sedan så blev min blogg hackad. Dom spred även en trojan via min blogg vilket påverkade ca 1000 personer. Jag fick även hotmejl. Killen ville ha 100000 kr från en 15-åring? Jag polisanmälde killen (som dom förövrigt hittade det var någon lite gråsosse från södra Sverige som blivit anmäld förut) för utpressning & dataintrång. Åtalet lades ner. PINSAMT.

Men när någon åker fast för fortkörning med 10 km/ timmen så blir det värsta rättegången? Vissa saker är pinsamt med Sverige.. Håller ni inte med? Om man mördar någon i Sverige såå kallas det dråp. Våldtäkter läggs ner? Vilket jävla land man lever i. Hur lätt som helst att bli kriminell.

Posted in: Livsstil
Kommentarer (62)
 • Adrian

  Dråp är när någon mister livet under våld, våld där gärningsmannen inte har i syfte att döda utan bara skada
  Jag får en smäll på krogen, jag krossar flaskan i huvudet på killen. Killen dör. Jag blir dömd för dråp

  Läs lite böcker korkade blondin

 • Gabrielle

  Håller med dig till 100%!!
  För mord sitter man fan inte ens länge. För våldtäkt så blir oftast inte personen ens dömd. Men när det kommer till skattefuskt, knark osv då blir det lååånga fängelsestraff.

  Jag menar skadar man inte en människa mer genom att döda eller våldta någon?

  HELT SJUKT! Litar inte på sveriges rättsystem heller.
  Folk får ju fyfan får låga straff…ne pinsamt, ja det är det fan!

  ha en bra dag imorn!
  /GAbbi

 • hon 18, han 44

  Kan verkligen håll med om att det svenska rättsystemet inte är vad det vore.

 • emma

  finns ingenting att säga egentligen, fel saker/stora brott är typ tillåtna.. och vad kan folk som blir utsatta för dessa otäcka saker göra? ingenting mer än att hoppas på att ha ”rätten” på sin sida utan garantier för nått.

  take care

 • Joni

  HÅLLER MED DIG!! Liksom högsta straffet för våldtäkt är liksom TVÅ ÅR.. Två fucking år.

  Sen ska vi inte tala om fängelserna som är bättre än att vara uteliggare, dvs. mat, gym, tidningar, tv osv. och man kan tillochmed GÅ EN UTBILDNING i fängelsena i Sverige, alltså en utbildning för att bli typ ekonom.

  Seriöst svenska fängelser är en jävla DRÖM ska ni veta.Utländska fångar BER om att bli deporterade till svenska fängelser eftersom dom vet hur det är här.. SVENSKT FÄNGELSE = som att bo på motell. Och det ska ett ”straff” att komma till ett fängelse?!?! HELT SJUKT. Fan bättre att komma till ett svensk fängelse än att vara uteliggare som jag sa.

  GO PAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAOQ

 • Michelle

  Ja, det är klart. Det värsta du kan göra är att lura staten. Mord och våldtäkter är smuts i jämförelse. Har du lurat staten, blir det dyrt. Pinsamma Sverige!

 • Magda

  HÅLLER HELT MED DIG!

  Jag har oxå anmält för inbrott och efter vittnesmål och bevis läggs det ner för att man inte hade ”starka” bevis menar dom allvar! – SKAM

 • matildaa

  det är inte det bästa det svenska rättssystemet.. men dom har nog ibland grövre saker att ta itu med än en anmälan från en liten flicka.. jag anmälde själv när en person hotade mig. skulle komma på förhör 6 månader efter.. kan dom glömma. nedlade själv:)

 • Emelie

  Håller helt med! Fan pinsamt… Helt sjukt hur enkelt det är för brottslingar i Sverige, jag tycker man ska köra på noll tolerans! Då kanske KANSKE man kan känna sig lite säkrare ute. Våldtäkt och mord känns så hemskt ”normalt” nu för tiden och när inget händer så skickar det helt fel budskap till brottslingar. För att inte tala om hur bra dom har det när dom nu väl sitter inne! Åter igen så skäms man… Skolorna har det fan värre. Men men Sverige i ett nötskal! Ska alltid vara så himla rättvist, även till människor som inte har gjort sig förtjänta av rättvisa. Ursh blir så förbannad när jag tänker på det! Bra att du tar upp det iallafall.. 🙂

 • Josefine

  Hej 🙂
  Checka in mitt ”Dagens tanke inlägg”
  Har du varit med om samma sak?

 • maja

  förlåt men de kan inte bara vara 10 km för fort….då hade han bara fått böter o ev att körkortet rykt. måste ha varit typ 20-30 km för fort.
  jag vet för min sambo blev ”bara” av med sitt kort när han åkte för fort.

 • stajjny

  Såklart det är pinsamt, det är ju Sverige. Där allt bara verkar bra på ytan, hur det ser ut under skiter man fullständigt i.

 • Ellen

  Prova att överklaga beslutet då, alltså inom åklagarmyndigheten. Kan ibland vara så att de som fattar första beslutet kanske inte har så bra koll som de borde ha, och då kan eventuellt Riksåklagaren anse att det faktiskt föreligger så pass mycket bevisning att brottet är styrkt = det blir rättegång.

  Om inte så kan du själv väcka enskilt åtal mot snubben, men det blir svårare då du inte får samma hjälp med förundersökningen = du får antagligen inte tag på lika mycket/lika bra bevisning som när åklagare väcker åtal och sätter igång en förundersökning.

  Lycka till!

 • linn

  Så sant!
  Helt sjukt hur dåliga poliser sverige har!
  Hatar det, de är kassa o outbildade och kan inte lösa ett skit :S

 • Simon Borin

  Jag kunde inte hålla med dig mer. Jag SKÄMS för mitt land ibland…

 • Daniella - Nageltokig mamma!

  så sant så sant.. tyvärr! borde bli ändring på saker å ting när de gäller straff i sverige!

 • MODELL SANDRA GREFVE - SKÖNHET, MODE, TRÄNING, FÖRETAG

  JA DET ÄR HELT SJUK! :S

  KIKA IN PÅ MINA SKÖNHETS, MODE Å TRÄNINGSTIPS 🙂

 • Carro

  man vill ju typ gråta alltså! vilket jävla system det är alltså.

 • Nicole

  Så himla sant, riktigt sjukt!!!

 • -

  Jaa, rättsystemet i sverige är helt sjukt och det borde verkligen jag veta.
  Jag har blivit misshandlad av ett par lokala rasister.
  Det var jag som fick skulden och nu står jag i registret.
  Jag blev våldtagen med men åklagarna i sverige anser det inte som
  något stort problem att bryta någons människas rättigheter så där, utan
  de la ner det med.

  Vart är sverige på väg?

 • Emma-Lou

  Mjo, dråp är ju när man ”råkar” döda någon, som att exempelvis köra ihjäl en person som rattfull. Det är ju inte ett utstuderat och planerat mord.

  Men i övrigt håller jag med dig. Minns när jag var utomlands och samtalade med några irländare angående strafflängd och så vidare. De trodde på riktigt att jag skämtade när jag berättade om hur länge personer satt för misshandel, våldtäkt och mord.

  LINN: Det är inte poliserna som bestämmer rättssystemet? Poliser vill så mycket mer, men tyvärr kan de inte påverka systemet lika hårt. Läs om, gör rätt.

  JONI: Det är bra att interner kan gå utbildning och få chans till att börja om sitt liv. Jag tror starkt på att folk kan förändras till det bättre. Eller tror och tror. Jag vet. Alla begår vi våra misstag någon gång eller flera.

  MATILDAA: När du först och främst FÅR hjälp av myndigheterna, så tar du tillbaka anmälan? Ursäkta, men korkat handlat från din sida. Om du bara visste hur lång tid det tar med rättsprocesser – det är inte som att torka sig med toapapper liksom?! Suck.

 • Anonym

  jag vet precis hur de är fast vittnen och bevis blev de rättegång men ingen fällande dom för mig. han som misshandlar mig och går fri! samma sak med mitt ex blev misshandlad av en nära vän till oss och han har både våldtagit och misshandlat folk och han går fri när de finns bevis svenska rättssystemet suget hårt!

 • Frida

  Men nu är de tju så att ni bloggare slänger ut er anmälningar hit och dit. Man kan INTE anmäla någon för ”förtal” om den säger något i stil med ”hon hånglade med den killen då och då”. Eller som i Michas fall så tänkte hon anmäla en tjej för att hon sa att Micah var alkoholist.

  Polisen har inte tid med små¨tjejer som anmäler struntsaker hit och dit!

 • Josse

  Klockrent inlägg! Håller med till 110%. Själv varit med om misshandel varav två svenskar blir påhoppade av över 30 invandrare. Behöver jag säga att trots polisanmälan (och polisen var även på plats och hann ta fast flera av de inblandade) så blev det ingen rättegång… Stå på dig och fortsätt skriva för du gör att svenska folket sakta men säkert öppnar ögonen och vågar ifrågasätta detta sjuka system vi lever i.

 • Marina

  Håller med dig. Förstår inte vart sverige är påväg!

 • Lina

  Jag har vart med om exakt samma sak … Jag va med om någonting som förstörde hela mitt liv . Hållet med dig som fan .. Fyfan för dom

 • adolf

  HAHHAHAHHA RÄTTEGÅNG FÖR FORTKÖRNING? KNAPPAST KORKADE JÄVEL

 • Hortencia

  Håller med dig till hundra 🙁 Min pojkvänn gjorde ett misstag i sommras, som gick till domstolen. Och dom vill sätta dig honom för 2 dråp försök, kan bli 5 år då .. fast han gjorde inget emot den ena, den andra var det bara en olyckshändelse .. då kan det inte bli 2 dråp försök? tappar respekten för Svergies rättsystem om han får 2 dråp försök, han får dommen 26 maj

 • j

  håller helt med dig. jag snattade lite godis på ica (pinsamt jag vet, men som försvar så var jag faktiskt full…) och då blev de en jävla massa möten och jag skulle egentligen få böta 3000kr men jag lyckades slippa det för att jag är student och inte har dom pengarna.
  Jag snattade godis för 12kr, det blir det ett jävla liv över och man får blickar som om man vore en mördare. men sen går det runt gubbar och knullar 12åringar men sånt läggs ner. så ja jag håller helt med dig, det är P.I.N.S.A.M.T!

 • Alex

  Du är så pinsam, verkar ha 100% koll på lagarna. Mord och dråp är inte samma sak, det blir ingen rättegång om man kör 10km/h fortare än gränsen

 • Anonym

  Det finns en kille från södra sverige som är allmänt känd(prova googla hans namn om det nu är samma) som sysslar med diverse utpressning, hackar folk och andra liknande saker därför att det är svårt att åka fast. JAG har anmält denna kille 1 gång och namngett honom då jag haft bevis för att det är han… men inget händer. Irriterande!!

 • Michaela

  Pga Moderaterna ska du veta, det var inte såhär förr!

 • Emma

  Dataintrång på din lilla blogg är väll ingen big deal. Inte så att juristerna orkar bry sig liksom. Att köra 10km/h fortare än man får är dock något allvarligare som kan resultera i fara för en själv och sin omgivning

 • Nea

  Anledningen till att ”fel” brott prioriteras med höga straff och åtal i Sverige är pga vårt EU-medlemskap. Medlemsstaterna i EU kommer, med majoritet, fram till vad som ska läggas tid och energi på, och i och med medlemskapet är alla länder tvungna att följa detta. Det är därför Sverige har jättehårda straff för, exempelvis, drogrelaterade brott.

  Jag håller med dig om att Sveriges rättssystem är mesigt. Men samtidigt finns det forskning som visar på att hårdare straff inte sänker brottsstatistiken eftersom ingen som begår brott planerar att åka fast. Åklagare har en lagstadgad skyldighet att inte väcka åtal om det inte är sannolikt med en fällande dom. Även om det är fel att den här killen kommer undan om han har begått brotten, begår åklagaren ett allvarligt fel om hon/han skulle väcka åtal när sådan grund inte finns.

  Men även fast det finns förklaringar till varför det är som det är tycker jag att det är skitbra att du ifrågasätter. Hur ska vi annars kunna ändra på sånt som inte funkar?

  Keep up the good work <3

 • Lotten

  Kan icke hålla med mer än jag gör! Har själv utsatt för brott av en som stal en halv miljon av mig samt gjorde mig hemlös. Det har tagit sammanlagt 14 år av mitt liv, gjorde mig tillfälligt hemlös, och jag har förlorat precis ALLT jag ägde. Vad fick han för det? 1,4 år i ett svenskt fängelse där han får ringa, titta på tv i sitt RUM (för cell kan det sannerligen inte kallas då de har en bekväm säng, inredning, skrivbord, fönster (!) i ett helt okej rum), sitta vid deras datorer, jobba och umgås med de andra intagna, medan jag fått slåss med näbbar och klor för att ens lyckas få tag i ett nytt hem! Rasande? Nej, jag hittar inga ord för hur kränkt jag och de andra som utsattes för samme brottsling, blivit av det svenska rättssystemet. I sverige LÖNAR sig brott!

 • Lotten

  Glömde skriva att denne lille datorpojk nu kommer, som alla de andra brottslingarna, se att han inte får något straff för sina brott och fortsätter då till det lönar sig och någon går på det och betaler honom. Så skapas sveriges brottslingar: de får inget straff och därför kör de på.

 • Johanna

  eller hur.. den där våltäktsmannen som hade våldtagit flera små pojkar (han som var tränare i friidrott eller hur det var), under flera år hände detta och skapade men för livet för fleeera barn. han fick TRE år. TRE ÅR… håller med dej när du skriver att det är hur lätt som helst att vara kriminell i detta land, man får ju knappt nåt straff för det! så jävla FEL!

 • Anonym

  Rättsystemet är som ett enda stort skämt för mig sedan mördarna på Therese 2009 fick 20 månader! Ett planerat mord, inte äns två år fick dom! det är SJUKT

 • Patricia

  Håller helt med dig. Hemsk tanke att man kunde bli våldtagen och den som gör de kommer högst antagligen att gå fri, eftersom det i de flesta fall står ord mot ord och bevis saknas. Tänk att om du misshandlar någon lindrigt får du oftast större straff än vid våldtäkt. Tycker helt klart att våldtäkt är värre, alla har sin åsikt och det är min.

 • Fdintern

  Ni har fan inte en aning om vad ni pratar om. I en anstalt är man styrd hela tiden. Halva dygnet är man inlåst i sitt ofantligt lyxiga rum. För att öppna en dörr ska man trycka på en knapp och sedan vänta till huvudvakten råkar ha tid att fråga vart man ska. Samma procedur vid nästa dörr. För att få schyssta åermissioner krävs att anstaltsledningen råkar gilla en. Jag gillades inte.
  Penalism från ledning till minsta plit är satt i system.
  När jag kom ut för en månad sedan har jag brutit ihop två ggr pga allt jag burit innom mig. TACK till mina nära o kära som finns kvar o stöttar mig.
  Så ni som inte har testat en sluten anstalt ska bara hålla tyst.
  Vad gäller dommar så kan ni även räkna med att mins 1/3del av alla som sitter inne längre än ett år antingen är oskyldigt eller felaktigt dömda.
  Det inser man först när man står inför skranket o inte fattat vad som har hänt.
  Jag väljer att vara anonym då jag tillhör den tredjedelen och bara vill skapa debatt om ämnet.

 • Nati

  Vet hur det är. Fick ett precis likadant papper när jag polisanmälde en kille som slog mig på stan (med vittnen). Kul 🙂

  Min kille ska sitta tre månader + övervakning för diverse narkotikabrott och lite andra småsaker – medan en man som erkänt våldtäkt på en 13åring får gå fri. Haha, är det inte sjukt?

 • Dragana

  Det skedde ju ett mord i Huskvarna Jönköping för några månader sen. Det var två syrianer som hade två/tre barn tillsammans. Dem skiljdes för att mannen var störd och mannen kunde inte acceptera att hans ex och mamman till hans barn skulle flytta ihop med en annan man. Så han satte sig ner vid köksbordet med barnen och tog fram en frukt och en vass kniv. Han började skära i frukten och sa att det var så han skulle göra med deras mamma. Barnen blev rädda och sprang över till grannarna för att säga till dem (min kompis mamma öppnade dörren) och en kvinna ringde polisen. Polisen kom och efter knappt tio minuter så säger dem att där inte är något att oroa sig över, att barnen hittar på. Vad händer dagen efter då mamman kommer till deras lägenhet för att hämta det sista som tillhör henne? Jo hennes ex knivhugger henne i trappuppgången. Hade polisen agerat och tagit in mannen över dagen eller liknande så hade inte mamman dött och barnen hade fortfarande haft en mor. Fyfan.

 • ida

  jotack det är pinsamt rättsystemet, min kompis vart dömd för misshandel när hon endast puttade iväg en tjej så att hon föll till marken (hon var även rejält full)
  sveriges rättsystem=världelöst.

 • Anonym

  ja vilket jävla land vi lever i de e väl förfärligt,

  nu är det inte så roligt att leka rasist när du själv skrattar ut ditt land o deras rättsystem 😀 ha de

 • dennis

  Du menar att din värdelösa blogg ska värderas högre en än fortkörning?

  Svar: Ja, självklart. Det är brott enligt brottsbalken och med många målsäganden och brott som utpressning, dataintrång och stöld/datorbedrägeri och skador för cirka en halv miljon bara på ”mitt” webbhotell och min blogg. Lite allvarligare än en fortkörning. Det är det till och med rent objektivt, oavsett vad du tycker om min blogg. Puss och kram och fortsätt smygläsa min blogg!

 • Anonym

  Gråsosse ? vad är det ? seriöst ? en fattig person ? Är sosse ett nytt slangord för fattig ? SERIÖST! ?

 • T

  Helt sjukt, jag vet. I vintras fick jag ett isblock i huvudet som nästan tog mitt liv, hade jag fått det 3 cm längre upp på huvudet hade jag inte suttit här idag. Det var tydligt att fastighetsägarna var de som hade ansvar för att ta bort isen, men enligt polisen ”gick det inte att koppla någon till brottet”. Pinsamt -.- Hade man kunnat koppla någon till brottet om jag hade dött då?

 • 123

  Jaaa absolut! En vän till mig blev misshandlad i skolan av en vuxen person. Det fanns flera vittnen. Och de var så jävla tröga med rättegången att hela skiten lades ner för att ” det hade tagit för lång tid ”… asså wtf

 • sabine caroline lundqvist

  Nästan så man skulle tjäna på att vara kriminell. Kanske ett jobb man ska börja fundera över.. hm.. får sova på saken! Love your blog by the way!

 • sofie

  Håller med om att mycket är smågalet i svenska rättsystemet, men att köra 10 km för mkt kan orsaka att folk mister liv…………………

 • jurist

  När någon kör för fort är det något som ytterst sällan går till rätten. Folk erkänner sitt brott, skriver på ett strafföreläggande och betalar sina böter. Punkt. Att rättssystemet inte prioriterar dataintrång på bloggar är väl inte så konstigt. Tänk dig själv om du själv var polis eller åklagare. Det strömmar in anmälningar av olika brott. Skulle du prioritera att utreda ett dataintrång på en blogg vilket är ganska snårigt och kostar pengar och teknisk expertis. Skulle du prioritera ett dataintrång på en 15-årings blogg eller avskriva anmälan så fort du och fokusera din tid och utredningsresurser på att försöka komma åt mer allvarlig brottslighet?

  Svar: Nu ser du inte hela vidden av brottet. Gärningsmannen hackade tusentals datorer genom att sprida en trojan och utpressade många människor, stal uppgifter och tog sig in på konton. Skadorna i detta fall är nog bland de värre under senare år (inte bara min blogg då, men samma gärningsman) och vi levererade solklara bevis över vem som var gärningsman, men ändå lade man ned det eftersom man inte orkade prioritera detta i tid utan lät gärningsmannen slippa undan (det är inte första gången denna person gjort sådana här saker). Nå, jag vet exakt hur detta gick till och vem som gjorde vad, men jag får väl hoppas på bättre och mer exakt rättvisa nästa gång det händer. Det var inte bara ett dataintrång utan idioten hotade också att skada företagen som driver flera bloggar etc. Sammantaget ett brott som utan tvekan är mer allvarligt än de allra flesta som polisen utreder även om det enskilda brottet per målsägande kanske inte är så allvarligt. Och din attityd är skrämmande, om mdu nu är jurist på riktigt borde du veta bättre.

 • A

  Sveriges rättsystem fungerar utmärkt enligt mitt tycke. Jag jobbar som åklagare, har lite mer erfarent än de flesta här. Och föresten, blir man våldtagen så är det oftast den ”våldtagna” som gör mest fel.

  Svar: Jag har precis skrattat färdigt… Locka mig inte att skratta igen, men du är knappast åklagare, bara i dina drömmar. Ingen åklagare vid sinna sinnens fulla bruk skulle skriva som du gör, vare sig om rättssystemets effektivitet/funktion eller om att det är de våldtagnas egna fel att de blir våldtagna (så tolkar jag det du skrev). Keep on dreaming lilla grabben så ska du se att tomten kommer i år också (om du nu behöver fler på loftet).

 • Anonym

  det är inte de farliga brottslingarna som åker fast utan de som gjort ekonomiska felaktigheter som bokföringsbrott som åker fast. tyckr rättsväsendet borde lägga tid på de som faktiskt kan skada människor

 • Fdintern

  Polis prioriterar inte sånna brott tyvärr. Men att säga att de inte har tid pga av prioriteringar av andra brott är skitsnack. På polisen har de olika rotlar. Så en våldtäkt tar inte resurser från dataintrång heller. De jurister som skriver här verkar iaf vara äkta jurister. För att mina erfarenheter från jurister är att de lever i en egen värld. Åklagare som maniskt ska sätta dit folk utan tillräckliga bevis till advokater som inte tillvaratar sina klienters intressen.
  Men den här bloggen handlar tydligen om polisens flathet när de har bevisen i knät. Även det är vanligt och nägot jag råkat ut för. Nu får jag gå via skatteverket för att få rätt.
  Visst KAN en fortkörning gå till rätten. Men det ärendet är nog klart på 10min.
  Sedan ni som ska ljuga för att få uppmärksamhet här…. Ljug trovärdigt. Vissa inlägg här är rena parodin.

  Svar: Så sant som det var sagt.

 • Carolin

  Min lillasyster som är 14 år, fast blir 15 i år. Hennes vän var 14 år när hon blev våldtagen av en 26 årig kille i en lägenhet. Han hade kommit i henne, alltså fanns det bevis. Polisen sa att hon skulle få pengar från honom och att han skulle hamna i fängelse, jag var med på rättegången eftersom jag hann träffa killen som gjorde det innan det hände.

  Han satt i häktet i ungefär 2 veckor men sen blev han släppt för att dom inte hade tillräckligt bevis? Men själva sperman måste väl vara ett jävla stort bevis? Eller vad tycker du?

  Poliser kan dra åt helvete, dom gör ju ingen nytta ändå, ellerhur? Dom borde göra sitt jobb! Sätt in alla idioter i ett häkte ett jävla tag eller sätt dom i fängelse så dom får avtjäna sitt straff!

  Tycker det är jävligt hemskt det du skriver också, ta in alla som gör något som helst brott! Btw, så tycker jag skit mycket om din blogg Paow!

 • westcoastboy

  Rättegång för 10km/h? Ta körkort först och kom tillbaka sen.

  100 000 av en 15åring? Skall du inte fylla 18 snart? 17år-16månader=15år? Du hade nog mått bra av lite gymnasiematte tror jag.
  Du skriver ju själv att du tjänar massa pengar, och du lever ju verkligen som det, varför skulle dom inte kunna pressa dig på 100 000 då? Lev som en vanlig 17åring på studiebidrag 1100kr/månad eller vad det nu är nu för tiden. Så får du se hur det blir.

 • Annasofia

  till er som tycker att svenska interner har det för bra i våra fängelser: för allas vårt bästa vill vi väl att risken för att brottslingar ska återfalla i kriminalitet när de släpps ut igen minimeras? detta uppnås genom rehabilitering och exempelvis utbildning. hur ska de annars få möjligheten att ”byta bana”? en öga-för-öga-metod leder bara till hämndkänslor och samhällshat. och inget gott kommer ur det. på denna punkt är sverige ett föregångsland jag är stolt över att vara medborgare i. synd att så många av oss inte tänker längre än näsan räcker bara…

  för övrigt gjorde ”åklagaren” ovan (som sitter och uppdaterar sig på paows blogg på sin lediga tid) min dag, du var mig en rolig prick!

 • Maria Said

  Så jävla sant! Jag har rättegång nu den 30:de för jag rev en tjej i ansiktet? HALLÅ eller. Och det sjukaste av allt är att jag ska böta också.. FYFAN för Sverige när det kommer till lagar och så vidare!

  Svar: Vad var fel med de tyckte du då? Hade du inte gjort det menar du…?

 • my

  Ibland känns det som om den svenska polisen tycker det är för svårt/jobbigt/läskigt att jaga riktiga brottslingar så de tar fast vanligt folk istället för att ”fylla upp statistiken”. Min farbrors helt nya båt som de sparat i många år till och som var värd fruktansvärt mycket pengar blev stulen för ett par år sedan. De SÅG tjuvarna köra iväg med båten, ringde omedelbart polisen och beskrev vad som hände. Då sa polisen att de ”inte kunde göra något utan att man först måste åka in till stationen och göra en skriftlig anmälan”. När väl anmälan var skriven och bearbetad (flera dygn senare) hade tjuvarna givetvis försvunnit för länge sedan och båten hittades aldrig. Helt SJUKT!!!

  Svar: Ja, sjukt, men vad skulle dom gjort? Skickat en bil efter en båt?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *